De kallar oss kreativa familjen

Kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag öppnade kylskåpet nu för att ta ut smör. När jag öppnade kylskåpsdörren så det första jag såg var en köttbulle som pappa sparat sedan middgen. Notera att det bara var EN köttbulle. Kreativ som han är hade han satt den i en äggkopp för det skulle ta så lite plats i kylen som möjligt. Jag älskar min pappa!
 
PUSS PÅ ER<3

Pictures helps you reminding all the good things in life

Åh vad jag har saknat detta lite. Sitter just nu i min säng, eller ja snarare ligger på mage för att kunna skriva. Det är helt mörkt i rummet förutom de två ljusen jag tänt och datorn som lyser upp. Jag är dödstrött efter jobb, men ändå finns det något inom mig som är som en liten kreativstöt som bara vill att jag ska fixa rummet. För vad är härligare än att lägga sig på kvällen i en nybäddad säng och ett rent och ombonat rum med en massa ljus?

Denna veckan kommer bli en riktig mysvecka. Imorgon ska jag vara i Trelleborg heladagen. På tisdag ska jag till Damnark och gå lite på Ströget tillsammans med Lina. På onsdag ska jag till Limhamn och baka med min kusin och Hugo. På torsdag ska jag till körskolan och övningsköra och plugga lite teori. På fredag ska jag ut med Lina få se vart vi tar vägen, men kul ska det bli för det va ju trots allt ett bra tag sedan vi var ute nu. På lördag har jag inga planer! Det ni!. På söndag ska jag jobba. Ooooch där va det lovet slut.

Nu ska jag ta tag i mina kreativastötar och börja pyssla lite i rummet så har kan bli mysigt.

Bild från när jag var i Turkiet i somras
- En underbar och spontan semester


PUSS PÅ ER<3 

Visste ni att..

Ni vet väl att vissa bilder som jag lagt upp kan ni klicka på. Då kommer ni in på Facebook och kan se hela album med bilder.

PUSS PÅ ER<3

En dag i Juli

Vaaarför hittar man inte de kläderna man letar efter?! Så är det alltid! Igår letade jag efter mitt svart linne, idag hittade jag det i hallen (det va inte på skolan som jag trodde). Idag letar jag efter mina träningsbyxor jag ska jobba i, och kan inte hitta de.. Jag hittar väl byxorna sen när jag kommit hem.. Som vanligt!

Nä nu har jag lite brådis till bussen som ska ta mig till jobb.

Bara för jag saknar sommaren! Bilden är från när jag och Josefine hade picknik vid kanalen, supermysig dag!

PUSS PÅ ER<3

Mr. Igelkott som inte alls har något med texten att göra

Efter att ha hjälpt mamma med spacklingen i arbetsrummet fastnade jag nu vid datorn lyssnande på Talor Swifts nya album och Friends gamla gamla låt lyssna till ditt hjärta. Ibland kan det vara mysigt satt lyssna på sådana gamla låtar som väcker en massa minnen från Ljungen. Det va tider det. Nu är det tre år sedan jag gick där i nian! Tiden bara flyger förbi och snart är det dags för studenten! Bara 3/4 år kvar! Ska bli kul som fan. Sen är det bara att välja vad man ska hitta på. Jag har lite planer, men det kan vi ta senare, haha.

Nu ska jag gå och måla lite

PUSS PÅ ER<3

Bilder och minnen som förgyller vardagen

Nu har jag ett riktigt sug efter att åka någonstans!

Skidsemester hade varit underbart! Grejen är bara den att ingen jag känner gillar att åka skidor/snowboard.. Lite tråkigt för jag äääälskar åka snowboard! Det är en sån befrielse att åka, speciellt sista åket innan liftarna tystnar för dagen, skymmningen är här och man är själv i backen. Det är en häftig känsla, åka så fort man vill, utan att "se upp" för någon i backen, bara jag, brädan och snön.

Solsemester är inte helt fel det heller, sol värme och bad. Underbart det med, kommer nog bli en solsemester snart om jag känner min familj och vänner rätt.

Shoppingsemster skulle det blivit nu. Det är också kul, shoppa billigt och mycket! Bara gå i affärer hela dagarna och shoppa.

Nu kommer inte någon sådan semester som denna ske på detta lovet, men nästa? vem vet vem vet?!

