Superduperunderbarkväll!

Då har man varit ute med Lina i stan :) Det va kallt som bara den (-8) men vi hade det trevligt ändå! Middag på Vespa, kaffe på Espresso house och sedan en rikitgt bra bio, hade denna dagéb kunnat sluta bättre? -Nej tror inte det ;)

Nu ska jag hoppa ner i sängen för imorgon ska jag och Lina in till stan tidigt för att handla mat till nyår och något att ha på oss!!

PUSS PÅ ER<3

Whitelightmoment

Sååå nu har man varit ute och härjat igen... Haha, nä men har varit ute och åkt lite med Marcus, i måndags, igår va jag ute med Victor och idag är det Linas tur att rastas ;) Det blir middag ute och sedan bio :)

Nu måste jag hitta mina strumpor sen ska jag kila iväg till bussen ;)

PUSS PÅ ER <3

Black black black and blue

Muy muy bueno! I början hatade jag denna låten, men efter den tredje gången jag hörde den spelas va jag stuck! Älskar hans inlevelse i låten! :D


PUSS PÅ ER<3

Ut med julen! -> In med det nya året!

Nu är det inte långt kvar av detta året, och shit vad snabbt det har gått! Även om vissa "moments" har varit sååå dryga och långa att man knappt orkat mer, så har det ändå gått snabbt måste jag säga :)

Julen är nu över -YES!

Jag har hittat en ny hobby, buda på Tradera, riktigt kul är det, även om man kanske inte alltid vinner auktionen så är det kul. Det är även ett bra sätt att sälja sina gamla saker man inte vill ha längre.
Kolla här! www.tradera.com

Nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla vidare

PUSS PÅ ER <3


Nu är julen över!! :D

WOHOIO!!!

Ja fy fan vad glad jag är nu!!

Inte bara för mina klappar, som va underbara, utan även..

1. Min underabara resväska - Stoooor är den så nu ska jag bannemig åka till London och fylla den! :D
2. Min superfina kamera - Svart och den ska jag ta måånga bilder med!
3. Resan till London - Är snart bokad!
4. Julen - Är över! :D
5. Sommaren - är här om fem månader!
6. Till nästa jul - Ska jag inte vara hemma, för jag ska till ett soligt land med 30grader, sitta under en palm med en drink i handen på en vit sandstrand ;)

Nu får man nog hjälpa mamma med julstädandet..

PUSS PÅ ER<3

"underbara" jul...

Då var det dags igen! Bara en dag kvar till självaste julafton, och som vanligt har jag ju inte fixat alla julklappar än.. Just nu ser det heller inte ut som om jag kommer hinna bli klar med alla tills julafton.. Ser ut som om någon kommer bli utan :( Nä, så ska jag inte tänka, jag ska tvinga ut mamma!

Nu sitter jag här och kollar lit på bilder och tänker tillbaka på när jag träffade mina vänner för första gången.
Verre träffade jag när vi började tvåan tror jag så vi har kännt varandra ett bra tag nu! Emme träffade jag för första gången när vi var fem år, dagen innan hon skulle till Åre och åka skidor. Josefine träffade jag när jag var konfirmandledare för henne. Lina träffade jag i ettan på KG, men vi började inte umgås förren denna våren tror jag?, Marcus träffade jag för första gången hemma hos mig, första dagen på detta sommalovet som varit. Cassandra träffade jag för första gången i tvåan på KG, när vi var på Malmöfestivalen. Frida träffade jag för första gången, första dagen på KG... Osv Jag har en massa vänner jag inte nämt nu, men jag kommer nog håg nästan alla, "första gången vi träffades".. Fast.. Det finns en person, jag vet exakt var jag täffade dig första gången, men jag kan vekligen inte säga när. Det var i somras och det var precis innan jag skulle resa någonstans, det vet jag för du ville låna min cykel, men det kunde du inte för jag skulle resa iväg nästa dag, och jag vet att det var en resa med Cassandra. Det stör mig så otroligt mycket att jag inte kan komma på när vi träffades!
Aja!

