Var det någon som sa långhelg?!

Då var svensktalet avklarat, samt gymmrundan och nu återstår det bara ett arbete, sedan är jag klar med skolan!
Sedan tar jag en väldigt, väldigt lång långhelg!



PUSS PÅ ER<3

Myskväll - Utekväll!

Gårkvällen blev inte riktigt som planerat. Det var inplanerat en mysig hemmakväll med film och annat gott. Kände liksom att det har jag gjort nu hela veckan, så istället tog jag på klackarna och begav mig ut istället, tillsammans med några kompisar till Strandbaden i Falesterbo. Från en mysig hemmakväll till en sjukt grym utekväll!!
Det var längesedan jag dansade så mycket! Fyfan vad kul det var! Måste säga att det är sjukt mycket roligare att dansa på 16+ än vad det är tt dansa på 18+. På 16+ är dem inte så stela och de försöker verkligen inte vara fina i kanten som ganska många på 18+ är, haha. Slutade med att jag stod i mitten och battledansade mot några killar och en annan tjej, haha, grymt va det! Sist jag dansade så var när jag var 16, på 16+..

Idag har jag bara suttit och slappat i saffan tillsammans med min bror som också är lite sliten sedan igår ;)

PUSS PÅ ER<3

Nedräkning!

Ja, nu är snart nedräkningen för studenten över!! Drygt två veckor kvar på helvetesskolan, sedan är det över!! Kanske inte för gott, men för ett bra tag framöver! Idag slutar även nedräkningen för några tjejer från skolan, inatt åker dem till Grekland, sikka lyckostar! Så nu är det inga mer 3-dagar, 2-dagar osv status uppdateringar, haha. Det är underligt (tycker jag) hur folk reagerar när man säger olika saker. Som tex när jag säger skit samma till något och fortfarande är glad eller att jag skiter i vilket, så är det jättemånga som blir sur för att jag inte bryr mig. Orka det?! Haha jag behöver väl inte bry mig om sådant som inte gäller mig? Der är ju bara onödig tid för mig. Vill ni lägga tiden på sådant som inte rör er, så fine, men jag skiter i vilket ;) nu ska jag köpa shampoo och balsam! PUSS PÅ ER<3


Underligt...

Jag hade kunnat skriva att denna dagen har varit sjukt bra. Jag hade också kunnat skriva att denna dagen har varit riktigt dålig och helt förjävlig. Istället för att mena det jag nyss skrev skriver jag att denna dagen har varit ganska normal. Inte normal för mig, men den har varit helt neutral, det har inte hänt något speciellt, inget som fått mig att bli jätteglad eller jättearg. Jag har bara hämtat pappas bil på reperation, tränat, lagat mat och myst med en bra film. Så har min dag sett ut. Ändå sjukt soft dag! Kvällen började bra, blev bättre och bättre och slutade, inte dåligt, men inte woho! -vilken höjdarkväll!! Bara lite tråkigt att även det jag inte har något att göra med blir jag inblandad i. Så kvällen slutar bra, men inte så bra som den hade kunnat sluta. Nu ska jag försöka sova lite! Natti PUSS PÅ ER<3


En j*vligt förstörd kväll!

Arg som ett bi, ont i huvudet, svullna ögon, ömm hand och en jävligt kort stubin..

Så såg mitt liv ut för ca två timmar sedan! (och ja, svullnaden har väl inte riktigt lagt sig än och handen som jag slog i dörren är fortfarande öm..)

Det var sista arbetet som skulle in, jag har kämpat med det j***a arbetet ända sedan höstlovet (nä, jag skrev inte fel, jag menar höstlovet) så var jag riktigt nöjd och skulle skicka in det. Jag gick in på mailen och skrev in mottagar adressen, klickar på bifoga fil och sedan hittar jag inte filen! Jag stänger ner hela mailen och börjar leta efter arbetet, den fanns inte på skrivbordet, inte på word, inte på senaste öppnade arkiv, inte i någon mapp, inte ens i papperskorgen, DEN FANNS INGENSTANS!!
Så jäkla arg jag var, tårarna sprutade, svordomarna kom på löpande band och ALLT var SKOLANS FEL!!
Så nu har jag börjat skriva om slutet på arbetet igen, som tur var hittade jag förra delen av arbetet i mailen, för jag hade fått den rättad innan och tillbaka mailad till mig igen.
Imorgon är jag ledig, så jag vet vad jag har framför mig.. En heldag med datorn, där jag ska skriva klart min vetenskapliga rapport, låter kul va?
FYFAN!

