Klantis

Jävla klant Carro!
Lite diskret tänkte man gå in göra sig iordning och bädda, för alla låg redan och sov, ni tror inte att jag snubblar in i mamma o pappas sovrum välter en lampa som står på golvet och sedan såg jag inget alls så jag var tvungen att tända. Sen när jag bäddat klart och allt så skulle jag ta mobilen som jag visste att jag lagt på bordet. Eftersom det var helt kolsvart så tyckte jag att jag kunde känna mig fram till den. Det stor två glas på bordet, inget mer, och jag lyckas välta ut BÅDA glasen, varav i ett det var mjölk och det välter jag ju SÅKLART ut över mobilen.

Hur fan lyckas jag?!

Aja nu ska jag iallafall sova. Har kommit på att om jag inte kan somna idag så ska jag sätta igång Burlesque för det är sista dagen idag som jag kan se den innan den ska vara tillbaka!

Natti natti :)

PUSS PÅ ER<3


Breakdown

Då har man haft sitt första "breakdown" som INTE handlar om skolan.. (lite klyvet om det hade handlat om skolan eftersom jag inte går i skolan). Känner mig liksom så obehövd. Det är en hemsk och otroligt obehaglig känsla. Det är inte bara det att jag känner mig obehövd, utan jag är på gränsen att få ångest med vad jag ska göra med mitt liv...

Känns sommar jag bara e om dagarna.. Den känslan går väl snart över, hoppas jag iallafall!!

Hur som helst så sitter jag nu ute i solen med färgslingning i håret och hoppas på att det inte blir katastrof när jag sköljer ut det. Dock hade det ju inte förvånat mig.. Menmen, nu är det iallafall i håret så what to do, what to do haha.

Hoppas ni har en bättre dag än jag har!

PUSS PÅ ER<3


Morgonstund har guld i mun

Jippie...

Kunde inte somna igår så sappade mellan kanalerna för att kunna trötta ut mig med något kasst TV-program men det lyckades jag ju inte riktigt med..
Så jag somnade inte förrän vi fem.
Sedan väcksa man klockan åtta av att mamma har fått igång min radio på HÖGSTA VOLYM!!

HÄRLIGT!

Så idag är en sådan FLM dag känner jag..

PUSS PÅ ER<3


Hdjdujejl

Kunde inte komma på någon rubrik haha.

Såååå jäkla härligt det var att springa! Dock var det inte lika härligt att ha med sig Ruff, för man fick stanna varannan minut och kasta pinnar till honom. Aja, jag fick ut och springa iallafall!
Tänkte lägga ut en bild i "bästa träningsform" haha, men såg förjävlig ut, så den synen slipper ni.
Istället blir det en bild på rundan jag sprang-gick-joggade.

Nu sitter jag på bussen in till stan för att fika med Fridis! Hoppas hon är lika sugen som jag på att sitta ute i solen :)
Man får ju passa på nu när det är så fint väder;D

Vad ska ni hitta på en eftermiddag som denna?

PUSS PÅ ER<3


Mabye

Ska man kanske gör något av denna "morgonen" och snöra på sig löparpjucksen och ta en runda i solen?

PUSS PÅ ER<3

Följ mig :)

Du vet väl att du kan följa mig på "Bloglovin"?
http://www.bloglovin.com/blog/1213140/lalacarro#

PUSS PÅ ER<3

Mums!

img_0869 (MMS)

Morgonlycka! Mina flingor finns, vi har fil hemma, det finns kaffe, juicen är inte slut och... Vi har mackor! Wonderful! Det finns vissa stunder som man ångrar att man inte gjort vissa saker när man väl hade chansen. Just nu ångrar jag som fan att jag inte köpte en Onepice när jag var i Turkiet.. Provade den och allt, men tyckte att jag såg ut som en Michelin-gubbe i den, så jag la tillbaka den. Väääldigt dumt! För hur mysigt hade det inte varit att sitta och kolla på TV och lulla runt i den här hemma?! Hur som helst ska jag ut med vovvsingen nu och sen blir det måååla! PUSS PÅ ER<3


Miljontals x en oändlig evighet

Jag önska att jag kunde få visa er hur underbart det är nere på stranden en kväll som denna.
Det är isande vindar, bruset från vågorna som slår in mot land, svart himmel fylld med miljontals stjärnor!
Det är så himla avkopplande att kunna gå ner till stranden och bara vara. Tycker faktiskt lite synd om er som inte har den möjligheten till att gå ner till stranden närsom.

PUSS PÅ ER<3

Rivningsprojektet

img_7694 (MMS)

Nu är väggen vält och uppsatt igen. Tapeten är bortriven. Golvet är borttaget. Dags att börja från scratch one! Imorgon börjar jag måla taket, sedan är det bara golvet som ska läggas, väggarna som ska målas, möbler som ska inhandlas och garderober som ska upp! Man kan ju med andra ord säga att jag har och göra.. Haha. Ska även hinna med en fika med Fridis! PUSS PÅ ER<3


Besvikelse? Pft, jag är van..

