En till dag...

Ännu en dag hemma som sjukling.. Fan vad tråkigt det är att vara hemma måste jag bara säga! Inget för mig, då är jag faktiskt hellre i skolan, belive it or not, but it's true!

Har hållt på med denna förbannade vetenskapliga rapporten hela dagen (paralellt med TV-tittandet) men nu är jag snart klar med en del. Bara två delar kvar då! Tog en paus innan och bakade kladdkaka, bara för min lilla kusin festade mig så oerhört mycket igår när han hade bakat det. Den blev riktigt god ska jag säga er! Smaskens.

Nu måste jag bli frisk till imorgon för då ska jag bannemig träna! Plus att det är imorgon vi har den roligaste lektionen på hela veckan i skolan, så den kan man ju inte missa.

Bild från tennislägert 2008

Nu ska jag dyka ner i mina böcker igen

PUSS PÅ ER<3

This is the world we live in

Kan inte säga mycket mer än att dessa är nog faktiskt det bästa bandet som någonsin gjorts (enligt mig)
Absolut älskar när han säger "bless your body bless your soul.."


PUSS PÅ ER<3

Varma minnen

Är hemma från skolan för jag är dunderförkyld.. Inte kul, har kanske Cassandra smittat mig via telefonen ;). Så istället för att vara i skolan sitter jag nu och plugga en massa. Ikke kul, hade faktiskt hellre varit i skolan, menmen, så e det.

Nu när jag loggade in och skulle skriva på bloggen var det en som hade kommentarat i ett inlägg som jag inte kunde komma håg att jag skrivit. Jag klickade på inlägget och kollade, det var ett inlägg jag skrivit i oktober, det var fyllt med en massa bilder från olika semestrar. När jag kollar på semesterbilder så vill jag bara tillbaka! Jag vill åka någonstan nunununu! Jag vill inte vara i halvvarma/kalla Sverige, jag vill bort nuu!

Branäs 2007

Montenegro 2009

USA 2008

Spanien 2007

Turkiet 2010

Härjedalen 2008

London 2010

Stockholm 2009

London 2011

Kroatien 2007

Danmark 2010

Frankrike 2006

Dubai 2010

Spanien 2001

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och sedan ta en runda med Ruff!

PUSS PÅ ER<3


Efterlängtat!!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen, och jag har faktiskt saknat den och er, ni fina läsare och era kommentarer.

Det har väl inte egentligen varit en sån jätte händelserik helg, jag har bara varit hemma och latat mig, för det mesta med Lina, Ben och Jerry ;) Fast vänta... Jo det har hänt en del, en del telefonsamtal från en person som man bara önskade kunde lägga av någon gång. Vad är det som gör att folk inte kan glömma saker, gå vidare! Jag har inget mer att säga, jag kan inte göra något, och inte du heller för den delen som skulle kunna göra att allt blir som det var.

Jag har inte varit inne på min dator på ett tag. Så öppnade jag den nu för jag skulle hitta mitt CV. Det tog en tid innan jag hittade det, men tillslut hittade jag det, men när jag bläddrade där bland mapparna och filerna hittade jag en grej. En grej en person skrivit till mig innan. Den är så klockren och det är verkligen jag. Det lustiga är att han hade skrivit precis hur jag är och så, och jag känner inte honom så bra, det gjorde jag inte då heller. Nu har vi inte snackat på ett tag, men lite då och då, mest på msn, men min msn fungerar inte... Iallafall, han hade skrivit såhär:

Du har känsla för stil och matchningar, du har ett stort hjärta och bryr dig om din vänner, men du har en djävulsk sida med så man ska passa sig för att bråka med dig eller de du håller kär. Du är praktiskt lagd och bra på hushållssysslor som matlagning och troligen på att sy. Du gillar att motionera och du har en vilja som är stark och svår att rubba på. Du är bra på mkt då din envishet speglar dina prestationer om du inte har motivationen så syns det det i dina resultat.
     Det jag kan säga om din klädsel är att du gärna inte vill sticka ut från mängden men att du ändå vill det. du är säker i din stil och kombinerar inte gärna olika stilar om det inte passar dig, du följer det mode du gillar och inte modet just för att de är mode. Du har inte funnit dig själv än men är närmare din vision om din framtid. Det du söker är stabilitet, trygghet och värme.

Detta är helt sinnes, för detta är precis den jag är! Han har beskrivit mig på pricken..

Nu ska jag ut med Ruffemannen innan jag drar vidare till jobb!


PUSS PÅ ER<3


Bakning och träning

Dags än en gång! Nu är det snart slut på surdegen, detta var näst sista utbakningen av degen, ääntligen! Haha, det blir suuper gott bröd, men det tar sådan tid med jäsningsprocessen innan det blir ett bröd..

Att ha köpt nytt träningskort satte verkligen fått fart på denna veckan. Kom precis hem från någon timme på gymmet, wonderful!

Nu piper klockan till brödet, dags att rusa!

PUSS PÅ ER<3

Mina stjärnor finns inte längre på himlen

Visst är det konstigt hur saker och ting kan få en att må?

Innan idag va jag faktiskt glad, trött, men glad. Tills nu ikväll.. Allt spårar verkligen ur! Det är inte i positiv benämning. Nu är jag arg och ledsen. Jag är ledsen för du inte förstår, jag tycker synd om dig, men jag kan inte vara med dig för du gör mig så jäkla arg. Arg är inte en sådan person jag är, jag tycker om att vara glad, sprallig och skratta, det är så jag trivs och hade jag själv bestämt hade jag alltid varit det.

Förr, innan jag började gymnasiet, va nere och bara ville få ur det som tygnde mig, brukade jag gå ner till straden och lägga mig i sanden och titta upp mot stjärnorna. På något sätt kändes det som de förstod mig. De hade en lugnande effekt. Även om detta låter jätte töntigt och helt sinnessjukligt så kunde jag ligga och snacka för mig själv och på så sätt få ut det som jag ville bort från. Nu är det helt annorlunda, jag har jättefina vänner som stöttar mig i vått och torrt, jag känner gemenskap med dem jag umgås med och jag är med dem för att jag vill, inte för att jag måste. Alla har vi olika personer som man kan snacka mer om vissa saker, än vad man kan med sina andra vänner, därför känns det så sjukt underbart att mina vänner är som stjärnorna. Sedan har jag verkligen världens bästa mamma och pappa (enligt mig) som stöttar mig i alla lägen, även om dem kan vara pain in the as, så är de min pol-stjärna.

Ibland måste man höra att man är bra, men för att få höra "Carro vad du är bra" krävs det att man finns där för sina vänner. Att man någon gång säger,  fan vad bra du är, och att man stöttar varandra.

Så detta är till alla mina stjärnor; Fan vad bra ni är! Jag är så jäkla glad att jag har er, allihopa!

PUSS PÅ ER<3

En tjej som är trött på det mesta med killar...

