En bild på dig och fina syskon

Då va det dags igen!
Dag 6.
En bild på dig och dina syskon.
Jag bara har ett syskon, en bror, han kan vara både världens bästa och världens jävigaste bror, men för det mesta älskar jag honom!


Lite annorlunda än gårdagen..

Kvällen spenderas lite annorlunda än vad den gjorde igår.
Ikväll är det fotboll, kycklingvingar och öl.
Manligt javisst!
Men så är det när pappa får bestämma.

Middagen igår, jisses vad god den blev! Godare än vad jag föreställde mig i mitt lilla huvud.
Mums.
Lätt värd att göra igen!

PUSS PÅ ER<3

Middagen från igår


Don't judge me

Jag förstår inte riktigt detta.. Folk skriver heltiden döm mig inte, döm mig inte för hur jag ser ut, var jag kommer från, vem jag umgås med förrän du har gått i mina skor.
Det skulle betyda att man var tvungen att gå i alla ens vänners skor innan man kan berömma vem dem egentligen är. Jisses vad jobbigt det hade blivit!
Vem säger att man inte kan drömma folk rätt även om man inte gått i deras skor? Och om man nu känner att man blir feldömd av så många människor att man jämt behöver säga/skriva ut att "döm mig inte förrän du gått i mina skor" så kanske man borde börja berätta för folk hur man vill att dem ska se på en istället för att bli arg och irriterad för att folk inte ser på en så som du vill att dem ska se på dig.
Dagens tanke.
PUSS PÅ ER<3

En förklaring jag aldrig kommer få

Jag har inte kunnat säga det innan, för jag har alltid vänt på det så det blivit mitt eget fel.
Men helt seriöst, jag orkar inte mer nu.
Varför kan du inte bara ge mig en förklaring, en förklaring till varför du gör såhär mot mig?

PUSS PÅ ER<3

Medelmåtta

Jag tror att jag bara ska gå och gräva ner mig.
Det är nog så jag gör mig bäst.

Godnatt

Du är helt underbar!

Wihoio.
Idag har det varit en mysig dag och jag har världens bästa vovve!
Så duktig han var idag när vi va ute och gick.
Världens underbaraste vovvsing!!


Imorgon ska jag påbörja mitt "lilla" projekt med att göra om Oscars rum til ett syrum!
Ska bli hur kul som helst.
Men idag orkar jag faktiskt in ta tag i det..

PUSS PÅ ER<3

My long walking day


Nä, jag har inte varit på skidsemester, fastän det kanske ser ut så på bilderna.. Haha.
Gick en suuuperlång runda med Ruffemannen innan idag så nu ligger han helt utslagen på mattan där hemma!

Ikväll är det jag som står för middagen, får se hur det slutar, men jag har en plan och i mitt huvud ser middagen lovande ut!


PUSS PÅ ER<3

It won't take long until it gets reality

Tänk vad musik kan göra!
 Det kan hjälpa en komma ihåg.
Få en att glömma.
Uppmuntra en när man är ledsen.
Få en att vilja gråta.
Få en att tänka på en speciell person.
Få en att börja skratta.
Få en att vilja tillbaka till en plats man varit på.
Få en att bli glad.
Få en att vilja dansa.
Få en att vilja gå under jorden.
Få en att bli taggad.
Få en att vilja skrika.
Få en att vilja springa en mil.
Få en att vilja ligga kvar i sängen en hel evighet.
Få en att vilja hitta på saker man aldrig annars skulle gjort.

Utan musik hade världen varit ett trikigt ställe.
Utan musik hade det där "Feel good moment" inte varit så feel good.
Det hade varit som att skriva feel good -feel good- istället för -feel good-.
Det är liksom mer känsla i -feel good- än vad det är i -feel good-.
Samma sak med musik.

Musik är som en drog jag inte kan vara utan.
En tyst stund kan vara skönt, men är det tyst förlänge får jag abstinens.

Olika låtar får mig att tänka på olika personer och olika stunder i livet.

=

.

=

Galna bilturer med Linis! Glömmer aldrig när vi skulle hem från Slagt och jag skulle tvunget dra han i BMWn brevid oss vid rödljuset, vilket slutade i ett race precis utanför polishuset... Haha dagar man minns!
.

=
Cassandras och min galna resa till Turkiet, båtturer med helt random människor, träskande och en jäkla massa skratt!
.

=
Min och mammas shopping resa till London. Riktigt rolig va den! Massa skratt och en massa shopping
.

=
När Josefine och Louise fyllde 17. Sjukt rolig fest och den första riktiga festen vi hade på gymnasiet. Haha glömmer aldrig Alexandras mormor-strumpor!!! Kan fortfarande skratta åt det!
.

=
Hallååååå! Haha, sommaren 2010!!!
Keri va lite krasslig ett tag..
.

=
STUDEEEENTEN!!
.

=
London med bästa Karro!!
.

Har många låtar som kan kopplas till olika stunder, men skulle jag lägga upp alla så hade det tagit mig år och dar!

PUSS PÅ ER<3

sometimes the time hurts

Igår kunde jag inte somna för jag låg och tänkte på hur mycket jag saknar mormor och morfar. Egentligen var inte min morfar kanske den bästa morfarn, men i mina ögon var han den absolut bästa morfarn man kunde ha. Han var aldrig med på mina simlektioner, han följde aldrig med oss till affären, han var aldrig på skolavslutningar eller skoluppträdanden, det var mormor och hon var världens bästa mormor! Morfar, han var den som kom med godis till en när man var sjuk, han var den som lät en leka "säck" (en lek vi brukade leka när vi var där hemma, dem hade en säck som såg ut som ett påslakan som mormor sytt av mitt gamla sängöverkast. Det var randigt i alla världens härligaste färger, med små körsbär på. Så hoppade man i säcken och morfar bar upp säcken på ryggen, så som jultomten bär sin julklappssäck och så sprang han runt i huset. Mormor gillade inte när man sprang runt i huset, men det var den roligaste leken som fanns!) och han var den bästa morfarn i hela världen!

När man jobbar på Konsum här nere ser man barnfamiljer hela dagen. Mammor, pappor, barn, mormödrar, morfadrar, farfadrar, farmödrar. När jag ser mormödrar med sina barnbarn får jag alltid flashbacks från hur det var förr och hur mycket jag verkligen saknar henne!
Jag kan sakna mormor och morfar hur mycket som helst och jag kan gråta hur mycket som helst, men dem kommer aldrig komma tillbaka. Så är det bara. Antar att jag inte riktigt vill inse det, även om det har gått snart 10år sedan båda gick bort.