Det var ju f**n att jag aldrig kan lära mig!
Fast än jag vet om att mina planer med dem här nere i Höllviken aldrig blir av och jag vet att jag blir så jäkla besviken varje gång det inte blir som planerat för jag tror, vill och hoppas så innerligt att dem förändras och har lärt sig att det är inte snällt att göra så som dem gör, så bestämmer jag ändå med dem..

Ja, det jag syftar på nu är rundan på stan, den blev ju inte av. Nä, då kunde en annan kompis till hon jag skulle åkt in med och jag blev utanför.. Igen.

Dock blev jag inte alls förvånad, jag blev mer förvånad över hur jag reagerade, istället för att bli arg - besviken och lessen sket jag i vilket. Tror jag på något vis var så pass inställd på att det inte skulle bli något, trots att jag så gärna ville, att jag struntade i att bry mig.

Istället tog jag en lång runda med Ruffemannen efter duschen och sedan kom Verre hit och snackade en stund.

Nu ska jag börja måla taket!

PUSS PÅ ER<3

I < 3 frukost

img_1259 (MMS)

Jag absolut älskar frukost! Jag hade kunnat hoppa över lunchen bara för att kunna äta en stor frulle. Utan frulle så klarar jag inte dagen, jag kommer liksom inte igång. Blev helt besviken nu imorse när jag öppnade frysen och alla mackor var slut.. Så det fick bli hamburgarebröd istället, det är ju inte första gången det händer.. Menmen! Nu ska jag snart ta en runda med Ruffemannen sen blir det stan med Emme! PUSS PÅ ER<3


Stan-häng och catch up-snack!

img_8476 (MMS)

Bilden är från i lördags :) Imorgon (senare idag) blir det en runda i stan med Emelie. Det var så sjukt längesedan vi träffades! Innan har vi alltid gått en kvällspromenad, träffats och gått en runda med hundarna eller haft film kvällar tillsammans, men så har det inte varit på ett bra tag nu, så imorgon blir det en runda på stan och en massa snack. Längtar redan! Nu ska jag sova om jag ska lyckas komma upp i tid imorgon! Letade efter em sov-tröja, men kunde inte hitta någon, förutom en som var alldeles förliten.. Så jag vet någon som ska tvätta imorgon.. Funfun! PUSS PÅ ER<3


Huset som aldrig är tomt.

Ja, huset som aldrig är tomt är nog vårt. Här är alltid folk hemma, det kvittar om man bor här eller inte, här är alltid någon.
Och jag absolut älskar det! Hatar att vara själv, så det är riktigt skönt att aldrig behöva vara själv. Tror folk gillar att vara här hemma också, för min familj är inte sånna som "skiter" i mina kompisar och tänker att är mina kompisar här hemma så är dem här för mig, utan kommer man hit så är man med hela familjen liksom. Både mamma och pappa är väldigt pratglada (har nog fått det från dem haha) och snackar med alla som är här hemma. Man behöver bara vara sig själv här. Är man lessen eller nere och vill snacka så finns det alltid någon att snacka med, är man glad så finns det alltid någon att dela sin glädje med.
Att ta hand om människor man tycker om och som behöver ens hjälp är bara en självklarhet.
Fast än jag kan vara riktigt arg på både min familj och vänner så finns det alltid någon som kan göra en glad igen och det är det jag älskar!

PUSS PÅ ER<3


Next fridaynight

Åh, jag längtar redan till nästa helg! Kommer bli så jäkla grymt!


Bild från förra året när Jelena fyllde 19.

PUSS PÅ ER<3

Alla jobb och hur jag fick H&M-jobbet

Jag absolut älskar alla mina jobb. Det är skönt att ha mer än ett jobb, på så vis är det väldigt svårt att tröttna på att jobba.
Vissa dagar jobbar jag ju på restaurang, vissa dagar på H&M och några kvällar/nätter på olika evenemang. Jag har även jobbat som croupier på olika nattklubbar i Malmö, på skönhetssalong i Höllviken, som tennistränare och som barnvakt.
Känns som jag har hunnit med väldigt mycket i "arbetslivet" för att vara 19år. Ändå är jag "arbetssökande". Jag har inget fast jobb, som jag jobbar på varje dag, men det är ändå rätt skönt, för då har man tid till mycket annat som man kanske inte hade hunnit med annars som van velat.

Just nu känner jag för att åka iväg på en långsemester. Jag har pengar till det, jag har viljan, jag har allt.. Utom någon som vill följa med mig. Visst jag hade kunnat göra det själv och det hade nog varit en sjukt bra upplevelse och erfarenhet för mig, men jag känner ändå att jag vill ha med någon.