Jag blir så trött...Innan idag satt jag och Lina och snackade, samtidigt som vi pluggade det sista till denna veckan. Så fick jag ett sms, och så började jag tänka, varför skrev han så? Så började vi snacka allmänt om killar och sen frågade jag Lina varför det är så många som tror att jag är intresserad av dem när jag inte är det? För när man väl träffat en trevlig, snäll och rolig kille som man vill vara med, så vågar de inte träffa mig den dagen vi väl ska ses, och jag börjar faktiskt tröttna på det.. Så svarade Lina; nä men det är ju inte så konstigt, du är ju helt flörtig och så, det är därför du inte blir av med killar som du inte vill vara med, du är helt enkelt för snäll. 

Jaha, vad ska man göra åt det? För snäll.. Ja, det är ju kul att höra att man är snäll och så men vadfan liksom.. Jag vill inte vara den tjejen som killar kommer till när det passar dem.. Sen är det skitjobbigt att man inte blir av med de killarna som jag inte är intresserad av, eller de killarna som man bara vill ha som vän, men tror mycket mer..

 Jag är så trött på att killar som jag snackar med tar mig för att vara en player. Jag menar, jag är absolut inte den tjejen som är en player, och det vet de flesta av mina kopisar. Det är så tråkigt, för jag varken är eller vill vara den där tjejen. Jag skriver inte detta bara för att en av mina närmsa vänner sa det till mig innan idag, utan för jag är så trött på killar som håller på och tror jag är en player och bara håller på med mig för skojs skull...

Nä, nu ska jag träna bort min ilska (frapinon med för den delen) ;)
                  
PUSS PÅ ER<3


Från vinter till vår göööör en bara sååå glad!

Sitter här i skolan nu och har håltimme... Som alltid känns det på denna skolan. Funderade lite på innan om jag skulle skita i sista lektionen och dra hem, men sen började jag tänka, nää, det är ju trots allt sista månaderna kvar av skolan, och vad ska jag göra hemma? Så nu sitter jag här i datorsalen och kuckilurar, känns ändå lite frustrerande att sitta här när man vet att man kan åka hem... Men jag har bestämt mig för att stanna, och så får det bli!

Bara för jag hittade den på min ipod innan idag och jag blir så glad av denna låten!

Jag älskar att logga in på bloggen och se att man har en ny kommentar, haha, kalla mig knäpp men sån e jag! Man blir så glad när någon som man känner/inte känner har tagit sig tiden och läsa mina inlägg, för jag vet att många gånger är de inte så peppande eller glada, och många gånger är de långa. Jag själv är superdålig på att läsa bloggar, därför blir jag så glad när jag ser att folk läser min blogg, eller iallafall tar sig tiden att klicka in och kolla lite på min blogg. Nu med tanke på bloggen så kollade jag faktiskt på den igårkväll. Gud vad tråkig den är! Haha, måste fixa till den lite, den känns lite väl vintyrig, eller vad man ska säga, dags för en vårig blogg! Det får bli dagens eller morgondagens projekt!

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.. börjar bara om 1 ½timme

PUSS PÅ ER<3


15grader och strålande sol

Det är dagar som denna som gör att man glömmer allt tråkigt och ser framåt!
Det är dagar som denna som jag älskar!
Det är dagar som denna som jag lever för!

Med andra ord är detta en otroligt bra dag, utan att det egentligen hänt något speciellt. Jag försov min till första lektionen i morse och den andra var inställd, så jag gick upp ur sängen vid halv 11 och gjorde mig en riktigt god frulle av det nybakade brödet som jäst över natten och som mamma satte in i ugnen innan hon åkte till jobb. Min frulle avnjöts naturligtvis ute på terassen i det underbara vädert, då det inte bara var soligt utan även varmt! Så där satt jag i mitt pyjamas linne och shorts, underbart va det! Efter frukosten kom Josefine och snackade lite, sen satte jag en till deg till ett bröd, gick ut med Ruff och nu ska jag snart träffa Emelie innan jag ska rulla iväg till gymmet.


Halvdöd trädgård, såhär innan den riktigas våren haha..

Livsnjutning till MAX!!

PUSS PÅ ER<3

D S R S H

Denna kvällen har varit en sådan happ-, jahapp-kväll.. Lite halvt nere och lite dyster.Är inne i tanke-faser och det finns inget som jag hatar så mycket som tankefaser. Det är när man inte tänker så mycket och inte bryr sig så myckt som man har kul och kan njuta. Jag vet inte varför, men det har bara blivit så på sistonde.. Riktigt tråkigt e det!

Det kvittar vad folk säger och hur mycket jag än hade velat åka utomlands, så finns det inget bättre än de svenska sommarkvällarna. Jag kan lungt säga att det är det bästa som finns! (sommarregn är också en av de bästa sakerna som finns)

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och sova några timmar.

PUSS PÅ ER<3

Upp och ner ..?

Jag både älskar och hatar att tänka på hur saker och ting var, har blivit och kommer att bli.
Att ha en bästa vän och dela alla glada stunder med, att förlora en väldigt bra vän och att finn en ny vän. Att känna att botten är nådd, känna sig behövd och känna sig oövervinnerlig. Att se en vän skratta och vara lycklig, att se en vän vara nere och gråta, att se en vän vara den som kommer vara där för mig. Att dela hela sitt liv med familjen, lyckliga som olyckliga stunder, att se en i familjen göra snesteg och hamna helt fel, att se hur hela familjen är samlad och bry sig om varandra i alla lägen, att veta att man har varandra oavsett vad.


PUSS PÅ ER<3

Jobbiga tankar som kommer fram när man inte har något att göra

Det svåraste som finns är nog att glömma, glömma något som är så bra, fast ändå är så dåligt utan att veta om det. Att glömma någon som man inte vill glömma egentligen, att släppa taget och fortsätta leva vidare utan att tänka, smsa, prata eller träffa just den där personen som man varit så himla nära. Den personen som man älskat eller den personen som man har haft känslor för utan att riktigt veta om att man hade det förrän det är dags att glömma varandra. Det jobbigaste är om man är den sitsen att det är en själv som älskar den andra personen och får reda på att den andra inte älskar en tillbaka, eller slutat älska en för man gjort ett fuktansvärt snesteg.

Även om det är så himla svårt och det jobbigaste man kan göra, att glömma en person man verkligen gillar, går det. Visst det tar tid och i början är det skitjobbigt. Alla låtar, alla bilder, alla minnen det är grejer som är svåra att glömma kopplingen till personen, och näst intill omöjlig så känns det så himla skönt när man insett att det jag gör, mina beslut är de rätta och det är så det ska vara.

PUSS PÅ ER<3

Av med min telefon.... Igen!

Nu är det snart dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning, för att sedan bege sig hem till Lina.

Min dag har bestått av att göra efterrätt till päronen ikväll. Vitchoklad mousse blev det, den är riktigt god, och själv får man inte ta del av den... Haha. Sen har jag letat som en gaaalning efter min telefon, kan verkligen inte hitta den!! Helt sinnessjukt, den finns inte någonstans. Innan idag var det plånboken och nu telefonen.. Jag tror jag får sätta typ sändare eller något på mina grejer så jag vet var jag har dem, haha..

