Vikten av att lyssna på varandra

Även om jag trodde att du aldrig skulle lyssna på vad jag sa hoppades jag så innerligt på att du skulle göra det att jag blev orolig. Nu visar det sig att du ändå hade lyssnat på mig, men nu känns det inte som jag bryr mig längre. Jag bryr mig inte ett skit, men det är ju skönt ändå att du insett hur viktigt det jag hade att säga var.
 


PUSS PÅ ER<3


Mobbning?

Jag vet inte varför, men av någon konstig anledning är det mycket svårare och sitta och skriva sina tankar i Word än vad det är att skriva ner dem här på bloggen. Kanske är det för det är mer personligt att skriva på sin blogg? Jag tror det, jag tror man känner att detta är som min lilla hörna, här kan jag skriva vad jag tycker, tänker, känner och vill.. Visst, sen får jag ta vad ni kommenterar, men det är bara en så pass liten del av vad som är dåligt, i jämförelse i hur det får mig att må efter jag skrivit ned mina tankar och känslor och få delat med mig av dem till er, ni som läser. Det bästa är att jag inte vet vem som läser och hur ni tolkar det. Jag vet hur jag menar när jag skriver det jag skriver, och ni som  känner mig vet nog hur jag menar.

Grejen med att kunna skriva vad man vill, när man vill kan vara en frihet, man kan känna sig befriad. Men då måste man även kunna ta de kommentarer och de konsekvenser som texten medför. Jag skriver blogg, oftast för att "lätta på mitt hjärta" om man säger så. Känner jag mig nere, sårad, missförstådd eller mår helt enkelt dåligt går jag in på bloggen och skriver exakt hur jag känner och varför jag känner så. Jag ser min blogg lite som en befrielse, eller lite som en kurator, den där extra vännen som man ibland behöver när man inte vet vem man ska prata med.

I många fall är det inte vad de stora bloggarna skriver om. Oftast är det kritik som inte är konstruktiv kritik, utan bara kritik för att trycka ner en annan person det de skriver om. Tillexempel att de dissar någons utseende eller klädsel osv. Nu menar jag inte att jag aldrig sagt att någon inte ser bra ut, men jag skulle aldrig få för mig att skriva att någon var ful på min blogg eller säga det till någon. Det kallas för cybermobbning. Cybermobbning finns världen runt och är väldigt svår att stoppa, bilder skrids som virus i internet världen och bakom skärmen känner man sig "våglig" och det är lättare att knappa fram en text än att säga det i verkliga livet.

Det är inte bara i cybervärlden som mobbning pågår, det är även ute i verkliga livet och det finns överallt. I många år har människor blivit mobbade för att de har sett ut på ett visst sätt, klätt sig på ett visst sätt eller varit på ett visst vis. Det har sänts över en miljard mobbningsprogram, det finns grupper som finns för att hjälpa de som blir utsatt för mobbning, på många skolor finns det antimobbing team och kuratorer som kan hjälpa en. Ändå lever mobbningen vidare. Varför? Jag tror det beror på att folk inte vågar. Folk vågar inte stå upp för den som blir mobbad, folk är rädda för att själv hamna i den situationen som den mobbade är i. Det är så himla fel. Det är inte bara du som ser att den mobbade blir mobbad, det är fler, även om du inte tror det för stunden. Våga, våga säga till den som mobbar, våga säg, det är fel, våga säg sluta, för i slutändan kommer du få med dig så många fler än den som mobbar har bakom sig. Att våga kan vara svårt, men har du väl tagit det där lilla klivet och säg ifrån kommer du bli tackad av så många fler än du tror.  Tro det eller ej men med ett så pass litet ord som HEJ du kan till och med rädda liv.

http://www.friends.se/godaord/

PUSS PÅ ER<3

It's a boxi night!

Jag borde egentligen sova nu... Men det är aldeles för svårt nu. Har haft en riktigt bra dag, även om jag jobbat nästan hela dagen. Hade en liten "snackis-dag" med en på jobbet och vi kom fram till både ett och annat haha, sen är det inte varje dag man blir uppraggad på jobb heller.. Eller? haha. När jag slutat kom Marcus och hämtade mig på jobb och sedan åkte vi hem till mig och lagade pannkakor ohc kollade på Solsidan som är så jääävla rolig och sedan blev det Wallander!

