i vinterkylan


Shopping, shopping, shopping, slut på kortet

Har varit i stan idag igen! :D Började klockan 11,45 hemma hos Sixten, e liten kille på 22månader som jag ska börja passa :) Efter det mötte jag upp Cassandra på Bik Bok,såklart fanns inte min storlek på den Bik Bok, så vi gled vidarr till Entré. Inne på Bik Bok på Entré hittade jag inte bara tröjan i min storlek, även ett linne och ett par byxor.

Efter fyra dagars shopping har jag gjort av av med alldeles förmycket pengar, men gud vad fina saker jag har köpt! Jag är riktigt nöjd :D

(Dock är jag inte färdig shoppad än, har lite fler "ärenden" på måndag)

Dagens inköp:


Hoppas ni har det lika bra som jag;)
Puss på er<3


Helsingborg

Dagen började redan klockan 9 för min del. Upp och hoppa, äta frukost, duscha och klä mig, så va jag redo för en shoppingdag i Helsingborg med Cassandra:D

Dagens inköp:



Dagens ska köpa en annan dag:

Tack för du stod ut med mig idag Cassandra;) Can't wait until monday!
Puss på er alla<3


Suuuget!

Nu har jag ett så otroligt stort shoppingsug, så det finns inte! Tur då att man fick lönen idag och att man ska till Helsingborg med Cassandra och shoppa imorron! Har kollat några riktigt snygga plagg till imorron, så det gäller att inte glömma plånkan därhemma!

puss på er <3


Sommaren 2008


Kameliont

Den lilla blå har blivit brun!... Eller iallafall en bra bit på vägen:D Slipade min lilla byrå i 3timmar igår och en timme idag, Äntligen kunde jag börja måla, eller måla och måla, spraya! Hann ett lager innan färgen i burken tog slut, tabbe! Skulle köpt två burkar, hade det på känn. Nu blir inte byrån färdig idag heller, dock ska jag köpa färg så den kan bli färdig imorron. Nu ska jag putsa handtagen så de blir riktigt skinande och fina, de är i guld såklart! Är riktigt spänd på hur det kommer bli och framförallt om den får plats! Smidig som man är har man ju inte kollat det än, menmen, på ett eller annatsätt ska det gå! :D Nu ska jag dansa vidare till Paloma Faith!

Glömma? Nej bara en bit

En handling, ett äventyr, en mening, ett skratt glömmer man inte i första taget det kan ta lång tid att komma fram till den bland alla minnena man har men de finns där inne, någonstans och det kommer alltid göra det.


Minnen jag samlar på

Sitter här i soffan, tv:n är på men ljudet av. Datan är igång och Spotify är på. Den spelar Don't stop believin'. Det för mig tillbaka till minnena i somras, då vi satt i Linas uterum, jag, Rebecca, Lina och Josefine. Det va i början av sommaren, vi hade grillat kött. Lina hade gjort en stor skål med pastasallad och tänt ljus. Kuddarna i trädgårdssoffan vi satt i va upp-puffade. Soptify spelade de underbaraste mysiga låtarna och vi snackade om allt man kan tänka sig. Det var en riktigt mysig sommarkväll. Det var en sådan kväll man önskade aldrig skulle ta slut.

Liten och blå

Äntligen har det underbara lovet dagit igång! Sportlov? - Ja, nä, kanske!

Änsålänge har det inte varit så sportigt, å andra sidan har jag hft att göra.

Ur radion dunkar Lady Gaga och jag har tagit paus från slipningen av min fina lilla blåa byrå som ska bli brun med guldiga handtag. Det kan jag säga är ett heltidsjobb, att slipa, har hållt på i 3timmar nu och ändå har jag bara slipat 2lådor och toppen av byrån, har sidorna kvar. Har dock bestämt mig för att jag ska bli färdig med slipningen idag, kanske tillochmed kan börja måla idag? vem vet.

Nu ska jag baka vidare innan jag går ut och slipar vidare på min lilla byrå puss <3

Lovis!

Nu är det äääääntligen lov! Det märks, fest igår och fest idag, på en SÖNDAG! ;)

Jobbade idag, skitkul hade jag + att jag slutade 2timmar tidigare:)

Nu väntar jag på att Louise och Josefine ska bli klara... För en gångsskull är det INTE jag som är sist! :)
Denna bjuder jag på bara för det är en bild från igår!