Här är receptet om ni vill göra världens godaste vita chokladmousse :)

Nu ska jag leta lite till!

PUSS PÅ ER<3

Tom

Jag hittar verkligen ingen inspiration till vad jag ska skriva om.. Detta är första gången jag ska bloga och inte kommer på något alls att skriva om.. Jag hade kunna skriva om min dag, men hallå, hur kul är det på en skala? Haha, jag hade kunnat visa min outfit, men hur kul är det att visa upp en jättetrött Carro i tights och munkjacka? Jag hade kunnat skriva om mina problem, men de finns inte längre. Jag hade kunnat skriva om hur underbara alla mina vänner är, men det gjorde jag igår.

Jag är helt enkelt tom på ideér och tankar ikväll, lika bra att hoppa ner i sängen och sova till imorgon. Natti natti

Bjuder på minafavoriter; Kalle & Hobbe.

PUSS PÅ ER<3

Jag älskar er!

Ibland känner jag mig så fånig som berättar om alla mina problem (eller nästan alla iallafall) för mina vänner. Jag har haft en jobbig tid nu, och mina vänner har varit underbara, de har lyssnat på mig, eller iallafall låtsas lyssna, vilket är lika bra :) Jag vill bara säga fyfan vad ni är bra! Så jäkla glad jag är att ni har orkat finnas där för mig och ta hand om mig. Jag vill även att ni ska veta att jag finns här för er!

Jag fick frågan om mina vänner skriver blogg, ja, några stycken av mina vänner skriver blogg, men jag måste erkänna att jag är riktigt dålig på att läsa bloggar..

Nu ska jag sova! Natti natti

PUSS PÅ ER<3

Solsken

Det är underbart väder och nu sitter jag och äter vattenmelon i solskenet, underbart!

Ska snart bege mig till köket och göra en sats med surdeg, sedan blir det att åka iväg till Toppen för att handla mat till ikväll. Det kommer bli en riktig festmåltid ikväll för mammsi fyller år idag!

PUSS PÅ ER<3

Läker tiden alla sår?

Jag älskar verkligen mina vänner, men jag älskar inte när folk som varit mina vänner, sumpat det (flera gånger) försöker vara vän med mig på ett sätt som bara blir läskigt.

Igår va jag riktigt arg, jag har aldrig varit så arg på en person som jag varit så pass nära innan, jag var så arg att jag fick huvudvärk, och då är det illa om man är mig. Idag hade jag lugnat ner mig betydligt. Innan har jag känt att jag velat berätta det mesta för mina vänner. Så va det inte med det som hände igår, det kändes så obetydligt, då det gått så långt att det bara var patetiskt att berätta för mina vänner. Jag berätta lite ytligt, för en väldigt bra vän, hon märkte hur arg jag blev av att bara berätta så lite av det som hänt, och hon förstod att jag var det.

Ikväll fick jag istället riktigt ont i magen, det va efter ett sms jag fått, det känns lite creepy att folk vet nästan precis allt man gör. Det skrämmer inte mig, men det är ganska obehagligt, när man får ett sms där det står vad jag gör just precis i den stunden..
  Jag berättar det mesta för mina föräldrar, jag har inte gjort det förr, men nu känner jag skit samma, vill dem veta så varför inte?. Det är jobbig när man får ont i magen av en sånhär sak, man kan inte dricka bubbelvatten, äta fil eller ta en promenad för att det ska gå över, det är precis som det är en knut i magen som inte går att knyta upp. Känslan av att någon annan än jag har gjort knuten är bara sjukt irriterande och på samma gång obehaglig, för inget hjälper, man får väl tro på att tiden läker såren, är det inte så man säger?

Nu ska jag sova natti natti

PUSS PÅ ER<3

Mognad

"Mognaden kommer inte med åldern"
Det sa en vän till mig, efter att vi pratat om hur folk har förändrats och hur folk som vi umgåtts med, beter sig nu. Ibland är det lite pinsamt att se hur folk kan bråka om och störa sig på dem konstigaste sakerna. Jag har alltid kännt mig liten eller vad man ska säga. När jag var liten tyckte jag att de som var 18år, de va stora, det var då man flyttade hemifrån, hade körkort, va ute sent på kvällarna och fick dricka "vuxendricka". Nu är jag snart 19, och det är inte förrän nu jag känner att jag kanske är äldre än vad jag tror, jag har nämligen sett mig själv som den där lilla tjejen som kunde gå ut på gatan och hoppahage tillsammans med mina grannar, jag har inte sett mig som den där tjejen som har körkort, är ute varje helg, får lov att beställa "vuxendricka" ute på klubbar och kommmer hem tidigt på mornarna istället för vid 10på kvällarna. Igår när jag ställde mig framför speglen i hallen innan jag skulle ut, insåg jag att den där stora tjejen, det är ju faktiskt jag! Jag gör allt det där som "den stora tjejen" gör och nu ska jag ta studenten till sommar.
   Innan har jag tyckt att jag har varit förliten, och det har kännts helt fel att jag ska ta studenten, men nä, så är det! När jag sedan som igår kunde resonera på ett sådant sätt gällande ett beslut och kunna säga från på riktigt, och inte gå runt problemet, kände jag mig riktigt vuxen. Jag har aldrig sagt nej till någon person för jag har varit rädd, jag vet inte riktigt för vad, men jag har aldrig kunnat göra det... Tills igår, och vet ni? Det kändes så jäkla bra!

Va nyss ute med Ruff. Sikket väder! Inte för det är speciellt varmt, det är faktiskt ganska kallt, men solnedgången va riktigt härligt! Så jag tog bilen ner till andra sidan stranden och gick en liten runda med Ruffemannen.


PUSS PÅ ER<3

En tyst kväll fylld med ilska.

"Kärlek kommer, kärlek går"
Även så är det med  vänskap,
"vänner kommer, vänner går". 
Även om man inte tänker på det så är man ju faktiskt också en vän med den personen man älskar, och man älskar sina vänner. Allt går runt, hade det inte varit så, så hade man aldrig kunnat ha vänner eller någon kärlek.

Idag träffade jag en person jag aldrig träffat innan, vi har snackat och smsat innan, men aldrig träffats. Det är konstigt hur vi kan ha så mycket gemensamt och så mycket att snacka om utan att aldrig ha träffats. Det känns som vi har känt varandra hur länge som helst. Det roliga är att vi träffades på sätt och vis genom en kille som vi båda varit mer eller mindre tillsammans med.

Det var länge sedan jag var så arg som jag är nu. Jag har ont i huvudet så arg jag är och jag bara känner att jag vill kasta något i väggen. Då är det illa. Jag är så himla arg på en person som jag inte riktigt insett ha varit en stor jävla idiot tidigare. Mer ska jag nog inte skriva nu, för då kommer allt fram, och känner att det kanske inte är så bra, även om jag mer än gärna hade velat skriva det.
Har sagt det förr, säger det igen, jag tänker inte förlåta dig fler gånger..

Nu ska jag snart sova, så huvudvärken kan går bort...

