Adios Suckers!

Tycker synd om er som sak vara hemma i regniga Sverige! Synd för er, för om en timme sticker jag till Dubai! ;D Försök att inte sakna mig förmycket!

Kommer tyvärr inte kunna uppdatera bloggen under min vecka i Dubai, datan får nämligen stanna hemma, men när jag kommer hem kommer hela veckans äventyr upp på bloggen. Ni får ha det så bra allihopa:D



PUSS PÅ ER! <3


S.Å.J.T.D!

Ångest! Fick lönen igår, har halva kvar! Aja, den är väl till för att andvändas? :)

Happ, då va det inte långt kvar, inte alls långt kvar! :D Har inte packat än, men som jag sagt innan, så säger jag det igen: "Hemma hos familjen Lundh händer ALLT i sista sekund" Ett motto som min familj VERKLIGEN lever upp till!

Ikväll blir det pizza och Let´s dance på Bella Donna i Höllviken med en mysig liten krabbat:) Men nä, här kan jag inte sitta och kuckilura! Nu måste jag se till att fylla väskorna:)

PUSS PÅ ER <3

FRANKRIKE 2005


Natti

Tänkte skriva lite snabbt innan jag går och lägger mig:D Idag har allt bara flytit på, riktigt härligt! Dock har vi riktigt mycket att göra nu i skolan:( Men det gör inget om man blir belönad med ett lov om 4dagar:D

Imorron har jag två lektioner, börjar 10.30 och slutar 12,00, riktigt härligt! Sedan blir det en liten lunch med Cassandra i Västra Hamnen, hoppas det är fint väder så man kan sitta ute! :) Efter det får jag ta och åka hem och börja plugga, som vanligt. Har nämligen en geografi-uppsats som ska vara inlämnad imorron, men den är jag nästan klar med:) + att jag har matte-prov på onsdag, så jag får väl plugga lite extra matte.

Äntligen är det vår! Det firar vi med en vinter-bild på en kall dag:)

Nattinatti och puss på er <3

MAXAD!

Kom precis hem från jobb:) Känns härligt att skippa tjocke-jackan :) Helgen har varti riktigt rolig:D Började i fredags med en tur på Entré sedan bar det av med Cassandra till hennes kusin för 18-års fest. Riktigt roligt hade vi, tror inte jag har varit på en så bra fest sedan i somras. Cassandra sov hos mig och på lördagen va det en sista peek på Entré innan vi begav oss vidare till kvällens fest:) Det va Viola och Louise som hade 18-års fest :) Tack tjejer! Idag har jag jobbat helalångadagen! Jag har även hunnit med plugga matte, och jag fattar! Trots att jag inte har varit på en enda matte-lektion:D Nu ska jag kolla TV, puss på er <3


längtan

Snart är det påååsk! :D nice nice:) Innan dess har jag en massa plugg som väntar på mig:( Men det ska bli härligt när det väl blir lov:) Även efter påsklovet för då är det inte långt kvar till sommaren och sommarlovet:)

WOHO!

Shit känns som jag bara vill packa väskan NU och dra iväg! Dock får jag vänta en tid till... Vid påsklovet smäller det! Då är det den ena resan efter den andra :D Sen kommer ju sommare och då spelar det ingen roll om man är hemma eller utomlands. Nästan mysigare att vara hemma, eller vad tycker ni? Om det regnar sitter man i uterummet och hör hur regnet "hoppar" mot taket, eller om det är fint väder har man en slappedag på stranden tillsammans med sina kompisar:) Kvällarna! OJoj! GUUUUD vad jag längtar! Då man kan sitta i bara shorts och en stor mysig kofta och grilla tillsammans med de man tycker om och ett och annat kvällsdopp! RIiiiiiktigt mysigt! Aja, Sommaren får börja utomlands för min del:D

Våren är här och jag jobbade:/ känndes inte riktigt rätt:( Jag har inte ens haft möjlighet till ett fönster:/ Så sjukt att när jag jobbar kan jag tänka att det är sommar sen när man kommer ut så är det minusgrader (kanske bara jag som är lite mysko haha).

