It's a beautiful evening

Underbar dag och underbart fin kväll!
Det blir nog en promenad ner till stranden sedan och kanske till och med ett kvällsdopp i havet, vem vet?

(till Anonym, jag jobbar inte varje dag, lite när dem behöver hjälp och sedan varje söndag)

PUSS PÅ ER<3

Backhand

Denna sommaren blir bara bättre och bättre!!

Solen är framme och det härliga och varma vädret är här! Inte nog med det; spelade tennis idag, för första gången på tre år!! Underbart! Utebanor, Båstadgrus, strålande sol, bra va man ju inte, men så jäkla kul var det! Efter tennistimmen blev det beachen. Riktigt härligt var det i vattnet (badade 4gånger) och lite volleyboll på det. Snacka om bra dag!

Nu ska jag snart ut med Ruff och íkväll blir det antagligen SB

PUSS PÅ ER<3

Midsommar!

Min midsommarångest försvann igår då jag bestämde mig för att ta den sista platsen i bilen upp till Halmstad. Kan säga att det va ett sjukt bra val! Riktigt bra midsommar hade jag och mycket nytt trevligt folk träffade jag också. Denna midsommaren slutade alltså inte med en tråkig hemmakväll utan med en utgång i Halmstad med sjukt underbara personer! Bra val at hänga med Carro!

Det togs inte mycket bilder igår, och dem som togs har såklart inte jag... Så det blir tyvärr inga bilder från midsommar.

Nu är jag hemma, nyduschad och sitter i soffan, kollar film och äter godis med en fruktansvärd huvudvärk. Skulle egentligen åkt över till Danmark nu när jag kom hem, men så bidde det inte.

Nu ska jag kolla vidare på filmen!

Bild från förra midsommar
PUSS PÅ ER<3

Midsommarångest!

Midsommarångest, ja det är verkligen det rätta ordet! Allt var planerat och klart. För fjärde året i rad planerade jag att ha midsommarfest. Jag visste att en hel del var bortresta, men inte så många som 15stycken! Från trettio personer ner till tio som sedan blev mindre då en annan vän också skulle ha midsommarfest och våra gemensamma vänner inte ville tacka nej till någon av oss. Efter mycket om och men fixade vi så vi slog hop våra fester till en stor fest. Våra gemensamma vänner kan nu ta ett lätt beslut och slipper välja vem dem ska gå till! Det är nu min midsommarångest slår till.. En annan vän undrade om jag intr vill hänga med honom upp till Halmstad över midsommar. Han ska upp dit med sex andra kompisar och undrade om jag ville komma upp dit med några vänner och fira midsommar i Tylösand och sedan kunde vi sova i hans lägenhet där. Det tyckte jag lät som en sjukt bra idé och fan vad pepp jag var på det! Dock har jag inte hittat någon som jag kan ta med, och köra upp till Halmstad själv känns inte riktigt så lockande.. Så vad ska jag göra?! PUSS PÅ ER<3


En underbar dag och en försvunnen vän

Det är helt sjukt hur man kan bli så glad över att träffa vissa människor!

Som tillexempel i söndags när jag skulle till jobb, stötte jag på en person som jag inte träffat sedan i somras, hela dagen blev genast mycket bättre! Bara för jag stannade och pratade i tre minuter.
Nu när jag tänker på det så gör dem jag umgås med faktiskt mig glad, eller inte bara glad utan dem gör att jag mår bra, och det gör dem på det bästa sätt som finns!; genom att vara sig själva. Det är underbart!

Några gånger i livet kommer man få vänner som man sedan kommer glida från och förlora. Det behöver inte bara vara dåligt och jättejobbigt. Jag hade en kompis som jag har haft dem bästa minnena med, men även dem värsta. För ett litet tag sedan kände vi nog båda att vi bara inte var i behov av att umgås med varandra längre, och så har det verit nu ett tag. Jag tror inte att vi kommer hitta tillbaka till varandra igen, och på något sätt känns det otroligt bra. Inte för att jag är arg och besviken på denna personen, utan för att jag inte känner något alls för den. Vi skiljdes och vi skiljdes som vänner, det är nog därför jag inte saknar den personen. Allt känns liksom lätt och jag har ingen anledning till att höra av mig till den personen. Jag tror inte heller att denna personen har något behov att att höra av sig till mig och jag tycker det är skönt. Det är skönt att man kan, utan att säga något alls till varandra och bara liksom flyta från varandra så som vi gjort.

Trodde denna dagen skulle bli sjukt dryg och jättetråkig. Ack så fel jag hade! Jag jobbade från tre till åtta, vilket kändes som två timmar och inte fem. Efter jobb åkte jag in till centralen och mötte upp Cassandra sedan fikade vi på Espresso house. Vid tio smsade Amanda och frågade om vi ville möta upp henne i stan. Cassandra åkte hem men jag väntade på Amanda och vi satte oss på Gökboet på Lilla torg och tog en öl. Riktigt mysig kväll och dag har jag haft!
Längtar till nästa sådan dag, och det lär ju bli några sådana i sommar!
Eller vad säger ni?

