Bara för jag älskar allt ibland!

Läxorna är påbörjade och jag har konnit en bit, dock långt från klar.. Snart blir det e paus i läxläsandet. Det blir middag, godis, bokning av resa, film och härligt sällskap!
Bada bapapaaaaa Im lovi'n it!

Ibland bara älskar jag att vara själv hemma!

PUSS PÅ ER<3

Sommar sommar sommar ge mig sommar!!

Sommar sol linne shorts hatt och lov hade inte suttit fel just nu..

Tyvärr är det

Vinter mörker molnigt dunjacka långbyxor halsduk och mössa som gäller för tillfället...

Kan vi i Sverige inte bara få sommar nunununununu! Eller vår iallafall och strålande solsken? Det hade varit alldelses underbart! Då hade jag kunnat sitta ute på terassen med mitt kaffe, lyssnat på fågelkvittert, kännt hur solstrålarna brännde i ansiktet (och pluggat, för det är de jag gör just nu..) Wonderful!!

Man säger att man inte ska se fram emot saker så mycket, för då brukar det inte bli bra/kul, men kan man göra annat än att längta till den underbara sommaren? Tror inte det. Sommaren är liksom då friheten är större, som politikerna i Vellinge skulle sagt när de kom in i Vellinge kommun, här och nu är friheten större (och skatten lägre) höhö..

Längtar man rikitigt mycket till något så känns det som det aldrtig kommer ske eller att den tiden ska komma, men hur gör man för att inte kunna längta till olika saker ska ske? För mig är det nästan omöjligt! Men jag har nog kommit på ett litet knep, jag tänker att den tiden jag längtar till kommer komma i vilket fall som, och eftersom tiden går fortare när man har kul så är det bara att ha kul, så vips är den tiden här som man längtat efter! Då är ju det stora plusset att man har haft kul innan den tiden man längtade till också! Sedan finns det ju klart saker som inte är så roliga att göra, som man måste göra.... Typ läxor! Blä på det! Sitter nu och försöker få hop något bra, men hittar inte mina papper, nu vet jag varför jag ska ha med mig väska till skolan....

Nu ska jag snart ut med Ruffemannen, sedan blir det skola i 50min (lönt?)Bara för att dessa bilderna ger mig sommarfeeling så delar jag med mig till er! :)
PUSS PÅ ER<3

Utrensning av garderoben!

Efter London resan behövdes det verkligen en utrensning i min garderob, och detta var några av fynden i garderoben som jag aldrig har/kommer använda. Lite tråkigt att slänga dem, så tänkte om någon var sugen?

Svart Zip hood med neon orange:a snören strl 36 använd ca 2gånger


Marinblå "mormors" kofta från Gina Tricot strl M
Klarröd virkad klänning från Gina Tricot strl S
Gräddvit kofta H&M strl S


Klarröd kofta från Vila strl M
Gräddvit, "knälång" kjol från Bik bok strl S använd 2ggr


Mossgrön stickad kofta från Bik bok strl M aldrig använd
Marinblå och vitrandig kofta från Vila strl S


Marinblå/Mörk lila "bolero-kofta" från Gina Tricot strl One size aldrig använd
Grå och rosa radig klänning från H&M strl 38


Grå tunica från ? strl 38 aldrig använd
Rosa och vitrandig skjorta från H&M strl 36 aldrig använd

Koftor 50-70kr
Klänningar/kjolar 50-70kr
Tunikor/skjortor 30-70kr
Om porto behövs betalar köparen det :)

PUSS PÅ ER<3

..........................................................................

