Lite sådär lagom onödigt

Denna dagen känns precis så som rubriken. Det känns liksom som jag skulle gjort något riktigt viktigt idag, men kan inte komma på vad det är, sjukt irriterande..

Ikväll ska jag och min älskling äta planka. MUMS!

Har hunnit med fruktansvärt mycket för att klockan ska vara bara tre. Jag har städat rummet (en tuff utmaning även för en erfaren städare) varit ute med Ruffemannen och varit på möte inne i stan och nu sitter jag på bussen påväg hem igen. Jaha vad ska man nu göra resten av dagen?!

PUSS PÅ ER<3


Slö

Ligger i pojkvännens säng och väntar på att han ska komma hem från jobb. Majgod vad mina ögon är trötta..

Idag börjar våra förbud, mitt shoppingförbud och Mickes colaförbud. Detta kommer bli sjukt svårt för båda oss då shopping är som en drog för mig och han inte klarar sig utan Pepsi Max.. Aja, en månad är första stoppet iallafall sen får vi se!

Hoppas han kommer hem med bullar! Är riktigt frukostsugen nu..

PUSS PÅ ER<3


Mycket i kalendern

Måste erkänna att jag helt och hållet har tappat allt vad bloggande är..

Mycket roligt som kommer upp nu efter en väldigt dyster och tråkig period (efter kreta och fram tills nu)

Igår va det släktkalas med heeela tjocka pojkväns släkt. Trevligt trevligt men sinnestrött va man ju när man väl fick gå och lägga sig. Idag va det jobb tjiho! Imorgon ska vi på lägenhetsvisning (och nä det är ju tyvärr inte till mig än..) om ca en månad blir det reseledarutbildning för mig (längtar som fan!!!) så nu har jag inhandlat alla skidkläder osv. På Emporia som jag Förövrigt ÄLSKAR! Till jul blir det resa till Dubai och sen va det inte mer planerat tror jag.. Eller jo! Juste, julbord med jobb ska bli riktigt kul.

PUSS PÅ ER<3


Vinterjacka nu??

Jag vet inte hur det är i resten av landet, men Helsingborg och neråt, så känns det alldeles för tidigt att hoppa i sin största och tjockaste jacka redan nu i mitten av oktober?!
Ja visst är det kallt, men riktigt så kallt är det inte så man springer runt i sin Canada goose jacka med krage och grejer.
 
Efter att ha kollat på en väns bilder från USA på Facebook så blir man ju inget annat än avundsjuk. Åh jag vill ivääääg!
 
Nu ska jag betala lite räkningar och annat sånt roligt som man bara älskar en torsdags förmiddag.
PUSS PÅ ER<3
 

Hit och dit här och där

Nu och ingenstans.

Har fortfarande "London-ångest". Den vill liksom inte gå över.. Det är heller ingen som kan följa med mig dit för tillfället. Det suger.

Förhoppningsvis blir det iallafall London snart och innan min utbildning för jag behöver verkligen lite grejer tills jag ska åka!

Nu ska jag sova gott och drömma mig bort till London.

PUSS PÅ ER<3


Ångest.

Ja, rubriken ägen en hel del..
Det har inte gått så bra för mig på den senaste tiden inom jobb"kategorin".. DVS att jag inte riktigt kan göra det jag vill för att jag helt enkelt inte har råd till det. Ännu mer ångest när man hör hur bra det går för alla andra med jobb ideér företag osv. Känns liksom som jag springer och springer så snabbt jag bara kan men jag kommer ingen vart.
 
Aja, får väl fortsätta hitta på ideer så kanske jag till slut kan komma loss från denna lilla gropen jag fastant i.
 
PUSS PÅ ER<3
 

En kväll i oktober

Måste bara börja med att det känns som en hel evighet sedan jag skriv något här, men egentligen så va det ju bara fem dagar sedan, eller ja det är rätt längesedan..

Åh vilken underbar natt! Sist det va såhär stjärnklart på himlen så låg jag ute i vagg-solstolen, under duntäcket och filosoferade tillsammans med en som är så mycket mer än bara en bra vän. Det var så himla mysigt.

Sen måste jag också bara säga att jissans vad kul det är att köra pappas bil!!! Dragläget, farten jissans hehe. Ja, men har blivit lite skadad efter att ha umgåtts väldigt mycket med en kille från Trelleborg som bytt bil fler gånger än jag bytt vinterjacka (och det är två gånger om året typ..)

Aja.

Ikväll har varit en bra kväll punkt slut

PUSS PÅ ER<3


Skit.

Vilken j*vla skitdag!
Vaknade helt själv. Åt frukost helt själv. Städade. Fyllde i försäkringspapper. Åkte och provjobba. Det gick skit så nu är jag påväg hem.

Har känt mig sjukt ensam idag. Bajs.

Nu ska jag hem och göra mig iordning så blir det inflyttningsfest ikväll.

PUSS PÅ ER<3


Kreta.

Vi är på Kreta och har det bäst.

PUSS PÅ ER<3


Maxipepsipepsimaxi

Dagen började skit helt enkelt. En riktig skitmorgon. Blev väckt av att pappa stod med lövblåsen precis utanför mitt fönster (som var öppet) kl 09,15. BALL!! Frukosten blev skit då gröten blev underkokt och bränd (hur fan lyckas man?!??)

Sen vände det.

Fixade naglarna som blev hur bra som helst riktigt nöjd! Så nu slipper jag måla dem jävlarna! Mohaha. Efter 50min va det klart och sen blev det en liten runda inne i stan med mig själv (hittade väääärldens finaste och mysigaste tröja som jag bara måååååste ha!!) fy fasiken vad tråkigt det är att både gå i stan och luncha i stan själv.. Men det va värt det för intervjun gick skitbra! (Jag har varit på jobbintervju!!)

Ikväll blir det Vapiano och Bio med fina vänner innan det är dags för mig att börja packa..

PUSS PÅ ER<3
PUSS PÅ ER<3


WOHOIOOOOOOOO!!!

Jävlar vad bra dag!!
Fick reda på att jag ska på jobbintervju imorgon, tjiho!! Har bokat tid om att fixa naglarna imorgon och snart kommer Frida in till stan för en liten fika och MYCKET skitsnack haha. O-o-o-OCH iövermorgon åker jag och pojkenmin till Kreta! Känn på den ;) haha det va längesedan jag mådde såhär bra!!

PUSS PÅ ER<3


Segebuss..

Shit!
Det har aldrig varit så här jäkla drygt någonsin att åka buss som det är just precis nu. Damp, vill bara hem!!
Har varit i stan hela dagen idag. Möte, föreläsning, stan med pojken min och nu sist va jag hemma hos finfina Sara och färgade ögonfransarna inför Kretaresan.

PUSS PÅ ER<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1487260/images/2012/pic_5069f664e087c31a0da08dd6.jpg" class="image">


RSS 2.0