Idag var det en mamma som var inne och handlade med sin flicka. När dem hade plockat hop allt dem skulle ha, la dem upp allt på bandet. Mamman betalade och undertiden hoppade flickan upp på den där lilla hyllan som finns i slutet av bandet, öppnade påsen och började plocka ner varorna i påsen. Hon var nog inte mer än tre-fyra år och hon var helt koncentrerad på det hon gjorde. Det enda hon tänkte på var verkligen att få ner varorna i påsen. Då kommer pappan in genom dörren och ställer sig bakom henne, håller för hennes ögon och säger "gissa vem det är" flickan blir överlycklig, vänder sig om och kastar sig i hans armar och får fram ett glädjeskrik "Heeeej pappa!".
Tänk när det va så, när man blev överlycklig över att få träffa sin pappa efter bara en dag ifrån honom. Sist man såg honom var på morgonen och när man, 10 timmare senare, ser honom igen blir så lycklig, det är helt underbart!
Ibland önskar jag att det var så. Att det kunde vara så för alltid. Speciellt när man ser sånda stunder som idag. Det är då man bara vill spola tillbaka tiden.

Visst det finns stunder jag saknar som när jag var liten, men det finns stunder jag aldrig skulle vilja vara utan. Samtidigt som det blir roligare att åka utomlands med familjen, för man kan hitta på mycket mer saker tillsammans, blir det också svårare att hitta på saker tillsammans när man är hemma. Min bror har sina kompisar, jag har mina kompisar, det blir svårare att hitta dagar att hitta på saker på.

Tiden går, jag slutade dagis, jag gick ut grundskolan, jag slutade nian (vilket var det härligaste jag gjort!), jag började gymnasiet (utan att känna en enda själ på den nya skolan), jag skaffade massor med nya vänner, jag blev tillsammans med min allra första riktiga pojkvän (Som inte varade så länge), jag åkte på min allra första resa utan föräldrar (London), jag åkte på min andra semester utan föräldrar (Turkiet som var helt jäkla underbart), jag träffade en underbar kille (som jag fortfarande umgås med), jag tog körkortet (den största befrielsen jag fått!), jag åkte på ännu en semester utan föräldrar (London..Igen!), jag tog studenten (Jisses, den absolut bästa dagen i mitt liv.. So far!), jag fick jobb på H&M (Det roligaste jobbet jag haft!), jag jobbade på olika event, jag åkte på en resa (utan föräldar, igen!)

Och här är jag idag, tre jobb, en dröm om att åka på långresa till Nya Zeeland, fyra underbara resor framför mig -London, -Tågluffa i Europa, - Turkiet, - USA, vänner som är vid min sida, en underbar familj och ett liv som bara väntar på att få levas.Tiden väntar inte på någon.

-Jag kommer bli vuxen varesig jag vill eller ej.

Och just nu känns det som att det är just precis vad jag vill! Jag vill inte glömma något, jag vill bara gå vidare, gå vidare i livet och minnas allt jag varit med om, allt från första dagen på simskolan, till dagarna hos mormor och morfar, till semestrarna med familjen, till alla andra underbara stunder i mitt liv, studenten, balen, pappas 50års dag.
-ALLT!

PUSS PÅ ER<3

Ärligt..

Trodde aldrig att jag skulle göra det, men sitter och kollar på Big Brother... Ärligt, vilket jävla skit program! Haha så pinsamt!!

Snart är det 90210!!!!
Wohoio!

PUSS PÅ ER<3


Kvällens tankar

Har nyss sett dokumentären om costa concoria. Så hemsk händelse. Det är sånt som verkligen inte får hända och sånt som man verkligen inte tror ska hända, när man hoppar på ett av världens största kryssare.

Kvällens tanke har ingenting med costa concoria att göra haha. Knäpp som jag är så har funderat på detta ett tag nu.. Varför säger man att man är I bilen, men PÅ bussen? Och att man är i Turkiet, men PÅ Sicilien? Ja jag vet att Turkiet är ett land och sicilien en ö, men vadå, kan man är väl inte mer I landet Turkiet när man är där än vad man är I Sicilien när man är där?

Det har säkert med grammatik att göra och jag har säkert lärt mig någon gång (typ i ettan eller tvåan på grundskolan) varför det heter i och på och varför man ska använda I vid vissa meningar och PÅ i vissa meningar för att få rätt betydelse på meningen, men det har jag glömt/förträngt a long time ago!

och visst det låter bättre att säga att man är på bussen än i bussen och att man är i bilen än på bilen. Fast egentligen är det ju samma sak. För om du är på bilen så menas det (och tolkas) att du är ovan på bilen, men säger du att du är i bilen så menas det (och tolkas) att du är inuti bilen, medans I och PÅ bussen har samma tolkning/mening och det är att man sitter inuti bussen.

Aja, I rest my case, men hade varit kul om någon hade förklaring till I och PÅ. Hahaha

Godnatt!

PUSS PÅ ER<3


Mums

Mmmm!

Kvällens bästa;
Camenbert med hjortronssylt.

PUSS PÅ ER<3


Myskväll

Åh, detta har varit en helt perfekt dag med ett perfekt slut!

Jobbade idag, det var jobbigare än vanligt, vilket gör att det är extra skönt att komma hem! Sedan åt jag middag tillsammans med la familia och nu avslutades det med en låååång varm dusch. Har lånat Mammsis bodylotion som luktar såå gott och nu sitter jag i pyjamas in virad i en stor gosig filt och äter choklad.

- kan det bli bättre? Tror knappast det!

PUSS PÅ ER<3


Men blä vad orättvist!

Åh jag vill inte, jag vill inte, jag vill IIIINTE jobba idag...

Bara kolla ut, så fint väder det är (iallafall hos mig) strålande soool och heeelt underbart!
Hade hellre tagit en promenad ner till stranden eller åkt in till bo01 och njutit av det fina vädret.
Istället är man "inlåst" på mobila i 6timmar..
Aja det kommer väl fler dagar som denna!

PUSS PÅ ER<3


Läskiga människor..

Varför är det så att all läskiga människor kommer fram på kvällen?
Eller är det så att dem faktiskt är framme även på dagen? Och att det är så att man lägger märke till dem läskiga människorna på kvällen för att resten av människorna är hemma och sover då?

Kvällens tankar..

Just wondering!

