NYTT NUMMER!

Den som försöker nå mig på det gamla nummert lyckas ej! Ny mobil och alla har inte det nummert:

0707586269 är mitt nya :D (comviq för er som vill veta)

 

Gott nytt år:D


<3

Kärlek är som energi, det kan inte skapas, det bara finns där.

När jag är med Frida har vi äldigt roligt, det kvittar vad vi gör, vi har alltid lika kul. Den ena kan vara på dåligt humör, men när vi träffas skrattar vi bara. Man kan inte bli sur på den andra, det går bara inte för det slutar alltid med ett asgarv! Alltså; Det krävs så mycket energi när vi är, men den bara kommer vilket medför kärlek. Man kan inte ha så roligt med någon som man inte tycker om.<3

EN RIKTIGT GOD JUL ALLIHOPA!:D


step, step, step!

Idag har jag varit i stan med Frida och shoppat de sista julklapparna:D Riktigt kul hade vi:D Just like old times

Tjingeling<3

Happiness!

Happiness och idag va jag på Mobilia, där det bara va julestress!;)
Åkte in till gamla hederliga Mobilia med hela familjen idag, mamma, pappa, Oscar, Gustav och jag, för att min bror skulle klippa sig. Halv två skulle han klippa sig... Trodde vi, men det va inte förren halv tre... Så vi tog en liten fika på Espresso House och kollade på folken som sprang förbi med sina stora kassar fyllda med klappar. Man blev nästan själv lite stressad över att se de stressa! Efter klippningen drog vi in på Elgigante4n och jag fick ÄNTLIGEN en ny mobil!:D

Nu pyntar jag granen, myser med min familj och springer runt i skidsockar:D

Really, really, really!

Klöddit! Och det är bara tjejer...

Aja, life goes on! Det är väl tur det! Haha, annars hade man ju snöat in sig totalt! På tal om det, va skolavslutningen till det kommande jullovet väldigt roligt! Vi hade en superrolig lek, där man skulle skriva tre gömda talanger om sig själv, så kulle hela klassan gissa vem det va. Riktigt roligt, vi fick reda på att Simme är väldigt duktig på att hjula, Caroline gillar att spela battlefield och att Alexandra har kört över sin brors huvud med en cykel. Annat roligt hände med, FRIDA fick ett stipendie! Nomineringen lydde: för den som har mest koll. Hahaha; Frida!?!?! Fattade noll, menmen. Grattis!

Du ska veta att jag finns här i alla lägen. Jag lyssnar, hjälper och tröstar gärna, vet att detta är en tråkig tid nu, men håll ut! Du klarar detta!
Den absolut värsta resan någonsin!

Not like before!

Alltså inte som förr!- Vilket är väldigt positivt, mysigt, roligt och absolut superhärligt!

Vit snö dalar ner från himlen, ljusen i stan är tända, värmen från den koppen te som jag nyss hällt upp sprider sig i kroppen och det är bara åtta dagar kvar till Julafton. Julen är en supermysig årstid, med allt det jag ÄLSKAR, fika och shopping! Den är även fylld med ljus från varje gata, värme varje hem och vänner. Så ser en riktig jul ut för mig!

Många tycker inte om julen, för de ser bara det negativa: sask, julstress, köer, kyla och buffliga kläder. Vänd på det! Glöm det negativa, glöm stressen! Stanna upp för en stund och NJUT! Tänk på allt det postiva, det jag nämde innan, värmen fån brasan, fikastunder med vänner du tycker om och som tycker om dig, den vita snön som sakta dalar ner från himlen och lägger sig varsamt på maken för en sekund.

Denna veckan har jag verkligen fått "nytt liv". De senaste dagarna har jag knappt haft några lektioner, ändå har jag masat mig upp ur den goa, varma sängen, för att ta mig till skolan och träffa mina underbara vänner. De är inte mina vänner för ingenting, det är de som fyller upp mitt liv, de är de som gör att mitt liv blir och är så underbart! I måndags insåg jag hur kul jag har med min goa Höllvikskompis. I tisdags insåg jag hur mysigt jag har det med min sommar-bästavän. Idag insåg jag hur länge sedan det va jag umgicks med min kusin. Det va även i denna veckan jag har insett hur värdefullt livet är. Nu förstår jag varför människor säger "ta vara på varje dag och lev den som aldrig förr". Det är just det jag har gjort och det har varit helt underbart!


Vänner för ALLTID!

TILLSAMMANS KAN VI KLARA ALLT! <3


Veckans Test!

Jag och Frida har infört "Veckans test" vilket innebär att från-och-med nu ska vi varje vecka testa något nytt. Det kan vara alltfån en ny maträtt, smink, en restaurang, till en upplevelse.

