...

Hade en supertrevlig kväll igår ända tills vi kom till strandbaden... Skit i det, kul hade jag ,det verkar ni också haft:) vilket glädjer mig väldigt mycket:D Tack än en gång:D

SB-TONIGHT!

Åh! Denna vintern/våren kommer det ut en massa filmer på bio som verkar vara sjukligt bra, och som jag bara MÅSTE se!!! Bland annat: Det regnar köttbullar, Alice i undrelandet, Precios, planet 51, Sherlock Holmes. Vissa av dessa har redan kommit ut, men sen som jag är så har jag inte sett någon än. Däremot har jag hunnit se Snabba cash 2gången är en film jag hade kunat se många gånger om igen!

Dock blir det ingen bio ikväll, för ikväll är det Strandbaden!:) Först blir det pizza hemma hos mig och en massa skitsnack;) Sedan bär det av till Strandbaden:D Efter det får vi se hur det blir, om det blir "snöbadande" som vi kom fram till igår eller om det blir film hos någon, eller kanske är man så slut att man bara vill hem och sova? Har absolut ingen aning, vi får helt enkelt "ta dagen som den kommer" 

Kvällen igår bjöd på en rälig snöstorm, men trots det begav jag mig till Båtklubben i Höllviken och överraskade Emelie, som fyllt 18. Det va en riktigt rolig fest med en massa härliga människor, och en glad surprise!=)

TACK! 


Ännu en sömnlös natt?

Då va det snart helg. Till helgen händer det mycket, nästan förmycket. Imorron ska jag på överraskningsfest vilket kommer bli skitskoj! På lördag ska vi träffas någrastycken här hemma och tjäka lite pizza och kladdkakstårta för en fin liten Emelie har nämligen fyllt år:) Sedan ska vi dra vidare till Strandbaden i Falsterbo.
:)

Planerna som inte har med skolan är många, men på något sätt MÅSTE jag få in skolan. Just nu har vi nämligen sjukligt mycket att göra i skolan, vilket inte alls är roligt, det snarare förstör, det är därför man inte tycker om att gå i skolan. Det är roligt den första tiden när man kan hänga med sina kompisar, ha roligt och snacka skit. Sedan kommer det lite läxor, det blir inte lika kul som innan, men det är fortfarande skoj. Nästa steg är bara helt förfärligt, när man känner att itden bara inte räckertill, för man har så mycket att göra i skolan. Man känner sig nere och orkar inte göra läxorna för man har inte orken till att göra de. När det då händer saker med vänner som sätter ytterligare hinder i läxläsningen än "bara" det tunga lasset med läxorna, har man bara lust att ge upp. När allt ser som mörkast ut, DÅ kommer några få solstrålar in i bilden och man lyckas ta tag i nägon läxa tack vare de allra finaste vännerna man kan få. Ni vet de där riktigt äkta vännerna som man kan berätta ALLT för som inte dömmer en utan stöttar en, vilket beslut man än väljer och hur man än ser ut eller beter sig. Jag vill bara säga TACK, tack för att ni finns mina fina vänner <3

Frida <3

Nu ska jag pysa till idrotten om 15min:) Efter det blir det inköp av present till Emelie, som fyller år idag:D Grattis!!
Ha de, puss<3


Sömnlös

Ientligen loggade jag in för att se om Frida lilla hade fixat till min blogg, men inte det inte. Jag får nog höra med henne imorron:) eller om hon kanske ser detta och (I).:)

Just nu är jag sjukt trött på allt negativt som händer runt mig. För att glömma det har jag så underbara vänner som jag kan prata om exakt ALLT. Det är riktigt roligt, man blir så lycklig då:D

Jag kan inte riktigt sova, så istället satte jag mig vid datan och kollade på Ginas vårkollektion. Sååå jäkla snygg! H&M:s med för den delen:D Några måsten:

 

Igen?

Snöstorm! Ientligen vill jag ha vår nu och sen sommar, men snö är riktigt roligt!:D Efter den knasiga bussturen med Frida skulle jag cykla hem, haha jaja! Det fick bli PW med cyklen tillsammans med Michael:) Men jag klagar inte över det:) Dock va jag aningen blöt om mina "hossor" när jag steg in i hallen;)

Nu borde jag plugga, har tagit fram svenskpapperna inför provet imorgon, men det är något som fattas...Justde!: Motivationen till att börja. Även om jag inte kan hitta den någonstans får jag väl skapa den på något sätt.