Hoppas ni har haft en bättre kväll än vad jag haft!

Nu ska jag sova lite, illa att jag blev hungrig nu också..

PUSS PÅ ER<3

Jippie tjihoio!

Gårdagen var rent ut sagt skit! Idag är den mycket mycket MYCKET bättre!! :D
Har fått slutbetyg i några ämnen och jag är hur nöjd som helst! Bara några kvar nu då.. Men eftersom jag har en så bra dag så gör inte det något, för nu har jag bara hälften kvar av arbetena som jag hade när jag vaknade i morse så det är ju ett gott tecken!

BTW: Är ÖVERTAGGAD till mitt och Fridas vad!!!

Vet inte varför det blev denna bilden, haha, men det var från min och Fridas andra tävling i somras haha..
Den gick ut på att vi skulle rita det finaste ögat -Mitt mästerverk ;)

PUSS PÅ ER<3

Games on!

Jag har aldrig varit den där lata tjejen som inte utövat någon sport eller så. Snarare tvärt om! Jag har provat på det mesta; innebandy, badminton, konståkning, fotboll, simhopp, simning, brakedance, jazzdans, showdans, tennis, hopprep, gymnastik, och en massa andra sporter. Sporten (sporterna) jag hållt på med längst är dans och tennis. Innan var det en väldigt stor del av mitt liv, men när jag började gymnasiet så hade jag inte lika mycket tid att lägga på de två sporterna jag älskade mest i hela världen. Så småning om blev det minder och minder dans och i början på ettan i gymnasiet avtog det helt, lika så var det med tennisen. Nu har jag ett gymkort på Formtoppen som jag använder flitigt, men denna våren har det inte varit lika mycket använt som innan.

Så nu tar jag träningen till en helt ny nivå och gör den till en utmaning istället för en kul grej! Jag har nämligen utmanat Frida att komma i form till sommaren. Badsesången är snart här, så ni tänker säkert "lönt att börja nu" mitt svar är -JA!! För nu handlar det inte om att komma i form, det handlar om att vinna över Frida! Hon har ingen aning om vad hon ger sig in på, men vi börjar på måndag och från och med då har vi inget mer i skolan, vlket gör att jag och antagligen hon kommer leva på gymmet, haha.


Frida; I wish you good luck, men jag kommer vinna ;)


Hoppas ni som läser min blogg stöttar mig till 100%, och jag är väldigt tacksam för alla tips och förslag på övningar!


PUSS PÅ ER<3

Går det bra i livet går det skit i skolan och tvärtom! -Why?!

Sikken jävla dag.. Inget har gått som det ska idag. Dock blev jag typ klar med ett arbete, men som tack för det fick jag tillbaka ett stort arbete som jag nu måste skriva om! FML idag..

Frågan om det var det huset vid oss som träffades av blixten i söndags, om det va det som var på nyheterna, kan jag inte svara på, för jag såg inte nyheterna i söndags och jag kunde heller inte hitta det på TV4nyheterna.se.

Erik, jag ser redan dig som en bror, alltså hör du ju till familjen, vilket gör att jag nämde dig också ;)

Sista frågan, nä, Lina skriver inte blogg. Det är många av mina vänner som bloggar, men inte Lina.

Nu ska jag gå och bädda om min säng, men det kommer väl inte finnas några rena sängkläder till mig, och det kommer jag väl märka när jag redan kastat de jag har nu i smutsen... Skulle inte förvåna mig om det blir så efter denna dagen!

PUSS PÅ ER<3

Wake up it's a new day

Godmorgon alla sömnglada sängfantaster! Idag är en ny dag, som börjar utan solsken och blå himmel... Iallafall för min del, vilket gör att det känns lite extra tungt att stiga upp ur sängen. Det är inte alltid man vaknar med ett stort smile på läpparna och går upp ur sängen, traskar in till köket och möts av nygjord frulle och kaffe. Dock har jag fått uppleva detta sedan i fredags, och det har varit hur mysigt som helst! Idag fanns det inget smile på mina läppar, himlen var inte blå, solen var inte framme och frullen var inte framdukad. Jag hänger inte läpp för det, men visst hade det varit underbart om det varit som innan, eller har jag fel?! Även om man vet att något är fel, men man vet även att sanningen svider 10000gånger mer än lögnen, ska man då hålla sig till lögnen som man vet att personen blir glad över? Eller ska man berätta sanningen som kommer leda till total misslycka? Min bror var tydligen hemma, så nu ska vi sätta oss och äta frulle tillsammans :) PUSS PÅ ER<3


Plötsligt händer det!

