You have to believe it to see it

Gårdagen va riktigt bra!
Middag hos Therese och sedan utgång. Det blev kycklingsallad, ost och vin, en massa dricka, dans och sen Hipp.

Ikväll blir det inflyttningsfest. Så jäkla kul det ska bli! Innan dess ska jag in till stan med mammsi och handla lite.

5dagar till Turkiet TAGGA!!

PUSS PÅ ER<3


Dolce sicilia

Eftersom solen inte ville titta fram när jag va där ute så gick jag in och då tittade ju så klart solen fram! När jag sedan gick ut va inte sackosäcken ledig längre.. Där låg en liten fluffig vovve. Haha tack för den Ruff!

Efter en liten runda med ruff åkte jag in till stan och nu har jag suttit på glassbaren ett tag med Josefine. Mycket mysigt!

Nu är jag påväg in till stan för att möta upp mamma. Ska kolla om jag hittar något att ha på mig ikväll! För ikväll blir det utgång med Alex Therese och Karro ska bli skitkul (även om jag inte är så pepp just nu.. Haha)

PUSS PÅ ER<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_200176149.jpg" class="image">


Jahapp

Ligger i soffan och kollar på duck Dodgers i väntan på att solen ska krypa fram från molnen.

Hade mycket hellre varit i stan och kollat kläder än att vara hemma för jag har aaaabsolut inget att göra.. Sjukt bull :(

Eftersom solen segar hoppar jag in i duschen istället!

PUSS PÅ ER<3


Sjukt misslyckad

.


Aaalltid!

Hade krylligt hår när jag gick hemifrån. Nu sitter jag på bussen och har spik-rakt hår. Hatar att det alltid blir tvärt om i håret innan man kommit dit man ska!! Har man plattat håret, ja då blir det krylligt på vägen. Har man lockat håret, ja då är det spik-rakt innan man är framme.. SUCK!

Nu sitter jag iallafall på bussen påväg in till stan för att möta upp mammsi på en fika. Mys!

Träningen med mammsi igår va skitkul! Haha hon hade aldrig varit ute i själva gymmet förr så det blev en liten nyhet för henne haha. Ikväll är det dags igen!

Första bilden är innan jag gick till bussen och den andra är nu från bussen.. Haha


PUSS PÅ ER<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_200037162.jpg" class="image">


When we where young

Set it on reverse and play it again but this time take away all the mistakes.

Jag kommer ihåg när jag var liten. I skolan va jag med i fritids fotbollslag. På rasterna klättrade jag i träd eller lekte pjätt. På kvällarna lekte jag dunkgömme med kvarterets alla barn. På helg-kvällarna kollade jag skräckfilmer och kunde inte sova på flera veckor efter det.

Nu när man tänker på det, mer än tio år senare, så ser man det helt annorlunda än vad man gjorde då. Inte konstigt att 80%av alla mina kompisar är killar, haha, för jag gillade att göra när jag var liten va att hitta på kill-saker. Hur många tjejer va med i fotbolls-laget? -tre med mig. Hur många tjejer klättrade i träd? -inga. Hur många tjejer va med på dunkgömme? -två med mig. Hur många tjejer kollade skräckfilm? -inga.

Hade jag fått spola tillbaka tiden och ändra, hade jag inte ändrat en enda sak. Jag är så jäkla nöjd.

Natti natti

PUSS PÅ ER<3


Då va vi här igen..

Jag skulle omöjligt kunna somna just nu. Har sååå himla mycket tankar som snurrar runt i huvudet, likt tvätt i en torktumlare, runt runt runt.
Sååå mycket som ska göras på så lite tid och ändå sitter jag bara på rumpan och tittar på det som ska göras. Precis som om det skulle göras av sig själv.. Hade varit sjukt najs om det varit så, men nu är det inte så och nu börjar jag få lite (mer än) halv-ångest..

Tidsoptimist javisst!
- det vet alla som känner mig.. Och även dem som inte känner mig haha

PUSS PÅ ER<3


Instagram

Fler bilder?
Följ mig på instagram; lalacarro

PUSS PÅ ER<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_199932764.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_199932764.jpg" class="image">


Keep your chin up

När allt har gått åt helvete kan det verkligen bli värre?
-JA det kan de..

