Some things

Vissa saker ska helt enkelt bara vara på ett visst vis.

PUSS PÅ ER<3


Skithumör

Jävla bajs. Är på ett sånt hiskeligt skithumör. Bölar för allt och allt är bara Blä och tråkigt.

Nä nu får jag fantamig rycka upp mig!

Ikväll blir det mystaco med härligt folk och sen ut för en liten svängom på dansgolvet yey! Det va ööööverlängesedan känns det som :-(

Så nu blir det pepp pepp pepp PEEEEPP som gäller för mig för så här kan vi inte ha det.

PUSS PÅ ER<3


JAG HAR LONDON-LÄNGTAN!

Japp, jag har gått och blivit med London-längtan! Ända sedan jag, 2010 va i London för första gången tillsammans med Cassandra, har det varit ett ställe jag bara måste tillbaka till och gärna två gånger om året om inte mer. Innan jag och Cassandra åkte till London för första gången så föreställde jag mig London som en en mörk grå dimmig och regnig stad. Efter den resan fick jag en helt annan syn på den underbara staden London, även kallad shoppingens Mekka i våran släkt (och då är det jag som vallfärdar på modernt vis dit haha) London var inte alls en grå dimmig och regnig stad, den var ljus underbar fylld ned shopping och trevliga människor! Bara ett halvår senare åkte jag tillbaka och då med mammsi, jisses vad kul vi hade, skratt stod högst upp på 10-i-topp listan på den resan. Några månader senare åkte jag dit med Lina, och jag tror aldrig jag har gått så långt i hela mitt liv! Jissansbananer, vi fick se ALLT! Ett halvår senare åkte jag dit igen med Karro, det va GRYMT! Fan vad underbart vi hade. Sen fyra månader senare vann jag en resa till just London och tog med mig min käre mor igen, ännu en sjukt bra shoppingresa fylld med skratt.

Nu sitter jag här ett halvår senare och bara längtar tillbaka så himla mycket! Sinnes så mycket man kan längta.

PUSS PÅ ER<3


En jääävligt bra dag!

Vilken dag!
Ikea, lunch, fika och media markt med den bästa. Sen va det jobb och jävlar vad grym jag va idag! Fick en tian lott eftersom jag va den första med att sälja (yey!) och vann (ja JAG VANN!!!) dock 20:-, men jag vann!! Har aldrig vunnit på sånt förr.

Tack för en jävligt bra dag!

PUSS PÅ ER<3


Måndagsmorgon

Jobbade igår, chefen fick hoppa in eftersom vi va för få på jobb och nästan alla var sjuka, vid tre kändes det som alla bara skulle dö haha. Shit vad alla var slöa. Men lite salsa musik, rap och milkshake så blev allt lite bättre. När jag kom hem åkte jag till farmor och farfar. Jäklar vad längesedan jag träffade dem och har saknat farfar som in i!

Nu sitter jag och väntar på att Micke ska bli klar hos frissan. Kan inte fatta att jag är så snäll så jag gick upp nästan kl 8 för att hänga med till frissan när jag börjar jobb kl 15 haha.

Fryser som in i och önskade att jag hade vinterjackan idag. Den kommer definitivt komma fram efter kretaresan, men innan dess får den hänga kvar inne i garderoben!

PUSS PÅ ER<3


Feelin' good!

Igår startade jag dagen med ett litet gympapass, vääldans kretivt av mig tycker jag själv. Själva dagen var inget speciellt i sig, men jag fick tränat på Formtoppen, det ni! Det blev functionalmoves. Sjukt bra pass måste jag säga! Dock är jag lite besviken över att jag är så himlans vältränad ;) så jag har inte fått någon träningsvärk än.. Ikväll blir det Zumba. Jag har så höga förväntningar på det passet så det är sjukt. Haha.
Nu ska jag in till stan med mammsi denna flummiga dag.
 
 
PUSS PÅ ER<3

Att det ska vara så svårt bär det är så lätt

What a day. Sitter vid matbordet och lyssnar på "New York" av Alicia Keys. Gud vad jag vill tillbaka dit! Får nästan lite ångest av att vara hemma.

Iiih har så mycket att berätta, men det får vänta till fredag, hehe.