New shoes!

Nu har jag äntligen kommit till skott och ska köpa ett par svarta högklackade partyskor!!!

Det blev dessa:D

Tjosan!

Efter all snön som kommit och lagt sig, har det blivit ett islager på smågatorna. Eftersom jag inte kan ta cyklen till bussen på morgonen på grund av isen har jag börjat gå. Isen kanske trots allt gör någon nytta! Jag vaknar precis lika långtid innan bussen går som jag gjorde när jag cyklade, dvs en timme innan, dock måste jag gå hemifrån 15-20 min innan bussen går för att hinna. Detta har gjort att jag blivit snabbare! Inte bara på morgonen med att göra mig iordning utan överlag. Det blir tummen upp på den (Y). Jag har även insett hur härligt det är att gå på morgonen, när alla träden är snötyngda och snön dalar sakta ner från himmlen. Jag njuter och jag gillar det, tack isen!

½

Nu börjar det närma sig lovet, bara ½vecka kvar!!!
Det ska bli riktigt härligt med lov, inte för att vi har haft så mycket i skolan, men mest för att det ska bli skönt att koppla av. Även om man bara har två till tre lektioner per dag så är man i skolan väldigt mycket, man åket hmifrån tidigt och kommer hem sent. Man har inte så mycket "spear-time" när man har skola. På lovet finns det så otroligt mycket saker jag skulle vilja göra blandannat:

* Åka till London i tre till fyra dagar
* Åka snowboard (kvittar var bara jag får åka!!)
* Städa mitt röriga rum
* Måla om lilla, lilla byrå
* Skriva ut bilder och sätta in i ramar som jag sedan kan hänga på min kala vägg
* Träna
* Shoppa
* Jobba
* Festa
* Färga håret
* Skriva träningsdagbok till idrotten
* HA KUL!

Vissa av dessa sakerna är redan planerade att göra, de andra får jag ta tag i så det blir gjort. Känner verkligen att jag måste lägga all min överskottsenergi på något, man blir inte av med den genom att sitta hemma, så ut får det bli!

?

Varför är det så svårt när allt kan vara så enkelt?


Planer SUGER!

Dagen började med en "liten" runda till Svågertorp, för att köpa saker till mammas och pappas sovrum. När vi gick in på IKEA började kurragömman, och en massa glada människor i färgglada party-hattar sprang runt inne på varuhuset. När klockan va halv fem hade vi fortfarande inte kommit halvvägs. klockan halv sex begav vi oss hem och vi va inte hemma förren sju. Där hade hela dagen gått till vadå? Till en utdragen dag på Svågertorp. Det blev inte bättre när jag kom hem och hoppades på fest, då kunde varken Frida eller Cassandra, och fest blev det inget av. Nu laggar kanalerna på TV med, så det blir inte ens melodifestivalen... Hoppas ni får en trevlig kväll, och ni som festar - Festa lite för mig med ;)
puss <3


SNÖ! =)

Hemma från Frida, efter en härlig dag. Nu snöar det igen, men denna gången STORA flingor :D Riktigt fin är det :)

Vad händer i helgen?
-Lördag: Ska jag till stan och shoppa en klänning från H&M (får passa på nu när de har 25%rabatt på valfri vara) tummen upp, på kvällen kommer Cassandra och Frida hit för att senare dra vidare på fest :)
-Söndag: Jobba, jobba, jobba.
-Speciellt: Alla <3 dag, överskattad dag, vissa tycker om den - andra inte. Dagen som är till för att håna de som är singel?:S Vet inte riktigt om det är så, men pinsam dag, tycker jag iaf...

Ha det bra <3 puss o kram

På G

Nu känner jag att jag är på G! Träning på Formtoppen i förgår med Frida i 2½ timme. Igår bräda på Vallåsen. Idag träning på Formtoppen i en timme. Känns härligt!

