199:-

Jag har världens bästa vänner!
- Dé ni!

Åh, denna låten är sååå bra och man blir så glad av den! :D Man vill bara göra som de i reklamen -hoppa i poolen!

Nu e jag lycklig, för äääääntligen ska jag få mina skor :D På torsdag ska jag och mamma köpa skor :D Sen ska vi till banken och fixa lite :) sen ska jag inviga mina skor med bodystep, I think ;)

Nu ska jag snart soooova, är hiskeligt trött.

PUSS PÅ ER<3

Pepp till 1000000000000!

Så, idag har varti lite bättre dag än igår, haha. Den började med att jag va hos "tandis" (på körskolan) för jag glömde avboka min tid.. Smidigt. Aja, jag körde bra iallafall och fick mycket beröm ;) Tror bara det behövs några få lektioner till, sen e det bara den uuuutdragna teorin som är kvar.

Nu är jag så sjukt pepp på vårt projektarbete! 4tjejer (jag, Johanne, Frida och Cassandra) en kokbok och ett år, kan det bli bättre? -Det hoppas jag inte.

Nu ska jag snart ut med Ruff, ska bara plocka undan i köket innan jag beger mig, så mamma och pappa kan bli glada ikväll :)

PUSS PÅ ER<3

Hurry!

Vad har jag ientligen gjort? Ja det kan man ju fråga sig. Nu är det bara att ta tag i det, det är försent att ångra sig, men det klarar jag!

Nu ska jag snart sticka iväg. Sen får vi väl se hur det blir efter skolan, eftersom en lite filur vid namn Frida fyller år idag (men ska inte firas helt förren på fredan). Ikväll kommer Cassandra hit och vi ska praaata baka och skratta. Innan dess ska jag iallafall springa en långrunda.

Näö, nu måste jag gå! Jag har lite bråttom.

PUSS PÅ ER! <3

MIN UNDERBARA SOMMAR!

Insåg att det inte va rätt..

(Bilderna har absolut inget med texten att göra, för detta va mitt livsbästa sommarlov)






Lite bilder från min underbara sommar

PUSS PÅ ER<3

:@

För tillfället är jag inte den rätta att bråka med, jag är så jäkla lack på allt, och bättre blir det inte.. -Ja, visst, ibland är livet underbart och man svävar på moln. -Nu är det f*n inte så! Det är tvärtom, livet är som en rosenbuske utan rosor och bara taggar.. Imorse va jag glad och på topp, det är jag inte längre, tänk att en sådan sak som va så liten innan har blivit så stor och otymplig.

Nu ska jag ut och gå av mig den arga Carolina, om det nu går?! Jag orkar inte vara arg och ledsen, men ibland måste man få vara det och då gäller det att inte vara i min närhet om man inte heter Cassandra..

PUSS PÅ ER<3 

Data-fika-tjejer-snack-skratt

Holabananas ;) Nu sitter jag med Lina och Cassandra på Espresso house och "pluggar" hahah, det blir inte så mycket gjort av det.. Vi har iallafall sett sverigedemokraternas valkampanjsfilm.. Ja, kolla själva
Anledningen till varför vi kollade på Sverigedemokraternas kampanjfilm är att vi har ett arbete om valaffischer.. Hahah, men det e faktiskt ganka kul när man är tre tjejer och inte fattar ett skit x)

Nu har vi övergått till fjortisbilderna på Linas data haha, ja, alla har vi varit fjortisar någongång ;)

Nu blir det väl snart kolla lite i affärer innan man börjar kl 13,50.. Har haft håltimme sedan 09,30 (Y)

PUSS PÅ ER<3

Cooler than me

Då va man hemma från Jellans fest :) Eftermiddagen spenderades på sjukhuset hos min lilla farfar :) Sedan körde vi till Entré och köpte en liten present till Jellena efterm jag glömt den riktiga hemma.. Pappa och mamma körde mig till Cassandra där vi åt en bit mat och förfestade lite innan hennes päron körde oss vidare till Jellan :) Det va ganska många som hade kommit när vi kom. Det bjöds på både smörgåstårta, prinsesstårta och chokladtårta -och gott va det  ;) Nu har pappa hämtat mig och snart ska jag slänga mig i sängen, men innan dess måste jag nog ta bort allt som ligger på den..