Nu ska jag snart pysa iväg och träna!

PUSS PÅ ER<3


USA - del 4 - åter till Miami

Efter ett litet uppehåll med resbloggandet så kör vi på med Miami en sista gång.
 

Vårt nya hotell i Miami, Dorchester suits
Ja, som vanligt hade jag mina saker öööverallt.. Fast pappa va en flitig städare. 
Oh! Om man skiter i att gå till stranden så kan man ligga vid poolen och ändå vara inne på internet via WIFI.
 
Även om poolen vad härlig så lockade stranden liiiite mer!
Sen hade dem ett sånt jätteroligt rep man kunde stå på!

Shopping på Levi's wooop!
Övergångsstället vid Miami Ink. Så jäkla besviken på det stället.. Inte alls som jag väntat mig och inte alls som i programmet..
Trodde faktiskt bara dem hade sånnahär glasburar med små vovvar i på TV-spel och så, men här ser vi en knubbig liten man och en megasöt liten Ruff!

Det blev middag på en Mexicansk restaurang i en supermysig liten gränd.
 
Det mina vänner är hela USA resan. Vill ni se alla inlägg om vår sommarresa i USA kan du klicka här http://lalacarro.blogg.se/category/pa-resande-fot.html 
 
Nu väntar jag med spännig på nästa resa! Det blir min 20års present som jag fått av min underbara pojkvän! IIIIIh!!
 
PUSS PÅ ER<3

Grejer öööverallt

Har sovit borta hela helgen och kom hem igårkväll. När jag kom hem såg mitt rum ut som ett bombnedslag. Det var kläder ööööverallt, papper och väskor. Det blev inte bättre när mamma kom in med nytvättde kläder och la dem på sängen. Jag va så slut att jag inte visste var jag skulle ta vägen, men jag kunde verkligen inte ha det så i mitt rum, fick ju inte ens plats att lägga mig i sängen. Så jag gjorde ett ryck. Segt som in i va det i början, men sen gick det riktigt snabbt! Fast den största ångesten kom när jag drog bort spegeldörren till garderoben, inte en enda tom galge och inte rum för fler kläder.. Då delade jag av garderoben i två delar, bara rakt av och gav ena halvan till välgörenhet, är vad jag hade velat säga, men så va det inte.. Istället pressade jag hop alla kläder och tryckte in dem rena kläderna.
 
Tänkte att jag skulle bege mig ut på en rullrunda, men det började precis regna. Jäkla skit också..
 
PUSS PÅ ER<3

Det fina i höstens ruggiga tider

I vanliga fall hade ni hört mig säga åh sommaren är så underbar med all värme, ljusa mornar, ljumna kvällar, alla dofter och allt annat som hör sommaren till, men så är inte läget just nu. Nu längtar jag till hösten och början av vintern. Då det är beckmörkt när man går och lägger sig och beckmörkt när man vaknar, den härligt tjocka jackan som nästan är för tunn och kall på mornarna, den fluffiga stickade halsduken som värmer så gott runt halsen, den underbart varma koppen kaffe, dem alldeles för klumpiga och tunga kängorna med dem stickade strumporna i, dem stickade koftorna och dem fina höstfärgerna på trädens kronor i parken.

Ja, jag LÄNGTAR efter hösten. Hösten kom!

PUSS PÅ ER<3


Jahapp

Har haft en megamysig helg. Nu väntar en vecka med träning och arbetssökande. Är så jäkla arg för jag inte har ett jobb. Jag klarar inte att vara arbetslös, att vandra fram och tillbaka här hemma, att sitta vid datorn och söka jobb, att springa ut med CV, att åka till arbetsförmedlingen, jag klarar heller inte av att sitta och lyssna på en gubbe som står och babblar om hur man får ett jobb, får damp!

PUSS PÅ ER<3


Mysfredag

Det är fredag och för mig innebär denna fredagen: inhopp på jobb, köra mammsi till en kompis ute på landet och sen mysa med pojken min. Jag ska sova hos honom hela helgen, har en megastor väska med mig och ändå giv inte allt plats. Jag förstår verkligen inte hur detta går till. Varje gång jag ska ha med mig något så blir det en miljon extra saker som jag släpar med mig.. Gash! Det värsta är att jag lär mig heller aldrig...

