Julen

Så då va denna julen över. Nästa år ska jag inte fira jul. Förr älskade jag julen och har gjort ända fram till igår, men idag blev allt bara förmycket och helt värdelöst. Så nästa år firar jag inte jul.

PUSS PÅ ER<3


Last day at Kniv&Gaffel

Idag va sista dagen för mig på Kniv & Gaffel. Efter att ha fått heltid på Sam's så säger jag hejdå till KG. Fyra underbara år och en massa söndagar senare så är det dags att sluta. Och vilket avslut det blev! Kommer sakna dem underbara arbetskollegerna. Många minnen tillsammans med dem, både roliga, tokiga och knasiga.


Home again

Vad mer kan man säga än att jag VILL TILLBAKAAAA!!!!
För er som inte vet så har jag haft världens bästa vecka i Bad Gastein. Jag har varit på reseledarkurs och träffat så jäkla underbara människor som man bara inte vill släppa taget om nu när man åkte hem till lilla Höllviken.. Det har varit en sjukt intensiv vecka med väckning kl 5/06,45 på morgonen till mycket sena kvällar på Silver Bullet. Önskade jag kunde stannat. Hade jag varit arbetslös och haft min kära bräda med mig så hade jag inte tvekat en sekund över att stanna!
Ett gäng på 47personer som umgås dygnet runt i 10 dagar blir mer än ens vänner, det blir liksom som en liten familj och jisses vad kul vi haft. Även om det har varit kjempejobbigt så ångrar jag inte detta beslut en sekund!
 
Tyvärr (eller tyvärr och tyvärr..) så fick jag jobb precis innan jag stack iväg till alperna. Har jobbat där en månad och trivs som fisken i vattnet, men ååååååh vad jag vill sesånga!!!
 
När vi skulle åka hem var det fyra killar och en tjej som stannade och det gjorde ju inte det hela bättre för oss andra som ville stanna!
 
Nu ska jag äta klart min frulle och sedan bege mig till IKEA i detta snöoväder.
 
PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0