Helgen har varit fullproppad med jobb, trots det har jag hunnit med att vara ute och festa. Jobbade på mobilia idag, vi hade inte så mycket kunder men det var ändå kul att jobba :) det härligaste med att jobba på mobilia är att det är så isolerat, man märker inte om det är soligt, regnigt, varmt, kallt eller om det äskar där ute. Dock märktes det idag! Världens åskväder bröt ut undertiden som jag jobbade idag, men det var fortfarande inte värre än det som va i Montenegro 2009 när vi var där och seglade. Påväg hem ringer mamma och säger att blixten slagit ner i våra grannars hus så det börja brinna. Fy fan vad läskligt! Det är sånt man tänker" åskan slår ändå aldrig ner här hos oss" nu har jag fått bevis på att den verkligen kan göra det. Så vår gata är full med brandbilar, polisbilar och ambulans, som tur va, säger dem att det inte va någon i huset när åskan slog ner. PUSS PÅ ER<3


17ÅR!!!

img_1096 (MMS)

Shit, asså kan knappt fatta hur snabbt tiden går! Igår fyllde min bror, min lilla lillebror, som inte är så liten längre, 17år! Det firades först på restaurangen Moonlight inne i stan och avslutades med en runda på Big Bowl. Riktigt mysigt va det att hitta på något med hela familjen, det var så himla längesedan vi gjorde något tillsammans. Idag är det fredag och även min namnsdag! :) firar det med lite shopping, haha. Fast just nu sitter jag utanför Gallerix på Entré och väntat på att mamma ska bli klar med skylten till min student (som jag inte får se, därför sitter jag utanför). Vad ska man önska sig i studentpresent? Förslag?! Jag har inte en blekaste aning på vad jag skulle kunna tänka mig. Tycker egentligen inte att det är så nödvändigt, men alltid kul med paket jue ;) PUSS PÅ ER<3


Wow!

Nä, men vad händer?! Jag använder jeans och trivs i det, jag följer mina planeringar, jag börjar med arbeten i tid, jag har mer än ett jobb, jag har framförhållning till saker jag ska göra, jag velar inte utan kan bestämma mig direkt. Vad har hänt med mig?! Detta låter inte riktigt som jag! Haha, men jag gillar't starkt! :D Så njut sålänge detta håller i sig ;) haha PUSS PÅ ER<3


Dina tankar är mina tankar

Vad har jag gjort idag egentligen? Nä inte ett piss haha. När jag skulle fixa telefonen, uppdatera den och så, så dör datorn. Precis det man behövde just nu, när alla arbeten i skolan ska in och så... Kul, verkligen skit roligt. Åh, varför är det inte så att man både kan ha kakan och äta den? Det hade varit helt perfekt, för just nu vet jag inte alls vad jag vill, när det gäller några saker. Jag tänker och tänker och tänker, ena stunden vet jag vad jag vill, men sedan tänker jag vidare och då vill jag inte det som jag bestämt mig för, då vill jag det andra. När jag bestämt mig för det andra, då vill jag det första. Vad vill jag? Kan inte någon annan bestämma åt mig? Fast hade det blivit bra? Då hade jag velat ha det som den personen inte valde och tvärt om fast inte så utan si men kanske eller inte fast jo. Jag blir galen!? Jag vet varför. För det inte hände tidigare, det va ingen action och då blir jag osäker, för då har jag tid att tänka och då blir jag velig. När jag är velig, pft, då är det katastrof! Nu ska jag iallafall sova :) natti natti PUSS PÅ ER<3


Trögstartat

Det kan man ju verkligen säga!
Nu har jag tränat kondition i 40min och kört ett styrkepass på 30min, duchat och ätit lite. Jag har alla förutsättningar för att lyckas skriva till det sista på uppsatsen som ska vara inne på torsdag. Dock lyckas jag inte! Vafan, jag vill ha det gjort, men det är något som gör att jag absolut inte kan fokusera på det jag ska. Det är precis som läxorna är + och jag är +, som i en magnet och +&+ går ju inte få hop..
Jag tror det är tanken som satt sig i huvudet, tanken om vad du sa i helgen som ligger där och väntar på att jag bara ska börja tänka på den.. Det är nog det som gör att jag absolut inte alls kan fokusera. Jag kan göra det lätt för mig nu och tänka på den saken och sedan ta tag i läxorna, men då kanske jag får det svårt sedan, just för jag började tänka på hur jag ska göra med den saken? Sedan kan jag ju göra det svårt för mig nu, och inte tänka på det du sa, och då kanske allt blir lite lättare sedan? Aja, jag vet inte..