Just nu dunkar ljudet av Mike Posners Cooler than me ut ur högtalarna och jag känner mig riktigt nöjd :)

Hittade ingen musikvideo som började direkt med låten, men spola fram 1minut på filmen så börjar låten ;)

PUSS PÅ ER<3

Armband-kläder-pengar-skor-luftmadrass-blogg

Nu klagar mamma på att jag måste packa upp min väska... Kanske är det tid att göra det nu, när man inte har mycket annat för sig? Men och andra sidan är allt över då, då har man bara minnena och bilderna att leva på... Någon gång måste man ändå återgå till verkligeheten och sluta leva i drömmen.

Tror jag ska göra en rejäl rantafej på mitt rum med -Det kan behövas! Haha


PUSS PÅ ER<3

London

Här är en riktigt härlig låt som får mig att tänka på när vi var i London, jag och min underbara vän, Cassandra :)


Ps. Glöm inte kolla London-klippet på min Facebook ;) (Carolina Lundh) Ds.

PUSS PÅ ER<3

A very good yesturday

Sååå, då har man snyggat till bloggen lite ;) Började tröttna på den andra looken.. Nu är de ny och fräch ;)

Snart ska jag sätta mig i bilen och åka iväg till Lund för att hälsa på min farfar på sjukhuset. Efter det ska jag försöka hitta en fin skolväska. Ikväll blir det förfest hos Cassandra innan Jelenas fest :)

Nu vill jag bara bli av med min J***a förkyldning, så jag kan börja träna på riktigt, för snart klättrar jag på väggsarna! Har varit förkyld i 3veckor nu..

Igår hade jag en jäääääklgt bra kväll! :D Den spenderades på Malmöfestivalens sista dag tillsammans med Marcus, Alexander, Mattias, Frida, Henrik och delvis Cornelia, Filippa och Kimja. Jag vill bara säga tack till två personer som fick mig till att stanna upp och gå tillbaka:) Denna kvällen blev det mycket skratt, mat, musik och snack - I LIKE! ;D

Nu ska jag försöka få bort min magknip innan vi ska åka

PUSS PÅ ER<3

Hm...

Inte för att klaga, men nu har jag håltimme i tre timmar innan jag har min sista lektion på 30minuter.. Lönt!?

Just nu letar vi ettor, vilket inte är lätt, även om vi har typ världens minsta skola med stora öppna ytor. Skumt e det.

Åh! Jag vill tillbaka till Turkiet nu!!! Så underbart vi hade det. Aja nu har vi börjat leta billiga resor till vårt nästa äventyr ;)

Ikväll blir det som sagt Malmöfestivalen med underbara människor :)

Nu har både mamma och pappa (efter att ha sett mitt rum som ser ut som en walking-closet) gått med på att göra en till garderob ute i arbetsrummet till mig :D LYCKA! Så idag blir det nya klädinköp ;) dock måste jahg börja lägga undan lite till resan redan nu så man har lite att leva för ;)

OH! JAG SER EN ETTA! :D haha


PUSS PÅ ER<3


A sleepy Carolyyyna!

Caaaaaarolyyna you've travled soo faaar! Ja, juste, och nu är det dags för mig att travl:a till my bed, om jag ska orka morgonens strapatser :) kanske det blir att ta med sig datan till skolan så man kan blogga lite och lyssna på musik? :) Inte helt fel det ni ;)

Nä nu måste jag verkligen skärpa mig och gå och lägga mig så jag kan VAKNA I TID!!! Vilket jag inte gjort nu de första skoldagarna.. Som tur har jag hunnit precis till bussen, så jag har aldrig blivit sen till skolan, men om jag fortsätter såhär så lär jag väl komma försent snart..

Aja! :)

PUSS PÅ ER<3

You've traveld so far

Men gud vad allt blev besvärligt helt plötsligt! Nu när jag inte har haft något att göra har jag kollat runt lite på klädesaffärernas hemsidor. För det första stör jag mig på att om man hittar något snyggt på deras hemsida så har det aldrig produkten i butiken eller så sitter den så j***a fult på en, för det andra har alla bara höstkläder och det stör mig så sjukt mycket för denna sommaren har verkligen inte varit en lång sommar i Sverige, och redan nu börjar de med höstkläder-Skandal, men det är väl så det ska vara?

