Ett steg i taget

När man trodde att man nått botten och inget kunde bli värre och att allt skulle vända blir det bara ännu värre.. 

Just nu har jag inga större planer. Blir bara besviken när det inte blir som planerat. Ett steg i taget. Mot ljuset i tunneln, för det finns där någonstans. Fastän man inte kan se ljuset så måste man iallafall fortsätta hoppas tro och kämpa för att det finns iallafall en liten liten gnista där framme. Så länge man kämpar för att allt ska bli bra så kan man inte göra annat än att lyckas. Man kanske inte lyckas på första försöket men det är bara att fortsätta kämpa och göra allt man kan. 

Sanningens ord ur John Blunds perspektiv. 
Peace och sånt✌

PUSS PÅ ER<3

Just a memory

Ni vet den där -
Sometimes you miss the memories not the person.
-Så känner jag fast tvärt om. 
Sometimes you miss the person not the memories. 
-Fast egentligen saknar jag inte det heller utan mer känslan av att ha någon där som alltid kommer vara mig nära. Även om det inte är så att just den personen alltid kommer vara mig nära så saknar jag det mer än någonsin just nu. Att en människa man trodde att man visste allt om, kunde vända så på klacken och visa en helt ny sida helt utan förvarning. Jag slutar aldrig att förvånas. Positivt eller negativt, vilket det va i detta fallet. Att en människa över en dag bara suddas ut ur ens liv, går upp i rök och för tillfället aldrig mer kommer in i ens liv igen. Samtidigt som det känns sjukt läskigt så känns det som att det är lika bra om det är dem känslorna du känner. 

PUSS PÅ ER<3

Kusinmys

Har haft en så himla mysig och skrattfylld dag tillsammans med min kusin och hennes två barn. 
Vi har städat efter att världens mest pedanta unge fått ett utbrott och fick för sig att riva ner allt i rummet, kanske det mindre roliga idag då det tog typ en och en helt timme att fixa det, innan vi kunde göra något annat. 
Sen till det lite roligare! Vi bakade pepparkakor och ett pepparkakshus! Eller ja jag gjorde huset, min kusin läste bodybildning-tidningar(?!??haha) och barnen åt samt kastade pepparkaksdeg... 
Sjukt kul och mysigt hade jag iallafall! 👌😍


PUSS PÅ ER<3

GRIT IN MY <3

Åh trots att jag inte gjort många knop idag så har dagen varit sjukt bra.
Låg helt klarvaken nästan hela natten. Händer inte ofta men när det väl händer så blir jag så jäkla irriterad och då går det verkligen inte somna.. 
Aja.
Träningen går framåt!
ÄÄÄÄÄlskar GRIT-passen hade kunnat köra ett varje dag känns det som, eller iallafall idag, imorgon lär jag inte känna likadant haha.
Imorgon är det ryggpass med brodern, iiih är så pepp! Han har lovat att visa mig fler övningar, då jag endast har tre-fyra övningar jag själv brukar göra.
 
PUSS PÅ ER<3

Negativa tankar, ett stort svart hål som bara blir djupare om man inte börjar tänka positivt

Har känt mig så jäkla negativ den sista tiden.. 
Inget har gått som jag velat, jag har förlorat den personen jag trodde skulle stå på min sida (kanske inte för alltid men iallafall ett bra tag till), jag har inte fått några jobbtider, jag har inte fått någon lön där jag jobbat, vänner försvinner, julen är snart här och allt är "precis som vanligt", träningen går bra men har sjukt lite tålamod för den långsamma förändringen. 
 
Trots allt detta så kämpar jag på för att jag tror att efter regn kommer solsken. 
 
Nu gäller det att se allt det positiva som komma skall. Har en intervju inbokad på ett stort och seriöst företag, har en skidresa halvt inplanerad efter jul, kommer antagligen in på språkkurs utomlands efter jul, den årliga julmys/julbaks kvällen, lärlingsutbildning i mars, nyår med goa vänner samt träningsevent med mammsi. 
 
Har ändå rätt mycket gott att se fram emot, men ni vet när allt har varit mörkt grått och trist i ens liv så är det dem där små tråkiga sakerna, som trots att allt är bra, kan sabba en hel dag. 
 
Saknar en riktigt bra vän som man kan stödja sig mot i alla lägen. Som förstår en och som man bara kan vara sig själv med som ändå älskar en. Har redan en sån men ibland behöver man en annan än sin bästa mammsi <3
 
Blev ett riktigt tänkar-inlägg denna natten, men behövde verkligen få dela med mig av detta!
 
 


 
PUSS PÅ ER<3 

När man själv blir singel blir alla andra ett par..

Har haft en sjukt bra dag idag. Mysig fika inne i stan med en saknad vän och Emporia med mammsi.
Kan inte undgå tanken som ploppar upp i huvudet på mig hela dagen idag. Varje gång jag tänker på det så blir det bara värre och värre och nu blir jag tillochmed riktigt ledsen när jag tänker på det. Trodde först att det bara va jag men fick reda på att det faktiskt händer andra också.
Varför är det så att ens killkompis(ar) säger upp kontakten med en så fort dem får tjej?
Tycker det är så jäkla löjligt och blir så irriterad!
Har man varit kompis med en kille i några år helt plötsligt får han tjej och -hejdå! Vi kanske hörs när vi gör slut, eller hur va det nu?! För jag gillar verkligen att hänga med dig. Fast tydligen inte!
 
Ja, vi avslutar denna dagen positivt! 
Träning imorgon, mysig fika idag med en fin vän, ett par nya jeans och tagga sömn nu!
 
PUSS PÅ ER<3

Hösten, den jobbigaste tiden på året..

Då va det snart jul igen...
Den värsta tiden på hela året är snart förbi och snart kommer vintern, förhoppningsvis, på riktigt med snö och massa mys.
Har hänt en heeel del sedan sist och hoppas verkligen att denna jobbiga tiden är förbi, att jag bara kan släppa allt bakom mig och gå vidare med mitt liv. 
 
Va i Göteborg i helgen för en liten mimi-reunion med reseledaregänget. Haha snacka om mini! Från 31 personer ner till sex härliga personer som träffades. Hade den bästa helgen på mycket länge. Detta va precis vad jag behövde!! Hann även med en liten runda till Haga och åt världens STÖRSTA kanelbulle. Sen kunde man ju inte missa fitnessfestivalen när man väl var i Göteborg den helgen och speciellt inte när man fick fribiljetter ;)
 
Tredje dagen hemma sedan jag var iväg och jag har redan planer på att åka iväg snart igen! Blandannat över nyår och i början av januari. De två senaste nyårna har jag varit hemma och då har det blivit skitkvällar som slutat i katastrof så lika bra att åka iväg. Sen är januari den drygast månaden att vara hemma på så då tar vi en liten trip till sol snö och party. SÅÅÅÅÅÅ JÄVLA PEPP!!
 
Har saknat att skriva men har inte riktigt känt att jag har elat dela med mig om det som hänt i mitt liv så har bara blivit att jag har lagt bloggen åt sidan. NU är jag (förhoppningsvis) igång igen på riktigt!
Taggad som in i begav jag mig lördagmorgon till Göteborg
Träffade mina underbara små reseledarevänner - Mycket kärlek till er <3
Mysfika med Elin i Haga efter en sjukt bra utekväll
Fitnessfestivalen - Proteinbars, proteinshakes, Celsius, Vitaminwell. Bra grejer för två bakistjejer helt enkelt!
Så var man hemma igen, trött glad och galet nöjd med helgen!
 
 
PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0