Idag har varit en allmänt seg dag i skolan, precis som torsdagar är. Vi hade turen och blev körda till idrotten på ÖN :) Idrotten va heeelt flummig, vi fick bestämma själva vad vi ville göra, haha. Vårt lilla tjejgäng bestämde oss för att köra lite styrke-tävlingar:) Efter ½timme tröttnade vi och hoppade lite hopprep och körde limbo :) väldigt skoj :) Vi avslutade vår idrottslektion med "avsappning" Haha, det klarade inte jag och fick Louise att skratta vilket leddde till att Cassandra började skratta, då blev det kaos, haha. Roligt va det iallafall :)


Vallåsen!

Idag har jag haft riktigt kul! :)

Vi har varit på Vallåsen med hela Kunskapsgymnasiet. Dagen började redan kl 06,00 då jag fick gå en runda med Ruff för att pappa skulle hinna köra mig till skolan. Sov mig genom hela promenaden, bokstavligt talat! Kom iväg lite väl sent, vilket va väldigt stressande, men jag hann! In med brädan och mig i bussen, så bar det av till Vallåsen! 2 timmars bussresa senare va vi framme:) Jag och John fixade liftkort snabbt och drog till liften... Det va längesedan jag skrattat så mycket! Folk från vår skola, stod på huvudet i backen, åkte störtlopp skrikandes, åkte in i skogar, trillade i liftar, ja detta är ju bara en bråkdel av allt det jag har skrattat åt idag! En del man hörde från backen som kom från vår skola va: Achmed! Achmed! Haha. Efter en väldigt, väldigt, väldigt rolig dag, fylld med skratt och härliga uppvärmningsbackar va det dags för hemfärd. Jag va sist av bussen påvägemn dig och nu va jag sist på bussen påvägen hem (oväntat?) haha. Robban som satt bakom oss i bussen va förövrigt väldigt jobbig och hade en miljon frågor... Nu är jag hemma och har ätit supergod omelett ;) och nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på det sista av 2 fast 2 furios.



Ha det bra <3

Dax för bussen!

Nu är Rachel Ray slut, vilket betyder att jag har såsat förlänge, och har skitbrottåm till bussen! Dagen kommer bli helt onödig i skolan, två lektioner och vi gör inget på någon av de, men ändå måste man dit...

Våren har kommit... Dock inte hit

Igår kom mamma hem från London:) efter att ha varit där på tjejmiddag i 4dagar. Fuskigt säger jag, jättemysigt säger hon. Som vanligt kunde inte pappa hålla fingrarna i styr och bestämde sig för att "överraska" mamma. Inget ovanligt här hemma, inte. Sist mamma va borta blev det nytt golv i arbersrummet som inte va färdiglagt när mamma kom hem, någon blev inte glad... Gången innan dess va det ommålning av vardagsrummet, som varken det va färdigt, det heller. Denna gången tog han nog på sig det största uppdraget, renovering avderas sovrum, och det va ju såklart heller inte färdigt... Varje gång säger han "Jag ska inte bygga om mer nu" ändå blir det. 

Iallafall, mamma hade haft det supermysigt:) och såklart hade hon köpt något fint till oss här hemma i Sverige. Jag fick en supermysig rosa tröja, Oscar fick ett skärp och ett par badbyxor, och pappa fick en skjorta och Lemoncurd. Synd bara att pappa bantar, dock tur för oss som fick äta den:) supergod äkta engelsk lemoncurd på hemgjorda scones - Kan det bli bättre? :D

Har haft en rörig, men dock mysig helg :) synd bara att vissa vänner ska göra en riktigt besviken:/ Som tur är har jag insett mina sanna vänner :)

Nu ska jag snart sova och tagga inför träningen imorron, Vallåsen, Falafael med Cassandra och vår festliga helg ;)


=/

Skum helg...

Det har både varit + och -. Hoppas på en +++vecka:D

Lördag som en lördag aldrig varit förr

Åh, vad det är skönt att bara sitta här i soffan och lata sig:)

Tänkte att jag skulle anmäla mig till ett body combat pass idag, men de hade inga tider idag:( Istället får det bli en urrensning av min garderob (vilket kan Behövas!). Kom på att jag har förliten gaderob och mina byråer räcker inte till längre :/ Har 2 Stora byråer med 6 lådor i, en skjutdörrsgarderob med två skjutdörrar och en till byrå med 8 smålådor till strumpor/underkläder, OCH MINA KLÄDER FÅR INTE PLATS!!! Det är antingen ett täcken på att jag shoppar förmycket eller att jag har förmycket skit i min garderob som jag inte använder :/ NU är det iaf dax. Minst 10 plagg ska ut, det kommer bli svårt:/ Men ska man kunna shoppa måste man kunna rensa ut! Intesant? Eller?