Branäs 2007

Montenegro 2009

USA 2008

Dubai 2010

London 2010

Härjedalen 2008

"Mallis" 2010

Frankrike 2006

Kroatien 2005

Stockholm 2009

Spaninen 2007

Turkiet 2010

Bilder från några ställen jag varit på tillsammans med personer jag rest med.

PUSS PÅ ER <3


Tre tjejer och två toppendagar!

Än en gång grattis till fina Lina som tog körkortet i onsdags!

Känner att jag får uppdatera er lite.. Eftersom det är lov nu så hade vår skola, enligt tradition en halloweenfest torsdagen innan lovet. Det vill säga att det var i går. Hade en lektion i torsdags och det var marknadsföringsprov som jag inte ska nämna något om.. haha. Mamma kom och hämtade mig på skolan efter provet sedan åkte vi till MAXI och handlade lite fika innan vi åkte till sjukhuset för att träffa farmor. Efter besöket på sjukhuset for vi vidare till Svågertorp i hopp om att hitta något som kunde vara till hjälp när det gällde utklädnaden till festen. en kvart innan jag skulle till Lina hittade mamma ett oranget typ på Stoff och Stil. Perfekt! Jag blev pumpa.

Vi tog bilen direkt när jag kom till Lina och parkerade i pappas parkeringshus inne i Malmö. Det blev middag på Subway och sedan körde vi vidare till skolan för att hjälpa till med dekorationerna till kvällens fest. Kvällen var rolig men det roligaste på hela kvällen var nog ändå bilturerna med Lina.

Idag tog jag och Frida bussen till Vellinge ängar kvart i 11 för att sedan åka vidare med Lina till Nova.Det blev en heldag på Nova med tjejerna och gud vad kul vi hade! En tradition är född!
När jag kom hem vid halv fem åkte jag och mammsi till Svågertorp och gick lite på IKEA och Plantagen. Mysigt var det.
Nu ska jag nog ner och kolla på slutet av filmen med mammsi och pappa

PUSS PÅ ER<3

Så mycket så lite kan göra! <3

I förra inlägget skrev jag att jag skulle ta nyatag och göra denna till en bättre dag. Vad passar då bättre in än att få reda på att man har inställda morgonlektioner till klockan 13,50 och sedan ha ett långt telefonsamtal med en solstråle?
-Nej inget!
Det känns som denna dagen kommer bli bra!
(även om jag inte övat övermycket till mitt prov på torsdag)
Det spelas även en massa pepplåtar på MTV, solen skiner och snart ska jag äta lunch.
EN BRA START PÅ DENNA DAGEN HELT ENKELT!!!
Snart är ju höstlovet också här, och på fredag är jag ledig.
Det enda som är minus nu är nog bara det förbaskade provet i marknadsföring på torsdag.
Annars? Jaa fan vad glad jag är idag det är som en sten av ångest och tankar bara flög iväg
-Underbart!

Nu ska jag gå och göra lite lunch innan jag tar bussen till skolan

Glömde förresten gratta Marcus som tog körkortet idag!!! GRATTIS WOHIO!  

PUSS PÅ ER<3


:)

Idag tar vi nya tag och gör detta till en bra dag!


Ojoj!

När man nu sitter här hemma och pluggar iväntan på att cykla till bussen.

Från MTV rewind som ger en flaschbacks på hööög nivå!
Brittan, maroon 5, backstreet boys, vengaboys, atomiciten och måånga fler godingar spelas där.



Flashback från 8:an när vi hade musik! Det va tider det! hela 4år sedan!!! Shit vad tiden går snabbt!

PUSS PÅ ER<3

Mysig låt med trevligt sällskap och en fika

Fikadags med bror min och en bra låt till det

och eftersom den grejen inte fungerade som den sak så får ni den på länk

http://www.youtube.com/watch?v=PSGvRFt0fg4

PUSS PÅ ER<3

Löndags!

Japps, nu var man rik som ett troll igen.. Eller inte. Aja, lite pengar på kortet har man nog lyckats jobba hop denna månaden med.