Vilken pissedag!

Hoppas att den vänder, för det skulle jag verkligen behöva just nu. En liten tröst är iallafall att jag ska träna ikväll och att mammsi kanske ska hänga med!

Nu ska jag fortsätta med mitt arbetsprov till högskolan.

PUSS PÅ ER<3

Tack!:D

Åh blir så himla glad när jag får så positiva och tänke-stärkande kommentarer av er! Trots det som hänt kommer jag fortsätta le, skratta, leva och vara den otroligt optimistiska Carro jag är!

PUSS PÅ ER<3


But really. It's not a thing.

Då va vi här!
Det är kväll, pyjamas-tajm och även bed-tajm. Där tog det slut.. Haha

Längtar så hiiimla mycket till helgen. Det blir middag med härliga tjejer, utgång, inflyttningsfest, latte-drickande, vin, mys och mycket mer av det mysiga och roliga än vad denna trista och grå vardagen har att ge.

Har varit ett litet bråk mellan mig och mamma om vad jag ska hitta på nu i juni. I och med att tågluffningen inte blev av och att jag blev uppsagd på mitt ena jobb för jag inte kunde jobba i juni så tycker mamma att jag ska söka jobb medans jag själv tycker att jag redan har sökt alla jobb som finns att få. Alltid när jag och mamma bråkar handlar det antingen om jobb eller min utbildning. Så det är två väldigt känsliga ämnen mellan oss. Speciellt nu när det blivit som det blivit i juni månad.

PUSS PÅ ER<3


Slöseri med livet

En sådär lite halv-jobbig dag där man inte haft något alls överhuvudtaget att göra.

Snart kommer resten av familjen hem och då är det dags att ta sig i kragen och laga lite mat innan man landar i soffan igen.

Dagar som dessa är slöseri med livet. Å andra sidan, vad skulle jag gjort idag? Hade jag kommit på något bra hade jag gjort det!

PUSS PÅ ER<3

Bjuder på en jobbild från igår


?

Känns nästan som man är sjuk när man ligger såhär i soffan och kollar på tecknat så som jag gör nu. Haha. Orkar verkligen inte lyfta på mig..

Snart blir det en liten runda med Ruffemannen.

Åh blev sjukt sugen på en fet chokladkaka! Hm.. Haha.

Åh vad jag är uuuuuuttrålad!! Blir alltid det när jag vet att jag inte har mer jobb framför mig..

PUSS PÅ ER<3


Yeah!

Har jobbat på Swedbank stadion idag igen. Superkul! Jag äälskar det:D tack Robin!!
Va lite mer informellt idag än vad det var i lördags då jag serverade på Sandvikens 150års jubileum. Idag va det servering innan och under MFFs match.

PUSS PÅ ER<3


Yes.

Så jävla UNDERBART!!
Jag har slutat jobb, nu är det bara 15 timmar kvar tills jag ska jobba igen, det regnar och jag är påväg hem till min uuunderbara soffa som bara har skrikit mitt namn hela dagen!

PUSS PÅ ER<3


Sjukt onödigt!

Haha ja det va ju sjukt onödigt att jag skulle vara så jäkla nervös igår, för det gick superbra!!!

nu blir det mer jobb och sedan hem och vila för jobb imorgon:)

Me like!!

PUSS PÅ ER<3


Work work

Nervös som in i och snart färdigfixad sitter jag vid matbordet och äter lunch. Snart är det dags att bege sig till det nya jobbet!

PUSS PÅ ER<3


IKEA, Jysk och nu MAXI!

Yeah!

Nu är bordet och stolarna äntligen inne i bilen! Haha. Efter lite stannande på 90-vägen och fastnitande med snören så är vi snart hemma igen med allt.
Sen blir det fika och ihopsättande av bord.

PUSS PÅ ER<3


Josefine Bella Ruff och Jag


Hissbild! Haha

Åh, han vill vara med på bild!!

