Sjudagartolvtimmarfyrtiofemminuter

Nu e det en vecka tolv timmar och fyrtiofem minuter kvar tills jag e hemma igen! 
Eller ja i Danmark iallafall. 

Det är väl först på onsdag som min riktiga roll här i huset börjar (lagom tills det är dags att åka hem haha). Då åker mamman i huset iväg och åker skidor så då får jag ta hand om ungen. Hittills har jag inte gjort många knop i huset, mer än att laga mat och lunch, så förhoppningsvis går tiden lite fortare då när man får mer att göra. 

Är så exalterad över att få åka hem! 
Att få umgås med människor i min egen ålder! Har inte riktigt haft möjligheten till det här då jag inte kände en kotte från början. Nu känner jag bara en men hon går i skolan på dagarna och jag har fullt upp med maten på kvällarna. 
Sen att få gå långa promenader på stranden med ruff! Kunna prata med familjen på riktigt och inte i telefon där det bryts var femte minut eller låter som man sitter i en flygel (haha Viber..) Att ha friheten att kunna ta bilen när man vill var man vill. Kunna träna och få må bra igen. 

Iiih ska bli sååå kul!!

PUSS PÅ ER<3



Missing the things I love

Åh att man bara på tre veckor kan sakna sina vanliga dagsrutiner som man har där hemma.. 

Min sakna lista:
• Köra bil
• Morgongröten
• Morgonpromenaderna med världens underbaraste lilla kille som alltid får en på bra humör
• TRÄÄÄNINGEN (om ni nu inte redan fattat de;) )
• Den hälsosamma maten där hemma
• Normala bakingredienser

Ja det där va min lilla lista på saker jag saknar från min vardag där hemma i Sverige. Så klart saknar jag också min familj vänner och inte minst min lilla träningspartner! 

Bakar inte så ofta längre där hemma men jisses vilken skillnad det e på ingridienserna i detta landet.. Bullarna blir stenhårda och kladdkakan blir torr och besk. 

Usch nä nu ska jag sluta klaga eller ja det är väl mer längta hem haha. 

Jag mår bra, överlever och kommer vara gladare än någonsin över att komma hem så får se det positivt! ✌️😅 

Nu ska jag se Oliver och gänget!
Natti natti 

PUSS PÅ ER<3

Svenskt sällskap

Igår va jag inne i London tidigt för att möta upp en annan tjej från Sverige. Vi gick en lååång runda i Hyde park och sedan över till James park. Vi hade verkligen tur med vädret, strålande sol (med lite moln då och då men men man kan ju inte få allt!?) och lite Varmare än det har varit de andra dagarna. Sen satte vi oss på en riktigt mysig uteservering på lanchester (?) square och drack vin och åt pizza. Två och en halv timme senare tog vi en vända på ox. Street. Helt plötsligt va klockan halv åtta! Jisses vad tiden går fort när man har kul!

Idag har jag gjort absolut ingenting.. Eller jo jag bakade en tårta som vi åt ikväll till hockeyn. Vi va hembjudna till en danskt/kanadensiskt par för att kolla på ishockeymatchen. Vilken jäkla tråkig match! Och då hatar jag redan att kolla på sport från början haha. 

Nu ligger jag i sängen och kollar på Bridesmaids och har ångest över att min flygbiljett hem va så jävla dyr..

PUSS PÅ ER<3

Efter regn kommer solsken

Jisses vad det är sant! 
Nu är det solsken och börjar äntligen bli varmare här i England. 

Igår hade jag en jättemysig och trevlig dag med mamman och sonen samt sonens kompis. Vi åkte till Yosushi och åt mycket och gott. Sen blev det en kaffe innan vi åkte vidare för att se på teater. Det va nog något av det mysigaste jag gjort! Efter teatern blev det hamburgare vid Earl's court och sen vidare hemåt. 

Idag va jag uppe tidigt för att komma in till London så tidigt som möjligt. Så blev en ensam frulle. Vet inte hur andra har det men där hemma i Sverige äter vi alltid frulle och middag tillsammans hela familjen. Det gör inte denna familjen så det är svårt att få hop familjen, tror rätt många har det så nuförtiden att man sällan äter tsm. Hursomhelst! Fick betala överpris för biljetten intill London och sen fick jag för mig att ta en annan väg dit jag skulle så snurrade runt i över en timme och va fett frustrerad. Har iallafall haft en supermysig dag all by myself inne i London och jag har shoppat en MASSA fina grejer😍

Nu ska jag kolla film i sängen sen e det nattinatti 

PUSS PÅ ER<3

Äntligen en solig dag!