Jag måste bara säga -Gud vad opepp jag är på allt just nu. Opepp på skolan opepp på att gå ut opepp på att städa opepp på att träna opepp på att göra det mesta. Ibland har man dåliga dagar och ibland bra. Denna dagen kan man ju knappast säga är bra. Skulle börjat skolan 12 och innan dess skulle jag gå ut med min hund. När jag stressat med allt som vanligt ska jag gå ut med min hund. Det är precis att jag hann ut med honom innan jag skulle bege mig till bussen. När vi kommer till ytterdörren, tror ni han vill hoppa in? -NEJ han börjar istället hoppa runt och vill leka med mig. Vips så missade jag den bussen och därmed den lektionen..

Nu längtar jag bara till tre saker. När jag klarat av teorin och uppkörningen så jag får körkortet. Julbaka och julpussla med mina kusiner. Snön. Det är tre saker som hade fått mig att hoppa upp till taket av lycka! Nu i dessa deppiga tiderna. Sen är det klart att det finns ju solstrålar i min vardag som gör den lite bättre än vanligt, och jag hoppas ni vet vem.

Nu måste jag snart bege mig till bussen för att inte missa den också! Det hade ju bara varit maximal otur!!


Min peppkalender haha (änsålänge) Så fint jag har planerat det jag ska göra.
Jag är faktiskt ganska bra på att planera men sedan att följa planeringen är jag mindre bra på.
Tanken är god men när det kommer till handlingen suger jag haha.

PUSS PÅ ER<3

XW

Oj ja vad ska man säga? Det började konstigt och slutade konstigt. När allt hade börjat bli bra igen faller det bara och blir en enda röra..

Nu blir det plugga teori och psykologi för min del.. Ha det!

PUSS PÅ ER<3

*


TOOOOO MANY THINGS TO DO!

Ja, då har man varit i skolan, pratat med lärarna och rektorn, pluggat teori och varit ute med Ruff. Shit vad mycket skolarbete jag har att göra nu. Jag orkar inte, jag önskar man bara kunde kolla på TVn och i reklamen så var läxan gjord. Riktigt så är det ju inte... Tyvärr.

När man kom innanför dörren nu så såg man 3skor som inte är min brors vid dörren. Inte för jag vill vara någon läkare eller mamma till min bror men jag tycker är man hemma från skolan sör man är sjuk eller "sjuk" så tar man inte hem kompisar.

Åh, sådan tur jag hade! Jag kom hem innan det började ösa ner. Trodde BTW att jag hade glömt nycklarna i skolan.. Jag kunde nämligen inte hitta de när jag skulle låsa upp cyklen vid busshållplatsen.. Sååå rädd jag blev, inte nycklarna OCKSÅ! Som tur va hittade jag de i innerfickan. -Vemfan lägger nycklarna i innerfickan?!

Nu sitter jag och pausar till "The City" mellan skolarbetet. Jag kan inte hjälpa det men jag stör mig som f*n på alla där, de är så otrevliga, aroganta och aviga mot varandra helatiden i den serien och ändå kan jag inte låta bli att se den. Skummt! Vissa saker kan man helt enkelt inte låta bli verkar det som..

Nu ska jag återgå till pluggandet!

Sommaren 2010, den värsta semestern någonsin, dock ser inte denna bilden helt fel ut ;)

PUSS PÅ ER<3

Jeje!

Jeje! Nu är man lite närmre känns det som iallafall. Närmre vad ska jag inte säga, men det är närmre iallafalll.

Nu blir det bussen till skolan om fem minuter så har liiiiitre brådis.. Efter skolan blir det köööörskoooooolan med mr. Box. kulkul!

Nu måste jag verkligen dra om jag inte ska missa bussen och komma försent till min lektion i Filosofi där rektorn är lärare..


Måååste bara säga fan vad Eminen är bra!

PUSS PÅ ER<3

Vi ser fram emot en tuff vecka..

Funderar på att färga håret brunrött! Det är riiktigt snyggt, vill egentligen klippa kort också men det får jag inte för mina kompisar... Ska nog vara lite envis och göra det ändå ;). Snart kommer Verre wiie, så längesedan det var man träffade denna lilla pricken! Efter det ska jag hem till farmor och farfar för att äta -Myyysigt kommer det bli! Det ar så längesedan man träffade honom nu..

Nu ska jag.. Gå och göra ingenting. Har velat baka så länge nu men inte orkat får väl se om det blir något bakande nu när verre kommer? Kanske kanske inte?