Nä, men ännu en bild

Lilla Bella, vilken foto-galning!

Ser ut som jag har gått upp 20Kg på denna bilden.. Så blir det när man ska bära en "tung" hund haha

Jag och lille Ruffie

Josefine och Bella





Tack Både Josefine och Bella för en sjukt mysig dag! Ser fram emot att leka byggare Bob imorgon haha

PUSS PÅ ER<3

Workout + Kost

Ångest..

Vill så jäkla gärna åka och träna, men har ingen bil under dagen, och har inte haft det nu sedan förra torsdagen.. Både mamma och pappa kommer hem halv åtta och sedan ska man äta och efter det har gymmet stängt.. KU*!!

Sedan två veckor tillbaka har jag tänkt på vad jag äter och tränat dem tillfällena jag haft. Det har varit svårt att få tid till träningen med dumma arbetstider och svårt att ta sig till gymmet pga punka på cyklen, ingen bil eller så har det regnat när jag kunnat träna. Kosten har iallafall gått bra, jag har inte druckit (varken läsk eller alcohol) och jag äter havregrynsgröt varje morgon, vilket har gjort att mitt sötsug och begäret efter goda saker har minskat dag efter dag och är nu helt borta (eller är iallafall vad jag har inbillat mig efter att ha läst en artikel om att havregrynsgröt skulle minska sötsuget.. Haha. När det gäller saker jag läser så är jag otroligt blond! Men även om det inte stämmer så har jag inbillat mig själv att det är så och då fungerar det! Haha)

Lite tråkigt är det.. 3/5 byxor jag köpte i London (nu när jag var där med mamma) passar inte längre! Dem är förstora... Riktigt bull. Det va över 900:- där ja!
Å andra sidan är jag hellre 900:- fattigare och kommer i mina gamla jeans (kommer i mina jeans från ettan, på gymnasiet, som jag inte kunde använda efter en jobbig period..) vilket är underbart! Dock har jag en bit kvar!

Har nog inte berättat detta innan, men jag och min kusin har bestämt att "nu ska vi göra något extremt" haha. Efter en släktmiddag och ett träningspass kom vi fram till att vi ska köra tjej-vasan i vinter! Ska bli sjukt skoj och jag längtar som fan, men kommer bli sjukt jobbigt! Haha.

Vi har ett tag på oss att öva inför denna "lilla workout" men det är antagligen inte lika länge som dem andra som också ska åka tjej-vasan. När min farbror berättade att dem som var med och tävlade i OS brukar åka vasan så blev jag inte skraj, utan tvärt om, mer peppad på att verkligen göra detta och jisses, vi ska ge järnet!!

PUSS PÅ ER<3

Såå härlig dag!

Ligger i min brors säng och solar, har öppnat dem stora fönsterdörrarna så solen bara strålar in!
Riktigt härligt!!

Jag och Ruff har varit inne i stan och hälsat på Josefine och Bella. Det blev lite vis i lägenheten, sedan begav vi oss ner till glassbaren (måste bara säga att dem har nog den godaste glassen i stan! Det tyckte ruff också haha) efter glassen blev det en liten promenad nere vid havet i västra hamnen och sedan en kaffe.

Både jag och Ruff har haft det bäst idag!

PUSS PÅ ER<3




Mys-onsdag

Vilken härlig familjemiddag!
Vi satt och åt alla samma sak (vilket vi inte gjort dem senaste veckorna pga bantning osv.) samtidigt, tillsammans (oscar åt för ovanlighetens skull hemma med oss) och snackade om allt mellan himmel och jord (fast mest om jobb).
Precis som förr, då både jag och Oscar gick i skolan. Känns hela vardagsplaneringen var lättare då. Det kan ju i och för sig bero på mina knasiga arbetstider.. Aja hur mysigt som helst var det iallafall!

