Känslor när de är som härligast

Ny dag- Nytt inlägg :D

Det är Lördag, jag sitter på golvet i köket och har både Tv:n, datan och radion på. Tv:n står på MTV, radion på RIX FM och datan på nytt inlägg. Pratade precis med Amanda, hon ska på fest hos mitt X, Josefine är på släktklas (tror jag^^, hon svarar iaf inte på sin telefon) mina föräldrar är på fest och lika så min bror. Det känns tomt, men ändå skönt:)

Avbröts nyss av mina SUPERSÖTA grannar, som gick bus eller godis:) Det va länge sen man gjorde det;)

Dagen kan man inte säga så mycket om än att jag har jobbat från 11-6. Jobbigt! Må jag säga, men sen kom jag till att tänka på att jag har redan på en månad tjänat in till resan på Påskolvet med min kära vän Amanda:)

Efter jobb åkte vi till Kyrkogården. Det är alltid lika sorgligt att åka dit:'( Men jag älskar att åka dit, och bara ha en sak i tankarna, er! Den tiden vi hade tillsammans och den tiden vi aldrig kommer få uppleva tillsammans, alla de minnena vi har och alla de sunderna i mitt och min familjs liv ni missar:'( Men på samma gång vet jag att ni missar inget!, ni finns alltid där vid min sida, bara i en annan form än människa.

Ps. Min kusin och hans band "REWIND" har nu lagt upp en låt från deras demo: http://www.myspace.com/rewindmusicswe Ds.

Varför, varför, VARFÖR???

Jag kom till att tänka på detta om skönhetsideal ikväll när jag a ute och gick med mamma. Varför kämpar folk mot tiden så oerhört mycket? Folk använder skönhetsprodukter och opererar sig för att se snyggare och framförallt ungre ut. Vad är meningen med detta? Får man bättre självförtroende för att man ser ut på ett visst sätt, för man är 70år och inte har en enda rynka eller superbröst? Det är sjukligt att folk betalar så mycket för att ändra sitt utseende, för att se yngre ut. Jag menar om vi inte hade blivit rynkiga med tiden eller fått hängbröst vid 50 hade det varit konstigt, för det är så våra kroppar fungerar!

-vi hade inte sett ut så om det inte hade varit meningen att vi skulle göra det!

Nu säger jag inte att jag är supernöjd med mitt utseende, men jag menar våga vara dig själv, för det finns ingen annan som är som du! Och det är de som är det fina med att vara just du, du är skapt för att vara du, och ingen annan; Kom i håg det:)

This is it!

Ja, dagen började ju inte riktigt som planerat...

Vaknar av ett sms: "Jag kan inte hänga med och åka skrillor idag:(" Nehe, men det gör väl inget tänker jag, vi är ju ändå fyra stycken som ska åka, sen kommer nästa sms: "Jag är sjuk så jag kan inte hänga med idag:(" Jaha, då e vi bara två, men , skit i det vi kan ha kul ändå:D Nä! Då kommer tredje smset:"Jag har skit ont i halsen och kan inte åka skriskor, men vi kan väl ta en runda i stan:)" Så det blev inga skrillor idag, men det gjorde faktiskt inget, för jag hade jättetrevligt i stan:D

Efter en runda på stan med Cassandra gick vi till Trianglen och träffade Josefine, Robin och Alex. Supersnabb, men supermysig runda på stan tjejer och killar:D

Jag och Cassandra tog bussen till Gustav. Sen skulle jag träffa mina föräldrar och min brors kompis familj, men då va de en timme sena, så jag fick gå i stan lite för mig själv. Efter ett tag gick jag till Paddy's (en restaurang i Malmö) och där satt de!, allihopa:) Tjäka en supergod hamburgare, sen bar det av till Royal; This is it! Filmen va ingen "pang-film" men den va över förväntad och det va kul att ha sett den:D

Efter filmen mådde jag inte super, så nu sitter jag framför datan insvept i en filt och myser:)

Tjingeling <3

Innan jag går;)

Nu är jag färdig och redo att gå...I god tid för engångskull;)

Såhär blev resultatet:
Hoppas ni får en undrabar kväll allihop(L)

Maskeradparty!

Jag måste börja med att tacka Frida som har hjälpt mig med bloggen:) <3

Iblan har man inte turen med sig... Skulle gå ut med min hund, när jag gått 50meter började det spöregna! (Yippie) Inte vidare lyckat. Nu måste jag snart göra mig iordning, för ikväll blir det maskerad hos fröknarna Frejd;) Resultatet på min utklädnad får ni se sen:) Jag kan dock lova att det INTE kommer bli lika extremt som på skolans markerad anledning: Kroppsfärg är förbjuden:/ Men vi ska nog hitta på något;)

Nu ska jag bara hjälpa mamma med maten så jag kan komma iväg i tid till kvällensfest:) Jag är ju inte riktigt känd för att vara färdig först om man säger så...

Tjingeling<3

fridafina.blogg.se

Hejsan, Frida här.

Har hjälpt Carro fixa sin bloggdesign så att hon kan blogga snyggt. Ska bli kul att höra vad hon tycker.

Nu ska jag kila men kolla gärna in på min blogg:

FRIDAFINA.BLOGG.SE

Toodels!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0