Jobb, jobb, jobb osv

Nu har jag tack vare min fina vän Emme fått ett litet sommarjobb i glasskiosken utanför Toppen:) Idag va andra gången jag jobbade där, riktigt kul har vi :) haha ja det är lite piff och puff varning.. Aja, nu ska jag jobba på mitt riktiga jobb imorron och på måndag, sen på tisdag är det tillbaka till glasskiosken, hoppas ni kommer och äter hos mig ;)

Nu skulle jag egentligen åkt iväg till strandbaden men jag fick riktigt ont i huvudet så jag hoppar det idag och sparar mina pengar till en annan dag istället :)

PUSS PÅ ER<3

.

Det finns ientligen inga ord i hela världen som kan beskriva hur jag känner mig just nu. Det är en blandning av sorg, ilska, förvirring, längtan, skumhet och tomhet.

Dagen har varit riktigt tråkig. Va nere på stranden med mamma efter Cassandra åkt hem, sedan åkte vi till tippen och mycket mer har jag inte gjort.

Sedan  "ett stort plus" på denna dagen är att min data helt gått sönder..

PUSS PÅ ER<3

SPRIIIIIIIIIIIIIING I BENEN!!!!

Usch, det är såhär i efterhand man ångrar att man åt alla de chipsen man gjorde.. Haha. Nu har jag iallafall pratat med min bästa lilla vän, det känns så skönt, ientligen har man inget att säga och ientligen säger vi inte så mycket men vi förstår varandra även om vi inte träffas, haha, komplicerat men ja..

Nä, nu måste jag snart göra ngt, jag har så jäkla mycket spring i benen, klarar inte av att bara sitta och kolla på TV. Funderar på att gå ut och jogga en runda, men det känns ju inte lite wacko att gå ut och jogga klockan halv två en söndags natt.. Sen är jag för pigg för att gå och lägga mig. Aja får väl bli att kolla lite TV till och försöka sitta still.

PUSS PÅ ER<3

hjuyghjuytfgbhnjkiuytrfghjkiuytredfghjkloiuytrewsdfvgbhjkoirfghjkliuytredfghjkli

Så då har man jobbat en hel dag, kollat på film med Verre och Mathias och nu ska jag ut en runda med Emme :) Ganska bra dag om jag får säga det själv :D

Imorron ska man jobba igen och sen blir det att träffa Cassi ;) haha.

Men JUST NU har jag så mycket spring i benen och är så rastlös och är såååå uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Nu har jag iallafall minuter på mig att göra mig iordning innan jag ska träffa Emme :) Åh just nu vill jag bara att det ska regna, sååå mysigt :D

PUSS PÅ ER<3

Hola bananas!

Så nu har jag fixat nytt simkort med mitt gamla nummer, dock har jag inte era.. Ni får smsa med ert namn så lägger jag in det ;)

Annars har jag och Cassandra letat resor till senare i sommar och till höst :) Kommer bli sjukligt kul :D Vi har även varit i stan ett tag och det blev en blå oversize tröja:) Casssandra shoppade loss hon med där blev det ett linne någon tröja ett par jeans och en mugg (de rika de kan) haha

Nu ska jag kolla vidare på Cribs och smsa :D

PUSS PÅ ER<3

En kväll med min bästis :)

Hejsan svejsan:) Igår hade jag riktigt trevligt på strandbaden med mitt superhärliga gäng ;) Idag har jag inte gjort så mycket, varit och gymmat, varit lite på stranden och nu har jag precis ätit:)

Det känns som allt jag har går sönder just nu.. Min telefon är stendöd, simkortet är förstört och min data gick sönder i morse, då locket på min laptop trillade av... Nu fattas det bara att min TV ska gå sönder, då har alla mina "värde saker" gått sönder, bulläge...

Aja, ikväll ska jag träffa Cassandra, vi ska hyra snabba cash och köpa Ben and Jerry glass och bara degas framför TVn heeela kvällen, kommer bli så sjukt underbart:) Dock känns det som vi inte kommer fatta så mycket av filmen, för det kommer mest bli snack men jaja haha:)

Nu ska jag snart hämta henne vid bussen

PUSS PÅ ER<3

Längtan ger magknip!

Nu sitter jag här och kollar in bloggar i brist på annat. Gud alltså! Jag vill bara tillbaka till USA när jag ser hur många det är som bor i USA och bloggar.

PUSS PÅ ER<3

Boat life is tough!

Åh, nu va det ett tag sedan jag bloggade här inne. Det kan bero på att jag... Äh jag vet faktiskt inte, jag har bara inte varit inne på datan och blogga från telefonen kan jag ju inte längre.. För er som inte redan vet vad som hänt  med min telefon kan jag dra hela historien.