Nu har Marcus åkt hem och jag sitter och funderar på vad jag ska säga i mitt tal på tisdag... Hm.. Ett argumenterande tal. Vad ska jag snacka om?! Panik! Jag får väl lägga mig och tänka på saken och vakna med ett superdupermegabra tal imorgon! Nu ska jag sova, natti natti!

PUSS PÅ ER<3

Chasing pavements

Jag tänker på det varje gång Adele sjunger "should I give up or should I just keep chasing pavements instead", varför ska hon jaga trottearer?! När jasg lyssnade på låten nu precis insåg jag vad det var hon ville få fram. Eller som jasg tolkade det iallafall. Det är inte lönt att lägga sin tid på personer som inte bryr sig. Det är bättre att lägga tiden på de som bryr sig och som betyder något för en. Det är inte lönt att lägga tiden på sådant som inte leder till något.
Jag vet inte med er, men jag är en sådan person som (har) kunnat förlåta personer gång på gång på gång och det har visat sig att det är jag själv som blir sårad till slut. Ändå ger jag mig inte, jag vill, eller jag rättarsagt ser bara det ljusa hos personer. Om de gör något mot mig som jag blir sårad av tänker jag bara "skärp dig" det är inte så farligt, eller det var kanske inte så han/hon menade, nä det var det säkert inte. Vips så harjag omvandlat det till att det är mitt eget fel och inte den andra personens, även om alla mina vänner säger att det inte är mitt fel..

Aja, nu har jag bestämt mig, och jag ska sluta jaga trottearer.

För jag tror jag har förstått det mesta nu..

PUSS PÅ ER<3

Jag vill känna blomdoften, höra vågorna mot strandkanten och känna värmen i luften.

Vissa personer slutar aldrig förvåna en!
Eller är det inte så man säger?
Iallafall, den som kom på det har så rätt så! Eller egentligen inte kanske?
Nu när jag tänker efter så är jag inte så förvånad, inte förvånad alls! Jag kunde nästan räknat ut att det skulle bli såhär.. Det är lite tråkigt, men så är det ibland, personer som man så gärna vill att de ska vara på ett speciellt sätt, eller när man bara ser det ljusa hos personen och hoppas så innerligt på att just den personen som den är när man bara ser allt ljust hos dem ska stanna här för alltid, inte gör det. När personen med den där ljusa sidan, så ljus att man känner blomdoften i luften, hör havets vågor rulla in på stranden och känner den där mysiga värmen i luften försvinner bit för bit och den där underbara personen försvinner och blir en annan person man inte alls känner, rasar allt.. För stunden känns det förjävligt, men efter några dagars tänkande märker man, nä, jag mår nog bättre av att vara utan den personen, om den ändå ska vara den där personen man inte alls känner igen och är under den nivån man aldrig trodde den personen skulle sjunka under.
Plötsligt är den personen utanför ens tankar....
Tills..
Du hör dens namn igen. Men så tänker man på det där smset som din bästa vän skickade iväg till dig när känslovågen hos dig stod jämt, varken plus eller minus hos den personen du tänkte på..
Fast...
Det kanske ändå var lite mer minus, men eftersom du inte ville se det dåliga hos personen var det +/-/0. I smset stod det en massa bra saker, en massa som fick en att öppna dina ögon och att det inte kommer bli bättre även om man nu ger den personen 100000 chanser till efter de där 988888 chanserna som man redan gett personen. Då tog det stopp.. Varför ska jag ge peronen fler chanser? Jag vet att personen ändå kommer svika mig igen. Ändå ger jag personen fler chanser för jag hoppas, jag hoppas, hoppas så inneligt att jag ska få känna blomdoften, höra vågorna mot strandkanten och känna värmen igen.. Grejen är den att det kommer jag aldrig göra igen.
It´s all fucked up! So from now on, no more chanses.
Jag vet jag har sagt det innan, att folk i min närhet inte ska få fler chanser men det är så himla svårt!!