PUSS PÅ ER<3


Vår? VÅR!!!!

Stöörigt!
Varför försvinner solen alltid bakom molnen så fort man tar fram solbrillorna?!
Någon som kan förklara det för mig? Haha

Sol eller ej, mina glajjor är iallafall med, uppe på huvet nu. Äntligen har det blivit så pass varmt att jag kan använda jackan från London istället för sen stora buffliga vinterjackan! Och sen så klart!!, mina nya skor.

Det vill säga, jag är redo för en dag på stan!

PUSS PÅ ER<3


My day

Skorna- det va dem jag sett ut som min superduper snälla mammsi köpte till mig idag!

Symaskinen- för att symbolisera min nya garderob/mitt syrum.

Jag- för att mer eller mindre visa hur jäkla trött jag va idag efter jobb!

Posten- iiih, efterlängtade saker allting!!

Bordet- mysig fredags middag med päronen.

PUSS PÅ ER<3


Dagens visa ord.

"För att det ska finnas framgångar måste det finnas motgångar"

Du kan inte få allt det du vill ha, men kämpar du och har som mål att lyckas, kommer du klara mycket mer än vad du någonsin trott var möjligt.

PUSS PÅ ER<3


Yes!

Åh!

Typ världens lyckligaste tjej!
Eftersom mim bror har flyttat ut och hans rum nu mera står tomt så kom jag med den ljusa idén att det skulle bli min lilla ateljé!
Där jag ska ha symaskinen och en liten "walking closet".
Vet ni vad det bästa med detta är??
Mammsi och pappi gick med på det och tyckte att det var en jättebra idé!

Wihoio!!!

Vet EXAKT hur jag vill ha det där inne. Det ska vara vita linne gardiner, där sängen stått innan ska det vara en lång klädstång, på kortsidan ska där vara skohyller och på andra sidan ska där
Vara ett bord till symaskinen och på andra kortsidan ett stort bord som man kan ha tyger och klippa ut mönster på.
Jävlar vad pepp jag är! Haha

Juste! Sen fick jag ett par ööööver snygga skor av mammsi idag!:D

PUSS PÅ ER<3


Wiiiiiehoiooooo

Wiie!
Fyfan vad glad jag är idag!!!!:D
Fick ett mycket efterlängtat vykort från Italien och ett annat vykort från Österrike som kom som en positiv överraskning! Älskar att få kort! Haha, sen kom lönen och lite annat smått och gott. Mums!

PUSS PÅ ER<3


Det finns stunder man saknar.

<3


Now you're just someone I used to know


Laugh

Muuuuuuums!
Haha sitter vid TVn tillsammans med mammsi och äter ben & jerry's coockie dough.
-så sjukt gott!
Åh jag älskar när hela familjen är samlad (nu låter jag som min mamma, men men) det är liksom så härligt. Vi kan skratta åt exakt allting tillsammans och snacka om nästan vad som. Sjukt härligt är det!
Har varit en härlig dag med mammsi inne i stan och nu är man fattig som en kyrkråtta.. Tur det är löning imorgon!
PUSS PÅ ER<3

I can't make it rain

Jag har tänkt på det hur vi alla förändras, hur man glider från vänner man varit riktigt nära, som det knappt kunde gå en dag utan att man sågs, eller en timme utan att man smsade varandra eller en sekund utan att man var tvungen att berätta exakt allt man gjort sagt upplevt och varit med om.
Dem vännerna är väldigt ovanliga nu när man gått ut ur skolan. Missförstå mig nu inte, jag har många, väldigt nära vänner, men det var liksom en helt annan grej när man gick i skolan. Man sågs varje dag, man hängde efter skolan, man klagade över alla läxor och uppsatser, prov och uppgifter som skulle göras. Det är precis som när vi gick ut skolan så slutade vi ha saker gemensamt. Det är en skrämmande tanke. Tänk att med dem riktigt nära vännerna jag hade under min skoltid, som jag inte har nu, var det enda gemensamma vi hade, skolan. Å andra sidan kan man tänka som så, att skolan har alltid funnits i mitt liv, tills jag tog studenten. Den har funnits där sedan jag var sex år och i princip alla mina vänner jag skaffat under åren har jag skaffat genom att jag har gått i skolan. Sjuk tanke, men det är så det e.
Anyway ännu en sen kväll då jag suttit uppe förlänge och kollat film och sedan gått och lagt mig och börjat tänka på en massa. Ville bara rensa huvudet!
PUSS PÅ ER<3

How can yo know so much

Åh åh åh åh va dra lääääängtar tills min bror ska ta studenten!!!!
Det va en sjuk dag, den dagen man tog studenten!
Kollade på bilder från när jag tog studenten i somras, jag vill bara tillbaka till den dagen!
Så jävla underbart!
Dagen innan var allt sjukt stressigt med allt Sorsele fixas och dagen efter mådde man skit och allt var bara blää för då va ju allt över.
Men min bror har ju ett år kvar i skolan innan han tar studenten så man har en stund till att längta!
Haha
PUSS PÅ ER<3

+skadeglädje+

Jag tror bannemig snart att det är dags för min nya "kvällsrutin" haha, 90210 och min brors iPad i knäet!
Åh snart är det vååååår!
Det är iallafall vad dem säger på nyheterna.. Haha dem tydligaste tecknen var geggamojjan och "vinter hjeck".. Haha första gången jag hörde att han sa vinter hjeck va det ju kul, men andra gången var det ännu roligare!
Ja jag har sjukadse skadeglädjen.. Men jag kan faktiskt inte hjälpa det!
Så jag gör set absolut inte för att vara taskig eller för att reta någon, men det går verkligen inte att hålla sig för skratt när någon trillar, slår sig eller pratar konstigt.. Det är inte bara när andra slår sig eller trillar, det är även när jag själv gör det.. Som idag haha, ja ni som känner mig vet ju att jag kan vara sjukt klantig.. Men när jag skulle gå intill omklädningsrummet på jobb snubblar jag precis i dörröppningen så jag trillar in haha, tur att det inte va någon annan där än jag haha, kände mig sjukt efterbliven efter att ha trillat, men mer efterbliven när jag får världens skrattanfall..
När jag sedan skulle berätta det för mamma kunde jag inte ens få fram vad det va jag skulle säga för jag bara skrattade och skrattade och tårarna rann.. Haha herre gud alltså!
Nä nu är det dags för 90210!!!!!! :D
PUSS PÅ ER<3

Baby just come over

Sitter i soffan och njuter av mitt is kaffe samtidigt som jag lyssnar på underbara sommarlåtar och planerar.
LOVE IT!
Denna dagen blir liksom bara bättre och bättre!
Snart ska jag bege mig till jobb och jobba 4timmar sen får vi se vad jag hittar på. Kanske blir det en bända till Trelleborg och träffa vänner jag inte sett på riktigt länge,eller så blir det bara att sitta hemma och mysa:)
Mamman är i Köpenhamn idag med en vän så jag har turen och har bilen så jag slipper gå till jobb, suuuuper!
PUSS PÅ ER<3

Vi byter nummer..