Efter middagen åkte Oscar till gymmet. Fattar inte hur han klarar av att gumma precis efter han ätit?!? Jag hoppade in i duschen och sen insåg jag hur blek jag var så jag begav mig till solariet. Nu vet jag varför jag inte solar solarie mer... Haha det är så jävla obekvämt, svettigt och det enda man tänker på är när man får hoppa ut ur den lådan. Nu är jag iallafall brun som en pepparkska på benen. Jäkla ben! Haha det är alltid dem som blir brunast, och det är inte lite brunare än resten av kroppen heller.. Fattar inte hur jag lyckas!

Nu ska jag sova några timmar i min nybäddade säng med dem nya sängkläderna från Primark som jag köpte i London. Riiiktigt sköna är dem!

Natti natti 😘

PUSS PÅ ER?<3


Yey!!

Tjenamoss!

Att bära fyra tallriks samtidigt va inte så svårt som jag trodde. Haha. Nu kan man det!

Ikväll blir det mysmiddag med hela familjen! Pappa har slutat med sina soppor och Oscar är hemma och äter ikväll. Mys!

PUSS PÅ ER<3


Servera flera

Iiiih!
Samtidigt som jag är så otroligt pepp och taggad till lördag så är jag också såååå nervös!
Jag kan bära tre tallrikar, men vi kommer ha 25gäster var så det är bra om man kan servera med fyra tallrikar, detta får jag öva på! Haha.. Ingen kan ju allt från början så det är bara att sätta igång!

PUSS PÅ ER<3

Typ såhär



PUSS PÅ ER<3

Arbetslös i 22h

Som ni alla kanske redan fattat så blev jag utan jobb igår efter kl 8 igår kväll.
Nu är jag en arbetande människa igen!

På lördag kör vi, stadion som servitris!! :D

PUSS PÅ ER<3

Nya tag

Här kan man inte sitta och vara arg o besviken över något som hänt som sabbat hela min sommar.
Istället tar jag nya tag och ska snart ringa till Swedbank stadions personalansvarige.
Kanske har jag ett nytt jobb.

Ikväll blir det mysig grillkväll med världens bästa mammsi!

PUSS PÅ ER<3

AAARGH!!

DAAAMP!!

Nu kommer känslorna fram. Du är inte min vän längre.

Asså jag får damp! Hur fan kan man vara så jävla ego och självisk som du? Hur fan kan man säga så som du gör?! Hur fan kan man förstöra någon annans inte bara sommar utan även jobb på detta viset?!? Vad fan har jag gjort dig? Inte råd att plugga i höst pft, det enda som kostar är studiemedlen och det är därför man får bidrag från CSN. Ville du inte ut med mig kunde du sagt det redan från början! Redan i höstas.

PUSS PÅ ER<3


Besvikelsen är på topp!

Ända sedan min kusin, för fyra år sedan var ute i Europa och tågluffade, har jag velat göra samma sak.
Från början var det många som ville haka på och egentligen skulle vi åkt direkt efter studenten, men det var inte många som kunde, så vi sköt fram det till denna sommaren. En efter en hoppade folk av pga för lite pengar eller så hade dem sommarjobb och kunde inte åka bort under en hel månad.
Jag trodde att det va helt kört, jag skulle inte få åka och tågluffa denna sommaren.. Tills en annan vän sa att hon jättegärna skulle vilja åka iväg med mig. Varje gång vi träffades snackade vi om denna resan. Jag tog alla extrapass på jobb för att ha råd med inte bara denna resan utan även hela sommaren. Jar längtat som in i efter att tågluffa. När jag bad om ledighet på mitt ena jobb var det inte lika lätt som jag trodde, saker och ting blev helt fel och föreståndaren slutade prata med mig och jag har inte fått fler tider framöver, vilket resulterar i ett mindre jobb. Jag tänkte, men nu har jag iallafall så jag klarar av att åka iväg i sommar.

Alla sa till mig helatiden "bestäm inte något med henne, du vet inte hur det blir i slutändan, minns du när vi skulle dit eller när vi skulle göra det, då avbokade hon. Hon får inte, mm." Antar att jag är så pass dum och fortfarande tror att folk kan ändras och att man kan lita på vad folk säger till en. Apperently not!..