PUSS PÅ ER<3

Today

Så nu va jag hemma från min håltimmes-allra-första-dag-i-skolan-sedan-jullovet.... Ajaj, skönt att skolan är igång igen iallafall så man har något att göra om dagarna.

Snart ska jag ut och flyga flygplan, men innan dess ska jag ha en Boxfilmkväll med Boxi :D

Så nu ska  jag ta fram lite mat till familjen och sedan äta.

PUSS PÅ ER <3

Hm..

Då har man varit ledig idag också! Va duktig och frostade av frysen idag, vi skulle kunna öppna en köttaffär här hemma, för det är ju tusan vad mycket kött vi har! Så nu blir det kött i ett år.. Haha.

Det var inte så lönt att "börja" skolan efter jullovet för det enda jag har varit i skolan detta året är en eftermiddag..

Nu till något heelt annant, det är konstigt hur folk resonerar kring olika saker.. De inser inte när de sårar en annan person eller gör en besviken/ledsen.. Meen de som gör så kommer aldrig inse det själva, om de ens inser det överhuvudtaget.

PUSS PÅ ER<3

Don´t lie

Blev nyss medlem i gruppen "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen". Det är så himla sant! Namnet säger allt, jag vill inte höra någon lögn, för förr eller senare blir man bara sårad och den som berättat lögnen sätter sig själv i en knivig situation, där man kanske måste berätta en till lögn för att komma ur den första lögnen. Tillslut är det svårt att tala sanning. Därför är det bättre att säga sanningen direkt, även om sanningen kan svida så är det bättre än att ljuga...

Ja, nu var snart även denna dagen över och jag har varit helt inställd på att jag skulle hem till en kompis idag på fest, men det blev tydligen inte så. Så nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska hitta på ikväll... Förslag?

Snart är iallafall mina och mammas kanelbullar klara, det ska bara in i ugnen. Sen blir det nybakade kanelbullar och mjölk -MUMS!!

PUSS PÅ ER <3

YES!

Nu har jag haft en hel ledig vecka! (med undantag från torsdags, då jag bara åkte snabbt in till skolan för...? ja jag vet inte ens varför jag var där då?!) Jag har tänkt att jag skulle gjort en massa grejer, så som städa rummet, tvätta, plugga klart historian, köpa nya träningskläder och skor. Vad av detta har egentligen blivit gjort?! Jaaa, tvätta, plugga, städa och träningskläder kan man ju stryka direkt för det har jag inte "hunnit med" Men däremot har jag fått ett par nya träningsskor, wiiie!!! De har jag längtat länge efter! :D

En annan grej jag har längtat länge efter är min Ipod, som kom IDAG!! :D Åh nu är jag lycklig! Den är liten, den är blå, den är på 16GB och den är precis så som jag vill ha den!! :D Jag kan säga; Den som stjäler denna från mig kommer jag jaga... Och jag skiter i hur jag får tillbaka den, men tillbaka till mig ska den! Kan lova att det inte kommer bli kul för dig som snor den ifrån mig... Vilket jag inte hoppas på att någon kommer göra!

Nu ska jag klä mig och fixa mig lite sen ska jag på möte.

PUSS PÅ ER<3

Sängen kallar!

Ja, det kanske är lika bra att sova nu, percis som alla andra redan gör? Med undantag från mamma som fixar håret? klockan 00,35 en torsdagsnatt? Något har gått snett, något har gått väldigt snett där ja.. Haha.

Nu har jag tröttnat på denna förbannade hostan och Nitro circus på TV. Så natti natti på er alla :)

PUSS PÅ ER <3

Hoppsan, jag körde visst lite fort?

WOHO! Nu har jag rensat tankarna på gymmet och ätit en bit mat:)
Det enda som fattas nu är min ipod som förhoppningsvis kommer med posten imorgon eller på måndag :) Sen kommer min locktång förhoppningsvis också då någon gång!

Helgen blev inte rikitgt som planerat, eftersom jag är pank :( kr på kortet... Det är inte bra det, och lönen kommer inte förrän nästa vecka, men aja man får göra som man gjorde på den gamla goda tiden ;) Hemma fest istället för klubb. Funkar för mig!