PUSS PÅ ER<3


Ibland känns minnena och känslorna så långt borta

Efter jobb igår åkte jag hem till farmor och farfar, där hela släkten väntade. Det blev middag, kaffe och en massa snackande, riktigt längesedan var det hela släkten träffades, och jag tror det var behövligt. Sist vi sågs var på julafton, och det var ju ett tag sedan! Efter middagen och kaffet begav jag mig hem till Marcus och kollade på film i hans ny-fixade film/bio-rum, riktigt bra hade det blivit, stor soffa och målade väggar. Good job!

Snart ska jag bege mig in till stan, men innan dess ska jag hinna gå ut med Ruff och duscha.

Ibland käns det som jag dras mellan två känslor, jag känner mig liksom kluven, ena stunden vill jag göra på ett sätt och andra stunden vill jag göra på ett annat sätt. Ena stunden kan jag sitta och vara helt nere och undra hur saker blev som de blev, andra stunden har jag insett varför saker och ting blev som det blev och sitta och le för jag verkligen insett hur det var. Fastän jag kan sitta och småle, så har jag något inom mig, en vilja, en känsla som inte riktigt vill ge upp, för de glada minnen jag har tillsammans med dem är bland de bästa minnen jag haft!

Nu ska jag hoppa in i duschen

PUSS PÅ ER<3


Be the one you wanna be

Detta ska bannemej bli en superduperdag! Inte för jag har bestämt vasd jag ska göra nu, hade tänkt måla lite, men det blev inte så, och ut och rulla är det för blött väder för.. Men en superduperbradag ska det bli iallafall. Tror nog att jag ska ut och springa en runda innan jag beger mig hem till Lina för att både laga och äta mat.

That people are changing is not a news. How you can go from being one person to another is, in my world completly crazy, but if the whole world around you is collapsing and you feel like you cant do anything about it, maby there is no other choise than change yourself? It's hard to be yourself if no one notice you. If you think that maby, if i change who I am, then people will notice me. When the change is done, people will notice you, they will mabye not recognize you, how you act and how you are. The main piont is that you should fel comfortable with yourself, if you cant accept youself, people around you is going to have a hard time to accept you too. So the only thing you can do is to be yourself, and love it!

There is no more beutiful than a person who likes to be the one you really are and not the person people around you, wants you to be.

Bjuder på lite konstiga, blandade bilder :)
PUSS PÅ ER<3

Hemmakväll dressed like superwoman

Ja! Då var det äntligen fredag! Underbart. Dock blir det inte utgång för min del ikväll, det blir en mysig hemmakväll tillsammans med mammsi och pappi, eftersom jag är helt slut och alla mina vänner verkar göra detsamma. Man ska sluta gå ut när man är på topp, dock har jag överstigit "topp-gränsen" för utgång, haha.

När jag kör bil så är jag mer man än kvinlig i mitt beteende tror jag... Och det visade verkligen sig idag på Mobilias parkering när det var en gubb-j*** som snodde min och mammas parkeringsplats. Det vill säga att jag vet var jag har fått att jag är stor-i-mun i sådana situationer från. Det höll ju i sig till Expert på mobilia då jag skulle reklamera min telefon jag tappat i vattnet och försäljaren pratade till mig som om jag var 3år! Hatar sådana män som tror de är något och behandlar en som en korkad treåring bara för man är tjej och blond.Valde att gå ut och sätta mig i bilen igen, innan jag blev riktigt arg, haha.

Nu är jag iallafall hemma och lagar mat till mammsi och pappi, sen blir det TV för hela slanten! Wonderful.


PUSS  PÅ ER<3


Känns som man bara vill ge upp och lite till..

Jag vet att ibland skriver jag mils långa inlägg, men jag mår så bra av att skriva av mig, det är lite som terapi för mig.
  
Just nu är allt upp och ner. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få saker och ting på rätt köl igen. Det är svårt, för det är inte mig det handlar om, det är så många i min närhet som ställer till med så mycket. Jag älskar att hjälpa mina vänner när de behöver hjälp, är nere eller bara behöver en stöttande vän vid sin sida, så det är inte det att jag inte vill hjälpa till, utan det är att jag inte kan hjälpa till, jag känner mig så hjälplös, fast än det inte är jag som behöver hjälp. Allt är krångligt och invecklat och ovanpå det har man en massa måsten som ska göras.

Detta har varit en riktigt skum dag, har nästan somnat på alla lektioner jag haft (3stycken och 5timmars håltimme mellan dem) sedan har jag pluggat hela dagen och snart, snart, snart ska jag sova, så denna deppkvällen kan ta slut.

PUSS PÅ ER<3

Dagens sanning

Världen är full av idioter. Tyvärr finns det inte mycket att göra än att leva med det.

PUSS PÅ ER<3

En utgångsfri helg..

Usch! Nu sitter man med dessa jäkla läxorna igen, samtidigt som jag drömmer mig bort till ett varmt land med palmer, kritvit sand och knallblått hav. Mina tankar kommer ju inte bli uppfyllda denna timmen så lika bra att ta tag i plugget med en gång så man kan kolla TV ikväll. Är det inte så jäkla typiskt; när man väl bestämt sig för att vara hemma och ta det lugnt i helgen och inte gå ut och festa, så ska alla andra som inte brukar gå ut, eller som man inte brukar träffa, bestämt sig för att de ska ut... Dock står jag fast vid mitt beslut och är pensionär denna helgen, på fredag blir det let's dance kväll och mys i soffan med mammsi och pappi. På lördag blir det Kraftansträngning med matlagning hemma hos Lina, som fyller 19på måndag, och sedan bio.

Jag kan inte låta bli att tänka på hur livet för vissa kan göra en U-sväng och bara vändas helt.
   För vissa kan det vara bra, vändningen är positiv, folk som kanske inte har haft det så lätt i livet och får hjälp och väl bestämmer sig för att göra en förändring i sitt liv. Dem beundrar jag så fruktansvärt mycket! Till exempel folk som är överviktiga som bestämt sig för att leva ett hälsosamt liv och verkligen gör det, eller folk som hamnat fel och börjat med droger och sedan bestämt sig för att bli fri från dem och börja en ny start i livet, eller om folk som struntat i skolan, men tagit tag i den och verkligen ansträngt sig. Det är dem personerna som jag beundrar mest i hela världen, folk som styr upp sitt liv och gör det bra för sig själv igen.
   Sedan finns det folk som går helt andra vägen, de gör fel U-sväng. En U-sväng där det är förbjudet, folk som går från hälsosam till väldigt ohälsosam, från bra i skolan till att skita i den, folk som går från vanlig kille/tjej till att vilja bevisa att man inte är dendär mesiga eller vanliga killen/tjejen och gör det på delt fel sätt och sätter sig själv i kniviga situationer. De folk som jag tycker synd om är de som inte inser att de själva är fina, de som inte inser att jag duger som jag är, de som struntar i omvärlden, stuntar i sitt liv och stuntar i allt.
   Sedan är det klart att de som gör fel U-sväng kanske inte har det så lätt hemma, i skolan, på jobb eller på fritiden. Därför är det så viktigt att ha någon att prata med, någon som man vet finns där för en, någon som man kan lita på, även om man gör ett felsteg eller två. Många har inte det, det är därför de gör fel sväng, det tycker jag är så himla synd. Ser man att någon är nere eller påväg åt fel håll, prata med han hon, umgås med personen och få den att känna sig viktig igen. Det du ger får du tillbaka förr eller senare, kanske inte idag, kanske inte imorgon, kanske inte om ett år, men förr eller senare kommer det tillbaka.