Jag vet inte rikitgt hur jag ska få fram det, jag vet inte rikitgt hur jag ska säöga det, jag vet inter rikigt hur jag ska skriva det, jag vet inte alls.... Känns som jag bara gett upp allt.. Det finns inte riktigt något att kämpa för. Inte för att allt kretsade kring dig, eller alla andra runt om mig, jag har bara en konstig känsla, en känsla som jag inte riktigt vet hur den känns, men den känns. På något konstigt sätt. Ena sekunden är jag arg, andra sekunden vill jag bara gråta för allt är så fucked up, jag vill bara skratta för det är så löjligt, ge upp för det är så svårt, inte släppa det för det är för svårt, det känns som jag är delad, eller som ett äpple, som blivgt skalat, skalet finns inte mer, halvt uppätet och snart är det bara kärnhuset kvar, där inne finns det en stor persolighet, vilja, lust, ideér, ett varmt hjärta och en längtan. Det är svårt att visa allt detta när man inte längre vet var man har människor som har varit i sin närhet innan. När allt bara blir rent ut sagt fuckd up! När man ser hur alla förändras och kvar står man själv och hoppas att allt ska bli ungefär som det va innan, men man vet inte hur man vill att det ska ske, eller hur man ska göra för att det ska ske. Viljan är starkare och större än möjligheterna och man är rädd för att bli lämnad ensam..

Jag tror du känner att du gärna vill ställa allt till rätta, men du vet inte riktigt hur du ska göra, på något sätt känner du att det äör försent och det finns inte m,ycket attt göra, men du kan inte släppa saker och ting, din vilja är större än möjligheterna. Det är som att köra för fort, det är kul när man väl gör det, men sen när man ser vilka konsekvenser det kan få och hur mycket man kan förlora på det och hur konsekvenserna kan påverka andra personer är det inte lika kul längre.

You don't know what you've got until you missing it alot. Ibland gör man dumma saker, men efter att ha blivigt tillsagd och sett hur folk reagerat, gör dig själv en tjänst och sluta då, för det du haft kommer inte alltid tillbaka till dig som en jojo..

PUSS PÅ ER<3


Lite här och var

Går kvällen började sent, eftersom ugnen gick sönder så det blev en sen middag.... Efter det körde jag hem till Lina och därfrån begav vi oss ut till KB. Kvällen slutade i Lund, eller slutade och slutade, den slutade nog mer med en lång diskussion på Linas uppfart.

Nu ska jag snart till mitt nyfödda kusinbarn Teo, sedan kommer tjejerna och käkar middag innan Slagt!

PUSS PÅ ER<3

Såhär känner jag migPUSS PÅ ER<3

Living in my dreams

I natt har jag verkligen levt i min drömvärld. Allt va underbart, eller nja, inte underbart, men det var liksom så som jag egentligen vill att allt ska vara. När jag sedan vaknade så trodde jag att min dröm var sann, att allt det som jag drömt var sant. Sedan när jag började leva dagen, så insåg jag att grej efter grej inte rikitgt va så som jag hade föreställt mig i drömmen. Det var inte min drömvärld jag levde i, det va den rikiga världen, men vem har sagt att den riktiga världen inte är så pjåkig? Men det finns ändå grejer som man gärna hade velat ändra på.
   Hade jag levt i min drömvärld, eller fått styra precis allt för en dag, så vet jag precis vad jag hade gjort. Jag kan inte säga vad jag hade gjort, men det hade fått folk att ändra syn och uppfattning om vissa saker.

Nu ska jag fortsätta städa mitt förbaskade rum.. Hittade även lite kläder som jag hade tänkt sälja, så är du sugen så kommer det upp lite bilder snart ;)

PUSS PÅ ER<3

Musik, bilder och minnen

Finns det något man kan störa sig så mycket på som på Spotify reklamerna? När man sitter och ska ta det lugnt, har fest lyssnar eller helt enkelt bara lyssnar på lite härliga låtar, så rätt som va de kommer en jäkla reklam om bindor? Vad är det?! Snacka om att förstöra stämmningen Haha..