Oh oh!
Wiie vad glad jag ääääär!!!:D
Hihi men kan inte riktigt säga varför för det är en hemliiiiis! Fast den 18mars får ni veta vad det är! Hihi.
Jag planerar och planerar och planerar och jag äääälskar det!
Undrar bara hur länge jag kommer att kunna hålla mig från att berätta det! Fast jag är rätt bra på att behålla hemligare och med tanke på att jag typ är den enda som vet om detta så kommer det bli svååårt att inte säga det till någon! Men äsch det klarar jag hihi!:D
PUSS PÅ ER<3

À very good night!

Ny städat rum, middag med bästa på Pronto och nu 90210 med popcorn.
Detta kunde inte blivit en bättre kväll!:D

PUSS PÅ ER<3


Much thoughts about love.

We all just wait for that mr. Right to come. Even if you don't want to emit that you're looking for him you somehow are.

People say "if you're looking for the right guy, he'll never show up. But if you stop looking for him, he'll show up sooner than you'll expect"
This doesn't makes sense to me.. Cuz if you're looking for mr. Right you want him to come, right?
And if you stop looking for him, he'll show up. But if you stop looking for him, it means that you have accept the situation and don't want to find him. When he then shows up, thats just going to be strange, because then you don't want him. And when you don't want him, he's going to show up.

"people that are meant to be together always find their way in the end"
- One of my longtime friend's favorite quote.

That's a quote I think is true too..

KISSES TO YOU ALL <3


Time to hit the gym!

Absolut älskar min brors iPad.
Tror jag ska kidnappa den! Helt underbart smidigt ju:D

Kom nyss hem från gymmet. Blev bara kondition idag så nu är jag helt svettig och äcklig haha.

PUSS PÅ ER<3


A day off

Oh vad jag har längtat efter denna dagen. Inte för att det är någon speciell dag egentligen, men bara för att jag är ledig idag och satan vad jag ska njuta! Tänkte för en gångsskull ta mig tiden att måla naglarna.. Japp JAG ska måla naglarna haha. Sen tänkte jag träna och städa mitt rum för det behövs verkligen!
Mmmm!
PUSS PÅ ER<3

Nä, jag skojar inte..

Asså för helvete Carro! Haha
Sitter och kollar på Antikrundan nu bara för att jag inte kan sova.
ANTIKRUNDAN! Haha inte ens min farmor och farfar kollar på det..

Hoppas ni kan sova så ni slipper kolla på Antikrundan som jag..

PUSS PÅ ER<3


Ja fast nääe

Melodifestivalen... Att vissa ens ställer upp och sjunger. Sorgligt! Ska man vara med ska man iallafall kunna sjunga och inte sjunga falskt!
Haha oj vad argsint jag lät hehe.. Va ju inte riktigt meningen men helt seriöst, eller är det kanske bara jag som tycker det?
PUSS PÅ ER<3

Tack!

Jag tackar, bugar och bockar för denna helgen. Det har varit en super trevlig helg med allt som gör en helg till en helg. Jag har varit med fina vänner hela tiden, vi har shoppat, festat, druckit vin, skrattat, snackat, jag har jobbat och nu sitter jag på bussen som i skymningen kör ner mot näset.
-Underbart!

Bästa tiden jag vet, när det strömmar ut härlig musik från hörlurarna till telefonen, det börjar bli mörkt ute och man sitter på bussen påväg hem från en tung jobbdag. Det är inte mycket som klår den stunden, då det bara är jag och min musik.

PUSS PÅ ER<3


"En bild från en tid du saknar"

Hade nästan glömt bort bild-uppdateringen,så nu kör vi på igen! Dag 5.

Jag saknar min tennis tid som in i. <3


Hamnfamn kastlöst slängd i Mellansveriges mitt region med en lögn i bagaget.

"jag ska sluta leta efter den rätta, han kommer dyka upp förr eller senare"
"men om vi går till stranden idag så kanske jag träffar Mr. Right, eller i den baren eller kanske på den där klubben?"

Antar att massa tjejer känner igen sig i det ovan. Till och med ni killar, när det gäller miss right!?

Det gör mig inte något att vara singel. Tvärt emot, jag gillar det som in i! Man har ingen att rätta sig efter, ingen man måste höra av sig till när är borta, ingen som blir sur över småsaker, man är helt enkelt fri (i mina ögon).
Jag säger absolut inte att det är fel att vara i ett förhållande i min ålder, det är många som är det och jag älskar att se människor som är kära, man får ett sånt pirr i magen trots att det inte är jag själv som är kär!
Visst ibland saknar man någon att vara lite närmre med än enda vänner och som inte är familjemedlem. Den där någon som man kan hålla om och pussa på bara för man kan och bara för man är så kär.

Man ska ta livet som det kommer, varje dag är en ny dag.
Ta vara på varje dag för varje gång du vaknar och stiger upp ur sägen börjar ett nytt äventyr. Det äventyret är ditt liv.

Imorgon börjar ett nytt äventyr för mig. För dig med för den delen! Så se till att ta vara på idag och oroa dig inte med gårdagens bekymmer. Yesterday was another day. Today is the day. Tomorrow is the future, another amazing adventure.

PUSS PÅ ER<3


Friend zone

Bakade scones till frulle, mums!
Nu sitter jag och väntar på att åka till jobb..
Undertiden kollar jag på friend zone.
Jag tycker bara det är så hämskt.. Inte programmet, för det gillar jag, men så hämskt om man har en kompis som man gillar mer än bara som vän. Att man sedan ska berätta det för personen och man har ingen aning om hur den man gillar ska reagera. Antingen kan det gå hur bra som helst eller så kan det förstöra hela ens vänskap. Det är hämskt tvärt om också om man är den som får reda på att ens bästa vän är jättekär i en och man inte alls käner likadant för sin vän. Det är något av det värsta som skullek unna hända..