Nu ligger jag här och degar i soffan och mamma i den andra. Mamma sitter med en fet godispåde och äter saltafiskar -Guud vad gott det luktar! säger jag. -Gör det? vill du ha? säger mamma. -Ja. -Okej, fångar du?. -Klart jag gör. Sen ser man mamma kasta en saltfisk mot mig, det va den saltafisken det ja.. Det är helt mörkt, det är bara TV:n som lyser upp rummet. Jag såg inte fisken och råkade nicka den, så nu ligger den någonstans i soffan.. Eller på golvet och jag har ett kastmärke i pannan.. Tack mamma! Aja, ett gott skratt fick vi oss iallafall.



Nu e jag helt stuck i denna låten! Det va ganska kul hur jag fann denna faktiskt. Jag hade precis kommit tillbaka till Sverige från Turkiet, så skriver jag ett sms till min bästakillkompis, så skickar han tillbaka -Fan vad sjukt!. Vadå sjukt tycker jag, jag har ju ändå bara varit borta en vecka om han visse att jag skulle komma hem idag, så vad e det som är så sjukt? Då hade denna låten spelats på hans radio precis när jag skickade smset till honom. I och med att de sjunger "Carolyna you've traveld so far" tyckte han det va riktigt läskigt och vände sig om, kanske stod jag bakom honom nu med? ;)

Nu ska jag socialisera mig lite innan jag ska sova, börjar skolan tidigt imorron, redan 8, vilket betyder att jag måste gå upp kvart i 6 om jag ska hinna duscha..

PUSS PÅ ER<3

Gaaaalen!

Åh, efter att ha kollat runt på lite modebloggar, blev jag så sjukt inspirerad och så sjuuuukt shopping-sugen! Tur då att lönen är inkommen på kortet, kort dag i skolan imorron och att jag och mamma ska shoppa imorron efter skolan, kan det bli bättre?! Ja det kan det! För på kvällen ska jag nämligen till Malmö för en sistakväll på Malmöfestivalen med mina underbara vänner! snacka om att jag längtar till imorron! (dock längtar jag inte till min håla på två timmar.. Men den ska man väl kunna fylla på något sätt)

Ta inget förgivet

Helt plötsligt är livet inte en dans på rosor längre. När man kommer hem är det som livet visar en grymmare sida och helt plötsligt måste man kämpa för att få det bra. Det räcker inte längre med att visa ett stort varmt leende. Nu måste man kämpa sig genom taggar blod svett och tårar för att lyckas. Livet är inte förutsätt. Livet är oförutsett.

PUSS PÅ ER<3

Let the feeling loose

Just nu har jag helt träskat in mig på denna låten, älskar rythmen och danskänslan man får i hela kroppen!



Nu ska jag dansá mig ut ur huset och ta en lite runda med Ruff :)

PUSS PÅ ER<3

First day at school

Då har första skoldagen varit. Måste erkänna att vi har en ganska rörig klass, men vad ska man göra? Det kommer iallafall bli ett kanon år som trea på Kunskapsgymnasiet:)

Ikväll ska jag in till stan för att träffa Cassandra och äta lite innan det är NRJ in the park :)

PUSS PÅ ER<3

What a beautiful day



PUSS PÅ ER<3

En bit av min sommar

Sommar
                                                                                                                                                      Pirr
                                           Skratt
                                                                                                             Tårar
                                                                                                                                        Hopp
                                                                   Resor
                        Cykel
Drinkar
                                                                                         Nycklar
                                   Pool
                                                                                                                            Hav
Sol
                                                                   Sverige
               Regn
                                                                                                     Grönska
                                  Blommor
                                                                                                                                              Pussar
                                                                  Månsken
Grillat
                                                                                                 Restaurang
                         Tivoli
                                                                                                                                  Fester
                                                        Romanser
Kramar 
                                                                                    Pinsamheter
                 Hemlisar
                                                                                                                   Foton
                                              Musik
                                                                         Träsk
Underbart folk
                                                                                           Shopping
                                     Resväskor
                                                                                                                                         Förvirringar
 Känslor
                                                                Träning
                                                                                                    Presenter
              Lycka
                                                 Nyfikenheter
                                                                                                                           Jobb
Skog
                                                                       Städer
                         TV
                                                                                          Filmkvällar
                                 Strandpromenader
                                                                                                                                          Stjärnklara nätter
                                                                Picknik
Rullor
                                                                                                           Hjärtan
               Barrunder
                                                                                                                             Millenium
                                       Strandbaden
                                                                                 Rolighter
Mobilkvadd
                                                                                                        Båtresor
                    Simturer
                                                                                                                             Födelsedagar


PUSS PÅ ER<3


Turkey med Eminem

Detta är veckans, Turkiets och kanske tillochmed sommarens mest spelade låt på min Ipod, Looooove it!