Ha en strålande höstdag

PUSS PÅ ER<3

Randy Crawford


Lite dålig kvalité på denna, men hittade ingen annan.. Meen gud, får gåshud varje gång den spelas här hemma.

PUSS PÅ ER<3

En av de bästa!

Shit vad bra min gårkväll var igår!
Det måste jag bara säga
Pappa kom hem vid ca 7 med pizza till mig och nassegoreng till honom. Det mumsade vi på tillsammans nere i soffan vid TV:n framför Idol. I omröstningen tog vi en kvällspromend med Ruffemannen för att sedan komma tillbaka till utröstningen av Idol. Tajming, för precis när vi kom hem började Idol igen. I reklamen knallade jag till frysen och hämtade glassen pappa hade köpt till oss -Ben & Jerry, strawberry cheesecake. Gott va de! Efter Idol bläddrade vi lite bland kanalerna och det slutade med att båda somnade till Bad boys 2! Som en zombie vandrade jag till min säng och soooov djupt.

Imorse väckte pappa mig med nyköpta bullar och nybakat bröd, LYX! Vi åt frulle tillsammans och nu sitter jag och pluggar med fredagsskivan i högtalarna <3


2008 På Golden gate när vi cyklade över till Saosalito på pappas 50års dag

PUSS PÅ ER<3

...

Du är så dum!
Du lär dig verkligen inte av dina misstag.
Inser du inte att du gjort fel?

Det finns ingen som är så bra som ni!!

Jag ÄLSKAR MIN FAMILJ!!
mamma
pappa
lillebror
och
Ruff
<3
Kärlek till er



Ni finns i alla lägen. Ni är ärliga och ni är de enda som man kan lita på

Jag älskar er<3

Ikväll blev ju såklart planerna krossade.. Så pappa och jag ska äta pizza, kolla Idol och äta Ben & Jerry! I like I like!

PUSS PÅ ER<3

Hur fan kan det bli så fel när allt va så perfekt?

Fredagsmornar ska man vakna med ett fett leende på läpparna. Det gjode jag också, men det leendet suddades ganska snabbt bort under dagen. Hela veckan har varit en märklig och en känslosam berg och dalbana. Det är inte mycket som gått som det skulle och det känns konstigt för jag har heller inte kunnat avläsa folks känslor eller varför de beteer sig som de gör. Många löften och planer har rent ut sagt skitit sig under veckan, men jag har ändå inte blivit så besviken att det skitit sig som jag brukar.. Jag har lixom helatiden haft en känsla av precis hur det ska sluta.

Anyway. Denna dagen hoppas jag får ett lyckligt slut, eller iallafall ett gemensamt slut. Jag vill inte hamna hemma själv i soffa, kolla på Idol och känna "hur fan kunde det bli såhär när jag hade alla de planerna!".
Vi får väl se

PUSS PÅ ER<3

Morgonfrost

Jag älskar att gå ut med Ruff på morgonen. Samma runda, ut längsvägen, ner i skogen, in i gränden och till ytterdörren. När jag precis gått utanför dörren tar jag ett djupt andetag, intalar mig själv att det är inte så farligt att gå upp och gå ut med Ruff på morgonen. Oftast skiner solen, vilket gör det lättare att vara positiv, men nu har kylan kommit. Igår var den inte så bitande som idag, men det var kallt. Nu kan man se hur temperaturen sjuker och löven faller från träden. När jag går där längs med vägen tänker jag på allt möjligt. Allt som skulle gjorts, allt som ska göras, men jag är fortfarande lite trögtänkt, då det är tidigt på morgonen. När jag väl kommit in i skogen är det precis som en befrielse. Tankarna skingrar sig och det blir lättare att ta in den kalla luften i lungorna. Igår var det så fint när dimman låg i jämnhöjd med trädens grenar, spindlens nät som var spunnet mellan ljungplantorna och daggen som lagt sig fint i spindlens nät. Idag var det klart och solensstrålar sken mellan de löven som fanns kvar på träden, den blöta ljungen från morgondaggen hade frusit och blivigt frost.

-Nu är det höst!



PUSS PÅ ER<3

Kattas idé!

Jag tror jag ska göra som Katta och lägga upp alla mina kläder jag rensat ut på Tradera.
Visst lät det som en bra idé!