NU sitter jag här hemma, ett mindre jobb, över 6000:- fattigare i sommar för jag har sagt till jobb att jag inte kommer vara hemma och kommer kunna jobba, besviken, arg och jag känner mig lurad.
Det blir ingen tågluffning i sommar. Hon valde att jobba. Jag ska aldrig mer tro att folk ändras och att man kan lita på vad folk säger, aldrig mer!!

Fan vad jag känner mig dum. Jag känner mig dum som trodde på vad hon sa, när hon sa att hon ville, kunde, fick, hade råd och hade tid att tågluffa med mig i sommar.

Så är det någon som vill resa eller hitta på något annat under hela juni månad så säger jag inte nej, jag är ändå en hemmasittande och arbetslös.

PUSS PÅ ER<3

Bikini-tajm!

18dagar kvar tills jag och Karro åker iväg till Turkiet!
Ska bli redit najs :D

Bara längtar efter att få använda alla mina bikini! Eftersom jag har typ en miljon bikini nu så sitter denna resan väldigt fint ;) Bara några gånger till på gymmet så kanske ni till och med kan få se bilder med bikinin på mig i Turkiet haha..

Älskar varenda en av dem!!

Har ni någon favorit?


Dem senaste årens bikini


PUSS PÅ ER<3

Kniv och Gaffel

Sitter på bussen nu in till jobb. I hörlurarna spelas waka wakka och jag blir på så helt underbart bra humör!
Detta kommer bli en sjukt bra dag:D

Har även läst ett mils långt blogginlägg om en tjej som flyttat till London nu, som jag träffade när jag och Karro var i London. Hon hade inte flyttat dit då, utan bodde fortfarande i Sverige då, men nu har hon flyttat dit till en värdfamilj där hon jobbar som au pair. Hon verkar ha det så jäkla bra! Hon hittar på saker hela tiden och har hamnat i en helt underbar värdfamilj.

Blir så glad när jag läser om människor som är lyckliga!

PUSS PÅ ER<3


Plugga



Äntligen har man kommit loss!
En salig röra, haha, jag vet..
Nu är det bara att hoppas att jag kommer in på någon av dem kurserna jag önskar.

PUSS PÅ ER<3

Bokskogen



PUSS PÅ ER<3

Bokskogen

Va i Bokskogen idag med mammsi och Ruff. Riktigt mysigt va det!
Kommer en massa bilder sen.

Blev trots allt en lyckad lördags eftermiddag, trots att jag inte fick tränat idag. Det blir iallafall grillning ikväll me like!!

PUSS PÅ ER<3


Så jävla rastlös..

Usch, det här är inte bra!
Nu när jag för en gångs skull tackat nej till jobb för jag kände att jag behöver en ledig dag, så är den pissetråkig!
Har absolut inget att göra över huvudtaget..
Riktigt bull.

Får väl hoppa in i duschen och göra mig iordning iallafall!

PUSS PÅ ER<3


Wiie :D

Är så stolt över mitt "nya" rum!




Nu

PUSS PÅ ER<3

Vi drömmer väl alla om att vara modell någon gång

Jag tror inte att jag är den anda som suttit hemma och följt både Americas next top model, Australias next top model och Swedens next top model slaviskt och om man missat ett avsnitt har man sett reprisen någon dag senare. För i princip alla avsnitt sänds mer än två gånger. Samtidigt som man sitter där och följer alla dessa avsnitten så har jag haft en tanke om att "det skulle jag också vilja göra! Jag vill också bli modell!"
Jag va på en modellcasting för tre-fyra år sedan, men det blev inget av de. Antar att jag gett upp efter det, sen har jag inte riktigt kännt att jag är modelltypen, eller iallafall inte den "super-skinny" personen agenturerna letar efter. Så jag har inte gett upp, men gått vidare på det jag gillat göra liksom. Tills i måndags, när en kille kom fram till mig på jobb och frågade om jag var intresserad av att jobba som modell. Jag skulle få betalt och allt. När han berättade allt verkade det vara något lurt och han märkte att jag inte riktigt trodde på honom. Nu hörde han av sig ikväll. Företaget heter Beauty, vilket jag har sett några gånger, men det enda som är lite halv-misstänksamt är att den adressen han gav mig var inte samma som den jag hittade på Eniro och google map.
Jag är sjukt suspekt när det gäller modellirmor och agenturer! Det finns så många som blivit lurade och det finns så många falska modellagenturer där ute! Till slut vet man inte vilken som är sann och vilka som bara är ute efter att luras.. Jag tänker iallafall ringa till Sweden model på måndag och höra om denna modellfirman, om den existerar och faktiskt är en ärlig agentur eller om det bara är hitte-på och ute efter att luras!