Mitt mål med att jobba har varit att samla hop pengar till en jorden-runt resa. Nu har jag pengarna, så nu jobbar jag bara för det är roligt. Jag tyckte det var kul att jobba innan också och att ha ett mål med att jobba (som jag hade denna resan) gör det mycket roligare att jobba. Nu har jag liksom fastnat i tanken att det är kul att jobba, så nu säger jag ja, varje gång dem behöver hjälp på jobb.

Många har frågat hur jag fick jobbet på H&M. Som arbetssökande vet jag hur svårt det är att få jobb på H&M. Man söker in 1000gånger utan att få någon respons alls. Riktigt tråkigt. Därför blev jag så himlaglad när en vän till familjen (som är butikschef på H&M i Malmö) frågade mig om jag ville hjälpa till lite på lager. Jag sa ja direkt! Sånna chanser får man inte varje dag.
Därför kan jag inte riktigt svara på hur man ska göra för att få jobb på H&M.

Som tips; skriv ett riktigt bra och intressant CV samt ett personligt brev, och hitta inte på saker, för förr eller senare brukar det komma fram hur det egentligen är. Ge inte upp, följ din dröm, gör det du vill och du kommer ingenstans genom att ge upp. Så kämpa, kämpa tills du fått det du vill för ingenting är omöjligt!

Känner mig sjukt hemma-flummig idag för jag har inget att göra, men så är det vissa dagar!

PUSS PÅ ER<3

En sjukt bra helg!

Har haft en superbra helg!
Hoppas ni också haft det :)

Fredagen blev en slappedag med film, taco, godis och mys tillsammans med Verre och Matthias.
Lördagen skulle bli en tjejkväll tillsammans med Verre och Emma. Vi skulle äta ute och sedan ut och festa tillsammans. Det blev inte riktigt en tjejkväll, eftersom två killar inte hade något att göra och var lite avis på att vi skulle ut och dem inte hade något att göra, så snälla som vi tjejer var så fick dem vara med. Vi lagade fläskfilé och hamburgare med bea, vitlöksbröd och potatiskroketter "Här går ingen hungrig!". Efter vi gjort oss iordning och efter middagen blev det lite ölspel innan vi begav oss på den långa vandringen till bussen. Vi träffade lite trevligt folk på bussen och som vanligt var det ju jag som snackade allra mest.. När vi hoppat av bussen behövde alla gå på toa så det blev ett väldigt skumt, men roligt toalettbesök, haha.
Vidare mot slagt, där vi träffade min kusin och hans vänner i kön.
Hade en superrolig utekväll med gänget (trots att alla inte hänge med in på Slagt) och ser redan fram emot nästa lördag!


PUSS PÅ ER<3

BHS

img_9008 (MMS)

Hejsan alla underbarisar! :D Är på sjukt bra humör idag!! Snabb vändning sedan igår och det gillar jag! Såg filmen "Skills" igår med Verre o matthias, en Svensk film rätt B men så jäkla bra ändå! Väl värd att se om ni inte sett det och han som spelade huvudrollen var ju inte helt fel ;) När jag kört dem två hem satte jag igång Burlesque. Vilken film! Superbra! Christina Augilera och Cheer var riktigt bra skådespelare och denna filmen passade dem som handen i handsken. Även är fanns det ju en snygging med i filmen -john. Aldrig i hela mitt liv har jag lyckats välja så bra filmer som dessa och speciellet inte två filmer på samma gång haha :) Nu ska jag kolla på reprisen av Idol från igår för jag missade det. PUSS PÅ ER<3


Tvärt om fast ändå så jävla bra!

img_2725 (MMS)

Kalla mig martyr, men när jag kom hem var jag helt själv hemma, mina planer på kvällen var kraschade och jag va sjukt deprimerad. När jag gick eftermiddagsrundan med Ruff så tänkte jag "va fan Carro! Ryck upp dig nu." Den tanken slog i kraft och jag tog mig upp till Toppen och Hemmakväll, köpte en stoor godispåse, chips, dippa och en cola samt hyrde tre filmer. På vägen hem plockade jag upp Verre och Matthias. Den deppiga kvällen slutade i Taco och filmkväll här hemma med en massa skratt och snack. Supermysigt och riktigt mumsigt! Riktigt glad att jag lyckades vända på denna kvällen och göra den till en underbar kväll! Nu rullar jag typ fram av allt godis (och jag som inte ens gillar godis?!) och alla chips jag tryckt i mig. Får bli ett hårt träningspass imorgon! PUSS PÅ ER<3


Igår

img_3707 (MMS)

Igår gick jag ner till stranden och kollade på stjärnorna med min bror


Pust..

img_9430 (MMS)