Nu har jag kommit hem iallafall och imorron kommer Cassandra hit, vi ska fixa en reseblogg, träna och boka resa, kan det bli mer nice? På tisdag fyller mamma år och det ska firas med lite presenter till hemme och en massa mys :D

Nu måste jag plugga företagsekonomi, har omprov på tisdag:/ Inte så nice, men om man tänker på allt det najsiga som kommer hända, är provet bara "en piss i Nilen". (för er som inte visste så ligger Nilen i Egypten och ilte i Tyskland)

Puss på er <3


Tjallallala!

Idag har jag haft en SUUUPERBRA dag! :D

Började med en rejäl röjning på rummet! Fint blev det:) Sedan begav jag och mamma oss in till stan för lite shopping, tyvärr hittade jag inget, eller det kanske va tur för pengarna mina är snart slut:( Mamma däremot hittade en finfin kappa:) När vi kom hem blev det pizzabak med min bror och hans flickvän:) Efter det kom en kompis hit och kollade film:) (Y) Suuper nice har dagen varit, nu väntar morrondagen :)

Nu ska jag tjäka glass med min brojja:D puss på er <3


Care

Jag är så himla glad att jag har så fina vänner som jag har! <3

Denna veckan har jag hunnit med: Sprungit 5km, rullat i den underbara vårsolen, blivit sjuk, pluggat och städat mitt rum. Inte illa på en vecka som bara börjat!


Beklagande hit och beklagande dit...

Dagen i sokolan avslutades med Beep-testet. Hade satt mål på 11,5 efter att ha sprungit 11,3sist. Dock nådde jag inte riktigt upp till den nivån, men jag kämpade mig över mitt förra resultat, vilket betyder att jag fick 11,4. Inte så kasst dock besviken på mig själv att jag inte klarade 11,5. Det blir nya tag nu när snön är borta, kanske kan jag göra testet igen till sommaren, vem vet? kanske har jag förbättrat mig till 12,5 eller kanske 13? Nytt mål och högre ska det bli!

Nu väntar företagsekonomin på mig, för jag har nämligen prov imorron! Man är kanske inte riktigt pepp på prov, men man får göra sitt bästa! Gå runt och klaga gör inte saken bättre, dessutom blir folk i ens närhet riktigt irriterade!

Ikväll blir det pizza, inte riktigt mitt val om man säger så, men om mamma inte är hemma får m an nöja sig med det.

Hoppas ni har njutit riktigt mycket av den sköna vår-solen idag! Det har nämligen jag <3 puss på er

Känslosamt!

Dagen började bra, våren är här och så.

Dock är den inte lika bra nu.

Ide

I morse kändes det som man vaknade upp från en fyra-månaders dvala. Fåglarna kvittrade, solen sken och jag hade riktig vår-känsla!

Nu har det snöat ännu mer i Höllviken, man jag tycker inte det gör något, så länge det inte är slask och så länge jag får se solen är det mer än okej.

I skolan har vi fått nytt schema som är ännu sämre än det gamla, hur man nu kan lyckas med det? Istället för att lägga lektionerna så kompakt som möjligt har de spritt ut dem över dagen. Inga fler somvmornar här inte! Inte ens en sluta-tidigt-dag kunde de klämma in. Nej, riktigt besviken är jag på mitt nya schema, fyllt med små-håltimmar.

Ikväll blir det Cesarsallad framför TV:n. Så många bra serier det ska börja på tisdagar! Kvällen börjar med hederliga halv åtta hos mig, då hela familjen sitter bänkad (varje dag). Sedan börjar ett helt nytt dating-program, Dating in the dark, vilket verkar riktigt kul! Efter det är det sesångspremiär för efterlängtade Desperate housewifes! (Kan knappt bärga mig!) Kvällen flyter på med Cougar Town som även det verkar riktigt bra. Det vill säga att det är bäst att plugga satan nu så man kan kolla på alla tv-programmen ikväll!

Hoppas ni får en riktigt mysig TV-kväll där hemma i era soffor <3


Tooo loooooong!

Efter en lååång skoldag och en heldels pluggande tänker jag sätta mig vid TV:n med maten. Ikväll blir det citronmarinerade räkor med bulgur och broccoli:D

RSS 2.0