PUSS PÅ ER<3

Friday

Jag vet exakt vad jag ska göra imorgon om det är fint väder!

Jag ska åka till Bokskogen med kameran och lille Ruffeman, sen ska jag till gymmet och köra ett sjuhelsikes pass! Iiiih vad jag är pepp!!

Fredag idag och det känns inte alls som fredag.. Känns som tisdag, var tog denna veckan vägen liksom?!
Skönt är det iallafall! Juste, det är fredagen den 13, någon som är skrockfull och tror att det händer onda och konstiga saker på fredagen den 13? För mig är det som en helt vanlig dag om inte med lite extra tur! Hehe;)

PUSS PÅ ER<3


Mer än heltid..

Måste bara spy ut lite, är så jävla trött på ett av mina jobb..
Attans att det är det jobbet är jag tjänar mest på och just nu är pengar ett faktum för mig!
Tur att det bara är 22dagar tills jag åker till Turkiet, lite semester är aldrig fel! Speciellt inte när det är med Karro!!

Måste bara +:a lite för mina underbara underkläder från Primark! Köper alltid ett ton underkläder när jag är på Primark i London, för dem är så jävla sköna OCH snygga. Det är inte ofta man hittar den combon i underkläder ;)

Nu till något heeelt annat!
Vilken jävla träningsvärk jag har i mina jumskar!! Helt sinnes.. Det är sjukt bra, men jisses vad ont det gör..
Jag ger mig inte! Imorgon kör vi ett till träningspass (deluxe, och antagligen kommer jag få med mammsi till gymmet!!! Det har aldrig hänt innan, hon går bara på sina Body pump-pass) Så man kan vara extra fit till Turkiet, sen måste man ju utnyttja träningskortet nu när man äääntligen har köpt ett nytt!

Nu är det dags att söka in till högskolan. Är sjukt trött på att bara vandra runt här hemma eller jobba (vilket jag har gjort mer än mammsi och pappa i fyra veckor nu) Jobbar nog mer än heltid, fast på tre helt olika jobb. En sak har jag kommit fram till iallfall, jag ska absolut INTE bli någon kontorsarbetare eller ha ett stillasittande jobb. Det är inte min grej.

En ny start på mitt studerande liv..

PUSS PÅ ER<3

A sad day

Oj vad jag längtar tillbaka till London!
Sinnes..

Oh äntligen! Har köpt nytt träningskort jippie! Så nu jävlar:D

Oj vad kul inlägg! Haha..:(

PUSS PÅ ER<3


Frulle sedan vidare!

Wihoio frulle på Citadell i Landskrona. Snart dags att bege sig till Citadell i Helsingborg där jag kommer sitta och ha det mysigt med att skriva in patientjournaler.
Toppen!

Hoppas ni får en superbra dag allihopa!

PUSS PÅ ER<3


Älskade tisdag som känns som en torsdag

Atch atch atcha..
Och jag som inte skulle jobba imorgon. Hehe, blev visst ett litet pass ändå uppe i Helsingborg på citadellkliniken från 09-17. Hehe..

Money money money, ja jag är sjukt pepp på att bara jobba en massa (träna också för den delen!!) tjäna pengar och bara kunna leva ut i sommar! Bara kunna shoppa precis det jag vill i USA utan att känna ångest över att man gjort av med för mycket, så som denna Londonresan. Det va underbart!! Bilder kommer snart på vad jag köpte :D iiiih älskar ALLT jag köpte!! Såååå fina saker alltihop!