Himmel och rosenblad vad jag är trött! Inte bara trött för att jag inte har fått sova ordentligt utan trött på folk som kallar sig för vänner. Så många gånger har jag haft planer med dem som kallar sig för mina vänner, lika många gånger har jag blivit besviken för att det inte blivit som planerat. Okej att planerna inte blir som dem ska och man hittar på något annat tillsammans istället och gör något bra av det. Det är ju inte riktigt så det har blivit dem gångerna. Det har slutat med att jag sitter med mina föräldrar hemma i TV-soffan, kollar på någon halvkass film och är förbannad besviken och sviken över att dem betett sig som dem gjort och att hela min helg blivit förstörd. Nu har jag gett min fasiken på att jag ska inte vara den som sitter hemma med mina föräldrar hemma i TV-soffan och kollar på någon halvkass film och är förbannad besviken och sviken över att dem betett sig som dem gjort och pajjat hela min helg. Nu jäklar! Jag ska ut ikväll, det ska jag. Hoppas innerligt på att Frida blir klar med sin balklänning så hon kan hänga med ut. För det är ingen tvekan alls om att vi kommer ha kul tsm! Hoppas ni får en bra fredagskväll och en bra helg! PUSS PÅ ER<3


Best thing in life.

När allt känns skit är musik så jävla underbart!

En idol, en förebild och en otroligt bra sångerska.

Älskar min bror för han är den han är. Älskar min mamma för hon är den hon är. Älskar min pappa för han är den han är. Älskar min vovve för han är den han är. Min familj är den som alltid kommer finnas för mig. Min familj är på riktigt. Älskar min familj för det är just precis den!

PUSS PÅ ER<3

Ursäkta?!

Ibland undrar jag hur vissa av mina "vänner" tänker. Jag ställer alltid upp för mina vänner, dem är alltid välkomna hem hit, jag är den som ALLTID lyssnar på allas problem och det gör jag för jag bryr mig om mina vänner. Jag fattar inte hur vissa personer då kan ha mage att säga att jag bara hör av mig när jag vill ha något eller vill att dem ska lyssna på mina problem. Jag berättar mycket sällan för mina vänner om mina problem just för jag vet hur det är att vara den som lyssnar (inte för att jag har något alls emot att hjälpa mina vänner när dem har problem men ibland blir det lite väl mycket). Visst du kanske inte har det allt för lätt där hemma, men låt det inte gå ut över mig i ilska på mig, berätta istället vad som är fel och är det något du stör dig på med mig säg det. Jag tar det hellre direkt än att allt kommer på samma gång. Och innan du säger något, tänk på alla gånger jag ställt upp för dig och funnits där för dig. Med andra ord - tänk innan du uttalar dig. PUSS PÅ ER<3


My day

Karma comes back around.

KISSES TO YOU ALL<3


New friend

I'm going to call this part
- New friends.

Nytt kapitel.

Detta är en punkt i mitt liv när jag börjar ett nytt kapitel. Jag är trött på "det gångna kapitlet" så jag börjar på ett nytt nu.
Nytt kapitel involverar nya vänner. Såklart har jag kvar dem gamla vännerna, jag bara lägger till lite fler bland mina vänner. Älskar att träffa nytt folk och ikväll var jag hemma hos "en ny vän" och kollade film. När filmen var slut låg vi kvar i sängen och snackade & skrattade. Jag kom dit kvart över nio och jag åkte hem klockan två. Vissa människor kan man bara snacka om precis allt om i timmar!
I love it!

Nu sitter jag här med min natt-macka och njuter av dagen.
Jag njuter av att jag fick tränat, jag njuter av att min hemmalagade lasange blev så himla god, jag njuter av vänner som finns för mig, jag njuter av vänner som kommer finnas för mig, jag njuter av att snart få sova, jag njuter av att jag fått komplimanger idag att jag ser vältränad ut, jag njuter över att mitt hår är helt perfekt idag, jag njuter över att mitt blodtryck inte alls var så högt som man trodde

- JAG NJUTER HELT ENKELT AV LIVET JUST NU!

Natti natti

PUSS PÅ ER<3

Wake up it's a new day

På samma gång som det har varit rätt skönt att inte skriva något på två dagar så är det härligt att kunns skriva av sig nu.

Det känns som jag just nu är i ett sådan läge där jag bara är liksom. Jag går inte i skolan och jag har inte något riktigt fast jobb. Ibland gillar jag det och ibland är det riktigt frustrerande att inte ha något. Att inte ha något att göra om dagarana får mig ibland att känna mig obehövd, men det är oftast inte länge jag känner så, för jag har alltid min underbara familj och mina fina vänner vid min sida som stöttar mig i alla stunder. Det känns super!

Förutom att jag bara går hemma och skrotar så gör jag ju faktiskt om mitt rum.
Nu har vi vält en vägg och håller på att bygga upp en annan. Vi har flyttat dörren och snart ska jag bryta upp golvet, för där ska läggas ett nytt golv.