Nu ska jag kolla vidare och sedan se ett avsnitt av 90210!

PUSS PÅ ER<3

Död..

Nä, men varför inte dammsuga lite och väcka dem som sover!


Last wednesday night.

Hola alla små troll!

Just nu sitter vi på tåget och gäspar. Ja, ni läste rätt, vi, jag lyckades få med mig cassandra hem till Malmö igen!

Hade en sjukt bra gårdag. Efter vi ätit taco hade vi förfest hemma hos cassandra med hennes tjejkompisar från skolan. Efter det gick vi på mellanfest där det var ännu fler folk från hennes skola. Det var egentligen inte meningen att vi skulle med till den riktiga festen på "Sivans" men vi hängde med och lyckades få tag på ett gästkort till mig.
Efter Sivans va vi på efterfest hos ett par killar från skolan innan vi begav oss hem för att kolla på två avsnitt av 90210. Som för övrigt är en sjukt bra serie!
Vi däckade i soffan halv fem och sov inte många timmar..

Cassandra vaknade vid halv elva och då hade jag redan dukat fram frulle och värmt frallor.
Hela tisdagen har sedan spenderats på Grand Samarkand där jag gjort av med alldeles för mycket pengar.
Usch, jag som skulle spara nu..

Har haft två sjukt bra dagar i Växjö!
Tillsammans med en sjukt bra tjej!

PUSS PÅ ER<3


Keep me happy

Då var man äntligen framme i Växjö!
Vi har ätit pizza och ikväll blir det taco och vin innan vi ska börja förfesta.
Mycket mys!

PUSS PÅ ER<3


Det är jag och min vän, kaffe, som är påvä...

img_7718 (MMS)

Det är jag och min vän, kaffe, som är påväg upp till Växjö genom det snöiga Skåne. Och hoppas på att jag sitter på rätt sida av tåget som fortsätter till Växjö och inte den sidan som stannar i Hässleholm!


You're my shadow

Morgonen har varit sjukt stressig. Eftersom jag inte hann, eller rättarsagt orkade packa i gårkväll, ar jag tvungen att göra det idag. Så jag hoppade upp ur sängen en timme innan jag skulle ta bussen, slängde i mig en macka, slängde ner alla mina kläder i en väska och halv sprang en kort runda med Ruffemannen.

Phu!
Nu sitter jag äntligen på bussen och lyssnar på musik Mmmm..! Solen skiner och jag hoppas verkligen det är såhär fint väder i Växjö också. Det hade ju bara varit helt underbart!

PUSS PÅ ER<3


Kanske ett försenat kärleksbrev

Wiie imorgon (eller jajo redan idag faktiskt för klockan är över tolv) åker jag upp till Växjö för att träffa min underbara vän!
Vi ska shoppa, dricka vin, snacka skit, laga mat, festa och bara umgås så som på gamla tider!

Är super längtansfull nu hihi :D jag ska nämligen få brev. Det är inte vilket brev som helt utan från en underbar människa i Italien! Wiie

Nu ska jag sova lite för jisses vad trött jag är och jag ska upp redan klockan kvart i nio imorgon buhu :(

PUSS PÅ ER<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_189481079.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_189481079.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_189481084.jpg" class="image">


En sjukt dålig dag

Visst, alla hjärtans dag kan vara en jättefin dag om man har en partner att fira den med, men för alla som inte har en partner är det bara en looserdag. En dag då man känner sig som en jävla looser.

Kanske känner jag såhär bara för jag är sjukt arg just nu, eller så är det kanske så jag verkligen känner .. Jag vet inte, vet bara att idag känner jag mig som en jävla looser, på alla sätt och vis.

PUSS PÅ ER<3


Valentines day <3

Nu är det snart dags för mig att bege mig till jobb.

Jag tror inte att det är meningen att jag ska vara i Sverige. Just nu vill jag bara till Italien. Världens underbaraste människa bor där och jag vill bara dit nuuuu.
Jag får väl drömma mig bort dit tills jag faktiskt ska dit på riktigt, men det är långt tills dess.

Ha en fin tisdag

PUSS PÅ ER<3


Dance dance DANCE!

I've done it again.

Pliè, padeburè, ja ännu en gång har jag kollat på en dansfilm och suktat efter dansen som jag övergav för två och ett halv år sedan.

Varje gång jag ser en dansfilm tänker jag oh jag vill dansa igen, jag vill jag vill jag vill JAG VILL!! När filmen är slut dansar jag mot badrummet, gör mig i ordning, går in i mitt rum ställer mig i första position gör några sparkar och avslutar med en piruett innan jag kryper till kojs.
Kan verkas knasigt men det är så jag gör!

Det började redan när jag var fyra. Vi gick på fame dans, jag och resten av mina kompisar, en efter en slutade mina kompisar och till sist var det bara jag kvar. Jag började på jazz dans, show dans och provade till och med på breake dans. Det var helst på vårterminen som man ville vara anmäld på dans. Det var då man hade uppvisning, det började på tångvalla skolan och sedan hade vi uppvisning i sandeplans gymnastiksal efter det uppträdde vi på sunds och några år senare uppträdde vi på nöjesteatern i Malmö. Älskade den där pirriga känslan i magen precis innan man skulle upp på scen. När man väl var där uppe va det en helt magisk känsla, strålkastare som lös på en, man var i centrum, det var dig alla i publiken kollade på och dem hade kommit dit för att se dig dansa!

Nu ska jag dansa in i drömmarnas värld!

PUSS PÅ ER<3


Just what I needed

Åh, denna helgen va precis vad jag behövde.
En runda i stan, dicka vin med fina vänner, festa med underbara vänner jag inte sett på sjukt länge, jobba med härliga jobbarkompisar och chillat.

Jobb imorgon igen.

helen fick mig att gå vidare på något sätt, gå vidare och lämna det gamla bakom mig. Tänka vad bara en helg kan göra! Helt otroligt haha.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Underbar dag. Jag tycker inte man ska deppa om man inte har någon pojkvän/flickvän. Alla hjärtansdag (för mig) går inte ut på att ha någon flickvän eller pojkvän, alla hjärtans dag går ut på att vara med dem man älskar och göra något fint med eller för dem man älskar.
Själv ska jag ju då jobba hela morgondagen men ser fram emot att vara med min familj på kvällen och bara mysa.

Nu ska jag återgå till mitt filmtittande.
Nu blir det Janne långben the move!

Bild från i lördags innan jag for in till stan för fest!