-Farfar ringde mig och frågade om jag inte vill tvätta hans båt, snäll som jag är så sa jag såklart ja. När jag cyklade ner till båten smsade jag med Frida, men när jag kom ner till hamnen så tänkte jag "äh, jag svarar på hennes sms när jag hoppat av cyklen" så jag la telefonen i korgen, och tänkte inte mer på det (jag trodde jag hade lagt mobilen i min ficka på shortsen). Då kommer det en vindpust.. Jag hade kört ut cyklen hela vägen ut på piren på grund av lathet.. Ja, cyklen välter ju när det börjar blåsa. Eftersom jag trodde att jag hade telefonen i fickan tänkte ju inte jag på att telefonen kunde ha hamnat i vattnet. När farfar hade visat mig allt och jag skulle börja tvätta båten, började farfar gå mot bilen, så säger jag "farfar kan du inte ringa till min telefon för jag kan inte hitta den, den ligger inte i min ficka". Han ringer till den men då sätts telefonsvararen igång "Hm.. Konstigt" tycker jag, jag hade ju precis laddat den så batterierna kunde ju inte redan vara slut.. Då slog tanken mig "den kanske ligger i vattnet om jag hade lagt mobilen i korgen på cyklen. Vi letade och letade efter den men kunde inte hitta den. Frafar gick in till Hamnkonoret och kollade om de hade fått in någon telefon, de hade de inte, så jag fick låna farfars telefon tills jag hade hittat min egen. När han gått tänkte jag "den måste ju finnas här någonstans och eftersom jag antagligen nu lagt den i kogen så borde de ligga i vattnet". Efter en stunds letande till hittade jag den i vattnet! Jag fick låna håvar av de i båten berdvid farfars, för att kunna få upp den, men när jag precis hade fått grepp om den trillade den ner mellan stenarna.. Det va bara att hoppa ner i vettnet och hämta den. Ut i farfars båt, ner på badstegen och sen blev det simmande mellanbåtarna (vilket är förbjudet) när jag hade kommit dit där telefonen låg, kunde jag inte hitta den, Varfan hade den tagit vägen? :O Efter en kvarts letande i vattnet hittade jag den!!!

Ja, det va histoerien om hur jag blev utan telefon..

Så de som vill få tag i mig får ringa hem till mig, som på gamla goa dar! Om ni vill träffas så kommer jag idag vara på gymmet i Höllviken, på stranden vid piren typ och ikväll kommer jag vara på Strandbaden ;) See yah!

PUSS PÅ ER<3

Står på jobb just nu, för tillfället f...

Står på jobb just nu, för tillfället finns här inte mycket att göra. Det är i Sånna här lägen man skulle haft facebook i telefonen.. Haha men ja, nu slutar jag om en timme och 40minuter! Ikväll kan jag säga då blir det täcket + kudden + soffan + en film ;) PUSS PÅ ER <3


E>1990-07-14<3

Varför är det alltid så? När jag är ledig jobbar alla eller har annat att göra.. Det är såååå TRÅKIGT!! :( Det är inte ens säkert att det blir Strandbaden ikväll heller eftersom folk inte kan, lite tråkigt. Nä, nu ska vi inte deppa! Jag har varit någon timme på stranden idag iallafall, skönt med det underbart varma vattnet och den härliga sanden mellan tårna.

Ikväll är inte mamsi och pappa hemma, det är nämligen i Danmark och firar sin 20åriga bröllopsdag <3 Så ikväll om det inte blir Strandbaden blir det att sitta hemma med Ruff och kolla film eller något, aja, man kan ju inte ha kul jämt, eller?

Justnu hoppas jag bara på att jag och min finfina vän kan boka våran efterlängtade resa till Grekland<3 Det kommer bli riktigt härligt, bara vi två, en massa sol bad och såklart festande. Sedan hinner jag knappt komma hem förren det är dags för en London x 2 resa! FATTA SÅ UNDERBART!!! :D

Bild från London i våras/försommras, "den planerade resan alla trodde va oplanerad"

Åh, flash backs! London va verkligen den absolut roligaste resan jag gjort i mitt liv! Det kan jag uppmana ALLA att göra! Ta din bästavän med dig och åk på semester! Självklart ska det vara en vän du vet att du inte kommer bli irriterad på efter två dagar (det blev inte vi, trodde verkligen det men vi är väldigt lika till sättet och kom väldigt bra överens) Det va shopping i STORA lass (19,4kg ren shopping), skratt 24/7, tabbar, flört med vakter, härliga människor, toalettbesök, springnota och BÄST av allt är att jag kan fortfarande kan tänka på det som hände under resan och få ett leende på mina läppar :)

PUSS PÅ ER <3


White

Sååå, nu e jag back on track efter en heldag på jobbet, har jobbat från 12till8 men efter en dusch, lite mat och lite planering av fest känner jag mig som en människa igen!