PUSS PÅ ER<3

19

Ja ni! Nu har jag lyckats komma hem och ätit så nu är jag supermätt, synd bara att vi ska äta sen ikväll igen, för jag kommer inte vara hungrig.. Idag har varit en minst sagt skum dag, det har inte hänt så mycket men har bara känt att det har varit en skum dag.

Idag fyller även Victor år -GRATTIS!! :D
Dock ska jag inte träffa honom idag, det får bli en annan dag.


Verre kommer snart och då ska vi baka kladdkaka har jag bestämt! Haha.

PUSS PÅ ER<3

Snowsnowsnowspex

Ja ni! Nu har jag varit i skolan och haft spexfoto, kaos säger jag bara, vår klass är helt veck!

Nu sitter jag hemma och pluggar... Och väntar på att något kul ska hända





Snygga skidbrudar ;)

PUSS PÅ ER<3

Hejhoj rensning av garderob!

Nuu ska jag rensa garderoben! Fick ett ryck och jag vill hitta bättre band alla mina kläder, så nu ska här rensas! Synd bara att man inte får något för kläderna man rensar ut :/ Det är lite synd att kasta de och ge bort dem känns lite vemodigt, det är nog därför det alltid slutar med att jag rensat ut två tröjor varje gång jag rensar garderoben.. Klockan är 22.20 men skit i det haha för jag börjar inte förren 12imorron ;) och det är bara skitprogram på TV så då kan man lika bra rensa!

PUSS PÅ ER<3

I've got a feeling that I can't deny

Kanske är det som en vis dam sa till mig -Allt har ett slut.

Oj, ovan lät lite som om jag gjort slut med någon osv osv haha men nä så e det inte. Snarare tvärt om! Men mest syftat på att det är så svårt att veta vad människor känner och tycker om en, och oftast inser man just vad de menar när man inte är så nära som man var innan.

Nog om djupt snack! Idag har jag jobbat, trevligt som vanligt. Nu ska jag bara satsa på körskolan så jag kan ta det förbannade körkortet haha guuud så efterlängtat det är!!! Så imorron blir det körskolan både innan och efter skolan (hoppas jag). Imorron e det även dags för mössutprovning till studenten!!! + Spexfoto.. Haha ja vi får se hur morgondagen blir, antagligen kommer det komma upp lite bilder på bloggen från dagen imorron.

Nu ska jag kolla lite TV

PUSS PÅ ER<3

Jag tänker på allt!

Jag har fått Thomas Ledins sånger att älska till på huvudet- What?! Aja, nu blir det snart jobb för min del sen ska jag träffa en kompis inne i stan. Så kommer nog hem ganska sent ikväll.. Imorron e det skola och det är absolut inte TAGGA haha, eller jo fast nä, för vi ska fotograferas. Ja såklart så kunde vi inte komma överrens om vad vi skulle klä ut oss till.. Så alla får vara vad de vill -kul! Det har alltid varit så i mina klasser att man inte kan komma fram till ett gemensamt beslut..

Nu måste jag ta bussen

PUSS PÅ ER<3

Bättre än bra

Ikväll har jag varit ute med min bästavän, fan vad kul vi har tillsammans måste jag bara säga! Nu ska jag gå och lägga mig

PUSS PÅ ER<3

Jag tänker på det varje dag ska du veta

Idag har jag varit en riktigt klippa och varit halvbonde hos farmor och farfar! Haha. Eftersom farfar är på sjukan och kommer hem på måndag har farmor myket att stå i, så jag tog det goda intiativet till att hjälpa henne. Jag har klippt deras gräsmatta, som är 4 ängar, så jag har åkt traktorgräsklippare, skitkul är det! + att jag fixade middagsfikan till oss medans mamma och pappa skruvade hop en säng.

Åh, jag har en sån känsla, när jag är nervös, men ändå inte, längtar till något men vet inte till vad, pirrar i magen men vet inte varför... Riktigt skumt är det!

Ikväll kommer det bli skitkul!..Hoppas jag på! Igår hade jag också sååå jäklakul, inflyttningsmiddag hemma hos Lina, sen va vi på Etagé -nicigt värre!

Nu ska jag bara ta det lugnt innan cassicassancassandra kommer och vänder uppochner på huset mitt..