Nu ska jag äta något innan vi åker in till den snötäckta stan

PUSS PÅ ER<3

Just another girl with a dream and a heart

Snö.. Snö.. Snö..

-Det är precis det jag ser är jag tittar ut genom fönstert. Inte en enda solstråle passerar de snötyngda molnen där uppe. Tragiskt.. Att det ska vara så tråkigt med detta! När det inte snöar i Slåne klagar vi Skåningar på att vi aldrig får en "vit jul" men när det väl ligger snö på vägarna, hustaken och marken är så vit den bara går klagar vi ändå! Då är det problem att komma fram, saltet till vägarna tar slut, men det som jag tycker är mest tragiskat med denna snö är att här i Skåne finns ju inte ett jävla berg, inte ens en backe man kan åka skidor från! Kasst är det!! Då finns det väl ingen mening med att det ska snöa om man inte ens kan åka skidor eller snowboard på den...

Jag har en bok. En bok jag tar fram när jag mår rikitgt dåligt. En bok med känslor. En bok med tankar. En bok som ingen vet om. En bok som bara jag har sett. En bok med bara min handstil. En bok med saker jag inte kan berätta för någon. En bok jag aldrig har läst. En bok jag aldrig kommer läsa. En bok som jag kommer må ännu sämre om jag läser. En bok med tomma sidor som fyllts med ångest, tankar, idéer. En bok om mig..

Nu ska jag ta tag i denna dagen, eftersom jag antagligen stängde av väclarklockan i sömnen imorse.. Så jag sov till halv ett!!! Inte OK! Dessa sista dagarna har jag sovit rikigt länge på morgnarna. Ibland kan det vara härligt, men nä, nu får det vara nog! Haha.

I måndags hade jag rikigt kul i stan med Emelie och Victor, vi fikade på espresso house och sedan gick vi en låång runda i stan och handlade julklappar. Så mysigt det var! I går va jag också inne i stan, fast med Victor och Oscar, men det blev inte så mycket julshoppande där inte.. Men vi hade ändå gansla mysigt förutaom att alla var nog dödströtta, vilket drog ner stämmningen lite.

Aja nu ska jag ut med Ruff sen ska jag ner till stranden och åka lite skridskor :)

PUSS PÅ ER <3


Dum av dig

Helgen som gått har varit mysig, och jag har inte gjort ett piss! Haha, bara knallat runt här hemma.

Veckan som kommer hoppas jag på njutning till MAX, jag ska bara slappa, för vet ni? -Jag har lov!!

Ibland önskar jag att man bara kan hoppa in i olika folks huvuden och se, förstå och veta hur de tänker..

Nu ska jag inbte sitta uppe länge till för då kommer morgondagen bli skit! Är redan förkyld och hostar som en gaaalning.. Inte kul alls :(

PUSS PÅ ER<3

S A T N Å !

Än tänker jag inte ta jullov, men om ca tre timmar tänker jag!

Ibland önskar jag att alla mina vänner bodde på samma väg som jag, att jag var granne med alla mina vänner. Sååå underbart det hade varit! Tänk, inget busspendlande, ingen man behövde fråga om skjuts till sin kompis, är man insnöad hade man änå kunnat träffats och bäst av allt, jag hade alltid haft de nära mig!

...Men eftersom verkligheten inte är så, får jag nöja mig med att se dem ibland, lite då och då, snacka med de på Facebook, i telefon, på sms och på msn.

Nu är jag riiirkigt pepp! Skolan slutar imorgon säger vi (egentligen på fredag men vi ska bara fika då med klassen)  det är julafton om en vecka och två dagar, det är nyår om tvåveckor och två dagar och nu har jag äääntligen tid att köpa julklapar och sy min klänning som MÅSTE vara klar till nyår! Men snabb som jag är så fixar jag det på några timmar.

NU ska jag återgå till det som är kvar av skolarbetena för denna terminen, men om tre timmar, då jäklar är skolan slut, over and out, finito (för denna terminen). Höstdeppen är borta och glädjen över att det bara är fem månader till sommaren är här stiger till MAX!

PUSS PÅ ER <3

Trött!!