Imorron blir det som kanske alla redan vet Strandbaden för min del ;) På fredag e det fest och på lördag blir det Danmark med Lina:) Nästa vecka ska jag se om vi kan klämma in Hven och bokning av resa? :D Kommer bli öööövernice!

Nu ska jag kolla på "Morden i midsomnar" (som mamma fint döpt det till eftersom hon alltid somnar till den..) med mamsi och papsi ;)

PUSS PÅ ER<3

Happ då va men åter på jobb igen! Nu ha...

Happ då va men åter på jobb igen! Nu har jag jobbat i snart 6timmar, bara 2timmar kvar!!! Jag längtar för jag är svintrött, har överont i fötterna och är riktigt varm.. PUSS PÅ ER <3


IIIIIIH!

ÅÅÅÅÅÅÅH jag är sååååå TAGGAD på allt roligt som ska hända i resten av sommarlovet och fram till Jul! (det e förtidigt att vara taggad till det som kommer efter jul x))

Kännde bara att jag va tvungen att berätta det för er ;)

PUSS PÅ ER<3


alore on fest!

Tjillevippen!

Nu e matchen i full gång Spanien-Holland, jag har jobbat klart, duschat, ätit och hunnit bli varm igen!! Fyfanvadjagälskarsommaren!!!:D

Gårkvällen va riiitktigt ball! JAg och Lina stack till Strandbaden efter att ha hängt med resten av mina kompisar till Tältet, men efter att hört vilken musik de spelade där beslutade vi oss för att gå tillbaka till Strandbaden. Vi fick sällskap dit av fem killar, i kön blev vi uppraggade? av några killar, på dansgolvet blev vi upp raggade av tre killar och där ute blev vi upp raggade av två 27åringar?! Wtf! Haha, ja, kan ju säga att man lär bli uppraggad av killar , varesig man vill det eller ej, om man inte har med sig en killkompis.

Imorse ringde chefen och ville att jag skulle jobba på Entré istället, flexibel som man är, kunde jag tillochmed komma en timme tidigare ;) Det va ku att jobba någon annanstans än bara på Mobilia, men fy vad lökigt det va! Konditionen inne på Entré hade pajat och kylarna va sönder.

Inatt blir det ett dopp i Hvaet! :D Innan dess ska jag ner och kolla på matchen med papsi;)

PUSS PÅ ER<3

Årgh! Men gud vad detta är drygt..

Är på jobbet nu och här finns absolut inget att göra+att här e riktigt varmt!!! Aja, ikväll blir det Strandbaden med mina fina vänner :D PUSS PÅ ER <3


Visst blir man glad när ens mamma ringer ...

Visst blir man glad när ens mamma ringer från stranden och säger "åh, här nere e det riktigt härligt, och 20grader i vattnet" när man precis hoppat på bussen till stan! Jag älskar dig mamma.. PUSS PÅ ER <3


Tjejen med guldkjolen

Ikväll blir det Falsterbo med Verre, Mattias och Voktor :) Kommer även tälta med Henrik, Alexander och Mattias :) Kvällen Outfit kommer bli detta:

Gissa vad jag hittade i fickan på kjolen? ;) 500kr!! De går direkt till reskassan ;)

PUSS PÅ ER<3

Many balls in the air!

Just nu har jag "många bolla i luften" det känns underbart!!!

PUSS PÅ ER<3

En hektisk dag!

Tjollahopp!

Nu är jag hemma från en hektisk men rolig dag :) Den började på stranden med Meja, Josefin och Ida. Senare kom Filippa, Cassandra och Cornelia ner och byggde sandslott i form av en sköldpadda :) Hahaha, kännde mig som fem igen! Men den blev riktigt fin :) Vid tre ringde de från Kniv och gaffel, jobb på gång! Det va jag och Denise som jobbade, och det va ganska skönt, för idag fanns det att göra! Lökigt som fan bara men jaja, haha. Jag hann inte sluta förren mamma ringde och frågade om jag ville jobba på Scandlines. Så det va hem byta om, slänga i sig en macka och direkt ner till Trelleborg där jag stod och delade ut gratis saker till resenärerna:) Det blev inget Falsterbo för min del ikväll, men imorron e det tältning som står på schemat! ;D

Nu ska jag nanna :)

DOF - Linne och jeansshorts från H&M

PUSS PÅ ER<3

something special

Det e värkligen något underligt och speciellt med att fylla 18. Det är inte att man får ta körkortet eller så utan man känner sig vuxnare. Du får göra en massa saker du inte fått göra innan. Som bara igår, då vi va på strandbaden, 16-18. Jag kunde gå in med mina kompisar på 18 och slippa alla fulla fjortisar, medans min bror fick vara på andra sidan med sina kompisar. Jag kunde beställa dricka, och jag träffade en massa killar och tjejer som inte spelar fulla. Det är en heeelt annan atmosfär.