Fan vad duktig jag har varit idag! Har gjort som alla sa. Imorse gjorde jag lite situps armhävningar squats och va ute o sprang i 30min. Varför skulle jag klara mig smärtfritt från de? Neeeej men hej cp-ont i benet. Så nu kan jag varken springa eller typ gå.. Haltar fram nu. Känns ju sådär. 

Har ätit shepards pie till lunch idag som va något av de äckligaste jag ätit.. Och då är jag inte speciellt kräsen när det kommer till mat, äter det mesta. Kvällsmaten var roastedsunday dinner och det va riktigt gott! Ugnsstekt kyckling med ungsstekt potatis och ungsrostade grönsaker. MUMS!

Nu ska jag och mitt unda ben sova. Natti. 
Bild från när jag var ute och sprang imorse

PUSS PÅ ER<3

London calling

Har varit en lång heldag själv i London. Men jisses så fel jag hade om att det är tråkigt att shoppa själv! Det är faktiskt riktigt skönt, man kan kolla på exakt det man vill och hur länge man vill, men visst hade jag gärna haft sällskap här. 

Efter att sedan försökt lära den gamla damen (min mamma som verkara vara 1000år helt plötsligt när det gäller teknik..) hur Skype fungerar, vilket förövrigt inte alls fungerade så bra då jag har en väääldigt krasslig dator med mig.. Så ligger jag nu på heltäckningsmattan på mitt rum o dricker natte och planerar middagen dem kommande veckorna. 

Hade ett litet "moment" igår och ville bara hem. Saknade familjen, saknade vännerna men framförallt (detta kanske låter helt sjukt men..) saknade jag gymmet. Tänk er att från sommaren ha tränat intensivt och sedan november köra dubbelpass näst intill varje dag och sedan komma till ett ställe där det inte finns något gym alls inom 3mil. Där ska man vara i en månad.. 

Det tog sjukt hårt på mig, men finns inte mycket mer att göra än att lyssna på alla andra och köra hemmaövningar.. Vill bara döda mig själv efter tio situps och tio armhävningar för det är så jävla tråkigt.. Menmen bara att bita i det sura äpplet hålla ut och göra dem förbannade övningarna och ut o springa. 

Tackar bugar och bockar för denna topendagen i London. 

Aaaaall byyyyiaj myyyy seeeeieieieiellllfff!!

PUSS PÅ ER<3


Bara för att gå lite mot strömmen..

ALLA HJÄRTANSDAG!

Haha.. Just nu bor jag i ett hus där alla e så jäkla anti alla hjärtans dag. Dem kallar det commersial bullshit (det e äkta kärlek de) Vilket känns så sjukt bra just idag. Min kväll kommer bestå av Xbox dejt med spaghetti och köttfärssås tillsammans med en nioåring. Yeah! Haha the right way to spend valentinesday? Aa tror faktiskt det. Sen blir det en massa choklad och chips på de.

PUSS PÅ ER<3

England

Då har jag förflyttat mig från soliga vårvädriga Sverige till kalla blåsiga och framförallt regniga England!
Under en månadstid kommer jag bo här hos en familj och vara lite au pair. 
Kom igår så har inte hunnit göra så mycket men familjen är riktigt trevlig men jisses vad jag kommer få spatt! Haha. Mamman i huset fick nästan hicka när jag sa att jag träna två pass om dagen där hemma (här finns nämligen inget gym😭) "ojdå nu måste vi verkligen hitta något för dig att göra! Annars kommer du ju klättra på väggarna efter ett tag" haha jajo det e sant! En dag utan träning och jag gråter typ redan lite inombords! Aja får ersätta träningen med bakande och matlagning så får jag träna satan sen där hemma haha. 

Idag är killen i familjen sjuk och hemma från skolan så vi sitter och kollar på något brittiskt historieprogram! Haha ehm.. Ja, jag lär mig iaf mer engelska haha. 

PUSS PÅ ER<3



RSS 2.0