PUSS PÅ ER<3


Kul.. Kul..

Idag är en sån dag där allt jag gjort blivit skit. Hoppas verkligen det vänder nu!

PUSS PÅ ER<3


Gym gym gym gym aaand gym

Nä, nu får jag bannemig ta tag i detta! Sa för tre veckor sedan att jag skulle åka upp till FT och börja träna igen. Än har det inte blivit av. Vad e dethär?!?? Visst har tränat här hemma, men det är inte samma feeling som när man kommer hem soaked wet av svett från ett härligt pass på gymmet! Så nu blir det andra bullar.

PUSS PÅ ER<3


A beautiful day evening and night

Ligger i sängenoch lyssnar på the Script. Har precis legat på spikmatta, som för övrigt va något av det skummaste jag gjort.. Först kändes det som man hoppat ner i en nyponbuske, det stacks som in i, och sen kändes det som när man hoppat ut ur nyponbusken, det småkliade över hela ryggen precis liksom kroppen domnat av. Sjukt skumt hm.. Anyway. Saknar min påg lite. Vi fick inte snackas vid eller träffas eller smsat ngt idag. Han jobbade och jag va på möte sen jobbade jag när han slutat och när jag slutade jobb så hade han gått och lagt sig.. Aja på fredag ses vi iaf!

Nu ska jag sova natti.

PUSS PÅ ER<3


Mysigast

Har haft världens mysigaste kväll tillsammans med min kille. Trots att vi inte gjorde något annorlunda än vad vi har gjort så många andra kvällar så kändes detta bara lite extra mysigt.

PUSS PÅ ER<3


Den årliga kräftskivan

Ikväll blir det att släppa loss!
Kräftskiva med Höllvikengänget. Ska bli så jäkla kul! Underbara kräftor, god dricka, härligt sällskap och bra musik, denna kvällen kan ju inte bli bättre.

PUSS PÅ ER<3


Note to self.

Jag önskar att allt var som vanligt, att allt var som förr, fast med dig. Allt känns så konstigt, tillgjort och på klistrat. Bara va dig själv, så som förr.

PUSS PÅ ER<3


USA - del 4 - Vackra Clearwater beach

Har målat nglarna, duschat och träffat Frida så nu är jag redo.
 
Då va det dags igen!
Dags för Clearwater beach.
 
Så, då va vi framme i Clearwater Beach
Musik, timglassand, sol, bad underbart!
Lata stranddagar på stranden som låg 30meter från hotellet.
Monster delade ut energidryck för dem trötta men aktiva strandgästerna
En och annan beachvolleyboll runda blev det.

Mammsi och jag blev så exaltherade när vi fick se en delfin! Så nu kan man ju säga att jag simmat med en delfin, ellerhur?!
En låååång brygga med ett litet café längst ute på knorren.
Svar: Nej, badvakterna är inte så aktiva och snygga i verkligheten som dem är på film.. Besvikelse
Pier 60, ett alldeles nytt hotell, vi var den 30:e familjen på detta hotell, kändes rätt lyxigt faktiskt!  
Städerskan vek Ruffisar av handdukarna, mycket kreativt!
Utsikten från takbaren på hotellet.
Uppe på takbaren.
.

På väg till en rastaurang på kvällen
Underbart god sushi och underbart fina kvällar tillsammans med en underbart fin familj

Lyckades få några helt fantastiska bilder från Clearwater beach på kvällarna!
 
Fortsättning följer.. Nästa gång blir det Miami beach again.
 
PUSS PÅ ER<3

Sep. 06, 2012

Play fast forward to the good moments in life. Then pause and enjoy.

PUSS PÅ ER<3


I just hate it

Fan


Nä, jag klarar inte detta länge till..

Har ingen lust till något alls just nu.
Känner ångesten, stressen och rastlösheten som börjar växa i magen.
Jag klarar inte att hå hemma länge till. Jag får krupp!

PUSS PÅ ER<3


USA - del 3 - Underbara Key West

Vi kör på ett tredje gången gillt att lägga upp detta inlägg!
 