Idag testade jag niveas nya produkt "light kiss". Ett lipbalm med mandelolja som smälter på läpparna och gör läpparna riktigt kyss-mjuka utan kladd. Jag ger den 3 av 5, det va ett väldigt bra lipbalm som inte kladdade och gav de mjuka läpparan de lovade. Däremot fick man ta väldigt mycket för att det skulle ge effekt. Konsistensen va fast i busken men känndes som vatten på läpparna. Lukten va inte som vanliga läppsyl eller läppbalms, utan luktade som babylotion. Väldigt bra mot torra läppar. 

Niveas nykommling "light kiss" kan du köpa på Lindex där den kostar 39:-

Kartongkvinnorna!

Efter skolan va det riktigt nice! Förutom att Frida slutade två  tre timmar efter mig, så jag va så snäll att jag väntade på henne:) Den mysiga turen i stan började på Centralen hos min pappa, som jag fick pengar av eftersom jag hade glömt min plånbok hemma:( efter det vandrade vi mot Espresso house på Hansa som har blivit mitt andra hem:D Efter ungefär en timmes fika började vår shoppingrunda!:D Det va blandannat Ur & penn, H&M, Veromoda, JC, MQ och Kickas som fick ett glatt besök av två glada bönor;D På Lindex tog vi "lite" pressent kartonger! och ytterligare "några" till på Indiska! Hihi. Vi traskade till både Södervärn och Gustav för att kolla om de hade hittat Fridas busskort, som hon tappade på bussen i fredags... Det slutade på Centralen där vi tog "lite" "Godis" haha, men inte de heller hade hennes busskort:( Det ser inte ljust ut för Frida... på bussen delade vi upp ALLA våra pressentkartonger, vilket sammanlagt va 13stycken! Hahaha, kramp i armen säger jag bara!

Tack för en underbart trevlig, mysig, rolig och crazy dag i stan FRIDA!<3

En bild från Branäs 2007 bara för att jag vill åka snowboard NU, NU, NU, NU, NU!!!!!


Frågan som jag har ställt mig allt förmånga gånger och inte fått svar på

Varför blir inte saker och ting som man vill?...

Gamla och goda!

Denna dagen har medfört en del överraskningar. Det började redan när jag låg och sov i morse, det va ett förfärligt ljud som kom från badrummet. Eftersom jag hade sovmorron va jag lagom road att bli väckt, särskillt av en 20år gammal rakapparat... Dagen som fortsatte efter ytterligare en sunds sömn medförde några överraskningar till. På vägen till skolan kommer jag på "Visst f*n! Jag har geografiprov idag" ingen rolig överraskning att komma på sådär tre timmar innan provet, när man sitter på bussen. Aja, jag hoppar av bussen och ska ta den andra bussen till skola, då hoppar jag på 3:an istället för tvåan!!! "Hallå! Vakna nu!" de va de inte-så-roliga-överraskningarna. Efter skolan hämtade pappa mig och vi åkte tillbaka till "old memories!", nämligen min gamla skola, Ljungenskolan, eftersom min bror hade utställning av arbetet "min lägenhet". De va riktigt kul att träffa VISSA gamla lärare andra, ja, de kunde man lika bra vara utan! Inte nog med att jag fick träffa min allra första UNDERBARA lärare, Irené, jag träffade även min förredetta klasskompis Verre. Vi har säkert inte träffats på ett år! Det va riktigt kul, och vi, eller rättare sagt jag hade mycket att berätta för henne. Ett år, hinner det hända mycket saker på, så nu ska vi träffas och ta en mysig jul-fika. Även om dagen började riktigt trögt och kasst blev den en riktigt mysig tisdagskväll.

Nu ska jag kolla lite bloggar innan jag pömsar, tjingeling <3

Hugo!

Åkte hem till min kusin idag för att hjälpa till med flytten:) Givetvis va Hugo där med, min lilla pärla!:D Men städandet i den nya lägenheten avtog efter 1½ timme, då vi gick upp till deeras nuvarande lägenhet och kollade på film och snackade skit:) Det va riktigt mysigt:D


När jag kom hem va Oscar och Emelie här:D Vi kollade lite på Ullared, men de stack ganska snabbt. När Emelie hade gått hem satte Oscar sig vid datan med mig och vi lyssnade på: http://www.youtube.com/watch?v=0hmWB-dCCew&feature=related Så jäkla roligt vi hade!:D


Tack Anna, Oscar, Hugo och Emelie för en toppen dag/kväll <3


Goosebumps

Såg precis avsnittet Gekås Ullared måste säga att det är nog den mest onödiga seien som någonsin gjorts! Ändå måste man bara se den. Folk som åker flera mil till Ullared för att shoppa helt onödiga saker de inte ens behöver, då blir man nästan lite mörkrädd. Inte nog med det, detta ska filmas och visas på TV! Iallafall, det värsta avsnittet... Hittills är nog idag, när Rose-Marie räknade hop vad de hade handlat för över 51 000 påtvå veckor!!! DÅ FICK JAG GÅSHUD! Så de jobbar och sliter i ett år, för att samla hop pengar just för att åka till Ullared och handla.