Nu ska jag lägga mig för jag ska upp och jobba imorgon också!

PUSS PÅ ER<3

Me and my brother

Jag har lugnat mig lite, och har faktiskt ägnat hela dagen åt att fixa ett fotoalbum och kolla på TV. Nu ska jag jag bara framkalla lite bilder frpån studenten, men innan dess så måste jag hämta alla bilderna, hade tänkt göra det ikväll.

Nu ska jag snart rulla iväg till gymmet, det får bli min sommar-sysselsättning medans alla är utomlands/ jobbar och sliter.

PUSS PÅ ER<3

Myror..

Jag är nog en av dem mest rastlösaste personer jag känner!
Förr kunde jag ligga vid TV:n hela dagarna utan att känna myrorna krypa i kroppen, men nu kan jag inte ens sitta still i 1o min innan  jag känner mig rastlös! Kanske är det för jag har haft så jäkla mycket att göra detta året fram till nu? För nu har jag verkligen släppt allt, speciellt allt som har med skola och göra. Detta låter sjukt nördigt, men när jag tänker efter så har skolan nog varit den största delen av mitt liv. Jag har ändå trots allt gått i skolan i 12år och nu har jag aldrig mer skola igen.. Om jag inte väljer att plugga vidare, vilket jag nu inte valt att göra.

Så främst nu, efter studenten känner jag myrorna i kroppen, trodde at det skulle bli hur skönt som helst att bara chilla och inte göra ett skit, men så fel jag hade!

Nu ska jag kolla resa till familjen i sommar, sen ska jag hjälpa pappa och farfar med båtmasten!

PUSS PÅ ER<3

Yesturday is far, far away!

img_2869 (MMS)

I morse kändes det inte riktigt som jag skulle säga detta, men fan vad bra denna dagen och kvällen har varit! Första dagen på det riktiga sommarlovet och det börjar kanonbra! Det enda jag saknade lite var sol.. Såhär blev min outfit på avslutningen + ett par höga bruna skor. Bilden är från när jag och Cassandra åt på gränden idag efter avslutningen! :) Jag är nöjd med mina betyg, har inte riktigt hunnit kolla så noga på dem, ska göra det imorgon! Nu ska jag sova natti! PUSS PÅ ER<3


Sallad 3/3

img_9889 (MMS)

Det har varit en lååångt dag och jag har hunnit med en massa! Nu har jag även fått i mig ytterligare två sallader för idag; kycklingsallad och fruktsallad.  Så nu är jag mätt som en ko.. Nu ska jag prova mina nya kläder och försöka komma på vad jag ska ha på mig imorgon på min allra sista skolavslutning någonsin! PUSS PÅ ER<3


Blush

Är precis hemkommen från en väldigt lång runda i stan med mammsi. Underbart roligt hade vi, men nu är vi båda helt slut, lika så penagrna, haha.

Jag trodde inte att jag rodnade så lätt, men tydligen gör jag det, eller iallafall idag.. Såklart var ju alla snygga killar ute i stan idag. Kan ju säga att det är lite synd att man inte jobbar på Jägers istället för på Mobilia.. Där finns nämligen en riktig snygging som jobbar inne på Jägers!

Aja, haha, nu ska jag snart äta middag, vilket kan behövas om jag ska lyckas hålla mig vaken ett par timmar till!

PUSS PÅ ER<3


En enda

För er som undrar så blev glassen igår supergod!

Morgonrutinen är snart avklarad; ut med Ruff och nu ätit frulle, snart dags för att göra mig iordning och sedan kan dagen börja!

Tänkte att jag skulle hämta lite bilder från min student idag, för jag har bara 1 bild..

Eftersom jag redan tröttnat på mitt sommarlov, tänkte jag ta tag i det innan det är över.. Funderar på att köpa en husbil på Blocket, smala hop ett gäng och bara vara ute nästan hela sommaren! (Problemet nu är bara att få hop ett glattgäng med körkort.. haha)

Nä nu ska jag äta upp min frulle!

Den enda bilden jag har från min student (och den är från farfars kamera..)
Mina underbara kusiner!! <3

PUSS PÅ ER<3

En av dem bästa!

Sitter just nu på köksgolvet, lyssnar på danza koduro och väntar på att glassen ska bli klar. Ja, jag fick nämligen en glassmaskin i studentpresent! Skitbra e den! Och roligt är det också!! Lätt en av dem bästa presenterna :D Nu är glassen klar! PUSS PÅ ER<3


Det jag vill!!

Jag har sagt detr förr, men jag säger det igen, det är lustigt hur människor förändras.

Ibland är förändringen bra och ibland är förändringen mindre bra. Det är inte bara människor som förändras, det är även tiden. Att det inte är så nu som det var för ett år sedan är för mig inget konstigt, men varför blir jag då så förvånad när människor förändras. Att människor förändras hör, för mig, hop med tiden, människor förändras liksom med tiden.

Har haft en toppendag idag. Jag har egentligen inte gjort något, men jag har insett att jag inte behöver stressa, rätta mig efter andra eller tänka så mycket på att andra ska få som dem vill, utan jag ska göra det jag vill och det känns så jäkla nice!