Snö, ja det är ett konstigt fenomen av regn. Kanske är man insöad imorron? Jag har nämligen hört att bussarna ska vara inställda iallafall Falsterbo-Malmö. Stämmer det?

Idag kan jag inte göra annat än att vara glad över min fina vän Frida, så jäkla kul vi har!

NU ska jag sätta mig och plugga svenska,


Ha det!
<3

DPW

Första dagen igår utan vår underbara lärare! Vem ska man nu snacka skit med på alla håltimmar eller dissa Frida tillsammans med?

Underbart! Idag kom jag till skolan och hade en lektion, matte som gick som en dans! Frida, gullig som hon e väntade på mig:) Vi gick lite i stan innan vi bestämde oss för att ta bussen hem och träna:D YES! Äntligen! Nu ska det bli Old times again! Träning, shopping och fika, även pluggande på ett lite hörn:)

Påvägen hem från bussen blev det lite Dance-power-walk tillsammans med Michael Jakson! Innan det blev lite tjäk och lite bloggande och nu ska jag sätta mig på cyklen och trampa iväg till Form Toppen där Frida väntar;)
Ni betyder MEST!<3

Check!

Härligt! Dagen började inte förren kl 9,00 för mig, då jag började dagen med ett litet träningspass. Tills jag insåg att jag hade skitbrottåm till bussen, hehe. I skolan gjorde vi inte så mycket. Däremot när jag kom hem pluggade jag klart ALL företagsekonomi som ska vara inne NÄSTA vecka:) En liten klapp på axlen där till mig:DEn läxa mindre till nästa vecka:D. Sen kom Cassandra hit och vi pluggade Svenska i tre timmar:) Nu har vi precis bakat både Svones och Kladdkaka. Så köket är uppochner och vi har en massa disk framför oss...Men det klarar vi:) Sängen väntar för nu är jag suuuuupertrött! Natti alla underbara<3


Puss och kram<3

Outdoor

Ännu en härlig vinterdag i mysiga Höllviken:) Nu har jag och Cassandra precis kommi hem från en härlig skridskotur på Öresund. Solen sken och det va -1*, vilket va helt perfekt. Det blev många bilder, varm hemmagjord choklad och härligt sällskap:) Nu sitter vi hemma och redigerar bilderna och kollar på Brook knows best.

Hoppas ni har en supermysig lördag puss<3

Second time

Säger bara: Snabba cash lika bra andra gången, om inte bättre:) SE DEN!!!

Bloggis!