Kanske är det dem sega lärarna, läxorna, det tråkiga vädert, julbelysningen, den eviga väntan, mysandet, raggsockorna eller heltenkelt julmusiken som pumpar ut ur högtalarna? -som bara gör att jag MÅSTE ha jollov NUUUUU!!!

Sitter just nu mitt uppe i mitt filosofiarbete, med datorn i knäet i sängen och bara väntar på att få lite nytänk till mitt uppdrag. En massa babblanden och filosofiskatermer som en vanlig människa aldrig skulle hängt med i... Ja, det är ett arbete man ska göra när man är riiiktigt trött, kanske tagit några glas vin och bara är heeelt flummig? För det är just det som filosofi går ut på, att vasra så flummig som möjligt i sina förklaringar.

Aja, nu vill jag bara ha LOOOOOV!!

Denna helgen har varit helt fantastiskt rolig!! Strandbaden- Det roligaste på länge, jobbet- härliga människor, människorna- helt underbara! Nu är vi mitt i veckan och snart är det helg igen!
Fredag blir det KB med Emelie och Lina

Lördag blir det julpyssel/bakande/mys med det oldtennisgang
Söndag blir det jobb
Ser ut att bli en superkanon helg, precis som förra, och nästa helg igen är det Nyår!?

Sååå snabbt detta året har gått, kan inte tro mina ögon och öron när jag ser och berättar hur mycket jag har gjort och framförallt hur mycket jag varit på vift, ute och rest helt unbeliveble!Nä nu måste jag återgå till pluggandet innan jag somnar, blev en sen kväll igår, känner att det bli lika sent idah också...

Natti natti!

PUSS PÅ ER<3

Dance and laugh trough life!

Helgen!
Ja vad kan man säga mer än att den va heeelt överbäst?!
Jag fick vara tillsammans med mina allra finaste vänner och som grädden på moset hade vi en toppen utekväll! Riktigt roligt hade jag, dansade som aldrig förr, träffsde rikitgt många man kännde som man aldrig trodde skulle vara ute, skrattade och beviset på att man har haft en rikigt bra kväll är att fötterna gjrode rikigt ont, då vet man att man har haft kul!


Söndagen va det jobb och jag började en timme tidigare. Tiden fram till kl 3 gick riktigt snabbt, men sen efter det, då va det som man satt bandet på "Slow", tide kunde bara inte gått långsammare.. Men jag klarade den dagen också!

Idag är det Lucia och jag tänker faktiskt inte kolla på när lärarna går Lucia på vår skola.. Sorry to disappoint you! Säkert jättefint, men två år i rad med lärarna som är utklädda till exakt samma sak och inte kan låttexterna räcker för min del. Istället tänker jag skriva klart mitt filosofiarbete så man kan ta jullov lite tidiagre ;)

Idag efter skolan ska jag ta en fika med Josefine och snacka lite det va u ett tag sedan nu och det har sina anledningar, men varför leva i dået när man kan leva i nuet?

Ja, ni som känner mig vet ju att jag inte direk är den bästa på att välja bra filmer, snabba mig om jag inte måste, den mest seriösa, kan kan säga nej och jag är verkligen inte snabbaste med att ta ett beslut. Man kan beskriva mig som en "sista-minuten-tjej" I vissa fall kommer jag inte ens på det i sista minuten att jag skulle valt det andra beslutet, och det är något som stör mig som in i! Varför kan jag inte vara den som planerar och sedan verkligen GÖR det jag planerat, eller bestämmer mig liiite tidigare så det kan bli som jag verkligen hade velat?

I guess.. Det är något jag får jobba på, men jag kommer aldrig ändra på mig för att någon annan vill det. Jag kommer alltid ha samma sjuka humor, samma skadeglädje, samma smarta uttalande, samma omtänksamhet, samma medlidande, samma damputbrott once in a while, samma jag.

Kort och gott jag kommer alltid laugh trough life!
That's just me!


PUSS PÅ ER<3

Paus!

Nu blir jag lessen! Hade skrivit ett jättepositivt inlägg till er om hur glad jag är över att det snart är helg och att jag är klar med både engelskan och marknadsföringen..