Nu ska jag göra lite fruktsallad

PUSS PÅ ER <3

Fanvadjaghatardetta

Jag har hittat ett nytt sätt. Innan la jag tiden och min energi på allt som var dåligt kring mig, på vänner som svek mig om och om igen på saker som jag egentligen skulle lagt åt sidan och struntat i. När jag var nere bakade jag, jag åt nästan aldrig det jag bakade, men det var för att fördriva tiden med sånt som inte hade med någon att göra. Nu är det fan slut på detta! Nu har jag två underbara vänner som jag vet alltid kommer finnas för mig vid min sida. Är jag nere så sticker jag till gymmet, de senaste två veckorna har jag tränat non stop. Det är roligare än att baka, man träffar nya människor och man ser resaultat, det är kul!

Meningen var ju nu att jag skulle sova, men vemfan kan det?! Inte jag... Inte efter denna kvällen... Fyfan!

Jag skulle lyssnat på dig från första början.

PUSS PÅ ER<3


En fundering

En grej jag har funderat länge på, men som jag bara funderar på när det händer... Vilket är väldigt ofta..
- Varför blir det aldrig som man tänkt sig?
Det är nog en fråga som ingen, eller kanske bara den som ställt till det kan svara på. Grejen är den, blir något fel är jag för mesig för att säga till. "Jag säger skit samma", "det ordnar sig" eller "det är lugnt". Det är inte alltid sant. Många gånger blir jag riktigt besviken och kan tillochmed gå tillbaka till de vänner som en gång sårat mig men vill bli vän med mig igen.. Det är inte rätt. Så vad ska man göra? Ska man bara sitta där och ta det? eller ska man säga från? Anledningen till varför jag inte säger från är olika från gång till gång. Har man bestämt att träffas eller att gå ut och den andra inte vill, säger jag okej det är lugnt. Det gör jag för jag vill inte att den personen man hade bestämt med ska känna att den egentligen inte vill vara här hos mig, utan hellre vill vara där hos dem.. Då kan den personen lika bravara där och sedan vara med mig en annan gån, när den är med mig för att den vill vara med mig och inte sitta och vilja vara någon annan stans.

Menmen... Ibland blir det bra och ibland blir det dåligt.. Grejen med mig är att jag utan att mina kompisar egentligen vet om det, ser det dåliga i det mesta. Jag ger nog intrycket av att jag tar allt så positivt och allt ordnar sig.. Men, som mamma säger "man ska inte måla fan på väggen innan det hänt", så då får man återgå till sitt positiva/optimistiskt tänkande och vara den där glada Carolina.

Nu ska jag snart sova! Natti natti

PUSS PÅ ER<3

Neeej! Inte nuuu!!!!!

Så, efter ett härligt träningspass igår på Formtoppen blev det kycklingvingar och Ghostrider i soffan med broderna min :).

Idag har varit en sjukt onödig dag, kom till skolan och det lektionen gick ut på var att läraren skulle få tyst på några elever och skicka ut några elever? Mer än det uppfattade inte jag att lektionen handlade om iallafall..

Nu sitte jag här och sörjer för att jag börjar bli förkyld..?!

Nu är teet klart! Och jag som inte ens tycker om te?! Men vad gör man inte för att få slippa förkyldningen?

PUSS PÅ ER <3

Gymmet

Nu är det dags för träning allihopa!! Ska bara vänta på att bilen ska komma hem, sedan drar jag och Emme till gymmet!

Najs!

PUSS PÅ ER<3

Om, om, om, om och om igen!

Folk tror att de kan bete sig hur som helst mot en och sedan komma tillbaka när det är krisigt läge för dem själva. Nu säger jag stopp! Efter att har förlåtit personer som behandlat mig illa har jag sedan gång på gång förlåtit dem. Jag har på något sätt försökt förtränga vad det är dem har gjort mot mig. Nu är det slut på det. Visst du kan få en chans, men en chans är det som gäller, för jag är trött på att bli sårad, förlåta och sedan bli sårad igen, det går som i en cirkel, runt och runt... Sviker man mig kan man inte räkna med att få en tredje, en fjärde och en femte chans igen.. Så enkelt är det bara! Har man sagt en gång innan att man inte vill vara med mig, att jag är konstig, ingen tycker om mig osv. så kan man rent ut sagt skita i att vara med mig! Då behöver man inte komma tillbaka till mig när man själv har det jobbigt, -Det kunde du tänkt på lite tidigare då! Innan du sa alla de sakerna.

