Tradera

När folk betalar vunnen auktion är tradera det bästa som finns! Nu har jag fått sålt en hel del men har rätt mycket plagg kvar. Gå in och kolla på mina auktioner!
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2703375

PUSS PÅ ER<3


Var tog sommaren vägen?

Vad händer?!?
För bara fem dagar sedan satt jag med en tidning i handen och musik i öronen nere på stranden i bikini och åt blåbär. Idag går jag i långbyxor, tjocktröja och converse och typ halvfryser.
Visst, jag får väl medge att jag längtade till hösten, men inte såhär tidigt.

PUSS PÅ ER<3


Mys-lördag

Avslutade lördagen med en mysig middag och skitsnackkväll tillsammans med Fridis. Riktigt kul att träffas igen. Vi har så jäkla mycket att snacka om och det går inte en gång utan skratt och galenheter. Ikväll rörde jag hop en liten "asiatisk" middag eller vad man ska säga. Stekta nudlar med massa grönsaker, kycklingspett, sataysås och stekta majskolvar. Riktigt gott! Kvällen avslutades med kaffe frukt och godis. Supermysig kväll.

PUSS PÅ ER<3


When I'm with you everything's good

Är på så himla bra humör idag.
Jag har hunnit med en massa bra grejer också.
Jag har varit på biblioteket, på arbetsintervju, hos min älskling, jobbat och nu sitter jag och väntar på att min älsklings kille ska sluta jobb.
PUSS PÅ ER<3


Tryck på paus!

Ibland önskar jag att man bara kunde pausa livet.

PUSS PÅ ER<3


Tradera

Har rensat garderoben och lagt ut lite grejer på Tradera.
Titta gärna förbi där och se om du hittar något!
 
 
 
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2703375
 
PUSS PÅ ER<3

Kört fast

Nu har jag kört fast. Jag bara känner det. Det känns som jag är en bil som fastnat i ett stormigt regnoväder och inte kan komma loss. Hjulen bara rullar men jag står still.
Har världens underbaraste kille som tar hand om mig, men just detta är det ingen annan än jag själv som kan lösa och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Allt bara kör hop sig. Allt krockar med varann´. Jag vet varken in eller ut allt är pannkaka. Precis som ett garnnystan som trasslat hop sig och slagit en massa knutar på sig själv. Det värsta är inte dagarna utan det är nätterna när jag sover själv. Det är då jag börjar grubbla och tänka på allt. Jag har ingen plan och har kanske egentligen aldrig haft men för ett tag kändes det iallafall som det var den bästa planen i världen för mig.

PUSS PÅ ER<3

Gladis!

Taggad som bara den! Nu återstår det bara fyra timmar på jobb. Efter det blir de solning och träning och imorgon är det 20års fest för mig. Iiih!!

PUSS PÅ ER<3


En bra vän

Åh, en fråga som denna får man verkligen inte ställa så helt utan förvarning. Eller får man det? Kanske borde jag redan tänkt på den frågan du ställde. Jag visste ju trots allt att den skulle komma någongång från någon och kanske var det lika bra att den kom från dig. Ja nu när jag tänker efter så finns det bara två personer jag hade velat ha den frågan av och en av dem var faktiskt du, men vad gör jag nu? Tankarna bara snurrar som ett virrvarr i huvudet och jag får inte klarhet på någonting. Känner mig helt tom fastän jag hara alla dessa tankarna och känslorna inom mig.
 
PUSS PÅ ER<3

Positiva jag!

Hoppas alla njutit av dagen. Det har iallafall jag gjort trots att jag suttit i kassan i sju timmar idag. Nu fokuserar jag på det positiva! Det borde alla göra alltid (inklusive jag då!) livet blir mycket bättre och roligare då! Natti natti boys and girls.

PUSS PÅ ER<3


Nu är jag lycklig

Åh kan inte beskriva hur glad jag blev igår när mamma sa att hon hittat mina Ray Ban brillor och klocka för den delen!!!!
Nu är allt bra igen. Brillorna är funna, klockan är där den ska, börjar snart plugga och det är en och en halv månad kvar tills jag ska få uppleva min födelsedagspresent från världens bästa kille!
 
Jobbade igår och efter jobb hämtade vi ut biobiljetter till Snabba Cash på söndag. Det blev den sena bion eftersom jag jobbar till sex på söndag. Det ska bli så mysigt. När vi hämtat ut biljetterna åkte vi till Bulltofta parken eller vad det är? haha och gick en promenad innan det blev helt mörkt där ute. Sen begav jag mig till Lilla torg för att möta upp lille josefine och hennes killkompisar. Kvällen slutade mycket senare än planerat och med mycket fler drinkar än planerat.. Eftersom vi "missade" bussen hem så blev det taxi. Aj aj aj.. Jag har inte råd med utekvällar mitt i veckan nu! Fastän jag inte betalade så mycket så är det ändå fel eftersom jag är skyldig mamma så jäkla mycket.. haha. Trevligt va det iallafall och nu ser jag fram emot onsdag och fredag som in i!
PUSS PÅ ER<3

Mhm!