Av någon underlig anledning känner jag mig inte alls trött och hänig som vanligt, utan pigg och stutsig:D
Jag känner för att blogga, så det gör jag nu, men vad ska jag skriva om?
Kanske den heta tv-serien Paradise hotel? Där alla medlemmar har sex med alla, killarna är pumpade till max och tjejerna har silikonbröst och botox. Nä, det lät inte kul.
Kanske ska jag blogga lite om Obama som ställde in sitt tal till den Amerikanska befolkningen, bara för att det va på samma tid som den spännande tv-serien Lost började? Nä, det lät inte kul, det heller.
Ska jag kanske blogga lite om mig själv, mitt liv, skolan, min familj och mina vänner? Jag är trött på att vara den som klagar helatiden på allt och alla så fort något är fel eller det är någon som inte gör vad de ska. Så nu är mitt nyårslöfte att sluta vara pessimistisk och börja vara optimistisk.
Förra året, på höstterminen va det inte mycket som gick rätt, det vill säga att inget gick som jag ville, kanske därför jag va så pessimistisk till allt. Jag kände mig slö och degig, orkade inte ta tag i saker.
Nu blir det andra bullar, det kännde jag redan natten till den 1januari, och redan den 2januari började jag ta kontakt med mina gamla polare, vilket va en sjuattans bra idé. Redan den kvällen (den 2) lärde jag känna 5nya personer och nu rullar det bara på.
Idag snackade jag även med Josefine och vi har ett nyårslöfte som varar från den kommande måndagen och tre veckor framåt. Vi ska nämligen starta vårt "Healthy-life" och bli nyttiga, vi försökte båda två innan, på vars ett håll, men vi insåg snabbt att det inte fungerade om man inte hade någon som pushade på en. Därför har vi utsett varandra till varandras "coacher". Nu ska vi se om det fungerar, jag känner mig riktigt pepp, och det ska gå!
Vi får väl se hur det går med träningen nu det kommande året, men den ska jag också komma igång med, om inte denna veckan så nästa.
Jag kände att detta va rätt att blogga om, det intresserar mig, och förhoppningsvis dig med, som läser detta (annars skulle ni nog inte läsa det).
På tal om healthy-life och så, de flesta som är lagom smala, eller iallafall nöjda med sig själva säger att det är helt onödigt att äta bra, banta osv. man ska leva livet och vara lycklig, ät vad du vill och gör det som känns bäst för dig. Till en viss gräns håller jag faktiskt med, men inte helt och hållet. Om man inte är rädd om sig själv, äter onyttigt osv. kommare man inte ha tid att njuta av livet, för man kommer inte ha något liv att njuta av efter en tid. Om du däremot äter sunt, rör på dig och är allmänt  vetande kommer du både se bra ut och hinna njuta av ditt liv. Ta hand om ditt liv, för så vitt jag vet, får du bara ett.
Annars i veckan ska jag så gott som imorron se Snabba Cash med min familj, och det kommer bli så mysigt. Faktum med att det var riktigt längesedan vi gjorde något tillsammans, hela familjen.
Helgen är redan uppbokad, på fredang ska jag på fest hos min kära nuturare, som fyller 17år (GRATTIS). På lördag ska jag festa tillsammans med de från min gamla skola och på söndagen ska jag jobba och se klart Twilight med en kompis.
Eftersom ett av mina nyårslöften var att ta tag i skolan, känner jag nu att jag måste börja skriva naturuppsatsen som ska vara inne på fredag.

Hoppas ni får en trevlig kväll puss<3


Skola, älskade skola!

Nu sitter jag här i skolan och funderar på om jag ska plugga eller om jag ska vara inne på facebook eller liknande. Jag kom fram till att det är bäst att plugga, men det är roligast att inte plugga... Jag känner mig så jäkla skoltrött och orkar inte göra någonting som har med skolan att göra. Efter MAX 5minuters läsande lägger jag boken och sätter mig antingen vid datorn eller vid tv:n, vilket inte är så lyckat. Som tur är känner jag att jag inte är den enda som är skoltrött. Vårterminen började segt, hoppas det blir lite lättare nu när det blir ljusare:)

Spanskan börjar om 20minuter, jag och Johanne hade gjort en superbra redovisning med dockor, men såklart kan vi inte redovisa... En viss person hade "lånat" mitt block och låst in det i sitt skåp på sin skola... Det resulterade i att jag och Johanne inte kan redovisa idag och måste göra det på buffertdagen:(

Nä, efter detta inlägget känner jag att jag ska börja ta tag i skolan och det ska vara mitt huvudfokus de sista vecodagarna och den kommande terminen.:D Vi får väl se hur det går...Uppföljning kommer:P

Nu måste jag kila till min spansklektion puss hej <3

Soffpotatis? -Nej tack, jag bantar!

Jag har ännu en gång insett att jag har de underbaraste och finaste vännerna en person någonsin skulle kunna önska sig. Jag har två umgängen, ett gammalt och troget. Ett nytt och troget. Vilket är det bästa som finns! De hjälper mig med allt från killar, kläder, skola och att bara finnas där som ett stöd och en att ha kul med. Som idag ringde en vän till mig och undrade om vi skulle hitta på något, tre tjejer och två killar, självklart ville jag det, men det blev inte av för jag skulle på fest. Ändå vet jag att nästa gång det är jag som ringer är de precis som förr!

Festen idag va väldigt trevlig och jag träffade en massa vänner från min skola, vilket alltid är trevligt:) Gick hem vid tolv halv ett, för det är jobbe-dag på söndag.