Nu måste jag verkligen sova! Ska upp 06.00 imorgon tjihooooo!!

PUSS PÅ ER<3


London in pictures

Så nu har jag fått in bilderna från London på datorn!

Här kommer lite av min och mammsis underbara shoppingsemester (den jag vann) i London.

Hotellrummet

Utsikten från vårt hotellrum! Kunder det bli bättre liksom????!?!

Från hotellrummet



Kvällsmys



Frullen. Riktigt gott kaffe!



Costa precis utanför hotellet



Det blev många Pubstopp med öl och cider i shoppingrunderna

Shoppingtur



Hotellets lobby..



Den dagliga kaffen på Costa

Vi hade superhärligt väder alla dagar!




PUSS PÅ ER<3

Vilken combo!

Jisses!
Trött deluxe nu.. Satte mig nyss på bussen hem från jobb. Så nu är jag fattig och trött haha kan det bli bättre?!

Ikväll blir det mys med hela familjen och ost & vin. Väldigt behövligt måste jag säga!

Haha det händer alltid något sjukt när jag jobbar.. Förra gången va det en som friade till mig och idag va det en som erbjöd mig modelljobb. Jomenvisst som om jag skulle vara hur pantad som helst! Bara för jag är blond och blåögd så är jag inte helt pantad..

Hoppas ni haft en bra dag:)

PUSS PÅ ER<3


No inspiration..

Har jobbat en massa nu sedan jag kom hem och mer jobb blir det!

För tillfället är jag helt slut och håller på att somna hela tiden..

Utgång igårkväll, hade skitkul!

PS. Jackan från förra inlägget är förra årets modell från H&M. Absolut älskar sen jackan!!

PUSS PÅ ER<3


Jaha..

Hemma igen från Londonresan. Supertråkigt att komma hem, men what to do, what to do?!
Jag åker iallafall iväg om lite mindre än en månad igen. Då blir det som och bad i härliga Turkiet!

Nu ska jag försöka sova sen är det jobb imorgon!

PUSS PÅ ER<3


Hi! Nu är vi äntligen framme i London! Sup...

Hi! Nu är vi äntligen framme i London! Superhärligt. Eftersom vi landade rätt sent på Heathrow och tunnelbanan tog sin lilla tid så åt vi "gourmet-middag" på MC Donald's haha.. Idag har vi bara hunnit en vända på Primark, eller ja det är inte så bara det!;) PUSS PÅ ER<3


Finally!

Nu säger jag hejdå Sverige och hej London!

Mot shoppingens stad. Wihoio!!

Vi ses och hörs på fredag kväll/lördag morgon igen!

PUSS PÅ ER<3


Min kusin blir stor! Hela 17 år

Ibland blir jag bara så jävla trött på mig själv..

Tagga morgondagen!!!
L O N D O N !

Har varit en härlig jobbdag som äntligen är slut.

Världens bästa lilla aprilskämt fyller år idag! Grattis Johan❤


U.K on my mind

Det enda jag tänkt på och längtat efter denna veckan har varit London.

I måndags: nu är det bara en vecka kvar. Konsum 13-20 tiden gick über långsamt!

I tisdags: nu är det bara sex dagar kvar. Citadells patientarbete bara flög timmarna förbi!

I onsdags: inte en tanke på London på hela dagen förrän jag kom hem, efter 08-16 på Citadell, när jag stod och målade.

I torsdags: shoppade grejer till det nya rummet samt målade. Blev klar med rummet på kvällen och njöt av rummet. Ett projekt mindre och fyra dagar närmre till London!

I fredags: det känns som lördag.. Hmm kassan i Konsum, usch imorgon väntar ett sju-timmars kassa-pass... Vill inte ens tänka på det! Tänker på London istället.

I lördags: städade huset och tänkte på bad jag ska shoppa i London. Snackade även om London på jobb alltid lika kul!

Söndag: dags att sluta skriva om London och gå och lägg dig! Idag jobb på Kniv & Gaffel 12-18 efter det "packa" till London!

PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0