Aja, det är inte mycket som blir bra nu förtiden.. Nu ska jag ta runda ner till Trelleborg, sen är det bara hem och börja plugga igen!...

PUSS PÅ ER<3

Pust!

Såå, nu sitter jag här igen, vid köksbordet med det förba***de plugget..

Som tur är har jag inga förren i eftermiddag vid 3-tiden, så nu har jag världens möjlighet att bli klar med allt som ska göras! Då är ju bara frågan kommer jag någonstans idag?!

Halfway?!

*Engelskan - fem sidor kvar i boken + frågorna
* Svenskan - Rätta till CV
* Marknadsföring - Snygga till uppställningen + lägga till lite mer så den fylls ut

DVS.

* Engelska -
* Svenska -
* Marknasföring -

Nu ska jag fortsätta så allt kan bli såhär!

* Engelska -
* Svenska -
* Marknasföring -

Då kommer jag hoppa upp och ner av lycka! Haha

PUSS PÅ ER <3 

F*N!

Åh vad jag hatar sånthär!

Såhär blir det alltid när jag har mycket att göra, jag kör fast! Idétorka helt enkelt. Jag kan inte fokosera på någnting alls. Jag sätter mig med ett arbete "nu ska jag göra klart detta" 45min senare har jag skrivit en havl sida, suttat ut, skrivit om, suddat ut och bu sitter man där med ett blankt papper.. Vad fan gör jag nu! Det ska vara inne imorgon..

Svenska, engelska, filosofi, marknadsföring. Inom alla de ämnena har jag uppgifter/prov som ska vara inne/ska göras till på torsdag och fredag, det vill säga till imogon och till i övermorgon!!!!

Fokus - 0
Motivation till att göra det - 0
Känsla av att detta kan bli bra - 0
Känsla av att vilja slänga sig på soffan och kolla på TV - 100000000000000000000000000
Tids ångest - 10000000000000000000000

Ja vad gör man, det är bara att försöka!

PUSS PÅ ER <3

Idid my best to notice when the car came down the line..

Ledig hela förmiddagen!

Istället för att plugga (som jag verkligen borde) dansar jag runt i mina röda (ja Josefine jag använder fortfarande de röda ;)) skidstrumpor i vardagsrummet till The killers!

Haha ja jag känner mig sjukt flummig idag.. Snart ska jag hoppa in i duschen så man får något gjort innan jag ska bege mig till skolan!

PUSS PÅ ER<3

Sommarsommarsommarsommarsommar -GE MIG SOMMAR!!

Även om det är så mycket vinter det kan bli nu, med mycket snö, minusgrader och julbelysning, har jag mer sommarkänslor än någonsin! Kanske kan det bero på att till helgen ska jag ut till SB med mina underbara vänner. Det är en typisk sommargrej.

I somras bodde vi i princip på Strandbaden och hemma hos mig. Exakt varje fredag på hela sommarlovet från första dagen (vilket var en fredag) till sista dagen va vi hemma hos mig och festade. Va det inte förfest, va det efterfest och va det inte efterfest så hade jag storfest.

Man gick där i sin klänning, bara ben och under nattens gång åkte skorna av. Några kvällar blev det kvällsdopp i havet och andra blev det dopp i jacuzzin.

Jag umgicks med ett superhärligt gäng och jag lärde känna massor med ny och fina människor. Människor som jag fortfarande umgås med. Vi festar inte så mycket här eller på SB längre oh vi träffas inte hela gänget så mycket nu heller, men vi vet att vi har varandra och när det är fest så bjuds alla. Det gillar jag! Det är fan sommarkänsla på det! Även om man inte kan ha bara ben och gå barfota, för det hade blibit lite kallt, men vi har varandra och vi har så jävla kul när vi umgås.

Nu längtar jag som in i till helgen och den kommer bli super!PUSS PÅ ER<3

Min dagskalender

Bara för man är hemma från skolan betyder inte det att man inte pluggar. Det är i princip bara vad jag gör när jag är hemma från skolan, med undantag från när jag är ute med Ruff.