Okej allt är piss, skit och mög just nu, inget går som jag vill och oturen har verkligen hittat mig som sitt offer. Jag har grävt ner mig, gråtit och varit sjukt deprimerad. Då är det tur att det verkligen finns saker som förgyller ens dag. Man säger ju att det är dem små sakerna som förgyller ens vardag och det är verkligen vad som skett idag. Så jävla underbart! Nu väntar jag bara på att mina enormt saknade Ray Ban ska krypa fram så blir jag lycklig igen!!
PUSS PÅ ER<3


Det positiva skyms av det negativa

Man ska fokusera på det som är bra och positivt.
Just nu är det riktigt svårt. Det är mycket som hade varit positivt och bra om det inte varit så mycket som är jobbit och dåligt just nu.

PUSS PÅ ER<3


Dagar så ALLT är och blir fel

Usch vilken gårkväll det blev tillslut. Ovan på hela min djävulsdag så hade min cykel blivit stulen när jag hoppade av bussen. Hoppas du gillar min cykel hjärtlösa jävel.

Ny dag, nya tag. Jobb idag så jag hoppas på en riktigt rolig dag på K&G!

PUSS PÅ ER<3


Not me

Känns som jag förstört allt. Känns som jag blivit den alla ska tycka synd om. Vad händer. Detta är inte jag


Sommarnatt -Aha

Vilken underbar kväll! Syrsorna spelar i gräset, det är ingen dagg och det är faktiskt hyfsat varmt för att vara sommarnatt 2012.
Älskar det!

Har varit deppig hela dagen och ja, faktiskt hela veckan. Hatar det. Jag vet heller inte varför. Ska iallafall försöka bota det genom utgång med pojken min och mina fina vänner. Man kan ju inte alltid ligga i soffan efter jobb och tycka synd om sig själv och äta glass, fastän jag mer än gärna gjort det ikväll!

PUSS PÅ ER<3


Ja det finns dagar man måste göra saker för sig själv

Shit vad jag är bra!

Ibland måste man bara stanna upp, göra något bra och berömma sig själv. Det är precis vad jag gjort idag! Är på toppen-humör tills jag kom på att jag ska jobba idag. Suck. Aja man kanske får träffa världens bästa kille senare ikväll! Wihoio!!

Kom ihåg, du är jävligt bra!

PUSS PÅ ER<3


Man kan inte alltid veta vad man vill

Har så mycket jag vill berätta, så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill säga, men får inte fram ett ord.

Önskar bara att det var oktober månad just nu.

PUSS PÅ ER<3


?

Varför känner jag såhär när allt är så bra.

PUSS PÅ ER<3


Ångest.


Ledigheten är min vän imorgon

Nu längtar jag riktigt mycket till imorgon! Är ledig från jobb imorgon och det ska firas!! En vecka sedan jag var ledig sist så nu kör vi ledighet -all in. Det blir en morgonrunda med mammsi och Ruff sen bär det av till Köpenhamn för en mysig dag på Strøget med mammsi. Ska nig springa en liten runda sen när jag kommer hem hehe ;) Hoppas ni haft en underbar dag PUSS PÅ ER<3


Nyttiga Harry

Efter alldeles för många godisbitar och andra sötsaker har jag och min kille (ja jag har skaffat kille och är lika förvånade som ni! haha) bestämt oss för att hoppa in i en nyttighetsperiod med träning. Så igår blev det både kvällsrullning och kvällslöpning, i morse blev det morgonlöpning och istället för godis igår kväll åt vi melon och mixade kesella med frysta hallon och blåbär riktigt mumsigt! Blir nästan som glass. Nu har jag powerwalkat/sprungit hem från jobb och tänker snart bara självdö i soffan. Nu är det på riktigt! Haha för imorgon och tre dagar fram kommer jag få klara mig själv med träningen och nyttighetsätandet.. Hur kommer detta gå?!? Äsch, gäller bara att tänka positivt så går det mesta ;) PUSS PÅ ER<3


Att vara rädd är bara att dra ut på saker och ting.

Åh just nu har jag lust att bara packa en väska och rymma hemifrån! Inte för att jag är arg på någon här hemma eller så, utan för att jag känner att nu är min trygghets-period över. Jag vill jobba på en färja ett tag, jag vill åka till Norge och jobba, jag vill resa jorden runt, jag vill leva i nuet, göra exakt det jag känner för, precis när jag känner för det! Jag vill hoppa bungeyjump (stavning?haha) jag vill hoppa fallskärm, jag vill dyka i korallreven (fast nä det kommer jag nog aldrig vela. Haha fastän jag inte tycker att det finns någon finare plats på denna jord än havet, så är jag så jäkla rädd för det också) PUSS PÅ ER<3


Jag äger

Att få en skrattattack när man sitter i kassan är inget bra. Att tappa halva chipspåsen när man ska öppna den är inget bra. Att berätta för mycket om sig själv till sina kompisar är inget bra. Att vara trilla i sjön är inget bra. Men. Att vara sig själv är bra. Att kunna bjuda på sig själv och sina misstag är bra. Att vara bra är bra. Ikväll känner jag mig grymt bra trots alla mina misstag. PUSS PÅ ER<3


Det är nu man ska njuta av tiden

Åh det finns så mycket jag vill göra just nu. Känns som jag äntligen kommit ur den perioden då jag inte alls visste vad jag ville göra i mitt liv. Jag har en lång lista och allt klaffar perfekt! Har bara några jag måste snacka med först. Jag har bara sju dagar kvar på Coop och jag längtar! På onsdag ska jag ta tag i min studentpresent vilket ska bli riktigt roligt! Har sökt nya jobb så får se vad det blir av det. Ha det underbart i solen idag och njut! PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0