Innan golvet bryts upp ska jag agera hemmafru och städa köket samt sätta igång en tvätt sedan ska jag iväg och träna. Genast blev detta en fullspäckad dag och klockan är redan 12 så jag får nog röra på påkarna oim jag ska få något alls gjort idag.

Bjuder på denna träningsbilden från februari då jag och Emme tränade nästan varje dag.

PS. Om två veckor börjar Desperate housewifes! Can't wait!!! DS.

Ha en underbar dag!

PUSS PÅ ER<3

Släktmiddag och en underbar kväll

Då har man flyttat ut alla möblerna, varit på Byggmax och handlat samt rivit väggen och börjat regla upp den nya.
It feels wonderful!

Ikväll var planen att fortsätta ombyggnaden, men så blev det inte. Istället skulle vi till slagt, men det slutade med att vi satt och snackade skit och drack vin riktigt mysigt!

Vad har ni hittat på denna lördagkvällen?

PUSS PÅ ER<3

Ensam?

Har börjat ta ut möblerna från rummet nu. Så imorgon är det bara att ta upp golvet och lägga nytt. Jippie! Fick frågan innan om jag bråkat med mina vänner. - Nä det har jag inte. Jag har bara inte varit med dem, jag umgåts med innan när jag gick i skolan, sedan mitten på sommaren. Anledingen är att dem jag umgicks med innan började plugga direkt. Det vill säga att dem antagligen har svårt att ta sig tid för att träffas. Visst, vissa har hört av sig och vi har setts och umgåts lite, men den finns det andra som inte alls hört av sig, vilket känns jättetråkigt. Dem som inte hört av sig är vänner jag umgåts med riktigt mycket innan så jag har lite svårt att förstå varför det blivit såhär, menmen. Jag har andra vänner utöver dem jag gått i skolan med, som jag träffat mycket nu på sistonde. Det har blivit mer och mer hemmakvällar tillsammans med vänner än utgång och festande som det var innan. Just idag ville jag jättegärna till KB och festa, men ingen kunde, lite tråkigt, men så är det ibland... Så svar på frågan; nej jag har inte bråkat med mina vänner jag har bara inte bloggat om dem :) PUSS PÅ ER<3


Städning på G!                

img_6195 (MMS)

Då var det dags att flytta ut alla möbler samt lägga nytt golv och sätta upp garderobsdörrar.  YEY för min fredagkväll.. PUSS PÅ ER<3


Wihoioyeswiiie!

img_5797 (MMS)

Skorna på bilden (som man kanske inte ser så mycket av..) är nya och köpta åå H&M (såklart! Haha). Älskar dem! Men dem Är riktigt obekväma tyvärr.. Sitter på bussen nu och lyssnar på "Jack Sparrow" och njuter av att bli inringd till K&G i fyra timmar. Efter jobb ska jag och mamma till IKEA för att kolla (köpa) nya garderober till mitt rum. Känner för att gå ut oc festa ikväll, men det verkar inte vara någon av mina vänner som är särskiljt sugen på det:( så det blir att lägga nytt golv ikväll. Men det ska bli skönt att få det gjort hehe :) Ska ni hitta på något kul ikväll? PUSS PÅ ER<3


Leila bakar i Frankrike

img_7424 (MMS)

Nu har jag varit en låång runda i stan med mamma, varit ute en lååång runda med Ruff samt ätit middag med pappsi. Är sjukt nöjd med min dag och kväll. Så nu slänger jag mig i soffan och kollar på Leila bakar i Frankrike tills jag ska köra iväg och hämta Mammsi i Heldingborg! PUSS PÅ ER<3


En kul grej

img_9465 (MMS)

Har laddat ner en liten rolig app. Fullkomligt onödig men jag gillar den. Det är "IKEA kondis" appen till iphone. Där kan man se hur långt man cyklar, går eller springer och hur mycket man förbränner i kakor haha. Dessutom finns det recept på olika kakor (vilket är typ anledningen till att jag laddade ner den hehe). Provade den innan idag och igår när jag var ute med Ruff. Resultatet blev väl inte snabbast i stan precis men så är det när man är ute med ruff. Man måste ju stanna och kasta pinnar i skogen och leka lite med tången på stranden! Jag verkligen ÄLSKAR hösten! Älskar alla färger, höstsolen, höst rusk-regnet, gummistövlarna, höstjackorna, tvekan på morgonen om man ska ta på sig halsduken och vantarna eller om man ska stålsätta sig och hoppas på att men inte fryser häcken av sig påväg till bussen, dricka te tröjorna och den så småningom mörka kvällarna. Kanske är jag ensam om att se det ljusa i hösten och alla dess andra tråkigheter, men med hösten kan jag "vända på medaljen och dess framsida". PUSS PÅ ER<3