På dagens kalender står det

* Skriva klart marfknadsföringen
* Ut med Ruff
* Lägga in mina kläder i garderoben
* Läsa filosofin
* Äta
* Göra engelskan
* Ut med Ruff
* Svara på frågor till engelskan
* Laga middag
* Skicka in marknadsföringen
* Kolla på TV
* DÖÖÖ!  (sova)

Hoppas ni får en roligare dag än jag!

PUSS PÅ ER <3


SOMMAR + ÖSREGN = DET BÄSTA JAG VET!

Åh!
Jag längtar så otroligt mycket till sommaren NUUUUU!!!
Sen kunde det gärna ösregna!
Så jäkla härligt, sommar, varmt, ösregn!
Det är nog det bästa som finns!!

PUSS PÅ ER<3

Goosebumps!

Jag är kär i låten "Runaway" med Kanye West!

Förlåtelse


Gå inte bara till överdrift!

Sååå otroligt onödigt för mig att åka in till skolan för en lektion, där jag satt inne på Facebook?!
Aja, nu är det över och nu väntar oändligt mycket plugg.. Kul är det Inte!

Idag när jag satt på bussen satte det sig två tjejer i 16års åldern bevid mig. de började snacka om powerpiont presentationer och hur de skulle göra för att folk skulle lyssna på de när de redovisade. Den ena var ju värre än den andra. Det började med att de skulle ha stödord med sig, sen skulle de kunna den utantill, det slutade med att de skulle stå och laga mat inför klassen -WTF?!

Jag tycker själv det är otroligt störigt när folk runt om en sitter och lyssnar på vad man snackar om, men jag kunde helt enkelt inte hålla mig. 

De fortsatte snacka och jag störde mig mer och mer på den ena tjejen.. Hon va så himla präktig, visste allt och kunde allt. Så säger hon till den andra "asså det är sjukt många hållplatser i Skanör" "ja jag vet" säger den andra. "ja jag kan tillochmed alla utantill vad de heter och i ordning. Först kommer Ljunghusen" "men är det inte elvabovägen" säger den andra. "Jo, sen e det typ en till där, sen kommer skanörs... någonting, sen kommer skanörsskola, men den heter inte så den heter något annat, sen kommer skanör tringlen, sen kommer skanörcentrum, sen kommer patriotvägen, sen kommer papegojvägen, sen kommer en till busshållplats, sen kommer min busshållplats sen kommer falsterbostrandbad. Helt sjukt vad många busshållplatser det finns i Skanör!" Den andra instämmde.

Haha, det va så kul att höra "ja jag kan alla" sen kunde hon nästan ingen!

Sen började de snacka skit om folk i deras klass.

Folk säger att det fulast med en tjej är när de svär, men jag måste säga att där håller jag inte alls med. Det fulaste med en tjej är när de snackar skit om andra och tillslut går till överdrift. Då är det inte lite oskyldigt skitsnack, då är det mobbing! Mobbing är det sämsta en människa kan göra och det värsta en människa kan utsättas för.

Jag säger inte att jag aldrig snackar skit, men det är skillnad på att snacka lite småskit och att gå till den gränsen då det blir mobbing.

Nu ska jag återvända till min underbara marknadsföring!

PUSS PÅ ER<3

,,/''

Efter en skitvecka (undantag från igårkväll/natt) är jag nu riiiktigt pepp på nästa helg! Fan vad kul det ska bli!! :D

PUSS PÅ ER<3


Change me

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men det känns som inte som om någonting någonsin ska kunna fungera som jag vill..

Jag har tröttnat på människor med tomma löften, konstiga beteende och som jag byggt upp förhoppningar med.

Allting blir bara fel och jag vet inte om det är mig det är fel på eller om jag väljer fel personer att umgås med?

I vilket fall som helst är jag den jag är och det kommer aldrig någon någonsin kunna ändra på.