PUSS PÅ ER<3

Hoppsan!

Oj, insåg nu att jag hade nig druckit lite mycket när jag skrev förra inlägget.. Haha.

Idag har jag bara svängt runt i min onepiece och kollat film med mammsi som varit hemma från jobb för hon va sjuk.
Juste! Jag har även varit på gymmet och kört ett litet pass och sen har jag varit och handlat mat. Ikväll blev det fisksoppa à la Carro. Måste säga att den är sjukt smarrig! Har dock inget recept för jag gör allt på måfå.. Blir bäst så för mig eftersom jag suger på att följa recept haha.

Nu sitter jag här i soffan med min kaffemugg och ska snart kolla på hustoppen med pappa. Ni måste kolla på det! Haha både jag och mamma viker oss av garv i soffan när arkitekten pratar..

Usch..
Man märker att lördagen var kul, när alla frågar hur man mår idag (två dagar senare!?!?) och man upptäcker att man har fyra stora blåmärken på benen och två på armarna. Aja sånt händer!.. Mig iallafall..

PUSS PÅ ER<3


Vilken feeest!

Vi drack vin, vi snackade vi dansade, vi träffade nya människor, vi umgicks med gamla vänner.

Precis sett var vad jag behövde!

Kram på er alla som varit med ikväll!

PUSS PÅ ER<3


Jiha!

Sååå ny var man hemma från en dagstur inne i stan, färdigfixad och redo att lämna boet för feeest!

Idag inhandlades det en supersnygg mocka jacka i beige från h&m och en sport bh även den från H&M.

Klädkris var väl inget ovanligt när det kommer till mig.. Man ska alltid ta det första man tänkte ha på sig, det brukar bli bäst. Och javisst så var det denna gången också.

Förfest hos Josefine och sedan vidare till lokal fest.
Suuuuper duper!

Hoppas ni får en superbra kväll :D

PUSS PÅ ER<3


Stickat ska de va!

Har blivit en riktig liten sucker för stickade tröjor!
Absolut ääälskar alla mina stickade tröjor!
Det senaste tillskottet i min "lilla" garderob kom igår som också blev min favorit!

PUSS PÅ ER<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824028.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824128.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824128.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824131.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824131.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824158.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824158.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824161.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824161.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824181.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824181.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824207.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824207.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824246.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824246.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824312.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824312.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824368.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824372.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824383.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824386.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824431.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824461.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824482.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824489.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824528.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824571.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_188824582.jpg" class="image">


Cape town

Ligger i sängen och har stirrat blint upp i taket i 30minuter nu.
Får som hoppar, spikarna i taklisten, brädorna i golvet, stygnen i påslakanssömmen. Jag har räknat allt som går att räkna. Ändå ligger jag lika klarvaken som för 30 minuter sedan. Nu med ett stort smile på läpparna.
- Visste ni att det är 132dagar kvar till midsommar?
132 dagar kvar tills vi får dansa kring vår svenska midsommarstång. 132 dagar kvar tills vi får bära dem ful-snygga midsommarkransarna på våra huvud. 132 dagar tills vi får leka massa midsommarlekar och dricka midsommar snapsen.
Visst är sommaren underbar!
- Visste ni att om 132 dagar är jag inte i Sverige?
Om 132 dagar är jag någonstans i Europa. Om 132 dagar kommer jag vara ute på min första långa resa i Europa. Om 132 dagar kommer jag varken dansa kring någon midsommarstång, bära en midsommarkrans, leka midsommarlekar eller dricka midsommar snaps.

132dagar är långt bort. 132, det är lika långt som antalet löv det finns på tapeten i mitt rum som är på den vänstra sidan om mitt fönster.

132...

Godnatt

PUSS PÅ ER<3


Skoångest!

Månadens ångest är mina skor!
Alla mina höga festskor har blivit förstora!!!!
Ångest, 13 par skor rent åt helvete...
Depression på hööög nivå :,(

PUSS PÅ ER<3


Thank god it's friday

Bra dag.

PUSS PÅ ER<3


Soñado con una chico italiano

Idag är det en riktig fredags mys dag.
Jag ska in till stan med mammsi, solen skiner och dagen är bara underbar!

Har precis ätit frulle och alldeles förmycket.. Jisses vad jag blev mätt!
Idag blir det nog ingen träning, däremot ett besök på Ikea. Jippie.. Eller? Haha

PUSS PÅ ER<3


Joakim von anka

Jag har så himla mycket jag vill skriva och så himla mycket jag vill berätta.
Så mycket att jag inte får fram ett stycke, inte en rad, inte en mening, inte ens ett enda litet ord om det som föregår i mitt liv just nu. Så för tillfället får ni leva i viss ovisshet om mitt liv.. Om hur mitt liv verkligen är, hur det är på riktigt och inte bara hur varje dag är.

PUSS PÅ ER<3


Arg så det bara kokar..

Blööööööö vad arg jag är nu!

Jag är så jäkla arg på vissa människor, människor som inte inser att andra människor har känslor..
Det stör mig så otroligt mycket och jag blir så otroligt arg på sånna människor. Nä jag vet, egentligen kan jag inte göra något åt det, mer än att klaga lite här på bloggen, så det kanske går ut till någon och hoppas att kanske just den personen jag jag vill ska läsa detta, faktiskt läser det. Som vanligt, det kommer väl aldrig hända, eftersom den personen inte verkar vilja ha något med mig att göra och för att inte vara så, men jag vill inte ha något med den personen heller att göra.

Så nu har jag dampat klart (för idag...Hoppas jag!)

Annars är det en otroligt fin dag med snötäckt mark och små små flingor som singlar ner mot marken.

Nu ska vi (jag iallafall) tänka positivt och tänka på alla dem fina och bra stunderna som varit detta och förra året och vad som komma skall. IIIIIiih kan knappt bärga mig till sommaren!!Ååååh vad jag älskar er mina finfiningar!

PUSS PÅ ER<3

En snöig dag

Tittar man ut genom fönstret så känns det som man är på skidsemester. Det är då man inser att "juste, jag är fortfarande hemma " då blir man lite ledsen.

Nu ska jag ta och kolla in lite kameror, för jag vill så gärna ha en bra kamera jag kan fota med. Någon som har tips eller ideér på en bra men hyfsat billig kamera?

PUSS PÅ ER<3


Tjuvbloggare?

Antar att jag har blivit gästbloggad ikväll, eller snarare min blogg har blivit tjuvbloggad, när jag körde bil ikväll..