Det är en "dricka te tröja"

img_4375 (MMS)

8sanningar om mig: 1. Jag har tre jobb; H&M, K&G och servitris. 2. Jag vill inte flytta hemifrån för jag tycker det är fördyrt 3. Jag tänker ofta att jag ska träna, men på sistonde har det inte blivit som jag tänkt, så jag har inte tränat på ca tre veckor nu. 4. Just nu vill jag bli dietist 5. Ända sedan första Spanien-resan när jag var 8år, har jag velat vara reseledare. 6. Saknar att inte ha någon att kunna berätta precis allt för. 7. Det var över 1 1/2 månad sedan jag var ute och fest-festade. 8. Jag har förlite tid för allt jag vill göra och hatar att prioritera. Nu har jag ätit lunch, jobbat och Ruff står redo för att gå ut vid dörren. Dags att gå en runda nu. PUSS PÅ ER<3


+ & -

Yes! Min telefon fungerar igen WIHOIO!!:D Det var dagens +. Dagens minus har jag faktiskt inte än, eller jo, det är nog att jag gick stressa lite imorse. Men å andra sidan så hör det ju faktiskt lite till en morgon; att stressa. Ännu en gång sitter jag på bussen påväg till jobb och denna gången har jag inte blivit klämd i dörren eller så, haha. Ikväll blir det filmiskväll med en vän jag ire sett på väldigt längesedan (käns det dom iallafall.. PUSS PÅ ER<3


Så jävla klantig!

Åh, så irriterad jag blir på mig själv ibland..

Skulle till gymmet, men va riktigt hungrig efter jobb så jag åkte hem och åt sen pallade jag inte ta mig till gymmet, haha. Istället gick jag en lång runda med Ruffemannen. Det var en riktigt härlig runda, men såklart tappade jag telefonen i sanden nere på stranden så nu fungerar inte ljudet på telefonen.
KLANT-CARRO!
Så nu måste jag lämna in telefonen, hur pinsamt som helst eftersom han är skitsnygg som jobbar där vi köpte telefonen + att alla som jobbar där brukar äta hos oss när jag jobbar..
KUL!

Nu sitter jag i soffan och tycker lite synd om min och min telefon. Ska snart ta tag i mitt rum och sedan ska jag baka kanelbullar. Blev så sjukt sugen på det när vi snackade om hur mysigt det var att sitta hemma i köket i en stor kofta, tights och dricka kaffe o äta kanelbulle, på jobb.

PUSS PÅ ER<3

Late late late..

Har jobbat hela dagen vilket har varit skitkul! Jag går inte till jobb med huvudsyftet att tjäna pengar, utan för att jag gillar det jag gör och jag älskar mina jobb! Sen är pengarna ett väldigt stort PLUS. Åh, när jag tog bussen hem från K&G va det helt mysigt. Det duggregnade lite, det var mörkt ute och jag kände att nu är hösten här. Supermysigt! Längtar redan till Halloween när man gör pumpa-gubbar, barnen går bus eller godis, höstlöven ligger på marken och allt är bara då himla mysigt! Nu ska jag snart gå och lägga mig. Eftersom jag jobbade och inte alls tänkte på mat trots att jag jobbar på restaurang så blev det en väldigt sen middag. Att äta kvällsmiddag kl 10 är verkligen inte okej! Haha Nya tag imorgon! PUSS PÅ ER<3


Jeansskjorta och ett smile på läpparna

Ännu en gång sitter jag med ett smile på läpparna på bussen. Är påväg in till jobb. Det blir dubbelpass idag med. Först H&M sen K&G. -wonderful! Nu ska jag fortsätta lyssna på Open happiness. PUSS PÅ ER<3


Lösgumsröd

Just nu rullar jag fram i en lösgumsröd Toyota. Ritigt härlig är den att köra, och vilket drag det är i den! Ikväll ska mamma och pappa ha gäster så jag hjälper dem att förbereda middagen och städa lite. Tycker det är så himla mysigt när Mammsi och Pappsi har gäster här hemma. Det blir god mat, levande ljus, mysig musik och deras vänner kommer hit. Jag minns när jag var liten och dem hade gäster och man skulle gå och lägga sig på kvällen och somnade till musiken, skratten och rösterna från vardagsrummet, så himla mysigt! Nu har Pappsi kommit hem med alla grejerna till middagen så det är dags för mig att hoppa ner från köksbordet och börja hjälpa till. PUSS PÅ ER<3


Im so happy Im so glad!!!

img_8386 (MMS)