Innan jag åkte till London, när mamma va i Syd afrika gjorde jag ett fotoalbum, på det "gamla viset". Rikigt mysigt var det att sitta i köket och pyssla lite. När man kollar på de bilderna får man liksom lite pirri magen. Man kommer håg minnena från den tiden bilden visar, och livet känns bara så underbart, för bilderna visar bara de lyckliga stunderna i livet. De visar inte det som har varit dåligt i livet, för man tar inte foto på något som är dåligt, för man vill inte minnas det som är dåligt, man vill minnas det som är bra.
"Antagningen till Elite models, solig promenad på stranden, modell för en dag på Model Lab, USA resan 2008. Motenegro seglingen 2009, bakkvällar med vänner, skridskor en soligdag 2010, kompisars fester, bokning av resor, shoppingturer, Nyår, Tivoli, London 2010, valborg, filmkvällar, födelsedagar, min 18års dag, fotodagar, körkort, utekvällar, min familj, mina vänner, allt är så underbart!"

Jag vet att dessa minnena aldrig kommer tillbaka, men jag kan säga att det är minnen och tider som jag saknar och kommer minnas hela livet.

Sommaren 2008 och 2010 är de bästa minnen jag har!

PUSS PÅ ER<3

The way they make me feel

Vissa människor slutar aldrig förvåna en. Ibland är det bra och iblan är det mindre bra. Just nu känns det som alla förändas. Själv har jag också säkert förändrats, men det märker jag inte på samma sätt som men mina kompisar och de i min närhet. Jag och min kompis satt och snackade om just detta idag. Vi kom fram till att nästan alla i vi umgås/umgicks med har förändrats. Konstigt, eller egentligen är det väl inte så konstigt? efter tiden som går så är det nog normalt att man förändras så egentligen är det kanske inte så konstigt att folk förvånar en, för jag tror inte man själv alltid hänger med i förändringarna hos dem i sin närhet, för man har lärt sig att de ska vara på ett visst vis och när de då inte är på det viset så blir det bara konstigt..

Erik Hassle sjunger "you don't know what you got until you missing it alot". Det är väl sant, men för att man då ska sakna något så mycket så måste man vara utan det ett tag. Om man sedan inser att det är en själv som har gjort fel, och sedan försöker fixa det och det redan är förstent, finns det inte så mycketv att göra. Vissa personer jag känner har helt enkelt "fuckat" det för sig själv och sin vänskap med mig att det inte går att fixa igen. Jag har alltid gett folk "chanser" en, två, tre, fyra, fem, ja så många att jag knappt kan räkna, någon gång får det helt enkelt vara nog. Vissa har verkligen utnyttjat sina chanser och jag har oftast varit för blind för att se det. Även om mina vänner sagt till mig att dem behandlar mig illa, eller att det inte är lönt att ge dem en chans till för det kommer ändå göra samma ska mot mig igen. Oftast slutar allt i bråk och tillslut dör "vänskapen". Men det mina andra vänner inte ser är det som händer när inte de är där, det är som en teater med ridån nere, mina vänner är publiken som sitter i salongen, när ridån är uppe är allt bra och det går som på räls, men när ridån sakta skymmer scenen finns de inte mer, det är bara jag och min motspelare. Ibland är livet bakom ridån som att sväva på moln, allt är underbart och det är svårt att återspegla det på scenen sedan när ridån dras bort. Andra gånger är det som att leva i helvetet, inget blir bra och det är inte lika svårt att återspegla, för när man sedan summerar pjäsen så ser folket inte det goda i pjäsen, utan focusesar på det dåliga. Det är därför vissa av mina vänner inte kan se hur jag kan ge mina andra vänner så många chanser som jag gör. För jag väljer att se det som är bra, då jag svävar på moln  och livet är underbart. Jag väljer att blunda för det som är dåligt, även om det i många fall överväger det som är bra.. 


PUSS PÅ ER<3

Just my luck!