En sak vet jag iallafall, denna våren har jag fått tillbaka så många vänner som jag inte ens kunde drömma om att bli vän med igen, men det har visat sig att alla kan ändras, du, jag, ja alla!
Man inser att det man gjorde då var fel och nu vill man rätta till det igen och varför ska jag vara den sura som inte vill? Det tjänar jag inget på, inget alls, så lika bra att bli vän och se hur det går, förhoppningsvis blir allt lika underbart som det var innan det där som skiljde en åt kom mellan oss.

Älskar verkligen dessa låtarna! Någon gammal låt och några nya

Nu ska jag verkligen börja plugga!

PUSS PÅ ER<3

Hur står det till? Det står jävligt still!

img_4553 (MMS)

Pluggandet gick rent åt helvete, har suttit med det i två timmar nu och det jag har fått hop är två meningar, starkt jobbat Carro, starkt jobbat... Så  nu slänger jag på mig träningsskorna och springer en runda tillsammans med Ruff! PUSS PÅ ER<3


En kväll med gänget

Hade tjejerna här hemma igårkväll, det blev mycket snack, skratt och grillat. Riktigt trevligt var det att ha de från skolan samlade innan vi ska ta studenten. När alla gått var det inte mycket kvar att plocka undan (vilket var sååå skönt att slippa!) och det hade slutat regna, så jag och Cassandra tog en liten promenix och gud vad jag har saknat att umgås så med henne!
Efter promenaden bäddade vi och la oss i friggeboden, tog fram datorn och kollade på gamla resefilmer som vi gjort, shit så ball det va! Vi skrattade högt till varje film, så mycket konsiga saker vi gjort när vi varit på semester tillsammans, helt sjukt. Vi snackar i mun på varandra helatiden och man fattar nästan ingenting, och nu när vi såg filmerna, ja då snackade vi lika mycket, haha.

Nu har vi ätit frulle och Cassandra har gått till bussen för att hinna till sin matte. Fick nyss ett sms från Louise att vi flyttat fram redovisningen till torsdag så jag är ledig idag! Sweet.

Nu ska jag plugga lite och sedan blir det en joggingtur ute i regnet!

PUSS PÅ ER<3

Konstig

Inte nog med att mamma glömt mitt paraply hos deras kompisar och att det regnade ute så jag fick ta ett mini-paraply hemifrån, som dessutom var sönder, så jag blev helt blöt när jag gick till bussen. När jag sedan kom till bussen så körde han bara förbi! Det är så jäklafult av dem att göra så! Kan de inte sköta sitt jobb, ska de fan inte vara busschaufför, och jag menar hur jäkla svårt är det att stanna vid hållplatsen?! PUSS PÅ ER<3


SMS-inlägg

img_9117 (MMS)


Phu!

Ja, det kan man verkligen säga! Dagen började halv tio för min del och har varit stressig fram tills kl fem. Anledningen är ju såklart balen som var på Luftkastellet idag. Klänningen blev klar i sista sekund, och då menar jag verkligen sista sekund, men jag blev supernöjd med resultatet!! Sen fixade Nathalie mitt hår som även det blev supersnyggt!:D Glömde bifoga en bild till er på hur jag blev tillslut, men den kommer i nästa inlägg! :) Nu ska jag bege mig mot sängen! PUSS PÅ ER<3


Väntan

Igårkväll längtade jag efter att få vakna till smset där det stod "Godmorgon, har du sovit gott?". I förmiddags väntade jag på smset "hej hur e det idag?". Ikväll väntade jag på smset "godnatt och sov så gott, vi ses imorgon". Här kunde jag hålla telefonen nära mig och vänta på de smsen, men de kom aldrig, antar att man inte ska begära förmycket? PUSS PÅ ER<3


Today i don't feel like doing anything!