Jag kanske har lätt att glömma och förlåta, vilket inte är rätt i alla lägen, men jag ser ingen anledning till att vara arg eller sur på någon. Den kraften det tar att vara arg på någon har inte jag, jag blir heller vän igen och fortsätter som förr. Blir inte jag vän eller reder ut det som hänt, går jag runt och tänker på det helatiden och tillslut kan man sitta där helt själv arg och sur på någon medans alla andra gått vidare. Onödigt säger jag bara.Jag älskar denna låten för tillfället, kanske inte är någon ny låt direkt, men skit i det, bra e den ;)

Älskar alla Keri Hilsons klänningar, så fina de är!

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och gosa, natti natti!

PUSS PÅ ER<3

Plask!

Så, nu var man fixad ock klar för ett 80års kalas! Men innan dess kommer Victor.

Sitter just nu i mitt rum och funderar på om man skulle slänga sig ner i jacuzzit där min bror och hans kompis sitter, de har fluttat ut högtalarna, så nu är där musik också. Det både ser och låter jäkligt nice! Får väl se sen om jag hoppar ner där.

Nu ska jag ta något att äta!

PUSS PÅ ER<3

Glider över till helgen

En besvikelse, en tråkig fredag, en skottning, ett nystädat rum, en bäddad säng, ett träningspass och en runda i stan senare sitter jag nu här i mitten av helgen och ska försöka få något ut av resten av denna helgen. Ikväll är det 80års kalas för farmor, så snart ska jag pysa dit och hjälpa till lite :)

Nu ska jag hoppa in i duschen!

USA - Venice Beach 2008
PUSS PÅ ER<3

O herrejisses!!

Fredag igen!
Shit, detta är andra fredagen i rad som jag sitter hemma i soffan, och även andra fredagen i rad som jag kollar på Idol!! Nämen vad är detta?! Inte likt mig.. Meeen har man inget annat att hitta på så får man väl göra det bästa av situationen..

För att jag va för lat för att starta min egen dator sitter jag nu med min brors dator och måste bara säga att -shit vad svår den är att skriva på!! Hela tangentbordet är lixom förflyttat fem cm till höger om skärmen än på vanliga laptops.. Skumt!!

Livet är en evig väntan och man blir besviken såå många gånger. Så besviken jag blev igår, har nog aldig varit så besviken i hela mitt liv!

Nog om det!

Idag har jag varit snäll och skottat hela farmor och farfars uppfart till huset och halva ängen.
-Puh! säger jag bara jag va liide varm när jag va klar.

Imorgon blir det fulla muggar hemma hos farmor och farfar, 80års kalas står på schemat och jag delar ansvaret tillsammans med mina underbara kusiner för mat osv.

Nu ska jag iväg!

PUSS PÅ ER<3

A very bad, bad, bad day!

Jävla skitväder!
Ja, jag hatar folk som klagar på vädert, när det väl snöar här nere i Skåne på riktigt, och ja jag vet att nu är det jag som klagar.. Men det är helt okej om det siglar ner lite snö och lägger sig fint på marken, men när det är snöstorm och allt ställs in på gurnd av denna jävla snöstormen med så kallad "klass ett varing" dampar jag bara. Detta är den tråkigaste dagen på länge, bara dåliga besked och tiden står i princip stilla.. Vad har jag gjort idag egentligen? Jo inte ett jäkla piss! Om man bortser från att jag handlat på Toppen till farmor och farfar, men annars inget.

Så nu ska jag fortsätta min sjukt deppiga dag med att inte göra något alls!

PUSS PÅ ER<3

Buffelibuff!

Känner mig lite som han i telenorreklamen.. Internet laggarsönder för tillfället!!

Annars är jag hemma från skolan för jag är sjuk. I vanliga fall brukar det vara riktigt tråkigt att vara hamma för man är sjuk, men när det snöar är det rikift mysigt att göra en brasa, ta en kopp kaffe och sätta sig i fönstret och kolla på snön!

Nu ska jag snart ut med Ruffemannen, men innan dess MÅSTE ni bara höra morgonen "wake up call" med Knappen och Hakkim! Jag länkar den till er ;)
http://www.nrj.se/program/nrj-morgon-med-knappen-och-hakim/nrj-wake-up-call
Det är den översta, Daniella ni ska lyssna på.

Nu ska jag nog ta och göra mig iordning, fast nä, det ska jag nog inte ;)

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0