Bjuder på denna bilden. Den är från min och Josies cykelsemester i somras. -Underbart! Var helt nere idag när jag skulle låsa upp skåpet och ta mina saker från jobb. Detta var nämligen sista dagen för mig. Just då kommer det fram att jag har fått ännu fler tider!! Wihoio!! Så jag slapp lämna från mig nyklarna och blippen. För på måndag fortsätter jag jobba på H&M! SWEET! Har spenderat hela kvällen framför TV:n i mjukiskläder. Riktigt mysigt. Va så jäkla trött innan idag så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men efter en lång dusch, lite hårklippning, middag och en kaffe blev jag lite piggare och lyckades iallafall hålla mig vaken genom filmen :) Nu är jag sinnes trött igen och ska bara gå en vända med Ruff innan jag bäddar rent och ska sova. PUSS PÅ ER<3


Som ett tomrum

Den ena dagen är inte den andra lik. Det är väl tur det för isåfall hade jag inte pallat. Imorgon är mina "fasta" dagar på H&M slut. Känns väldigt sorgligt och jag är jättelessen, men hoppas på att bli in ringd igen! Kan säga att jag har aldrig känt mig så välkommen på en arbetsplats som jag var här. Alla är jättetrevliga, pratglada, omtänksamma och tar verkligen hand om mig och visar hur saker och ting ska vara. Det har varit underbart! Och jag säger definitivt inte hejdå till H&M eller modebranschen, för där ska jag absolut jobba mer! Nu ligger jag i sängen och det har börjat "grusa till" i ögonen så det är dags att lägga ner telefonen och sova en stund. PUSS PÅ ER<3


Mas information porfavor!

img_0875 (MMS)

Jag är så sjukt trött på människor dom inte vågar stå för vad dem tycker, som är någon annan än sig själv och som tofflar för att andra ska må bra och för att undvika bråk. Va fan, -va dig själv - stå för vem du är och vad du tycker och låt ALDRIG någon trycka ner dig. Efter jobb åkte jag hem och åt, innan det var dags för mig att åter igen åka in till stan. Denna gången var det inte för att jobba, utan för att gå på polisens informationsmöte om polisskolan. Det var intressant och föreläsarna var både gamla som jobbat 35år i branschen och unga som var nyexaminerade poliser. Dock måste jag ju säga att informationen om själva skolan var riktigt kass och dem som var på mötet var riktiga stolpskott.. Att man inte tror att man har kondition nog att springa 2km på 10min (som var ett av fystesterna i skolan) fick mig nästan att tappa hakan! -Då ska du nog inte söka till polis käre vän. Tankarna om framtiden bara flyger iväg och allt känns som ett enda stort virrvarr. Så jag går och lägger mig nu och hoppas på en god natts sömn! Natti natti PUSS PÅ ER<3


Arg

Åh, just nu är jag så jäkla arg, inte på er, eller en sak/person. Jag är arg på att den personen som vann min ena auktion på Tradera inte har betalat, jag är arg på vänner som lovar saker och inte håller det samt inte hör av sig, jag är arg på att bli jämförd med människor jag stör mig på, jag är arg på min kväll, jag är arg på mitt stökiga rum, jag är arg på mig själv för jag inte tränat, jag är arg på min säng som jag inte bäddat, jag är arg på att jag inte har något att ha på mig... Och allt började med två ord. -Plocka undan! Kul kväll. Har iallafall kommit fram till en sak (för idag) jag ska inte skicka iväg något "saknar dig"-sms till vänner som inte hör av sig längre. Det är Alltid jag som gör det, det är alltid jag som tar kontakt, fixar och donar, jag är rätt trött på det. Just nu vill jag bara ha någon som tar hand om mig. Jag har fina vänner, mycket fina, men det är sällan dem kan ses, vilket är synd för det är så många jag hade velat träffa så mycket mer, men jag orkar helt enkelt inte vara den som "håller vänskapen vid liv". Hade varit trevligt att vara den för en gångs skull fick ett sms "ses en stund på måndag eller någon annan dag i veckan?" eller en pling "vill du hitta på något?" istället för att vara den som frågar. Aja, jag är nog bara trött nu och lite nojjig över att inte ha fått fler jobb-timmar inbokade efter denna veckan. Det blir säkert bättre imorgon.. Hoppas jag. Annars vet jag faktiskt inte riktiigt vad jag gör. Natti natti! PUSS PÅ ER<3


En saknad vän ett vitt leende och en pratg...

img_6653 (MMS)

Rubriken talar för kvällen. För andra kvällen i rad har jag lagat middag till halv åtta hos mig, bakat kladdkaka i små formar och kollat på Idol med familjen. Mys på hög nivå! Nu ska jag bege mig till en kompis för filmkväll! PUSS PÅ ER<3


Då var man på G

img_8036 (MMS)

Än en gång var man då påväg in till stan för att jobba!:D Fint bussällskap fick man idag:) träffade Frida på bussen, trevligt trevligt:) PUSS PÅ ER<3


Thoughts becomes music.