Har haft en super bra dag med träning, kanelbullsbak (vilket för övrigt resulterade i att hela frysen är full med stora kanelbullar, och jag skojar inte..) middag på Mando och bio, mysigt värre!

Dock blev det lite stressigt mellan middagen och filmen.. Men vi hann iallafall till bion innan filmen började. Vi såg "en gång i Phuket" riktigt rolig film! Rekommenderas!

Nu ska jag hoppa i sängs för jag har (redan) träningsvärk i hela kroppen och jag är så mätt så jag nästan spyr..

Godnatt godingar!

PUSS PÅ ER<3


Rödljus

Vilka jävla vader! Har blivit helt besatt! Stiliga karlar med håriga vader är något alldeles extra! Mums filibabba

SuuuuuuugeeeN


En onsdag som jag aldrig kommer glömma

Onsdagar när jag var liten var en speciell dag för både mig och min bror.
Ja, visst vi gick på dagis, förskola och i skolan, precis som alla andra i våran ålder, men skillnaden, det som gjorde dagenså speciell var efter dagiset, förskolan och skolan.
När dagen var slut kom mormor och hämtade oss. Vi tog alla våra saker, sa hejdå till fröknarna och hoppade in i den lilla vita bilen med dem blå tygsätena. Onsdagar var simmdagar. Det var då mormor hämtade oss och körde oss till Aqua kul.  Eftersom varken jag eller min bror var några matvark om man säger så, vi var rätt kräsna med maten och åt inte särskillt mycket, så hade mormor alltid med sig en festis och nybakade kanelsnäckor.

Idag gjorde jag kanelsnäckor. Jag har aldrig gjort så goda kanelsnäckor som idag, det va riktiga mormor-kanelsnäckor. Hon gjorde världens godaste kanelsnäckor och man längtade varje onsdag tills dagen skulle ta slut för att då fick man träffa mormor och äta hennes goda hemmabakade kanelsnäckor.
Varje gång jag gör kanelsnäckor tänker jag på henne. Så denna dagen är till dig mormor <3

PUSS PÅ ER<3


Cinnamon bun

Va så arg när jag gick och la mig igår. Jag va arg på något jag inte kan påverka. Något som är fel men som jag inte kan styra.
När jag väl hade insett detta slutade jag vara arg. Varför ska jag vara arg över något som jag varken kan påverka eller styra? Det verkar ju otroligt dumt att vara arg över det.
Nä, life goes on! Och life is short så arg, det har jag inte tid med att vara, fast bara när jag kan styra eller påverka det som gör mig arg.

Så, onsdag idag! Känns som en
Måndag.. Tycker jag.
Ikväll ska jag ut och äta och kolla på bio, lite vardags lyx i denna kalla vardagen.

Hoppas ni får en finfin dag!

PUSS PÅ ER<3


Turn turn turn and run

Okej, mitt liv är kanske trots allt inte så botten ändå!
Eller så är det bara påväg att vända nu så allt bli bra igen.
För allt blir ju bra igen, ellerhur?

Nu har jag skickat in mitt CV, så imorgon ska jag på möte klockan tio, efter det ska jag hem och gå en runda med min lilla vovvsing. Sedan blir det träning och förhoppningsvis middag och bio!
Bokade resan till Turkiet idag så i maj blir det sunni sunni!! :D Ska bli öööver härligt!

Förra sommaren i Turkiet med min bror <3

PUSS PÅ ER<3

Happ..

Ja jag kände det väl på mig egentligen, men hatar när han har rätt... Vilket han alltid har gällande dessa sakerna..


Yes again..

Suck.. Det hann inte ens gå en månad innan man blev sjuk igen...
Vet inte vad jag ska göra av mitt liv för att det ska bli bättre. Allt är i botten (det är stackars lilla sjuka jag som snackar nu) men när allt är i botten så kan man inte annat än att gå uppåt aight? Om nu detta är botten vill säga.. Vilket jag hoppas så innerligt på för jag orkar inte mer nu.
Nä jag gör faktisk inte det!

PUSS PÅ ER<3


Alla är bra på något

Det är ren fakta att alla är bra på något.
För tillfället känns det som jag inte är bra på särskilt mycket.

En sak jag är bra på är iallafall att vara glad. Det är nog en av mina bästa egenskaper. Och att hitta det roliga i saker och ting. Har en helt värdelös skadeglädje, tror inte man kan ha mycket mer skadeglädje än vad jag har...

En annan sak jag är mycket bra på är att dölja vad jag egentligen känner.
Inte alltid så bra.
Dock en sak jag är väldigt bra på. Ibland hatar jag att jag är bra på det och ibland älskar jag det. För tillfället hindrar det mig från rätt mycket, rätt mycket som jag borde visa och göra.

Bilden är från min allra bästa killkompis. Helt sjukt, han vet så himla mycket att man ibland blir rädd.. Han vet också hur allt kommer sluta med dem killarna jag träffar redan innan jag ens börjat träffa dem på riktigt. Aja det han säger är så jävla sant och ja nu är det offentligt och nu kommer han bli överglad över att jag "äntligen" erkände det..

PUSS PÅ ER<3


Visst är det så? Eller är det bara jag..

Åh asså ibland kan jag störa mig på så otroligt fåniga saker.
Saker som egentligen inte är värda att störa sig på, men saker som gör just det där lilla som får mig att reagera.

Som till exempel folk som inte kan svara på sms, så lång tid tar det inte att svara på ett sms (eller??)
Folk som säger att dem har fullt upp just den dagen man ska ses, sen ser man på Fb eller bloggen att dem "har jätte tråkigt och vill hitta på något". Jag menar säg det rakt ut att du inte vill träffa mig istället.
Eller typ som folk man inte känner, som man inte har en blekaste aning om vem dem är, men dem ändå lägger till en på Fb. Som sedan säger att dem la till en för man kom upp som "du kanske känner". Skit i det om du inte vill mig något eller inte känner mig.
När folk inte säger hade dem vill, men man märker exakt vad dem vill och att dem sedan förnekar det när man frågar dem om det.

Finns miljoner saker. Tyvärr..

Är det bara jag som känner så? eller?

PUSS PÅ ER<3


Vad hände?

Ja vad hände sen?

Vad hände med en kärleks historia?
Vad hände med det jag trodde var kärlek?
Vad hände med mitt jobbsökande?
Vad hände med tårarna som aldrig ville sluta rinna?
Vad hände med vinsten av resan till London?
Vad hände med åka till NYZ?
Vad hände med att plugga vidare?
Vad hände med vännerna?