Vaknade nyss, men va uppe innan och letade efter min plånbok till pappa, då jag hade pappas Preemkort. Kunde inte hitta den, den fanns inte någonstans! Efter att jag hade tänkt efter lite och pappa hade slängt in sig i bilen och kört iväg till jobb kom jag på! FAN! Igår när vi kommit hem från Ullared så slängde jag allt skräp i soptunnan utanför huset, slö som jag är så orkade jag inte gå de där tre meterna till bilden igen och hämta plånbok, telefon och det jag handlat. Så jag tog allting samtidigt som jag tog godispapppret och pappersmuggarna från bilen och slängde det i soptunnan. HOPPSAN!! Där råkade jag nog slänga plånboken också!! Snacka om att ångesten kom snabbt när jag insåg att de precis tömt soptunnan... Då var klockan 7 på morgonen, vad kunde jag göra? Ja det fanns inte mycket att göra, körkortet, 200kr, CSNkortet, H&Mkortet, Bankkortet, allt va borta!

Efter att ha somnat om och sedan blivit väckt av massa sms och ett telefonsamtal började jag täönka igen.. Vi flyttar alltid soptunnan till slutet av våran uppfart för att sopgubbarna lätt ska kunna ta den. Kanske, kanske hade min plånbok hamnat utanför soptunnan och landat på marken där uppe på uppfarten, där soptunnan brukar stå? Snabbt som tusan sprang jag ut och där låg den! Min älskade plånbok!!! WIIIIIE

Nu ska jag snabba mig lite för om 30min kommer Lina och hämtar mig.

PUSS PÅ ER<3

London, Ullared, Festa, Sova

Jag har så mycket att berätta, men orkar inte skriva så mycket ikväll för jag har knappt sovit inatt. London var fantasktiskt och Ullared va som ett stort Rusta varuhus.. Men sällskapet va riktigt trevligt!

Nu ska jag sova läääänge!

PUSS PÅ ER<3


Det värmer!

Åh, jag blir så glad när det är folk som skriver att de gillar min blogg! Trodde bara det var folk som känner mig som läser min blogg, så det är rikitgt kul att höra att det är andra som läser den också!

Så imorgon bär det av till London och jag är övertaggad! Ska bli rikitgt roligt och mysigt. Bara jag och mamma, en rikitg "mor & dotter resa", alla åker iväg med sina mammor, och som jag fick tjata innan vi bokade denna resan. Mammas kommentar innan var "men det är synd om Oscar (min bror) och pappa".. Eftersom man är familjen Lundh så sker allt i sista sekund.. Varken jag eller mamma har packat än, och känner jag oss rätt kommer vi slänga ner det sista i våra resväskor imorgonbitti, precis innan vi åker hemifrån.

Liksom alla andra dagar är min skoldagar bestod även denna av en fyra timmars lång håltimme. Det som skijde denna från de andra dagarna är att jag hade så himla roligt! Jag skrattade nästan helatiden, kalla mig psyko men jag kunde inte hjälpa det, tror det berodde på att jag är rikitgt trött?

Hur som helst så ska denna kvällen spenderas med Marcus, då han kommer hem från Berlin idag, ska bli riiiktigt kul att träffa honom! Vi ska kolla film och sedan blir det nog packa resväskan för min del.

Nu ska jag plocka fram lite att äta till ikväll.

PUSS PÅ ER<3

Det var värre, jag tog en kula för dig och fick lögner tillbaka

Även om jag väldigt ofta skriver mina blogginlägg utan personers namn är det nog väldigt lätt att lista ut vem dem är om man känner mig, eller umgås med mig. Grejen är den att jag vill oftast att den som det handlar om ska läsa inlägget och förstå att det just är den personen. Oftast märker jag att den personen det handlat om läst inlägget, då den beter sig på ett visst vis, smsar, mailar eller ringer mig och frågar saker om det jag skrivit, men aldrig, aldrig kommernterar den personen på bloggen. Jag tror det beror på att den personen inte vill att andra ska vet att det handlar om just den. Grejen är den att alla som känner mig redan vet vad jag skriver om. Det kanske inte är så klockrent och molnfritt första sekunden efter man läst det, men efter ett tag inser nog de flsta vem jag snackat om. På något sätt känns det jäkligt skönt att inte skriva ut namnen för då är det ändå lite "mistery" över det hela, men i vissa lägen blir det väldigt svårt att skriva en text utan att skriva ut namnet.