PUSS PÅ ER<3

Europa, Asien, Africa, America....

Det är helt sjukt! Efter den drömmen jag hade om grviditet så ser jag mer eller mindre gravida människor överallt!!

Åh, nu har jag sååå många drömmar när skola är slut!
Jag vill åka till London och jobba, resa jorden runt, tågluffa i Europa, åka upp till Båstad under tennisvekan, åka på roadtrip, gå på teaterhögskolan, jobba på café, åka till USA på roadtrip, utbilda mig till PT och hälsocoach. Ja, drömmarna är många! Det är drömmar som jag hoppas blir sanna!

NU ska jag göra mig iordning och ta med Ruffemannen på en liten runda :)

PUSS PÅ ER<3

Träning + agression = power!

Sååå nu har man varit och tränat efter mamma har dampat på mig och min broder... Alltid lika kul.. Meeen det jag kraft på gymmet, så det va ju bra iallafall! Dock inte lika kul när man kommer hem och hon har smittat av sig på pappa.. Sååå nu e det jag och Oscar som ska gå kvällsrundan med Ruff, men det är helt okej!

NU ska jag hoppa in i dschen!

PUSS PÅ ER<3

Bögar+poliser?

Så då har man varit duktig och gjort engelskan för denna veckan. Går från Brokeback mountain till cops, inte illa det ni! Haha. Har även lyckats svänga hop några underbart goda scones tillsammans med Lina. Nu snart blir det gymmet, och en träningsbild får ni ikväll ;)

Nu ska jag bege mig till köket och rulla köttbullar!


PUSS PÅ ER<3

Drömmar, antingen svävar man på moln eller så ser man det hemskaste man någonsin upplevt

Shit! Ibland är jag rädd för att somna för jag är rädd att drömma mardrömmar.. Det känns inte bra. En sak som är säkert är iallafall att jag kommer inte bli gravid på ett väldigt bra tag!!

Sen stör jag mig på drömmar också, det är så underbart att drömma när det är något bra man drömmer om, men när man vaknar blir man så beviken. Som i natt. Jag drömde att jag var i London och shoppade på Primark, sedan drömde jag att jag ver på solsemester med knallblått vatten, strålande solsken och efter det drömde jag att jag var i USA. Inte nog med det, så drömde jag att jag var ute och festade med mina vänner och jag träffade en som jag inte sett på väldigt länge. ÅH vad jag hatar att vakna och inse att det inte är verkligheten utan bara en dröm...

Nu ska jag ut med Ruff innan Lina hinner komma hit och Iikväll blir det träning sedan hemmalagade köttbullar med potatismos, brunsås och gurka -Mums! -Älskar lediga dagar!! :D

PUSS PÅ ER<3

Gäsp

Så, då är det jag och gammelgäddorna som varit på gymmet och tränat. Trodde jag skulle bli piggare om jag tränade på morgonen, men det blev tvärt om! Nu är jag jättetrött.. Kul kväl.. Haha, nä men ska göra mitt bästa ikväll, Strandbaden jue ;) och jag ska köra!

Nu ska jag sticka in till stan med mammsi!

PUSS PÅ ER<3

Snö, te och en god vän

Såååå, då va det lilla rosa plastkortet hämtat oh det känns bra att slippa köra på papper, när man nu har ett kort ;)

Kvällen spenderades med Josie. Mysigt som alltid, vi snackade om allt! Ovan på det så snöade det. Inte helt okej, men det är ändå ganska kul att köra när det är snöigt :D Känns som man åker karusell!