Nu ska jag nog bege mig till mina böcker igen!

PUSS PÅ ER<3

You're fucking perfect

Jag lägger inte bara ut denna videon för att min kompis skulle få se videon. Jag tycker den är så fin, jag älskar sångerskan och framförallt är den så sann. Sedan passar den väldigt bra till förra inlägget.

PUSS PÅ ER<3

Ibland måste man välja den svåra vägen för att allt ska bli bra igen

Nu har man suttit och kämpat med den förbannade internationella ekonomiuppgiften, och ja, det är lika tråkigt som det låter.. Haha, det enda jag tänker är att snart e det över!

Sitter och tänker på hur saker och ting är, de är jäkligt fucked up! Inte bara för mig utan för ganska många. När man känner att man inte orkar kämpa, kämpa lite till, när man inte orkar hålla kvar, håll kvar lite till, när man inte orkar stå ut, stå ut lite till, när man känner att man bara vill ge upp, känn efter en gång till, när man bara ser mörkert, titta en gång till och se ljuset i mörkert. Gör du detta ska du se att allt blir bra igen, det ordnar sig, håll ut! Det finns alltid fler än en utväg och ibland hjälper det att inte ta den lättaste. Det kan vara jobbigt när man väl inser att man måste ta den svåra vägen ut för att komma från saker och ting. I slutändan när du ser tillbaka så kommer du vara så stolt över dig själv att du valde att ta den svåra vägen stället för den lättaoch gav upp. Det finns ingen som kan gå den rätta vägen till dig, men det finns alltid folk som är där för dig och stöttar dig i ALLA lägen!

PUSS PÅ ER<3

Trött? -Nej spring i benen!!

Ännu en dag med underbart fint väder! Känner att sommaren snart är här nu ;)

Om inte Macus svarar så blir det lunch med pappsi och hans jobbarkompisar. För nu har jag håltimme och sitter på pappas jobb, där jag har fått ett eget rum att sitta och plugga i för jag är här så ofta, haha. Riktigt härligt är det att ha någonstans att vara och plugga ostört! Har kommit på att jag ska köpa ett simkort på Vanningen så jag kan fylla ut mina håltimmar, där jag inte har något att göra på, med simmning. Jag älskar att simma, men har inte simmat sedan jag slutade 8:an.. Så nu är det nya tag!

Visst är det underbart när man lär känna nya människor, och det känns som man har känt varandra skitlänge! Jag älskar det.

Nu ska jag kolla lite på studentklänningar, även om jag redan vet vilken jag vill ha så  får jag kolla lite om det inte skulle finnas kvar när jag ska köpa den, för det är ju snart dags! Tänk att jag har tagit mig genom 13 år av skola! (medräknat 6-års) Det är ganska sjukt. Skolan har ju mer eller minder varit ens liv, nästan hela livet har jag gått i skolan och nu till sommaren är den slut, hur läskigt känns inte det när man väl börjar fundera på vad man ska göra sen. Aja, jag får se vart tiden tar mig, jag ser det som en resa. Eftersom jag vill ut och resa efter studenten, men vet inte vart så får det bli destination okänd!

Jag hade kunnat skriva i en hel evighet, för just nu har jag inget att göra, men det blir nog inte så kul att läsa, haha.

I natt när jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte sova. Jag låg och tänkte på en massa saker. Plötsligt, fick jag spring i benen! Det är inget ovanligt när jag är rastlös eller inte har något att göra, haha. Jag kände för att bara springa så långt jag kan och så snabbt jag bara kan längs strandkanten nere vid mig i skymningen en härlig sommarkväll. Efter den tanken och känslan gick det ju verkligen inte att somna, haha. Jag kunde verkligen inte sova och sista gången jag kollade på klockan var den halv 5, hallå!? Varför kunde jag inte somna? Iallafall.. Så jag började tänka på vad jag ville göra efter studenten och att livet är förkort för att inte ta chanser. Det gäller att passa på att göra sådana saker som man verkligen vill sålänge man kan göra dem! När det är försent, det är då man ångrar sig att man inte gjorde det, eller tog den chansen.

Nu ska jag käka lunch!

PUSS PÅ ER<3

Snyggt eller inte?

Nu tänkte jag snart hoppa isäng, för jag är riktigt trött. Det tar på krafterna att göra inget alls, haha.

Kollar runt på lite tatueringar på internet. Gud vad sjuka tatueringar folk gör. Vissa är riktigt fina, men jag måste ju säga att vissa bilder jag ser, gör att jag mår dåligt. Haha, egentligen löjligt, för det är ju inte jag som har de tatueringarna, men jag kan inte fatta vad vissa människor tänker när de tatuerar sig. Finns det en mening och en historia bakom tatueringen blir den genast 1000gånger snyggare, men fortfarande tycker jag inte det är snyggt med stora tatueringar, men men. Anledningen till varför jag kollade runt på tatueringar är att vi har snackat mycket om det i skolan, hemma och så, sen är det skitmånga som gör det nu till sommaren. Visst är man vältränad, har brunbränd kropp kan en tatuering vara skitsnyggt! Dock är jag inte helt övertygad om att stora tatueringar som täcker halva kroppen är snyggt på någon, oavsett kroppstyp, utseende och brunhet..

Nu ska jag bädda ner mig, så jag är lite utvilad till imorgon!

PUSS PÅ ER <3

Någon gång får det vara nog, den gången är nu

Ledig idag, vilket känns underbart! Dock har jag inte orkat göra någonting alls.. Haha..

Sitter just nu på golvet och håller på med mitt fotoalbum. Jag har varit helt glad och nöjd idag, fram tills nu.. Det känns så tråkigt, för jag är alltid den personen som säger ja, jag säger aldrig nej till folk, vilket är så himla dåligt av mig, så när jag väl för en gångs skull sätter ner foten och säger nej får man bara skit för det. Eftersom folk litar på att jag ställer upp i alla lägen, vått som torrt och inte säger nej, vänjer de sig vid det och man blir käns som hon "den snälla" men får man något tillbaks? Nej, det är inte ofta folk gör så för mig som jag gör/hade gjort för dem. Jag hatar säga nej till folk för jag får sådana skulkänslor när jag ser hur ledsna folk blir eller hur upprörda de blir. Samtidigt känner jag nu att någon gång får det vara nog, jag måste kunna säga nej när jag vill, utan att folk sedan ska behandla mig som skit. Det är nog en av anledningarna till varför jag aldrig säger nej.

From now on, it's all about me..

PUSS PÅ ER <3

Enriktigt bra helg och en ledig måndag!

Som ni kanske redan vet så har jag lite problem med hur jag ska svara på kommentarerna i mina inlägg... Tråkigt!