GODNATT OCH PUSS PÅ ER<3

Iiiiiii'm on... My Way home!

img_3109 (MMS)

Äntligen är denna jobbdagen slut och därmed denna jobbveckan! Dock betyder det inte mycket ledighet för mig inte.. För imorgon börjar en ny jobbvecka och nästa första hela lediga dag blir på lördag. -Fan vad jag ska vila ut då!:D Sitter på busshållplatseb och väntar på att Matthias ska komma och köra mig hem eftersom jag glömt både bankkort och jojokort hemma.. Ingen kommentar där nä. Haha. PUSS PÅ ER<3


Hoppas på ett trevligt hem

Minns ni dessa skorna jag bloggade om innan?

 Som jag skrev att jag köpt på Tradera? Nu är det ju så att jag har hämtat ut paketet och provat skorna. Till allas stora förvåning så var det ju fel storlek jag köpt, så nu tänkte jag sälja dem. Eftersom jag nyss hämtat dem och det dessuom var fel storlek på dem så har jag inte använt dem alls, dem har inte ens suttit på mina fötter..
Skorna ser exakt ut som dem på bilden och är köpta från ett företag och inte en privatperson.
190:- (ikl. frakt) kommer du och hämtar dem så blir det 140:-
Det är storlek 39
Hoppas att skorna kan få ett bra hem och en lycklig köpare som har mer användning för dem än jag!

PUSS PÅ ER<3

Work nr. 3

img_8872 (MMS)

WOW! Just nu har jag många "bollar i luften" - precis så jag vill ha det! Dock är det inte riktigt det jag hade räknat med när jag slutade gymnasiet. Jag trodde bara att jag skulle vara hemma och chilla, ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Det var ju det jag längtade efter så grymmt mycket undertiden som jag gick i skolan. Att sjuka sig någon dag bara för man inte kände för att gå i skolan kändes som himmelriket för mig, och vad hade då inte varit bättre än att få vara hemma hela dagarna och göra ingenting? Dagen efter stundenten kände jag myror i kroppen, jag ville göra något, jag hade inte tid att bara sitta och chilla, varför skulle jag göra det. Ångesten växte, var det fel beslut att inte plugga vidare direkt? Det var ju inte det jag ville just då, men vad skulle jag göra nu? Jag hade mitt jobb på K&G, men det var en dag i veckan, det kunde jag ju inte leva på. Nu har jag tre jobb och är riktigt nöjd med mitt val om att inte plugga vidare direkt. Jag hade inte pallat att gå i skolan och plugga så mycket som man gör på högskolan. Att ta ett eller två år från skolan känns helt rätt och nu har jag ju både jobb och tid att jobba närsom, dag-natt-morgon-middag-kväll, och det är precis det jag gör! Den gågna veckan har det varit H&M på förmiddagarna, K&G på eftermiddagarna hem och nu som igår jobbade jag på Tetra Pak:s företagsfest. LIFE'S WONDERFUL RIGHT NOW! Hade riktigt roligt igår på jobb! Jag fick både träffa och jobba med Josie, vilket var riktigt kul. Skulle egentligen stå vid buffén och hålla koll på den, istället fick jag stå och hälla upp, blanda och dela ut fördrinkar, stå i baren och torka bord. Hoppas verkligen att jag får jobba där igen, för det var verkligen kul, och teamet ver riktigt härligt att jobba med. Nu ska jag vila mina fötter, för imorgon är det K&G som gäller! Känner att det blir väldigt mycket jobbsnack nu, men det är så mitt liv ser ut just nu. PUSS PÅ ER<3


En dag att älska!

Kvällar som denna kan man inte göra annat än bara ÄLSKA! Åh, jag är så glad! Har fått mer jobb på H&M, imorgon ska jag jobba med min Josie, jag har jobbat tio timmar både idag och igår, nu är jag påväg hem, dem plöjer åkrarna så det doftar sommar OCH det är sommarregn i luften, dendär metalliga ljuva doften! Fan vad jag älskar denna dagen! :D Nu ska jag bara hem och äta sen ska jag faktiskt sova för jag ska pup tidigt och köra Pappsi till jobbet. IIIIh! Lovi lovi lovi!!!!!<3 PUSS PÅ ER!!!! <3


Smartis!.

Ja, då har man lärt sig att man ska ha kontanter ute, för man vet aldrig när man bryter bankkortet.. Skulle sätta ner det i plånboken och då bryter jag kortet.. Ja det blir spännande och se hur man överlever denna Jobbdagen utan pengar. Jobbade sex timmar på H&M igår och sedan fyra timmar på Kniv och Gaffel. Så det var ett tio timmarspass, samma blir dett idag - Fan vad gött!! :D Hoppas på att få komma hem i tid idag iallafall... måste bara säga att; fan vad bra jag sov i natt! Somnade direkt när jag lagt mig, underbart! Fler sådana kvällar tack:D PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0