Japps, det är inte bara en grym låt, det har varit så jag känt att min dag varit..
Dock har jag ändå gjort en massa; Jag sydde om min byxdress som jag köpte i London, jag har solat, jag har gjort klart lite läxor, jag har varit ute med Ruff, jag har chillat och jag har chillat.

Nu ska jag snart räkna lite kort, som jag MÅSTE kunna till det nya jobbet.. Känns som det aldrig kommer sitta, men jag får öva satan.

På fredag är det Sunds bal och jag har fixat allt nu... Förutom att balklänningen är halvfärdig :/, men aja, det fixar jag imorgon, för jag fick nyss reda på att jag är ledig imorgon! :D Wiohio!!

Ikväll är det 30 dagar kvar till studenten, vilket resulterar i 30dagars picknik på musikkullarna i Västra Hamnen. Riktigt mysigt ska det bli!

London var underbart, mycket shopping, mycket promenixande och mycket chillande. Alla dagar var soliga och jag är så nöjd med resan. Vi tog en massa bilder, fast Lina tog de flesta, men här är några!









PUSS PÅ ER<3

Saknas en sak

Jag vet att det jag skriver nu är mot vad jag skrivit innan. Jag fick frågan när jag hade frågestund; hur många pojkvänner jag haft. Jag vet att jag svarade att jag inte riktigt klarde av att vara flickvän-pojkvän. Ibland hade det faktisk varit skönt att ha någon som var lite mer än bara en vän, eller en bästavän. Någon som är både som en bror, en bästavän och en pojkvän. Det hade varit så perfekt, eller iallafall just nu, nu för stunden. Någon som tillhörde och kände genemskap med mig,detta kanske låter konstigt, men mer än som en vän. Jag har en vän, hon är bäst i hela världen, hon känner mig utan och innantill. Vi behöver inte prata med varandra, utan att veta exakt vad den andra tänker eller tycker. Vi har inte umgåts på mega-lång tid, ändå är vi lika tighta och kan snacka med vararndra precis som när vi nästan levde hop. Den enda gången jag blir irritetad på henne är när hon klyddar, men hon klyddar bara när vi inte är med varandra. Hon är den som kan kolla på mig och veta hur jag mår, även om jag döljer sanningen med ett stort smile. Hon är bäst helt enkelt! Det bästa med detta är att jag kommer kunna umgås med tre underbar människor till sommaren och en av dem är min bästa vän! Nu ska jag sova på riktigt! Natti! <3 PUSS PÅ EER<3


Home sweet Home!

Nu är jag hemma från London! Trots att jag har haft jättetrevligt och shoppat en massa tillsammans med lina, så är det riktigt skönt att vara hemma igen:) Nu har jag även klarat av första delen i jobbutbildningen, så jag är ganska trött, men är ledig imorgon så ska kolla lite tv innan jag somnar. Ibland blir jag väldig konfundersam. När folk agerar på ett visst sätt och visar att de verkligen bryr sig jättemycket om en, men efter en kort tid, när man visat att man bryr sig lika mycket om den personen, så slutar den personen bry sig om en. Hur hänger det hop? Jag trodde att man brydde sig om den personen man tyckte om att umgås med och ville att den personen skulle bry sig lika mycket om en, som man själv gjorde. Antar att jag har fel där när det gäller vissa personer. Nu ska jag sova lite! Så kommer det bilder från London imorgon :) PUSS PÅ ER<3


Uttråkad till MAAAX!

Åh, vad allt känns så underb.. Uttråkat.. !

Imorgon åker jag iväg till shoppingens stad, nämligen London, för er som missat det ;)
Jag har packat resväskan, skickat in de två uppsatserna, hållt mitt tal i engelska och haft mitt interknationella ekonomi prov. Därmed är skoldagen över, lika så pluggandet.

Så... Vad gör jag nu?!

Jag har fixat allt, jag har ätit, jag har packat och jag har absolut inget alls att göra nu! Från att ha mängder att göra till att agera räserCarro och bli klar med allt på ett nafs, så har jag nu inget alls att göra.

Ikväll blir det middag och fixa lite låtar från Marcus, så vi har något att lyssna på när vi är borta, för man kan ju inte vara utan musik i fem dagar!

Nä, nu får jag hitta på något vettigt att göra!

PUSS PÅ ER<3

Money can´t buy us our happiness

Att jag inte kan släppa vissa saker... Jag är en jäkligt envis person, men ibland stör jag mig själv på att jag inte kan släppa vissa saker..