-

Såg precis klart filmen The Pursuit of Happyness med Will Smithkanal 3. Det är äkta lycka!

Vishet och ovishet

LYCKA
Vad är lycka ientligen?

För mig är lycka när man har ett pirr i kroppen och en massa extraenergi, när man är glad och positiv.
Lycka är något alla någon gång kommer uppleva, varesig det är lycka för en liten eller stor sak.
Äldre människor frågar jämt "vad ska du bli när du blir stor?" Ja, den frågan har man hört en milljon gånger känns det som och fortfarande har jag inget bra svar på den. Ska man vara delfinskötare eller framgångsrik egenföretagare? Många svarar "När jag blir stor ska jag bli miljonär" Visst, att bli rik hade inte suttit fel, men jag tror inte att man är så lycklig om man är så rik. Om du nu blir så rik, kan köpa vad du vill, när du vill, utan att oroa dig. Jag tror inte att livet blir lika roligt, jag menar var kommer lyckan då från? Pengarna eller dina handlingar? Jag kan ha fel, men jag kan inte säga att jag tycker de som är rika ser särskillt lyckliga ut. Så en dag när farmor frågade "Vad ska du bli när du blir stor?" kom svaret pensionär!.Du kan leva livet som du vill och då får pengar som hjälper dig på traven. Jag tror däremot inte att lycka kan köpas för pengar, men pngar kan hjälpa en på taven till lycka.

För att finna lycka tror jag att först måste lära sig att uppskatta det man har, vilket alldeles förmånga är dåliga på! Just nu är jag lycklig för jag har hittat tillbaka till spåret som ledet tillbaka till mitt vanliga, roliga, trevliga och framförallt lyckliga liv. Ett tag, vilket inta alls va länge sedan var mitt liv i tusen spillror, och jag hade helt tappat livslusten, men jag fann en smula lycka och hittade spåret.Den fasen i livet, när man helt tappat bort vem man är och inget går som man vill är den hämskaste du någonsin kan uppleva och jag hoppas den är "over and out". Låt aldig någon annan ta kontroll över dig eller förstöra ditt liv, ditt liv är ditt och bara ditt, och det är DU som ska bestämm hur du ska leva det, ingen annan!Just a different day!

Mitt nya favoritord är Sär, vilket sätter sig på hjärnan som en liten fästing och det kommer i varje mening. Det är precis vad denna dagen har varit, SÄR! Den har varit kanon kul, dock har jag blivit tagen för att vara under 15 när jag skulle köpa energidryck på Hemköp... Inte så roligt när Amanda köpte före mig och inte behövde visa leg, och sen kommer jag, då fårgar tanten i kassan om jag har legetimation... Ingen komentar på den tack!
Amanda försöker hitta dejtar till oss allihopa på spraydate. Imorron ska hon nämligen på dejt med en kille från Malmö, så vi håller tummarna och hoppas på det bästa!
Nu måste jag avsluta för mina kära vänner, Cassigirl och trasanFrida ska ändra sina namn på facebook. Ja slutet gott allt gott, eller hur va det nu?:D
Tjingeling<3
Friday!


Syskonkärlek är ärligkärlek

Efter ett tufft spinningpass på skolan va det tandläkaren som väntade. Inga hål, allt gick som en dans på rosor, och en tandboste fick man, det med:) Eftersom tandläkaren va i stan bestämde jag och min bror oss för att äta i stan, även om det blev kina-box och båda blev äckligt mätta hade vi suupermysigt! Innan vi tog bussen hem gick vi in på Systrana Grene, där blev det en gris-lamp-nyckelring till min gulliga bror och te, som va underbart gott! Tack för tipset Josefine;) En smockad buss, en lång promedad och en mysig middag senare sitter jag nu här vid datan och hjälper min kära broder med läxan innan jag ska gå ner till TV:n och kolla på halv 8 hos mig:) Ett riktigt underhållande program, och riktigt goda rätter lagar de, har testat några från www.recept.nu och de har varit en riktig succé:)
Jag älskar dig min bror och jag vet inte vad jag hade gjort utan dig<3


GE 10000%

Ja, då va det snart dax att bege sig till bussen som går vidare mot skolan! Vår svensklärare va sjuk igår, så jag hoppades så innerligt att hon skulle vara sjuk idag med, men jag hoppades nog förmycket:( Hon va frisk, så vi har svenska, sen är det håltimme i sådär två timmar! Känner mig så pepp på att åka till skolan nu!

Förövrigt är jag riktigt speedad, jag hoppas det håller i sig resten av dagen...Det kan jag nämligen behöva (a) Har inte varit så pigg på något på sistonde, men nu kommer julen och då vaknar man väl till lite?:D

Nu måste jag pysa, tjingeling <3


RSS 2.0