Vänner är som toalettpapper-en räddare i nöden <3


Vänskap och kärlek

Sitter här i sängen och myser till det med ljudvågorna från vardagsrummet, där Michael Jacksson spelas på högsta volym. Min underbara kompis har nyss gått och jag funderar lite grann på vad vi snackade om. Det finns nog ingen som känner mig som hon, och vet hur jag har varit och ärligt kan säga och se hur jag har förändrats och vuxit som person. Detta betyder så otroligt mycket för mig, att du kan vara helt ärlig och säga exakt vad du tycker och tänker. Jag tror inte jag har haft en så kansig vän som du, jag kan se hur du har förändrats och hur du verkligen bryr dig om de du tycker om. Som idag när vi satt på mitt rum och pratade, och du berättade hur mycket du älskar din Mathias, vad ni har för framtidsplaner och hur mycket du saknar honom, även om han bara varit borta i en timme. Jag blir så himla avundsjuk, men på samma gång så himla glad för din skull, att du har hittat någon som du älskar så mycket och som älskar dig så himla mycket.

Vill bara berätta att du är en riktigt fin människa och en superbra vän <3

Var tog värmen vägen?

Seriöst, jag dör! Varför sitter man hemma i kalla Sverige närman kan åka utomlands? En resa till New York kostar 4000 och en resa till bankok 4888 kronor eller varför inte till Barcelona för 791 kronor? Det hade varit riktigt härligt, men nu är det sista dagen på det underbara jullovet så det lär inte bli nu. Kanske en resa till sportlovet eller påsklovet? Det hade ju inte suttit fel! Bara det att det är så långt tills dess... Sålänge får man nöja sig med minnena från andra semestrar man varit på och de härliga bilderna från solsemestrar!

En sak är säker iallafall detta året kommer jag resa minst två gånger och en av de ska iallafall vara till ett varmt land och en ska vara till ett bra shopping-land. Sen kvittar det var jag åker! Jag har inte så höga krav, bara sol, värme, shopping och ett gott sällskap:)

Hoppas ni som är hemma i kalla Sverige inte är lika deppiga som jag över det ruskiga vädert. Ni som är utomlands, sola lite extra för mig, eller ta en extra tur i backen för min skull

Så länge kan jag bjuda på lite härliga bilder!:D
 SPANIEN 2007
 CROATIEN 2005
USA 2008
MONTENEGRO 2009

Nyfiken i en liten strut

Hur kan så många veta så mycket om mig och mitt "privatliv" när jag knappt berättar någonting:/ Skumt, menmen.

Såååå nyfikna alla har varit de senaste dagarna och antagligen vet mina nära och kära förmycet om mig eftersom de märker när jag inte berättar allt eller vrider på det:P

Klyddit men ja. puss<3

4dagar in på det nya året

Ja, det ser ut som jag och mamma har ett nyårslöfte. Detta är nämligen första gången jag och mamma har lyckats gå och shoppa tillsammans på väldigt, väldigt länge. Det känns så jäkla skönt!

Jag ÄLASKAR mina vänner, jag kan berätta ALLT för de, hoppas ni känner likadant <3

Nu ska jag återgå till det som mina föräldrar alltid ser på, det är typ det enda som alltid går på tv. CSI Miami, CSI New york, CSI hit och CSI dit, haha

Ha det underbart puss och kram<3

Sju milar kliv

Nytt år och varje år säger man det samma nya möjligheter. Detta året stämmer det faktiskt att kliva in i detta året 2010 är som att vända på en femma. Så mycket det har hänt detta året som man bara gått och väntat på. Jag har iallafall lärt mig att vill man har något är det bara att ta det, det finns inga bra omvägar eller genvägar. Det är bara rakt på sak som gäller.

inväntan av det nya året var helt underbart. Fest och middag i malmö hos två underbara människor som verkligen ställer upp i alla väder. Jag firade det gångna och det kommande året med underbar mat och dricka, underbara människor och framförallt underbara minnen. 

Det nya året va väl inte så roligt första dagen då man sov sig genom halva dagen och sedan la sig vid tv:n sen va det dags för sängen igen. Däremot, den andra dagen med festligheter, både Felix och Verre fyllde 18år. Verre firade vi först på millenium med god mat och gott sällskap. Efter det begav vi oss till hennes stuga och festade, riktigt kul hade vi alla, Tack än en gång<3

Summering: 2010 kommer bli en sjujävlar roligt år och jag kommer har så många minnen med mig av detta året och så mycket festligheter.


PUSS på er ALLIHOPA! <3

RSS 2.0