Iallafall, min helg har varit absolut på topp! KB, firande av Karro, firande av Viola och Slagt, en massa nya människor, helt underbart! Dock känner jag att den kommande helgen får bli utan utgång, känner mig aningen sliten efter att ha varit ute varje helg + några dagar till sedan jullovet.. Haha.

Kan inte göra annat än att känna mig så otrolig nöjd nu när det börjar bli vår, solen skiner och folk bloggar om våren, vårkläder och annat som har med våren att göra. När man kommer in på blogg.se s hemsida ser man startsidan fylld med "vår-fynd". Då känns det bra att allt det som de har lagt upp bilder på, i kläd-, smycke- och skoväg, har jag köpt för under halva det priset i London. Ett bälte för 100kr köpte jag i London för 10kr, ett par solbrillor för 100kr köpte jag för 15kr, klänning för 300kr köpte jag för 150kr osv. Snart bär det av igen, fast mer på en shopping/tåg/flyg/bil-resa.

All shopping från London när jag och mammsi va där

Nu ska jag ut med Ruffemannen!

PUSS PÅ ER<3

Ett litet deppinlägg..

Jag hatar den känslan när man är ledsen, men man inte riktigt kan sätta fingert på varför man är ledsen. Just så känner jag mig nu.. Fast egentligen vet jag nog varför jag är ledsen men jag kan inte säga det för jag har det i huvudet, som en enda röra som inte går att forma till ord. Just nu vill jag så jäkla mycket men jag vet varken hur jag ska göra det eller när, eller om jag ens vill, för det man gör har alltid konsekvenser och de konsekvenserna är jag inte riktigt säker på om jag vill möta. Som det ser ut just nu så orkar/vill jag inte det.

Nu ska jag städa undan lite på mitt rum... Igen för det ser ut som ett bombnedslag.

PUSS PÅ ER<3


Bright light

Känns underbart att sluta jobb och se att det fortfarande är ljust ute! Första gången detta året, riktigt härligt!

Imorgon är jag ledig och snart bär det av utomlands och det ska bli riiiktigt härligt!

PUSS PÅ ER<3

Som ny

Det va inte bara underbart fint väder idag, det var även över +5grader!!! Heeelt otroligt skönt!

Efter att ha stått i tvättkön i 35min till att få tvätta bilen tröttnade jag och drog hem.. Hade jag stått kvar i kön hade jag fått stå där i två timmar till, så istället tvättade jag den när jag kom hem och riktigt fin blev den!


Jag fattar verkligen hur vissa personer tänker när de gör saker. Folk är så otroligt egoistiska och ändå får man inte vara egoistiska i vårt samhälle... Hur går det hop? När de själva är egoistiska är det helt okej, men när man själv är egoistisk får man en massa blickar, det snackas bakom ryggen osv. otroligt tråkig.. Menmen what to do what to do?!

Nu ska jag.. Ja vad ska jag göra egentligen haha.. Snacka om rastlös lördag, men bilen blev fin iallafall!

PUSS PÅ ER<3

Jag gör det själv!

Alla som känner min familj vet att vi tycker om att göra saker själv, och nu medans alla letar runt i affärer, kollar på internet efter klänningar till studenten så går jag i mina tankar om att jag kanske ska sy en själv. Jag har ju gjort det innan, klänningen jag hade på avslutningen i 9:an, cabarén, nyår 2009-2010 och denna nyår 2010-2011, så varför skulle jag inte kunna göra min egen studentklänning? Jag har inget mönster, men det hade jag inte till någon av mina nyårsklänningar heller, så det borde ju gå, och då får man ju exakt den klänningen man vill!

PUSS PÅ ER<3

Frågor och svar!

Jag tror ändå det finns någon som hör ens önskningar och tycker om att uppfylla dem, för nu är det soooolsken och några +grader! Så det jag har gjort nu i typ en timme är att ha legat på terassen och njuuutit av solen och det fina vädert!!

Eftersom det har blivit lite skugga på terassen där jag hade solstolen nu så tänkte jag passa på att svara på några frågor som jag fått av er! :D

1. Vad tyckte du om Ullared? Haha, jaa, det var ju inte precis mitt älsklingsvaruhus om man säger så. Många av mina vänner gillar det, och jag hade aldrig varit på Ullared innan jag åkte dit förra veckan med några kompisar, jag tyckte mest det såg ut som ett väldigt stort RUSTA eller Lidl.. Så det var inget för mig, men det va kul att ha varit där.

2. Vad är det dyraste du köpt?
Det dyraste saken jag köpt är nog min svarta Vera axelbandsväska för 800kr/mina "curling" skor som också kostade 800kr. Annars är det dyraste jag köpt resan till Turkiet i somras för 3 500kr. Jag tycker det är roligare att shoppa om jag kan komma hem med många kassar och ha fyndat än att komma hem med en sak, det är nog därför den/de dyraste prylarna jag köpt inte är riktigt så dyra. Sedan tycker jag om att spara pengar och resa för dem :)

3. Vad har du gjort idag?
Eftersom jag va ute igår så vaknade jag för typ 1 ½ timme sedan och har bara hunnit äta frukost och legat och slappat på terassen i det fina vädert! Snart ska jag upp till byn och tvätta mammas bil och ikväll blir det utgång igen.

4. Vet du vad du ska plugga vidare till efter gymnasiet? Vad har du för betyg?
Efter gymnasiet hade jag tänkt resa lite. Sedan jobba som reseledare eller åka till London och jobba på någon restaurang eller på något hotell. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på vad jag vill plugga vidare till sen, eftersom jag inte vill börja plugga direkt, men jag har varit inne lite på att utbilda mig till personlig tränare och jobba som det ett tag. Det är många yrken som har varit uppe på "vill-jobba-som-listan" eftersom jag aldrig har haft något drömyrke. Jobben som har varit uppe på listan är blandannat ambulasförare, kriminaltekniker, pilot, driva egen restaurang eller café och nu det senaste är journalist.
   När jag gick ut nian hade jag hyfsat bra betyg, kommer faktiskt inte håg poängen, men det låg över 250poäng, det vet jag. Nu är mina mål ganska höga, och i de flesta avslutade kurserna har jag MVG eller VG, det är nog bara matte som jag fick G i. (nu lät det som jag är värsta pluggisen, men det är jag inte riktigt, haha)

5. Vem är din allra bästa kompis? Varför?
Jag vet inte riktigt om jag har någon allra bästa kompis. Jag hade en kompis som kunde mig utan och innan, vi kunde kolla på varandra och veta precis vad den andra tänkte, vi kunde sitta och bara asgarva åt absolut ingenting, vi hade alltid kul när vi träffades, men på senare tid har vi inte träffats så mycket och det har blivit att vi har glidit från varandra och nu är vi inta lika bra vänner längre. Sedan hade jag en annan kompis som jag kunde prata om exakt precis vad som helst, han var den enda vännen jag kunde prata så med, utan att han skulle dömma mig eller börja diskutera varför det var så eller varför jag kände så. Vi kunde ringa varandra och prata i flera timmar, det kvittade när, det kunde vara mitt i natten, det va riktigt härligt, men det funkade inte riktigt efter ett tag för allt blev jätte krångligt och fel i slutet. Om jag ska välja ut någon som är min allra bästa vän så har jag faktiskt två, haha, Marcus och Lina. Det är dem två för jag kan alltid lita på dem, jag har alltid kul när jag är tillsammans med dem och de ställer aldrig in grejer vi ska göra. :)

6. Var brukar du festa?
Denna helgen är det KB och Slagthuset som gäller. Nu på senare tid har jag varit ute varje helg och då har det blivit Slagt och KB, haha, men på sommaren är Strandbaden nog det härligaste utestället som finns!