Lite om igår, som jag inte hann berätta i förra inlägget, då mamma "stressade" mig. Kvällen började vid halv 10 i Falsterbo i min kompis kompis kompis sommarstuga (mycket kompis där haha) där förfestade vi lite men det va ganska lamt så vid 11, gick jag Corre, Filippa, Katja och Cassandra till bussen, ja vi hann precis med den ( springa+11cm klackar =no fun! haha ) När vi kom fram skulle Corre och Katja gömma sin sprit i en buske, när vi kommit in på Strandbaden kommer Corre på att hon glömt sin telefon i kassen med spriten! (smaaart Corre). Kvällen på strandbaden va galet kul! Vi va både inne på 16+ och 18+ det största pluset va väl vakten ;) haha Cassandra har nog rätt när hon säger att det e något med mig och vakter man jaja. Eftersom vi inte hittade Filippa kunder vi inte ta bussen kvart över två så det fick bli den sista, kvart över tre.

Det va byte av busskort och öl, stopp av polis, nya nummer, nya vänner och otroliga minnen fan vad bra kvällen va!


Nu e jag bombanstrött..

PUSS PÅ ER<3

Fylla 18 = Inte hemma innan halv 4 på morgonen

Fy fan vad bra gårkväll jag hade!! Började lite lamt med förfest men sen drog det gång ;) Strandbaden har inte varit så rolig någonsin som i lördags och igår.

Idag blir det stan med mammsi :) Byta lite pressenter och så.

PUSS PÅ ER<3

Syskonkärlek kallas det nog..

Ändå lite kul! Vaknade nyss, folk är sura och tvära, då sätter jag på ipoden som står i mina nya högtalare.. Jag ska bara "testa de" Volym 5-ja, det e lite soft så, volym 10- Ja, det funkar bra.. Då hör man ett rum bort från mitt Aaaangel of Harlem.. Då har min bror satt på sina högtalare.. Jag höjer - volym 15-Oh sweet ljud.. Oscar höjer.. Jag höjer ännu mer volym 20- ja nu e det bara för att reta Oscar! Mohaha.. Han höjer ytterligare.. För er som vet så är inte jag den som ger mig i första taget, så jag höjer ännu mer volym 25- Yeah! Nu kan vi ha party här grabbar!! Oscar höjer ytterligare.. Nu e det min tur och fy fan vad högt det är!... Och där vann jag battlen ;)

Nu ska jag käka frulle! Kom hem halv fem igår efter att ha varit på stranden, nu går jag ner igen fast inte för att festa utan för att steka ;) Ikväll blir det Strandbaden med snyggingarna ;)

PUSS PÅ ER<3

Wiohaoaoao!

I förrgår va det förfest hos mig, sedan Mille by night! Va ju tvungen att gå ut, man fyller bara 18 en gång ;D Men festandet slutade inte för att man kom hem halv 6. På lördagen kom släkten och firade mig :D Sedan på kvällen kom Lina, hennes kusin och hans kompisar och hämtade upp mig:) Det blev Strandbaden istället för Lilla Torg :) Det blev myyyycket dans, men det luktade lite gammal bratwurst x) haha, med ball va det ;D Nu blir det en lugn kväll på stranden med finfina vänner :D

Orkar inte vända bilden x)
PUSS PÅ ER<3


18

Tjo! Nu har vi släkten här, snart blir det strandbaden ;)

PUSS PÅ ER


MYYYY DAY!!!

Hola! Idag är ingen vanlig dag.. FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!! :D Min första dag som 18åring hade jag tänkt fira tillsammans med mammsi senare mot kvällen ska vi ut och äta i byn hela familjen och på kvällen då smäller det! Då blir det utgång tillsammans med mina vänner :D

Dagen började med finfina pressenter från familjen, den sov jag en stund till, när jag vaknade hade mammsi gjort french toast! I LIKE!! ;D

Nu får vi se vad dagen ha att erbjuda ;D


PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0