Nu ska jag kolla vidare på HIMYM

PUSS PÅ ER<3

John Blund är inte välkommen

Har ni någon gång varit rädda för att somna?

Jag har, inte för att jag är rädd att missa något, utan för att drömma mardrömmar. Ibland kan jag få en sådan läskig känsla när jag går och lägger mig. Det är precis som att jag vet om att jag kommer drömma en mardröm. Så ligger man där i sängen, vänder och vrider och kan inte somna för man tänker bara på det kan kan komma att drömma om om man bara sluter ögonen och somnar in. Ibland kan det vara något av det värsta jag vet. Låter lite psyko, att jag inte vågar somna för jag är rädd att drömma mardrömmar, jag vet. Men så är det ibland.

Nu ska jag ut och lägga mig lite i solen, innan jag åker in till stan för att lämna tillbaka lite kläder, hämta en present och hämta lite bilder.

PUSS PÅ ER<3

Hamntag, famntag klapp eller kyss

Tankarna snurrar.

Är detta verkligen rätt beslut?

Kanske inte.

Eller så är det rätt.

Jag har iallafall bestämt mig.

Det är slut.

Det fungerar inte längre.

Jag kan inte ha det såhär.

Jag mår inte bra av det.

Det är inte rätt.

Varken det du eller jag gör.

Och verkligen inte det vi gör tillsammans.

Det slutar alltid med att vi bråkar.

Sedan blir vi sams igen.

Sedan hittar vi ett nytt fel.

Och bråkar igen.

Ibland är det skönt att vi inte är ett.

Men just nu käns det så jobbigt att vi inte är ett.

Inte för att jag vill vara ett med dig.

Men för att jag vill kunna dela på oss.

Så att vi blir två.

Just nu går det inte.

För vi är 1 ½.

Det är bara fel.

Och du förstår inte.

Fårstår inte att jag vill vara två.

Inte 1+1.

Inte 1 ½.

Utan 1-1.

1 var för sig.

Hade ni frågat mig lite mindre än ett år sedan hade jag samma dag som jag mötte dig valt kyss. Nu är det bara ett ord jag vill säga dig. Adjö. Jag vill inte göra en stor scen av det. Jag vill bara att det ska rinna ut i sanden. För jag orkar faktiskt inte mer. Jag har haft många roliga stunder tillsammans med dig, samtidigt som jag har haft de sämsta stunderna i mitt liv med dig, nu kom det till en punkt där dem dåliga tog över dem bra. Jag orkar inte.

ADJÖ <3

Jag som inte skulle...

Ja.. Jag som skulle spara mina pengar och INTE shoppa kläder för dem..
Det gick åt helvete!
Fast jag klarade av att inte röra pengarna alls, i 15dagar så lite cred till mig, trots allt.

Två dagar i stan tillsammans med en underbar vän. I tisdags träffades vi och åt glass vid kanalen och strosade runt på Malmös gator o butiker. Det blev lite shopping, en massa snackande och mycket skratt!

Idag åkte vi in för att äta frukost på Espresso house, det har jag saknat som in i! Fredagarna var nämligen vår "frulle på EH dag" supermysigt var det, och det va det även idag, mysigt nu när det blivit varmare så man kan sitta ute. Även idag spenderades det en och annan krona.. Haha. Hittade en sommarjacka och en kofta inne på MQ. Handlar aldrig kläder där annars, men jag är riktigt nöjd med mina inköp därfrån och han som tog betalt av mig gillade mina klädval, eftersom vi hade likadan klocka så måste han ju ha bra smak ;)

Nu är jag helt tom på ideér. Jag har inget alls att hitta på.. Jag vill inte kolla TV, och inte vara inne på datorn, jag har redan gått ut med Ruff... Jag känner för att träffa kompisar haha.

Nä nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt!

Frulle på EH med världens bästa!
PUSS PÅ ER<3

I'm back!

Åh, nu va det ett bra tag sedan jag skrev!! Hoppas ni inte slutat följa bloggen för det, har bara haft lite mycket nu på sistonde, för som de flesta vet så tag jag ju studenten på fredag!!!!!! WOHOIO!

I och med att jag snart tar studenten så hade vi de traditionella utsparkslekarna och fyfan vad kul det var!!!! Jag hade världens underbaraste lag, härlig laganda, skratt och sikken sammanhållning! Kunde inte blivit ett bättre lag! Vi gjorde allt möjligt, badade i kanalen, badade i fontänen på Gustav adolfs torg, åkte kundvagn genom Malmö, poserade i skyltfönster, strippade på centralen, kramade vakter och en massa massa annat.

Bider och video togs under hela dagen och kvällen. Här kommer några!

Frida i underkläder på Gustav..

Mitt superhärlig lag <3 ...

Kundvagn genom hela Malmö...

Badande i kanalen...

?...

Agge och Johanne på Stortorget...

Jag på Cassandras rygg, varför? -Ingen aning, men mest för det va kul!

Nu ska jag sova, har inte sovit på riktigt sedan i onsdags... Anledningen har varit ett konstant festande och än är det inte över! Har bara en kvälls uppehåll.

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0