Då kör vi en liten fortsättning på USA-resan. Nu åker vi från Miami och ner till underbara Key West.
 

Efter en lååååång bilresa genom Floridas östkust och genom Key-öarna var vi äntligen framme på hotellet i Key West som visade sig vara ett helt underbart fint resort.

Vi hade pool, strand, vollybollplan, lång brygga ut i havet och mycket mer inne på Hotellområdet.
Morgonrockskortspel i världens skönaste morgonrock!

Mådde som en KUNG på resortet.

Är man typ 90miles från Cuba så måste man ju röka en äkta Cubansk cigarr. Ord från min kära broder

Att ta bilder blev genast mycker roligare med ett nytt minneskort i kameran.

Folk stod och köade för en fin turistbild bervid denna färgglada lerklump som symboliserade Floridas sydligaste udde och där med så nära Cuba man kunde komma i Florida.

Pelikanisar - Lika coola som i den underbara filmen "Hitta Nemo"

Fick för mig att det hade varit skitcoolt att simma med delfiner. Tyvärr kom denna tjej på det alldeles försent. Delfiniserna hade redan gått och lagt sig när vi kom dit.. Och då va vi på alla tre ställena längs vägen till och från Key West. Så häftigt va det ja..

Papparazzipappa va igång och fångade en limegrön leguan på bild.

Att betala parkering va inte så lätt alla gånger, ibland krävdes det inte en person, inte två personer, men tre personer för att kunna lista ut hur man skulle betala..

Everglades Alligatorfarm var ett måste i mammsis resebok.

Det gick undan när gubben väl fick fräs på svävarbåten och jisses vad kul det var!

En och annan Alligator fick vi också syn på.

Avslutar Key West kapitlet med denna Crocodile Dundee killen.
 
Fortsättning följer och nästa gång blir det Clear Water beach.
 
PUSS PÅ ER<3

Jag hälsar kvällen välkommen

Har suttit hela kvällen med hörlurarna i öronen och skrattat högt för mig själv ett antal gånger.
Mamma och pappa som satt och kollade på TV vid sidan om mig tittade på mig som om jag vore en idiot.
Jag har valt musik, valt ut bilder, skrattat, funderat, tänkt, pysslat, klippt ihop och fixat.
Resultatet blev så jävla bra!
 
PUSS PÅ ER<3

Traaadera

Så, då har jag lagt upp ännu fler annonser på Tradera.
 
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2703375
 
PUSS PÅ ER<3

USA - del 2 - Härliga Miami Beach

Hej hopp!
 
Har gått runt och känt mig helt nervös hela dagen.. Visst är det skumt när man har en känsla som man inte vill ha och man vet inte varför man känner så. Så har det varit för mig idag.. Aja hoppas det släpper snart!
 
Nu är alla bilder från USA-resan uppe på Facebook.
(ÄNTLIGEN)
 
Tänkte fortsätta på USA-berättelsen i bilder nu.
Efter den stora staden New York flög vi vidare till Miami Beach. Här är mitt och Oscars rum. Riktigt härligt rum!

Miami Beach strandpromenad. Kritvit sand och klarblått vatten. Stötte på en 5x5 stor svart rocka när vi badade näst sista dagen, vilket fick mig att stanna på land resten av den resan..  

Glass och glass-shake i 40graders värme satt helt rätt!

Inget snack om saken, klart man ska besöka världens största Outlet, SawGrass Mill när man är i Florida.

Det blev en hel del shoppande, men hade gärna tagit en eller flera rundor till där, Love it!

Man kan ju inte vara seriös på alla bilder, hur kul är det då att kolla på dem när man kommer hem..

Vi hade två pooler på det första hotellet i Miami, dock blev det bara ett dopp i den ena poolen. Vem badar pool när det fanns en underbar strand med superhärligt vatten 50 meter från hotellet liksom?

Jag och min mor på Collins avenue i Miami.

Min bror, som är lika bra som mig på att träska in sig i saker, fastnade hos en kille som sålde sin egen skiva.. Lite sådär va ju musiken som dunkade i bilen påvägen till Key West.

Denna härliga bilden får avsluta detta inlägget.
 