7. Vad brukar du lyssna på för musik?
Jag har en himla blandad musiksmak. Jag gillar det mesta, allt från rock till R&B. Är jag ute och kör själv blir det oftast NRJ eller din gata för på NRJ kan man alla låtar, då de spelas om och om igen, på din gata är det blandat och så varierad musik. När jag är ute och kör eller åker med Lina så spelas det oftast rockklassiker eller The killers på högsta volym. Som sagt, jag har en vääääldigt bred musiksmak.

8. Vad är ditt längsta förhållande?
Jaa, jag har aldrig riktigt varit "pojkväns-typen", dvs, jag har bara velat vara vän med alla, haha. Så mitt längsta förhållande varade i ca 1 ½ månad... Sen har jag haft en kille, vi sa aldrig att vi var tillsammans, men alla runt oss kunde se att vi var tillsammans, så va vi i lite mer än ett halvår.

9. Vad anser du om ortohet?
Att vara otrogen tycker jag är fegt. Vill man inte vara med den man är tillsammans med ska man göra slut, det finns ingen anledning till att vara tillsammans med en person och sedan vara med andra samtidigt på det planet som är otrogenhet. Då är det lika bra att göra slut. Är man den som blir utsatt för att ens partner har varit otrogen mot en så krävs det en jäkligt bra förklaring till varför det blev så, för att inte göra slut med han/henne.

Nu ska jag bege mig in till byn och tvätta mammsis bil så den blir ren! Undrar ni något mer är det bara att lägga en kommentar så svarar jag :)

PUSS PÅ ER<3

Det är inte bara den långa promenaden som löser probem

Så, nu har man ätit middag, kollat lite TV och lyckats somna vid TV:n... Så nu ligger jag nerbäddad i sängen redo att sova. Jag har kommit på det att jag ska inte sluta mitt i saker jag håller på med, de har en tendens till att aldrig riktigt bli klara då.. Som mitt rum, efter jag hade ätit orkade ju inte jag ta tag i rummet igen, men lite städat blev det iallafall.

Ibland kan jag tycka det är riktigt härligt att gå ut och bara gå, speciellt när jag är arg eller ledsen. Då kan jag gå nästan hur långt som helst, men då ska det vara mörkt ute och hörsnäckorna till ipoden ska vara i öronen, så man inte hör något annat än den där låten som väcker de minnena som man vill minnas för stunden, de som gör en lycklig, får en att känna sig glad, får en att slappna av, men ändå som gör att man inte riktigt kan släppa taget.
Jag minns i somras när jag och min killkompis hade bråkat, och ovan på det hade jag bråkat med mamma. Jag var så arg på dem att jag inte visste var jag skulle ta vägen, så jag tog ipoden i handen och flipflopen i den andra och gick med snabba steg. Jag hade så mycket i huvudet och det enda jag såg var ilska, jag var helt inne i min egna värld. Plötsligt var jag nere vid stranden i början av Höllviken. Då hade jag gått en bra bit, nästan fyra kilometer. Jag satte mig på en parkbänk och bara kännde hur musiken fick mig att slappna av och tänka på de bra stunderna jag haft tillsammans med honom. Tillslut visste jag inte ens varför jag var arg på honom. Påvägen hem hade jag redan glömt varför jag bråkat med mamma, men för säkerhetsskull gick jag en omväg hem, nedom stranden på andra sidan Höllviken. Det var bäckmörkt på stranden men vattnet var varmt och luften sådär sommarkylig som sommarkvällar är. När jag kom hem var allt som vanligt igen och dagen efter löste allt sig.

Nu ska jag sova, för det var ett tag sedan jag sov på riktigt, haha, och imorgon måste man ju vara utvilad!

PUSS PÅ ER<3

No driving on friday

Sååå, nu är kriget i mitt rum nästan över! Bara lite kläder kvar som ska plockas upp från golvet.. Borde skaffa mig en större garderob, dock har jag ingenstans att ha den för jag har världens minsta rum..

Iallafall, härligt med alla kommentarer, dock tråkigt att jag inte kan få funktionen "svara på kommenterer" att fungera.. Riktigt tråkigt, men nu när jag ändå är inne och skriver så kan jag ju lika bra svara här!

I helgen blir det först fest för Karro som fyller 18!! Wohoio, grattis i förskott Karro! Eftersom lokalen hon har hyrt stänger av stömmen kl 1 så blir det KB efter. På lördag fyller Violis 19, så då blir det förfest hos henne och sedan Slagt! Är redan överpepp och det ska ändå bli härligt att bli körd på fredag både dit och hem, så varken jag eller Lina behöver köra.

Nu ska jag bara äta lite innan jag tag i det sista i rummet, sen blir det TV:n för hela slanten!

Bild från bilen när vi va påväg till Ullared för en vecka sedan!

PUSS PÅ ER<3

99 dagar och heeeelg!

Måste ju bara börja med att gårkvällen va riktigt grym! 100 dagarsfirande med (alla) 3:orna på skolan, riktigt kul hade jag och jag tror alla som var med håller med mig. Kvällen började på Ice där det blev drinkar, kareoke och "uppsamling" redan där va det sjukt härlig stämmning. Vid elvatiden begav hela gänget sig till Babel och skakade loss, senast jag hade så kul på uteställe va lussevakan. Nu är det bara 99dagar kvar till studenten och jag har inte varit så taggad på att ta studenten som jag blev igår. Det tråkiga är bara att det är så många i min klass som också är pepp på att ta studenten och har varit det ända sedan i höstas, men hängde inte med ut igår, snacka om att de gick miste om en riktigt rolig utekväll tillsammans med underbara personer!

Shit! Mitt rum ser bokstavligt talat ut som om det har varit ett krig här! Mitt rum har nog aldrig varit så stökigt, och det säger inte lite!!Så nu skruvar jag upp musiken till MAX och sätter igång med städandet..

PS. Är övertaggad till helgen nuuu! DS.

PUSS PÅ ER<3

Vårstädning, fågelkvitter och en fortsättning

Ibland bara känner jag mig så jäkla opepp på att göra saker.. Som ni alla vet som läser min blogg så är jag så jäkla trött på alla läxor.. Det är inte bara skolan jag är opepp på, det är så mycket runt om som kräver energi, städa, laga mat, ut med hunden, träna och tänka på alla andra.