Nu ska jag snart hoppa in under täcket, natti natti <3

PUSS PÅ ER<3

Blogg

Att skriva blogg är bra iblan och dåligt ibland. Du kan skriva exakt det du själv vill, men då får du också ta konsekvenserna därefter. Själv tycker jag det är en sådan befriekse att jag själv kan bestämma när och vad jag ska skriva, ibland får jag sitta och tänka vad jag ska skriva, men det är inte ofta det.. Oftast kommer det av sig själv! En gej jag tycker är bra är att man kan bläddra tillbaka oc se vad man skrivit innan. Inte för att jag alltid vill veta vad jag skrivit för oftast skriver jag ner det som hänt under dagen redan på kvällen. Har jag haft en underbar dag och varit glad, kan det höja min dag med 100%, men har det varit en dålig dag, kan jag ångra att jag läst det, för då sänker det en bara ännumer och sedan börjar jag grubbla över varför det var så, varför gjorde den si osv..

Aja, idag har jag bara varit i skolan och sedan skickade jag in ett arbete. Nu på kvällen ville jag träna, men Emme var inte lika pigg på det som jag var, så det slutade med att vi körde min bror till gymmet och sedan tog vi en glass ;)

Nu ska jag snart sova :) Så natti natti på er alla <3

PUSS PÅ ER<3


Schyyy!

Sectrets comes, secrets goes..

Alla har vi hemligheter, vissa är hemska, vissa är bra, vissa är dåliga, vissa innebär ångest, vissa innebär lycka. En hemlighet är inte bara något man lovar att inte berätta för någon annan, en hemlighet är en del av dig. Genom att berätta en hemlighet för någon innebär att du delar med dig av ditt liv, den delen av dig som du inte skulle berätta för någon annan, någonsin. Det var längesedan jag hade någon stor hemlighet. En hemlighet som man knappt kunde hålla inne, man ville bara spricka, gråta och berätta den för alla, inte för att den var bra, men för det va så jobbigt att hålla den som en hemlighet. Jag berättade aldrig den för någon. Främst för att jag inte ville att någon skulle veta om den, men även för att jag har svårt att berätta saker då det känns som jag skryter och jag är verkligen inte den personen. Nu har jag en till hemlighet, den började som en liten, men den har vuxit.. Det är bara jag och en till som vet om den. Det är bara min och din hemlighet. Det är ingen som vet. Så ska det förbli. Bara vi som vet.

PUSS PÅ ER<3

I'm special

Sometimes I just wanna stop time, look around and say to myself -Damn you're good!

PUSS PÅ ER<3

Godnatt och sov så gott

Ni vet, när man har en känsla av att något inte är så bra, något man gjort, sagt eller när någon annan gjort eller sagt något som kanske inte var sådär jättebra, sån känsla har jag typ nu, men den är lite annorlunda. Det är mer att jag känner att någon i min närhet inte mår så bra som den personen själv påstår..

Nu till dagens träningspass som var lite annorlunda, haha, men kul var det! Nästa gång blir nog lite seriösare.. Eller vad säger du Emme? Nu har vi kommit igång iallafall och nu ska vi bannemej visa dem att vi kan ! haha

Åh, sen fick jag mina bilder från Fuji idag, riktigt nöjd är jag!!!


Nu ska jag snart sova, så natti natti

PUSS PÅ ER<3

Kna..kons..skum...skäm... -Ja, det är min skola iaf..

Vi vill typ nå toppen av vad vi är kapabla till.
Då är min fråga:
-Vill inte alla det?

Iallafall, idag var första dagen i skolan och vår skola måste vara ett skämt! Kom dit och "disskuterade" ett arbete vi skrivit innan jullovet (alla hade glömt vad de skrivit om) så där satt vi och flummade i en kvart sen åkte vi hem... Aja, nu ska jag snart iväg och träna med Emme. Får bli kondition idag eftersom det inte finns något BP-pass och styrka fick jag inte träöna av min bror... Haha, för han tycker det är fult med tjejer som har muskler... Det tycker ju inte jag haha, jag kan tycka det är rätt snyggt faktiskt.

Nu ska jag snart klä mig för om en timme sticket vi till FT :)

PUSS PÅ ER<3

Kunde du sova i natt?

En sak som är sant är att jag inte ens har börjat skolan och jag har redan tröttnat på den...
Vad är detta?!
Man får helt enkelt ta tag i skiten nu när det bara är ett halvår kvar, eller vad säger ni? Sedan är det slut!

Nu ska jag snart bege mig bort till bussen, men innan dess ska jag ut md Ruff och sedan duscha.