Ja det är mycket jag har börjat berätta för er som jag bara slutat efter det som hänt varit över.
Ska försöka göra mitt bästa för att uppdatera lite utan att skriva ett mild långt inlägg som ingen orkar läsa.

Vad hände med en kärleks historia?
- kärleks historien hade ju som ni kanske minns, inget bra slut. Det slutade med att vi lämnade varandra för evigt. I slutet av oktober tog det en snabb vändning och i december beslutade vi oss för att bli vänner igen. Sedan dess har det varit upp och ner med vår vänskap. En sak är iallafall säker "du kommer alltid finnas i mitt hjärta".

Vad hände med det jag trodde var kärlek?
- Det visade sig (som så många gånger innan) att det bar falskalarm. Man ses intensivt i två veckor sedan dör det ut och jag är trött på att vara den som hela tiden håller kontakten vid liv. Ja så den dog, eller rättarsagt, det blev aldrig någon kärlek över huvudtaget.

Vad hände med mitt jobbsökande?
- ja jag söker jobb hela tiden. Ibland känns det som jag inte gör något annat än söker jobb. För tillfället har jag jobb på kniv och gaffel och på Konsum.

Vad hände med tårarna som aldrig ville sluta rinna?
- dem slutade rinna och jag kom överens med dem i min närhet och mig att det var inte lönt att lägga så mycket energi på tårar och det som gör mig illa.

Vad hände med vinsten av resan till London?
- jag och mammsi ska boka i helgen. Vi kommer åka i början av april. Kommer bli sååå awesome!

Vad hände med åka till NYZ?
- planerna ligger på is tills vidare.

Vad hände med att plugga vidare?
- funderar fortfarande på det är inne på visual merchandiser eller något annat roligt.

Vad hände med vännerna?
- dem kommer och går, har skaffat några nya, har förlorat några gamla håller kontakten med vissa och förlorat kontakten med några.

En liten uppdatering från mina tidigare historier.
Är det något ni undrar? Tveka inte!
Lämna en kommentar, då blir jag så glad!:D
(har ni bloglovin på telefonen och läser min blogg via den så måste ni klicka på "bloggens startsida" i högra hörnet längst upp för att sedan längst ner på varje inlägg kunna kommentera)

PUSS PÅ ER<3


Rock rock badrock.

Nu dag nya äventyr.
Dagens äventyr blir kassan på Konsum.
Wihoio work work work.

Efter jobb blir det middag ute och sedan Hipp med underbara vänner!
Läängtar som fan ska bli riktigt kul att gå ut och festa, känns som det var en hel evighet sedan jag var ute och festade. Ja nu när jag tänker efter så va sist när jag var på gran canaria, och det var exakt en månad sedan.

Vad ska ni hitta på en snöig men solig fredag?

PUSS PÅ ER<3


Relax

Mysig frukost/lunch med mammsi på Nama sushibar i Höllviken.
Eftersom jag är så jävla seg så blev det frulle för mig haha...
Supergott och jättemysigt.

Nu är jag inne i stan och väntar på att mammsi ska jobba klart så vi kan gå och handla nya jeans till mig eftersom blixtlåsen i mina jeans gick sönder idag:( det va dem enda märka jeansen jag hade.. Så nu är det jakt på ett par nya lika sköna och lika snygga!

Trodde att jag skulle få sällskap i stan idag, men det ser rätt mörkt ut på den fronten.. Så det blir att sitta och läsa skvallertidningar i en 1/2 timme framöver.

PUSS PÅ ER<3


Feliza feliza

Upp
&
Ner
.
Hit
&
Dit
.
Här
&
Där
.
Nu
&

.

Ja det är inte alltid lätt.
Det är inte alltid lätt att vara tonåring.
Och jag är inget undantag.
Livet är inte alltid lätt. Även den fyndigaste kan ha motgångar, nedgångar och tillbaka hållningar i livet.
För ja, jag är ju trots allt fortfarande tonåring, och kommer vara det i ett halvår till.
Jag längtar inte tills jag inte är det längre. Då måste man ju ta livet på allvar. Jag är inte den som tar saker allt för seriöst. Jag är lite av en chillare, jag tar dagen och livet som den kommer. Visst jag sitter gärna och filosoferar om framtiden och tänker på vad morgondagen kan ha att erbjuda, men jag är inte den som tror på världens undergång eller planeringar som sträcker sig fem år framåt.
Nej nej, tvärt om.
Vissa gillar mig för den jag är andra inte. Vissa gillar mig för att dem hatar mig vissa hatar mig för att dem gillar mig.
Tidsoptimist javisst.
Att livet inte alltid faller som man vill är för man har gjort upp den perfekt bilden av hur man vill att allt ska vara. Är det då flera stycken som lagt upp sin bild på den perfekta dagen som ska ses kan den inte mer än att falla. Visst den kan bli hur bra som helst ändå, men den blir verkligen inte som du själv tänkt dig. Det är för folk har egna viljor, och är man då ett gäng tonåringar så slutar det sällan som alla vill.

Jag har iallafall kommit fram till en sak.
- jag får inte se film själv efter klockan 23.00...
Varför?
-jo för att jag blir så jävla känslosam. Sen kan jag inte sova.

Jag gillar inte att planera, men jag har önskningar på vad detta året kan ge mig.
Som tillexempel;
- ha picknick nere på stranden en varm sommarkväll.
- tågluffa i Europa
- besöka New york
- springa barfota på stranden i solnedgången
- åka karuseller
- träffa Andrea
- åka till tomorrowland
- njuta av sommaren
- njuta av våren
- njuta av sommaren
- fira min födelsedag
- besöka FHS
- njuta av hela året, varje månad, varje vecka, varje dag, varje timme, varje minut ja till och med varje sekund.

Det är mina önskningar!

Sov gott mina älskade läsare.

PUSS PÅ ER<3


I'm not a quitter

Jag är inte den som ger upp, jag är verkligen inte det, men ibland kommer man till en punkt då man bara vill ge upp allt.
Ge upp det för det tar så mycket av ens energi och ens känslor. Ge upp och fokusera på det som är bra, det man blir glad av. I land känns det som man hade mått bättre av att skita i det. Skita i det för det är ett sånt jobbigt lass att dra. Ett lass som vi alla kommer bära på någon gång.
Jag har bestämt mig.
Det är dags att släppa det.

PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0