Fortsättning följer.. Då blir det Key West
 
PUSS PÅ ER<3
 
 

USA - del 1 - New York

Inleder med att bilderna kanske inte vill laddas upp, men vi kör på att dem kommer göra det, så här har ni (ja tusen år senare..) min USA-resa i text och (förhoppningsvis) bilder!

Vi började i New York. Vi bodde på Roosevelt hotel (samma hotell som den sjukt braiga filmen, man on ledge, utspelar sig på) vi gick på time square och andra olika "avenue" som man bara måste ha gått på. Vi åkte "sub" till Brooklyn där vi kände oss helt off. Vi cyklade i Central park. Vi besökte Ellis Island och frihetsgudinnan som var för ombyggnad så vi kom inte närmre än 50meter från henne. Vi gick canalstreet och besökte China town. Vi va på Robert De Niro's restaurant, Tribecca grill och åt god mat. Vi va på marknad och vi bara njöt av att vara i NY.

Fortsättning följer...

PUSS PÅ ER<3

 


Rastlös DELUXE

Blev "arbetslös" i söndags (dvs jag har kvar mina tider på söndagar K&G men inget mer) jag har träffat pojken min hela dagen idag, men han åkte för två timmar sedan och jag är redan så jäkla rastlös. Jag klarar bara inte detta! Måste ha något att göra, en resa, ett jobb, skola bara något. Jag klättrar på väggarna och känner ångesten ända i halsgropen. Jag har 25,90 på kontot och vill bara göra något. Rastlös deluxe! Det som har hjälpt mig att vara mindre rastlös förr har varit shopping, men det blir lite svårt nu.. ÅRGH DAAAMP!!

PUSS PÅ ER<3


Fest hos Harry

Hos grannen dunkar musiken på högsta volym. Euphoria-gyllene skor-sommartider-pitbull ja det är en salig blandning av låtar och just nu hörs det som det är någon som sitter precis utanför mitt fönster och sjunger med... Hm.. Kanske inte riktigt den finaste midnatts-sång heller haha. Lika mycket som jag vill stänga av, vill jag springa in där och festa loss!
Att ligga och somna till folk som festar, liv och rörelse lite längre bort, kan faktiskt vara något av det bästa jag vet!

PUSS PÅ ER<3


Inte nu..

Får man lov att sakna någon man egentligen inte ska sakna?


En dag i DK

Dålig start på dagen, men gud så underbar den blev sen!
Va i Köpenhamn tillsammans med mammsi och pappi idag. Köpte en väst från Abercrombie & Fitch, så jääkla fin (Typ därför vi åkte in till Chp hehe..) och sen två tröjor. Jag som inte skulle shoppa mer.. SUCK!
Så jäkla dyr, men så jäkla värt det!!
 
 
PUSS PÅ ER<3

Tracy, My hero

Efter att ha jobbat hela dagen och sedan avslutat med film hemma hos en kompis inne i stan och där mellan tryckt i sig en råbiff med ungsstekt potatis kapris rödbetor och bea (har skuldkänslor, det är verkligen ingen mat man bara trycker i sig i en vändning..) fick jag en sån extrem huvudvärk och magont. När filmen var slut åkte alla hem och jag (som bor längst bort och är själv i det gänget om att bo där jag gör) hade en lång bilfärd hem. Så underbart! (och nu är jag inte ironisk för jag tycker faktiskt det är något av det absolut bästa som finns. Att sätta sig i bilen, sätta på en skiva med chillåtar, cruisa genom stan och sen ut på motorvägen. Det mina vänner är njutning på hög nivå!) när jag väl var hemma hade varken huvudvärken eller magonten släppt så jag bestämde mig för att ta en lång promenad. Jag satte i öronsnäckorna i öronen, spotify spelade upp Tracy Chapmans "fast car", jag satte ena foten framför den andra och vips så snurrade alla tankarna runt runt runt i min lilla skalle. Nu, en timme och 15minuter senare ligger jag i sängen, redo för att sova. Huvudvärken har släppt men magonten är kvar.. Aja går väl över med lite sömn !

Kvällens visdom: ta vara på det du har det kanske inte finns där så länge till.

PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0