Just nu finns det en grej som stör mig, väldigt mycket, det började störa mig för ca 30minuter sedan. Riktigt irriterade är det, och jag vet inte varför denna personen gör just såhär, vad är det du vill egentligen? Det är min stora fråga, vad vill du? Trodde vi va klara med allt. Tydligen inte, eller gör du detta bara för att jävlas?

Nu ska jag iallafall gå ner till TV:n och kolla på de sista minutrarna av filmen som mamma och pappa ser på

PUSS PÅ ER<3

En tanke, en känsla

Åkte hem tidigar från skolan idag då jag hade 4timmars håltimme och den sista lektionen jag skulle ha innan jag slutat för idag var "jobba hemifrån" lektion, så då tyckte jag det va lika bra att åka hem!

Jag har tänkt på det, de där med kompisar, hur de kan få sig at känna sig. Det är helt  ortroligt egentligen om man tänker efter, de kan få en att må rikitgt bra, de kan få en att må riktigt dåligt, de kan få en att sväva bland moln av lycka, de kan få en att deppa igen totalt, de kan få en att bli riktigt arg, de kan få en att bli på fnisshumör, de kan få en att vilja springa tusen mil, de kan få en att vilja gräva ner sig själv, de kan få en att känna ånger, de kan få en att välja snabba beslut, de kan få en att vara impulsiv, de kan få en att vara kreativ, de kan få en att göra saker man aldrig annars gjort, de kan få en att hamna i konstiga situationer.
  
Under min gymnasietid har jag fått många nya kompisar, inte bara på skolan, kanske till och med fler utanför än innan för skolan. Jag har även tappat kontakten med många av mina vänner. Ibland inser man bara att vissa inte är bra för en, och i andra fall är det något som inte rikigt stämmer och man glider helt enkelt längre och längre från varandra. Det är tråkigt när man mister folk i sin närhet, för ibland kommer de där mörkaste stunderna när man bara önskar att just den personen var i sin närhet, det finns ingen annan som förstår utom just precis dendär personen. Det är den där personen som man varit så nära att man nästan suttit hop, som man gjorde allt för och som man var ett med, men i slutändan fungerade det bara inte. Sedan när tiden kommer när man mår som sämst och önskar att man hade någon, det är då man undrar "varför finns inte du här nu" "vad va det som gjorde att det blev som det blev" "varför"..

Man säger kärlek kommer kärlek går men vänskap består, tänk så är det tvärt om! Eller om kärlek och vänskap är samma sak i vissa fall, går vänskapen bort samtidigt som kärleken då?

PUSS PÅ ER<3

Not on top...

Just nu är jag inte precis på topp om man säger så. Jag älskar att skratta och vara glad, men nu på sistonde så har jag varken lett eller skrattat. Det känns konstigt, men det är något som inte stämmer..

I vilket fall som ska det bli skönt att komma bort ett tag, på torsdag bär det av till shoppigens stad! Ska bli hur underbart som helst! Dock saknar jag min lilla box väldigt mycket, får inte träffa honom förrän på tisdag eller onsdag nästa veka, känns som en evighet sedan vi sågs.

Sen måste jag bara berätta hur kul jag tycker det är med er nya läsare!!

Nu ska jag snart bege mig ut i den kalla blåsten med min lilla Vovvsing

PUSS PÅ ER<3

Confused

Om man vill gråta, men det inte kommer några tårar, betyder det att man inte är ledsen då?