Om jag hittar några guldfynd i min garderob, som jag inte vill ha, kommer de upp på bloggen ;)

Kom på att jag även ska be pappa hämta min byrå som står hos farmor och farfar:) Det är en byråjag ärvt av min mormor:) Superfin är den, ljusblå med guldiga hantag. Dock kommer jag måla om den till brun eller café au lait, så den passar in i mitt lilla rum:)

Nu måste jag verkligen börja om jag ska bli färdig denna helgen:) puss o kram! <3

 Sommaren 08

Till dig

"Jag vet inte vad jag ska säga"
"Jag vill säga det så du förstår"
"Jag vill inte såra dig, men jag vill att du ska veta"
"Jag vill inte förstöra vår vänskap, men jag vill att du ska inse"
"Jag vill att du ska inse att det du gör är fel, det är inte rätt att bete sig som du"
"Jag vill att du ska öppna ögonen och se"

Jag hoppas du förstår!

Djupa diskussioner är mysiga :) Speciellt med någon man står nära och vet alltid kommer finnas där för en :)


Min najsiga dag - på skånska

P H U ! ! !

Efter en lång dag kan jag äntligen andas ut och ta det lugnt :)

Dagen började med en tur tillskolan för att har utvecklingssamtal, det var väldigt utvecklande, som farfar skulle sagt;) Det gick bra och jag ligger i fas med alla mina arbete :) Katching!

Efter samtalet åkte jag och mamma hem igen. Mamma packade medan jag kollade TV och bakade scones:) mums! Innan farfar kom och hämtade upp mig och mamma hade vi en mysig fika med nybakta scones. Farfar kom och hämtade upp mig, mamma och Ullis, påvägen till Svågertorp hämtade vi även upp Josefine:)

Efter vi släppt av mamma och Ullis på Svågertorp körde farfar oss vidare till Mobilia, medan mamma och Ullis tog tåget till Köpenhamn för att sedan flyga till London. FUSK!. Aja, jag och Josefine hade superkul i stan ;)

Efter en skit-snacks-fika på espresso house träffade vi Viktor, men han lämnade oss efter ett tag:) Jag och Josefine fortsatte traska vidare i stan. När vi satt på bussen räknade vi ut att vi hade gått i stan i 5timmar! Haha, inte konstigt att man va helt slut! :)

Väl hemma möts man av ett bankande ljud. Då är det pappa som "för ovanlighetensskull" "gjort ett litet ombyggnads-projekt" när mamma är borta. Försökte plugga lite spanska men det gick som det gick:/

Oscar tog det goda intiativet och gick ut med Ruff:) Jag följde med, kännde att jag behövde komma ut lite, riktigt skönt det är att prata med Oscar:) Vi kan prata om allt, vilket känns riktigt kul:)

Nu är jag nyduschad och ska slänga mig vid soffan

JAG ÄLSKAR ER!
puss på er alla <3


Gott!

Igår kväll, eller snarare natt gjorde jag kladdkaka:) Jag fick sånt sug efter att bara baka något, så det fick bli det vanliga fast med en ny twist, som va ännu krämigare:) jag smakade bara en liten bit igår när den va färdig. Tydligen va den supergod, för när jag öppnade kylen va den inte där, då hade min bror och hans kompis tjäkat upp den. Kul att någon gillade den:) men de kunde ju sparat lite till mig, kan man ju tycka!:O

Här är iallafall receptet:

Lycka till <3


Som handen i handsken

Bläddrade just igenom dagens Sydsvenska. Efter att ha kollat i C-delen som handlar om bland annat att Christian Olsson är tillbaka efter 4år, handboll, den rysliga vintern slår till igen. Efter C-delen gick jag över till A-delen där det står ännumer om snön, sjuka som blir offer när politiker bråkar, baptidter som kidnappat barn och en mobil som ska barätta ett gamat hus historia går jag över till B-delen. B-delen är den som jag gillar absolut mest! - Kultur och nöjen, kanske är det för rubriken låter så lockande?