Hittade ingen musikvideo, men det är låten som räknas ;)

PUSS PÅ ER<3

Inte alltid som man själv vill..

Såklart, sommarlovet som har varit sååå underbart bra och det bästa som varit slutar i kaos.. Farfars operation gick inte riktigt som den skulle och nu när man är hemma klagar alla bara på en, jag orkar inte mer, vill bara bort igen.

Imorron börjar skolan, och det enda jag är taggad på är morgonkvällen, då det blir NRJ in the park med fin finaste vänner :)

Nu ska jag äta middag med farmor :)


<3

SS PÅ ER<3

Killar tänker inte som tjejer

Jahapp, då va det dags för introduktionsdag med ettorna på skolan imorron, jag slipper vara där innan fan fått på skorna, för jag har körskola :)

Nu har jag nog fått bekräftat att killar tänker inte som tjejer.. I vissa lägen kan det ju vara positivt, i andra kanske inte så..

Åh vad det händer mycket imorron. Som sagt lekar för ettorna som jag ska vara med och fixa, körskola, jag måste lämna in min telefon på lagning, jag ska träffa min bäsavän, jag ska umgås med min kusin, jag ska träffa mattias och farfar ska opereras.
  Jag hoppas verkligen att allt går som det ska! Jag klarar inte att något går snett.

Nog med det nu :P Nu ska jag snart gå och borsta mina tänder och hoppa i säng :)


Bild från Kräftskivan igår hos Marcus :) Tack så mycket :D Drickaboxen e med ;)

PUSS PÅ ER<3

I feel lucky again!

Jaaa, nu e det bara två dagar kvar till skolan börjar igen, trean -Ojoj vad tiden har gått snabbbt! Det känns som det va förra året jag började på sexårs! Ja, men det e väl så när man har kul? ;)

Nu e jag så jäkla lycklig! Jag har världens bästa kompisar, världens bästa bästis, underbara vänner utomlands, ja allt är så jäkla perfekt nu! Detta sommarlovet klår nästan sommaren 2008 asså! Fyra utlandsresor på en sommar, jobb, underbara vänner, en sjukt bra familj, ton av skratt, tårar, badande, solande, äventyr, ja jag hade kunnat hålla på såhär i evigheter men det hade ni nog inte pallat ;)

Nu tänkar jag bara på när jag och Cassandra satt på bussen i Turkiet, påväg till hotellet, klockan va halv ett på natten och alla va jättetrötta. - Ja, nu sover vi lite, säger vi och sätter i lurarna till våra ipod:s. Det tar inte mer än en halv minut förren vi får världens skrattanfall.. I Cassandras lurar spelas det Ping pong song med Dj Ironic.. Hahaha, så mycket blev det av sovandet ja!


Nu ska jag lyssna på Ping pong song och gå ut med Ruff, ha det

PUSS PÅ ER <3

Där man böjar banener

Tre veckor sedan jag bloggade sist. Det har blivit så eftersom jag inte haft någon data, locket på min kära laptop trillade av, hur det nu kunde bli så är ju konstigt.:(

Iaf nu har jag kommit hem och min data är frisk och kry, vilket man inte direkt kan säga om mig.. Har dragit på mig någon slags rök-host-förkyldning blandat med lock i öronen sedan flygresan idag. Denna resan har verkligen varit äventyr på höööög nivå! Galna båtturer, VIP överallt, all inclusive överallt, lata pooldagar, soliga stranddagar, galna nätter, underbara människor, skrattanfall, nycklar, ping pong song, DJ Ironic och det bästa av allt: att min bästaste bästa vän har varit med mig och upplevt detta! <3

Saknar er grymt mycket redan! <3 Snart kommer fler bilder :)

RSS 2.0