PUSS PÅ ER<3

Alla hjärtansdag

Då har den gulligaste dagen på året nått oss igen. För idag är det alla hjärtansdag. Jag har inte så stor koll på datum och så, men förra året vet jag att jag jobbade på alla hjärtansdag och att på fredagen va alla på skolan helt hispiga över denna dagen. Folk som var signglar deppade för de inte hade någon, och för vad de skulle göra på denna dagen där "alla utom jag har någon". De som var tillsammans med någon irrade runt och frågade folk vad de skulle köpa och vad de skule hitta på med sin käraste. Skolan hade fixat "kärleksdag" där man spelade Celine Dion över hela skolan och hade kärleksspel ute i matsalen, folk hade "singel" eller "upptagenband" runt handleden.

Eftersom jag aldrig varit tillsammans med någon under just alla hjärtansdag så brydde jag mig inte särskilt mycket. Jag minns att jag tyckte det var kul att se hur mycket folk verkligen anstängde sig inför denna dagen, de var liksom i en annan värld eller vad man ska säga. Sen kommer jag ihåg att det var skönt att jobba den dagen.

Detta året kom jag på att det var alla hjärtansdag, som igår, då jag jobbade och jag skulle skriva in mig när jag kom. "Oj, det är alla hjärtansdag imorgon" Så snabbt tiden går!

Hur som helst är jag sjukt taggad till torsdag nu!! Ska bli riiiktigt roligt

PUSS PÅ ER<3

Hotell, hotell, hotell, hotell och hotell...

Så jäkla trött jag är på att jaga hotell nu.. Har kollat hotell sedan jag kom hem från jobb. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på en av filmerna jag fick av Johan! Ska bli riktigt nice!

PUSS PÅ ER<3

I bland kan man inte göra annat än att älska eleverna på min skola!

Varför är det så, när man inte har datorn framme har man en massa saker i huvudet som man vill skriva på bloggen, men när man väl tar fram datorn är alla tankar borta och man kommer inte på något alls att skriva..

I vilket fall som, så var vi på Vallåsen igår med skolan. Såg verkligen fram emot att få åka sowboard åtminstonde en gång denna vintern. När vi kommer till Vallåsen med bussen ser vi backarna... Heelt isiga och vädert var piss, det regnade först, sedan blev det snöblandat regn och det var som att åka i slushice.. Så det blev mer wakeboard utan drag, istället för snowboad.. Men det är alltid lika kul att se Kunskapasgymnasiets elever åka skidor! Majoriteten åker i mjukisbyxor och skidjacka eller i bara tights och skidjacka, härligt att sitta med det på bussen sen! Man får verkligen se upp i bakcen för den ena ligger här och sen andra ligger där, så det blir lite slalom haha. Kul är det iallafall!

Efter dagen på Vallåsen skulle jag och Lina egentligen till KB, men det blev framskjutet till Slagt idag. När jag kom hem igår tog jag ett varmt bad. Bara jag som inte tycker om att bada? Efter det badet var det i princip omöjligt att hålla sig vaken.. Jag åt lite sedan la jag mig i soffan och somnade sekunden senare, så trött var jag.

Innan Slagt idag ska jag och Lina äta här hemma, men nu ska jag snart bege mig ut med Ruff

PUSS PÅ ER<3

Toppen av ett isberg som sakta smälter..

Nu har jag hunnit vara i skolan, haft föredrag i Lund, fikat i Lund, varit på ICA 3gånger, blivigt utelåst i Höllviken, fikat på Toppens parkering i Höllviken, lagat och ätit sallad, tagit en runda till Skanör, kollat TV och nu ska jag snart bege mig till Malmö för att hämta pappa..
Händelserik dag där inte allt gått min väg om man säger så..
Meeen så har vi morgondagen, då jag ska åka snowboard på Vallåsen med skolan! Kommer bli skitkul, längtar som in i! Dock måste jag bara fixa lite innan.. Har inte fixat något, -As usual!

Svensk maffia, ett program för Linis kanske?

PUSS PÅ ER<3


Lugnet efter stormen

Nu är jag nöjd! Det sorgliga är bara att vissa saker ska ta sån energi och tid för att få det avklarat, men nu är det över och som sagt jag är nöjd!