Ientligen är B-delen inte rolig förren i slutet. I början handlar det idag om: Liberalism utan burka, Beethoven får nytt liv, tonåringars problem i postis och en massa reklam för restauranger, bilar och en massa annat.

Ändå är det något speciellt som lockar mig till att jag bara MÅSTE öppna just B-delen. Det som lockar mig är nämligen Kalle och Hobbe serierna! Så jäkla bra de är!!! Helt klockrena! De slår aldrig fel och det roligaste är att de passar in i (min) vardag. Som igår:
"Det finns inget vackrare än nyfallen snö en klar, kall månljusnatt!
...Genom ett fönster förstås!"

en annan som va i tidningen för inte så längesedan:
"Det har snöat inatt! Sätt på radion! Dom kanske har stängt skolan!
...Alla bussarna kanske har frusit och gått sönder! Rektorn kanske inte kommer ut från sitt garage!
...Klä på dej Kalle! Det har bara snöat fem centimeter!
...Att få fem centimeter snö är som att vinna en krona på ett lotteri!"

Varje gång jag ser de i tidningen blir man bara så glad för skaparen Bill Watterson har så rätt! Exakt som han skriver är så man tänker och agerar utan ientligen veta om det. Sen blir det så charmigt när det handlar om en liten kille och hans bästa kompis som ientligen är en mjukistiger, men för Kalle är det hans bästa vän, och han finns på riktigt, Hobbe.




Inte OK

Ja, då trodde man att man skulle vara insnöad idag, istället blev man sjuk:/ Överskumt, känner mig lite "dagen efter" och det är absolut inte OK en onsdag... Hahaha. Iallafall hade jag tänkt börja på spanskan som vi har till fedag, vilket är det enda jag har kvar av pluggandet denna veckan:) Underbart, imorron har vi utvecklingssamtalsdag och då är alla på skolan lediga, på fredag är det helg igen efter en onödig dag i skolan med en massa håltimmar. Menmen, sen får man iallafall njuta av helg:D Fredag får man se vad den har att erbjuda;) På lördag ska jag iallafall till en liten person som fyllt hela 18år! :D

Nu ska jag plugga lite spanska, ha det gött alla friska människor och krya på er alla sjuklingar, puss<3
 Mitt söta kusinbarn! HUGO

Random!

Denna dagen kan man verkligen kalla random! Den avslutades med det sjukaste samtalsämnet på facebook med en helt random kille, haha:D  Nu ska jag sova:) Vi får se om morgondagen blir lika så:D

Ha det gött! puss<3


TUR!

Sikken jäkla dag jag har haft idag!

Började redan 2:a steget utanför min ytterdörr, då jag gjorde värsta vurpan och landade på KNÄET!! Aotch!! Tanken som poppade upp i huvudet va: "Detta kommer inte vara din dag". Detta visade sig vara heelt fel, då jag kom till busstationen INNAN bussen kom, dvs. att jag slapp springa:) På bussen sitter en översnyggkille +på den;) Vid en busshållplats börjar en annan snygging ragga på mig och vid centralen får jag den sjukaste kommentaren på lääääääänge! Först går killen fram till 2tjejer och frågar om de har cigg, vilket de inte hade. Sedan går han fram till mig, eftersom jag sitter med ipodhörlurar i öronen gör han en gest och frågar efter cigg. Jag virrar på huvudet och tar ut hörlurarna, då säger han: "btw, you look like Pamela Anderson, and it's very positive". Hahaha, kunde knappt hålla mig för skratt x).

Skolan va helt okej förrutom matteprovet:/ Efter skolan fikade jag och Josefine med Viktor, vilket va supermysigt:) Sedan tog vi den sista bussen hem, innan vår buss stängdes av för kvällen. TUR! Puss o Kram! <3


2 Mycket eller lite?

DET SNÖAR! Åter igen snöar det och fortfarande tycker jag det är underbart. Dock kommer det inte bli lika underbart när det blir tö och slask...

Idag har jag BARA haft tåltimme i 2timmar och två lektioner. Efter skolan tog jag och min fina vän bussen hem tillsammans, då vi snackade om det mesta:D Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på min snarkande hund och tv:n. Jag började plugga till matteprovet innan, men fattade inte så mycket, så nu väntar jag bara på hjälp!

RSS 2.0