Man märker verkligen att alla vill ha vår nu... Folk får vårkänslor och blir helt lyckliga, tar upp kontakten igen, folk börjar göra iordning sina sommarstugor här nere, fåglarna kvittrar, men det finns en hake, vårvädert är fortfarande inte här... Det är kallt och molnigt, mycket tråkigt!!

Fick mina foton idag, så när jag har tid är det bara att sätta igång! Och usch, då kommer längtan av sommaren och minnena med vänner tillbaka.

Någon gång måste vi alla fortsätta leva, du kan inte leva i det förgångna, time to move on! Även om man inte riktigt vill, eller känner att man kan, så släpp taget och fortsätt leva livet.

PUSS PÅ ER<3

Frågestund fram till helgen!

Det har varit efterfrågat om en frågestund, så varför inte? :)
Fråga på, så ger jag mitt bästa svar på frågorna nu till helgen!
Vill ni inte kommentera som en kommentar på bloggen så kan ni maila sommarbarn_92@hotmail.com

PUSS PÅ ER<3


HUNDRAHUNDRAHUNDRAHUNDRAHUNDRAHUNDRA

Ja, då va det bara 100dagar kvar tills jag går ut gymnasiet och tar studenten! Vad passar inte bättre in än att få sin studentmössa på just 100-dagars? För det är precis det jag fick, en vit mössa med silvrig text, rosa band och en blå sten, supersnygg (för att vara en studentmössa vill säga).

Just nu sitter jag på pappas jobb och pluggar, men snart ska jag bege mig ut på lunchdejt! Sedan blir det skola igen och en redovisning i engelska..

Sommarbild för några sommrar sedan! Bara för jag är såå himla trött idag.. Haha
PUSS PÅ ER<3

Känslor är mer än en känsla

Ibland blir jag inte riktigt klok på vad folk vill. 
 
Det känns som ena sekunden vill de berätta allt de har varit med om och allt som ska hända, och den andra sekunden är de som en mussla som inte alls vill öppna sig och som man får slita ur orden för att de ska prata med en. Ena sekunden är man en jättebra vän och andra sekunden snackar de skit om en. Vissa dagar har man jättekul tillsammans och andra dagar kan man inte ens hälsa på varandra. 
 
Måste bara säga att jag är så himla trött på det! Kan folk inte bara vara som de brukar och inte bete sig så jäkla konstigt? Ibland vet jag inte alls hur vissa personer tänker.

Det är precis som vissa människor är ute efter att få ens uppmärksamhet och när de väl lyckats spelar det ingen roll om man bryr sig eller inte längre.

Jag hade en kompis som gillade mig väldigt mycket, när jag sedan visade att jag brydde mig om denna personen var jag inte lika intressant längre. Efter att vi varken setts eller pratat på några veckor tröttnade jag, jag ville veta vad felet va, så jag frågade och vi löste allt. Vi blev vänner igen och umgicks väldigt mycket, efter ett tag var det precis som vi tröttnade på varandra, eller det blev helt enkelt förmycket efter att vi setts varje dag i någon månad. Det gick någon vecka och sedan började vi träffas igen, sedan var det precis som att vända på en femma, du var inte alls den personen som jag kände. Du började hitta på saker och ljuga för mig. När jag sedan berättade för di hur jag kände och att det enda sättet att kunna fortsätta vara vän med mig var att sluta ljuga. Det gick inte sa du, då sa jag att vi inte längre kunde vara vänner. Efter att inte har pratat på en månad hör du nu av dig och säger att du saknar mig, att du vill att allt ska bli som det var innan. Det vill jag också, men hur ska jag kunna lita på dig denna gången? Du säger att man kan förändras, men hur vet jag att du inte ljuger eller sårar mig igen, så som du gjorde innan? Jag vet inte om jag vågar ta chansen och hoppas på en förändring, när det gör mindre ont att glömma och gå vidare än att bli sårad igen.

Det jag menar är att man kommer inte få en miljon chanser att ändra på sig, så ta chansen när du väl får den och speciellt när det är någon som betyder mycket för dig som ger dig den. Jag säger inte att du ska ändra på dig för att någon inte tycker att du duger som du är. Då tycker jag inte att den personen är värd att ha som vän, men ser du att du sårar någon du bryr dig om med det sättet som du beter dig på, ta då chansen och fixa till allt medan chansen fortfarande finns.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig i min stora (?) säng, haha.

Avslutar inlägget med denna låten för den får en att må så jäkla bra! (dock är den bättre på Spotify)

PUSS PÅ ER<3

Likeilikei

Eftersom jag inte kom så långt med läxorna utan fastnade lite och kommer inte komma längre idag... Så klickade jag runt lite och nu har jag en "Gilla knapp" till Facebook!

PUSS PÅ ER<3

Första dagen på denna månaden!

Egentligen har jag apmycket att göra, svenska som ska skrivas, religion som ska påbörjas, engelska som ska läsas, rättskunskap som ska fixas, ändå fastnar jag här.. Det finns någon konstig dragningskraft till att göra allt onödigt som man bara kan komma på att göra än just det man ska göra! Varför är det så?

Skoldagen var ju inget att hänga i granen heller precis.. Trodde vi skulle ha rättskunskap som vanligt, nä istället kommer man till skolan, och då är den lektionen ersatt med en sammarbetsövning, en diskussion om "vem som hade blivigt räddad först från en livbåt"?! Vad är det?

Aja, nu är jag iallafall hemma och har skrivit det mesta på estetiska grejen. Bara ppt kvar där.

Jag fick riktig lust till att sätta mig i bilen och bara köra, jag vet inte vart, men fort ska det vara.

Jag vet att jag har lagt upp denna låten innan, men den är så bra! Och vilka minnen man får av att lyssna på den. Ena sekunden kan jag sitta och skratta för den påminner mig om dig, andra sekunden nästan sitta och gråta för vi hade så kul och de minnena jag hade med dig aldrig kommer tillbaka. Det är sjukt vilka känslor man kan få av att bara höra en låt! En låt som man egentligen inte tror betyder så mycket för en som den verkligen gör. Denn låten beskriver allt för mig! Jag får verkligen den känslan som de minnena jag har till denna låten och texten.

Nu sak jag bege mig tillbaka till den hög med läxor jag har!

PUSS PÅ ER<3

Love this photograph I'm holding in my hand

Här sitter man med datorn vid matbordet och verkligen försöker vara duktig, men det går inte så bra.. Jag har ett arbete som jag håller på med nu, i vanliga fall hade det tagit ca en timme att bli klar med det, men det har tagit mig tre dagar nu! Vad händer?! Så mycket annat kan jag väl ändå inte ha att tänka på? Elller? Fast jo kanske, det är ganska mycket som är upp och ner just nu. Då blir allt annat än skolan mycket roligare, till och med att kolla på "Big bang theori" som jag i vanliga fall hatar!! Aja, får väl bita hop den sista terminen som alla säger och göra mitt bästa och skita i allt annat. Svårt är det för det är så många småsaker som blir så stora när man väl börjat tänka på dem.

Nu ska jag försöka plugga vidare, sen ska jag ut en runda med Ruff innan jag beger mig till skolan

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0