Som till exempel killen som pratar på NRJ. Han babblar en massa, ibland är det bra det han säger, men ibland är radiopratare överlag helt ute och cyklar.. Han skulle säga lite innan denna låten spelades, då säger han "Det hon sjunger är ju helt fel, man kan ju inte sluta bry sig om vad saker och ting kostar om man inte är så rik" Hallå? Du har nog inte lyssnat på texten riktigt då. Jessie J menar ju att hon vill skapa en lyckligare värld och det kan man göra om man inte är så besatt av pengar och materiella saker;

"It's not about the money, money, we don´t need your money, money, we just wanna make the world dance"

Varje gång jag hör låten kan jag inte låtabli att höra hans röst i huvudet.. Det han sa va riktigt dumt, aja..

Här kommer låten! :D
 (Eftersom jag inte kunde lägga in videon, så länkar jag den!)

http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI

Hoppas det fungerar ändå

PUSS PÅ ER<3

När det dåliga tar över

Det är hemskt, men ibland är det bara så att jag iallafall bildar ett hat, eller kanske ska jag säga som en mur mellan mig och en sak/person/känsla. Jag kan ha älskat den saken/personen och känslan innan, men så har det hänt en sak som jag antingen förknippar med den grejen, eller som har med den att göra, så har jag bildat en mur mellan mig och den för att jag inte ska bli sårad, besviken eller helt enkelt råka ut för den saken igen. Jag har liksom undvikt det, för jag har så dåliga minnen från det. Kanske är det fel av mig att inte ta tag i det och bli av med muren? PUSS PÅ ER<3


London calling

img_5402 (MMS)

Ja mina vänner, nu är det inte långt kvar tills dessa två pinglorna åker till London! Det är inte långt alls :D På torsdags morgon åker vi iväg, men innan dess ska jag lämna in två arbete i skolan, göra ett prov, gå på jobbintervju och hinna träna. Åh, gud hur ska jag hinna med allt detta?! Juste, sen ska jag packa också.. Bäst att sätta fart nu! PUSS PÅ ER<3


Levande begravd.

"Jag vet precis hur du känner" Det är nog ett av dem uttryck jag hatar mest av allt! För du vet fan inte hur jag känner. Hur kan du göra det? Har du genomgått exakt samma sak som jag? Har du samma känslor som mig? Reagerar du på samma sätt i olika sammanhang som jag? -nä, för det gör du inte, det finns ingen i hela världen som vet exakt hur jag känner. Jag kan berätta hur jag känner och du kan försöka förstå hu jag känner, men du kan aldrig, aldrig, aldrig någonsin känna exakt så som jag gör eller veta exakt hur jag känner. Varken min släkt, mina vänner, min familj, mina allra närmsta vänner som jag berättar exakt allt för kan veta exakt hur jag känner, och inte ens min mamma. Jag har gjort mycket som har varit dumt. Jag har gjort mycket som har varit bra och jag har gjort saker som har varit mindre bra. Trots allt detta så har du inte brytt dig, för du gillade mig så som jag var, du gillade mig och inte den jag försökte vara, för när jag va med dig behövde jag inte försöka vara någon annan än jag. Ändå gjorde jag felet att begrava dig, jag begravde dig levande, inte bara för mig själv, men för mina vänner och min familj. Nu i efterhand finns det inget jag ångrar så innerligt som detta. "Man lär sig av sina misstag" varför gör du då samma misstag gång på gång? Jag kan inte spola tillbaka tiden eller låtsas som om inget av det som hänt, inte hänt. Dock finns det en sak jag kan göra, jag kan försöka göra det bättre. Jag är inte Stålmannen och jag har inte superkrafter, men jag har en vilja som är stark och en envishet som kan kallas duga. PUSS PÅ ER <3


Väntan

Åh, vad jag hatar väntan. Den värsta väntan är när man har något man vill säga, men inte får rätt tillfälle, eller inte kan ta det på sms/msn eller per telefon. Det är så man får en knut i magen. Hatar det. Har riktigt mycket i skolan nu och vet inte alls hur jag ska klara med allt. Jag har ingen lust, men imorgon får bli en pluggdag.. Denna gången menar jag verkligen det! Måste prioritera lite nu. Valborg var helt underbart. Vi satt i Stadsparken i Lund på en filt, åt lite pastasallad jordgubbar vindruvor, drack cider och hade helt underbart chill! Det var nice!;) Nu ska jag plugga PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0