Nu ska jag bege mig till min gosiga säng och sova några timmar innan jag ska bege mig till skolan..


PUSS PÅ ER<3

.

Jag tror jag har funnit mig en ny hobby på mina håååååltimmar, sitta och kolla på folk i skolan, vara inne på FB på min lilla dator och lyssn på musik. Sikka idioter vi har på vår skola alltså! (undantag från vissa) Helt otroligt!, tyvärr är det ju inte bara i skolan man stöter på idioter...

Efter att mamma har varit i Sydafrika nu i tio dagar, åker pappa till Stockholm i tre dagar. Det betyder att jag har bil ytterligare tre dagar till!! Wihoio!

Lyssnar på en så jäkla bra låt nu, har haft den på Ipoden ett tag, men har aldrig rikitgt lyssnat på den. Så nu i morse började den spelas för jag hade tydligen lag in den på min spellista på Ipoden.

Nu ska jag snart äta lunch, väntar bara på att Lina ska bli klar med sitt PH-samtal! Åh vad jag är hungrig nu.. Haha..

Försökte hitta några bra bilder att "piffa upp" bloggen med, men jag kunde inte  hitta några på denna datorn.. Alla bilder jag lägger in, lägger jag in från min andra dator, lite tråkigt för denna är helt tom menmen..

Let go!

Det nya schemat i skolan kommer göra mig till en mentalpatient.. Håltimme i 4timmar vaaaarje dag, det är inte okej! Näst sista lektionen efter de där 4timmarnas håltimme var jag sådär lagom flummig och skrattade åt ALLT! Den läraren tycker verkligen inte om mig.. Med tanke på att det är samma lärare som jag råkat kasta suddi på innan och lyckats komma försent (enligt mig prick när vi började) på ganska många av hennes lektioner har hon nog all rätt till att "inte gilla mig"..

Jag vet att vissa saker måste man bara släppa. Men jag är en sådan tjej som har jag rätt så har jag. Jag kämpar in i sista för att det ska bli som det ska vara. Dock trodde jag aldrig att det skulle bli såhär. Är detta kanske en sådan sak man bara ska släppa och glömma?

PUSS PÅ ER<3


Rastlösdag

Såååå, nu är det snart en ny dag.. Dagen har varit lite.. hur ska jag säga, rastlös? Började med en lååång sovmorgon och jag slapp ta bussen till skolan för min otroligt snälla pappa kom och hämtade mig och körde mig till skolan! I like! Hade webbdesign i en timme sedan begav jag mig hemåt. Eftersom mitt träningskort har gått ut, så fick jag ta mig ut och träna på det "gamla goda viset" blev en lång löprunda i skogen och nere på stranden med Ruff. Äntligen har konditionen bättrat sig och jag är på G igen! Känns skönt, blev nästan lite rädd när kondisen va så dålig haha. Efter en härlig runda, ett styrkepass och en riktigt härlig dusch kom Lina och kollade film med mig, "Bank job" rikitgt bra film!

Åh, jag hatar när man kollar på TV och reklamerna sätter sig på huvet!
Snabbt, stabilt och jätte jättebra....ÅRGH!Nu ska jag snart bege mig till min egen säng för just nu sitter jag i min brors säng. Eller säng och säng mer soffa..

Natti natti

PUSS PÅ ER <3

The time we can't go back to

Åh, nu har jag riktigt vårkänslor! Även om det inte är typiskt "vårväder" här i Sverige så känner jag att snart, snart är våren här och efter våren kommer ju sommaren!

En massa resor står på schemat; Roadtrip, London, USA, Turkiet, Dubai och några fler som jag inte rikitgt tänker avslöja nu!

Nu sitter jag i soffan med min underbara gosehund och ska snart göra mig iordning. Jag kan inte förstå att jag aldrig slutar förvånas av personerna i min närhet och deras handlingar.. Det är bara sjukt, trodde faktiskt inte det skulle kunna bli såhär.