PUSS PÅ ER<3

Miiin heeeeeelg!

Jaa, nu e det helg och som vanligt är den fullproppad med en massa grejer! Inte för jag säger nej till min helg för den kommer bli grymm! Men gud så mycket jag kommer ha att göra i nästa vecka, phu!

Ikväll ska jag iallafall till Lina, som precis flyttat till Vellinge, så det blir en liten inflyttningsfest med mat och trevligt sällskap. Sen drar vi vidar till KB för att skaka lite rumpa.

Nu måste jag börja fixa mig, ska ta bussen om 40 min..

PUSS PÅ ER<3

Sleepy!

Nu ska jag snart säga nattinatti och sova. Men innan dess måste jag bara säga att morgon dagen och kvällen kommer bli sååå rolig! Känner att jag redan nu är på festhumör!

Okej, det var allt för mig, sov gott tack och hej!

PUSS PÅ ER<3

Schupp!

Lite gamla godingar såhär i höstmörkret

Nu har jag även klippt mig! :D Nu väntar bara färgningen ;)

PUSS PÅ ER<3

Bra Bättre Bäst!

Nu är man ren och fin, jeansen har jag också fått på mig. Ja, nu sitter de där de sitter haha. Provade en bodylotion precis, men vet inte om jag tycker den luktar gott eller inte haha, men tror nog den luktar gott, typ en blandning av kokos och annanas.

Nu får vi se om det blir något inköp av grejerna jag ska handla i stan med mamma: Jacka (eftersom min Londonjacka blev stulen i förgår...), ipod (eftersom även den blev stulen iförgår..), skor, träningstights, väst. Ja, det var nog allt, antagligen hittar jag inget av det jag ska ha utan jag kommer komme hem med andra prylar, brukar bli så..

London 2010 Bästa semestern någonsin!
PUSS PÅ ER<3

Feeling feeling, london, lopp

NU är jag så mätt att jag tror jag spricker!

Mina morgonar denna veckan har varit helt underbara! Vakna, ut en liten runda med Ruff, sätta på kaffe, rosta mackor, sätta på TV:n, ta mackorna och äta framför MTV. - Kan en morgon bli bättre?! Tror knappast det.

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe innan jag hoppar in i duschen. Sen ska nämligen jag och mammsi in till stan innan min första och sista lektion idag halv fyra -Historia. Hur kommer den se ut? han kommer säga "eftersom ni hade prov igår och eftersom jag är vikarie kan inte jag börja på något nytt med er så ni får gå hem" -Lönt det kommer kännas!? Aja sen ska jag iallafall hem och ut och springa, det var ett tag sedan nu, känner att det är dags att komma igång igen och få tillbaka min kondition. Nu är man mer pepp också, för jag och mamma ska starta ett löplopp till våren, då vi ska springa på natten från Höllviken till Mobilia och tillbaka. Kommer bli awesome!!! Hoppas DU är på! Det kommer mer info sen om loppet efter vi snackat mer och så, men nu har vi idén iallafall.

Nu ska jag hoppa in i duschan innan mamma hinner komma hem!

PUSS PÅ ER<3

I've got a feeling that I could be someone

"Man vill att du alltid ska finnas där. Jag önskar man kunde stoppa ner dig i en lite låda, och när man mår dåligt finns du där och när man behöver ett gott skratt finns du. Jag kan prata med allt om dig, du förstår, och förstår du inte gör det inget för vi har ändå kul tillsammans. Känslorna varierar från dag till dag. När vi träffas har vi alltid kul, det kvittar vad vi gör. Skratt är oftast i focus, seriös är svårt att vara med dig, men ibland fungerar det. Ibland kan det gå dagar utan att vi ses och ibland träffas vi många dagar i sträck. Det jag vill säga är hur hade det varit om jag inte träffat dig?"

PUSS PÅ ER<3


Schupp! :D

Nu kan jag äntligen andas ut!  Det e fortfarande saker som måste fixas, men det kan jag inte göra själv. Det känns lite konstigt att man inte satte sig vid matbordet direkt när man kom hem. Istället satte jag mig vid TVn, sweet. Dock är jag lite uttråkad nu, så kul är det inte att inta ha något att göra, hade gärna gjort något kul istället.
Åh, jag känner för att pyssla lite, ja jag ska nog pyssla, så länge sedan det va jag gjorde det!