Innan jag går tänkte jag bara lägga upp lite bilder från nyår! :)

Vissa blev lite suddiga, men det får ni leva med ;) Klicka på bilderna och kom direkt in till Facebook albumet.

PUSS PÅ ER<3

Nu får ni väl ändå ta och ge er!!

Höllviken är en liten håla i sydvästra skåne, där den som inte har något annat att snacka om än sex och hitta på rykten om andra trivs som fisken i vattet. Visst finns det stunder då det inte finns någon mer underbar plats i hela världen än just i Höllviken, men de stunderna är inte många nu förtiden. Säger en person något till en annan sprids det som virus och några minuter senare vet alla vad som sagts, och oftast gör man om det till en version som folket vill höra, och undviker sanningen. Är det sanningen som svider? Jag vet att det svider 10000000gånger mer att höra något som inte är sannt och sedan få reda på sanningen.

Vänner är det man har när det inte finns någon annan att luta sig mot. Det är i de stunder man känner sig som mest nere som man verkligen inser vilka vämnner som betyder något för en och som verkligen är vän med en för den personen gillar en och inte för att "samla" så många vänner som möjligt.

Att jag tagit steget ut, och slutat bry mig om vem som ligger med vem och hur längesedan det var de olika personerna i Höllviken hade sex, vem som gjorde vad, vem som är sur på vem och hur det gick till intresserar inte mig. Det är främst då jag insett vem som är mina rikitga vänner. Det är jag stolt över, tror fler här nere borde göra det.

Skitsnack och lögner är det värsta jag vet.

Ska avsluta detta inlägget med att jag lääängtar som in i tillimorgon och rsten av denna veckan!

PUSS PÅ ER<3

Klackarna i taket och blicken framåt

Inte nog med att fredagen var toppen, gårkvällen/natten var toppelitoppen och hela lovet har varit såååå jäkla bra!!!

Jag har hittat ett nytt "avkopplingsställe" här hemma. Huvudet på kudden mot TV:n och fötterna mot den öppna spisen, spotify med låten "grenade" på hög volym i surroundsystemet med en massa bas.
-Det är avkoppling det!

NU ska jag snart hoppa till sängs, blev en väldigt sen natt igår.. Men kul var det! bara att vi höll på att krocka en gång och köra av vägen en gång för det var så in i helvete halt på vägarna. Efter att jag hade lämnat av Lina körde jag hem och jag var inte hemma förrän tre och la mig inte förren halv fyra, sen kunde jag inte somna... Aja, hoppas på bättre sömn i natt!

Nu ska jag ut med Ruff, sen blir det sängen för min del!

PUSS PÅ ER <3

Kick ass!

SHIT! Sikken start på det nya året!! Grymmt bra! I like!!!

Några som fyllt år, grattis till alla er!!

Vissa vänner har redan visat vad de går för och är inte värda att vara vän med, och andra har visat en helt annan sida än den jag sett innan och är mer vän nu än någonsin innan. Sen har jag fått många nya härliga vänner -Tummen upp för er!!

Nu börjar snart skolan igen, får se hur det blir då, men hoppas att även det kommer bli grymmt bra, för vet ni? Nu är det bara 5 månader tills jag tar studenten!!!! Woho! :D

Känner att 2011 kommer bli ett grymmt år!

Idag har jag haft en rikitgt mysig dag i Trelleborg med Victor, vi har gått lite på Valen och sedan tog vi en fika :) Nu sitter jag här på golvet och bara njuter, fan vad bra humör jag är på!! 
-It feels good!
 


PUSS PÅ ER<3


trevlig gäng,trevlig kväll!! :)

sååå, då va det en ny dag! :) Gårdagen var rikitg kul, en massa körande, men den slutade på Millenium med ett rikitgt härligt gäng! Så tack för igår allihop!!

Ikväll blir det Barcelona med trevligt folk från skolan :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan köra till Trelleborg :)

PUSS PÅ ER<3

Jippietjihoio!! :D

WIIIIE!!

Visst är det underbart när hela familjenb är på toppen humör?! :D

Nu bär det av till Denmark för lite shopping, efter en mer än lyckad morgon!! :D

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0