Nu till något roligare! När jag och min vän Cassandra var i Turkiet i somras åkte vi in till staden Marmaris och träffade en turkisk man som började prata svenska med oss. Vi tog en massa bilden under vår resa och blandannat en med honom. Vi lovade honom att vi skulle skicka bilden till honom, och nu, ett halvår senare skickade jag iväg bilden.


Marmaris 2010 Cassandra Sali Carro

Nu ska jag kasta på mig lite kläder och gå en ruffrunda med min gosehund!

PUSS PÅ ER<3

You just read it if it's about you, but how can you know? if you don't read it?

Now it´s only one day left to mum comes home :) I like!

This is to you, the one and only person that had made me feel like I'm the only girl in the world. You lifted me up when I couldn't reach, you opend my eyes when I couldn't see, you were a sholder to rely on. I hated how much I liked you but still sometimes I couldn't stand you and most everyting you did made me wanna smile. I didn't wanted to feel like we didn't had a future, cuz in someway I really liked you but later on I understood what you hade done to me, now your love is someting I cant remember. Eather way you sweet or crule, I loved you. Now Im moving on, Im going to get stonger now.. Our love is impossible... You left me for another girl I didn't wanna hear it, I had to let you go.. When we started to talk again I thought that we would just be friends cuz I knew It would never be the same agin. You made me belive you were the one, but now you'r gone I realised what you hade done to me, I can see clearly now..

KISSES TO YOU<3

Ute <-> Hemma

Jadå, då var det åter igen helg! Helgen började redan igår med Mille by night i Höllviken. Vi gick från 13personer till 4-7personer.. Lite tråkigt att måsga ställde in precis innan, men vissa förstår jag, hur som helst hade jag trevligt, även om jag var så otaggad jag bara kunde bli..

Ikväll vet jag inte om jag ska hänga med till Slagt eller inte.. Har inte rikitgt bestämt mig än, haha. Innan kvällen ska jag iallafall städa....... Lika roligt varje gång..

PUSS PÅ ER<3

Snart har alla körkort

Och så hoppade man träningen idag för att äta middag hos farmor och farfar! Oxfile och potatis har redan paxat en plats i min mage.. Mums vad gott det ska bli! Får se om jag orkar ge mig ut när vi kommer hem, ha dock inga höga förväntningar på mig idag.. Haha, trött som in i. Försov mig i morse och sedan smsade Cassandra att hon försovit sig, så smsade jag Lina och då hade hon också försovit sig. Vad är sannolikheten att alla i samma grupparbete försover sig samma dag till samma ämne?!

Nu ska jag snart köra iväg och hjälpa till med middagen! Innan jag sticker ska jag bara passa på att gratta min kära kusin som kämpat som en galning för sitt körkort... Så GRATTIS CALLE!!

Lite gammal bild... Men hittade ingen annan!

PUSS PÅ ER<3

Made my day..

Usch!! Nu längtar jag bara tills mammsi kommer hem från Syd afrika så man kan få saker gjorda! Sålänge är jag en liten extra mamma här hemma...

Skulle träna igår, men jag hade en känsla på mig att mitt träningskort gick ut snart, så jag ringde till FT för att höra om det fortfarande fungerade. Det gjorde det alltså inte.... Så det blev att ta på sig löparskorna och springa lite. Grejen var den att jag inte har sprungit på att bra tag och deeet märktes! Shit vad kass kondition jag har!!! Efter halva rundan (3km) var jag helt slut och hade håll som in i.. Sorgligt... Hahah, men det ska det bli ändring på, om några veckor springer jag som innan! Dock måste jag fixa träningskort!!

Är det någon som har förslag på frisyrer? För jag är så in i h* trött på mitt hår..

Nu ska jag ut med Ruff, sedan blir det att köra till skolan! Ha det gött

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0