Här kommer lite bilder från när jag var ute med Ruff för någon vecka sedan.





PUSS PÅ ER<3

Kan man andas ut nu? -Nej, inte än!

Det hart varit en stressig vecka med mycket känslor.. Dock hoppas jag allt löser sig nu och att stressen blir till lugn istället.

Nu ska jag pysa till skolan för att ha prov

PUSS PÅ ER<3

Film, mys, våfflor, lördag

Ja, vad är det man säger? Ju fler kockar desto sämre soppa? Det stämmer nog ganska bra tror jag haha..

Efter mitt lördags som var söndagsmysångestuttråkshumör kom Victor och vi kollade klart på filmerna vi hyrde i tisdags. Jag tror dock inte vi ska hyra film fler gånger, varje gång vi har hyrt film har det blivit konstiga filmer som man inte fattar handlingen i eller så är de deprimerande eller sjukt konstiga. Efter filmen skulle vi göra våfflor... Ja, det är där uttrycket "ju fler kockar desto sämre soppa" kommer in. Vi trodda att vi visste hur vi skulle göra: -Det ska nog vara 2dl mjöl, nä vi tar tre, lite socker också, typ två dl vatten och sen ska det nog också vara typ två ägg, eller nä, det ska det nog inte, men smör ska det vara, ja 50gram. Jag kan ju säga att den smeten är inget att ta efter och göra våfflor enligt vad vi trodde skulle vara i... Istället tänker jag vara så snäll att jag delar med mig av det receptet vi sedan letade upp och våfflorna blev (de som inte blev brända) supergoda ;)


Köket var väl heller inte det renaste efter vi fixat och trixat..



Nu ska jag hjälpa mammsi med maten

PUSS PÅ ER<3

En förtidig känsla

Idag känns det som en sådandär mysig söndag, då man var ledig på söndagar och inte hade något jobb. Sen är det så mysigt väder. Det regnar inte men det är kallt och ruggigt där ute och så varmt och mysigt här inne. Det är sådan riktig höst/vinter-mys-känsla! Det är nästan som man känner för att ta fram bakkavlen, pepparkaksformar och ställa sig och baka lite jul godis, pepparkakor och lussebullar med levande ljus på bordet och julmusik i högtalarna. Det får nog vänta iallafall en och en halv månad innan det blir julbak i detta huset. Känner jag vår familj rätt så kommer julbakandet inte ske förren julpyntet  kommer upp och julgranen köps, det vill säga dagen innan julafton... Aja, bättre sent än aldrig!

Nu ska jag gå och mysa film

PUSS PÅ ER<3


Allt går

Jaaadå! Igår fick jag som jag ville ;) Efter att ha ätit en trevlig middag med tjejerna från förra klassen kom victor, mathias och verre och överraskade oss ;) Vi va på Mille från kvart i åtta till halv tre på natten, då jag cyklade hem och vere, mathias och emelie stannade kvar :)

Nu sitter jag i sängen och har skitont i huvudet. Konstigt eftersom jag drack inget igår, men ja, allt beror inte på spriten ;)

Funderar på vad jag ska göra med min lediga dag? Ska jag hjälpa mamma och måla? ska jag åka in till stan? ska jag träffa någon rolig person? Ska jag börja plugga til provet?

Förslag?



PUSS PÅ ER <3

Trött på vardagen

Åh, jag känner för lite spänning i vardagen haha, kan någon inte bara komma och överraska mig? :)

PUSS PÅ ER<3

Dumma mig

Denna veckan har rent ut sagt varit förjävlig! Nya tag blir det efter lördag, för då har jag historieprov på torsdagen.. MEN NU E DET HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG! Fy för vad denna dagen har vait efterlängtad! Och tidigare slutar man med (Y) Sweet!

Nu väntar jag bara på att mammsi ska komma hem så vi kan fika :) Undertiden kollar jag lite resor och drömmer mig bort till höstlovet<3

Nu har jag nog hittat en passande resa ;)Hoppas bara min resepartner e på.

Ja, från att ha varit superstressad och haft fullt upp är jag nu rastlös och har inget alls att göra. Finns det inget mellanting?!

Nu ska jag baka, för det känner jag för:) Cookies får det nog bli.

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0