Let's go surfing

Mitt hopp om att få gå på Way out west ser ganksa mulet ut.. Synd för  det är faktiskt en av de festivaler jag hade velat gå på :'(

Aja, nu får man istället ta sommaren som den kommer ;) Idag ska jag iallafall till stan med finfina Frida :D Det va ett tag sedan mannen ;) haha. Jag ville ta 12,04 bussen men Frida HANN inte! Ja, ni läste rätt, jag är redan klar och Frida är inte det. Istället tar i bussen halv ett :)

ÅH! Nu spelas dennna låten:

Såååånt sug jag fick att surfa! Synd bara att man inte kan surfa på riktigt i de svenska vattnen:( Det är nog det roligaste jag gjorde när jag va i California med min familj sommaren 2008! Det är en sak som måste göras när man är där ;)

Nu måste jag hinna gå ut med Ruff eftersom min oansvariga bror inte "hinner" göra det..

PUSS PÅ ER<3

Hemma för att gå

Så, nu va man hemma efter en riiiktigt härlig segeltur, följt av en stund på stranden :) Jag har även hunnit med att både laga och äta mat. Nu är jag fit for fight för en kväll på stranden med mina fina vänner :)

PUSS PÅ ER<3

Till havs ;)

NU drar jag ner till hamnen för en segeltur med fqarmor och farfar :)

PUSS PÅ ER<3

My day is on friday! ;)

SÅ! Nu hoppas jag ALLA taggar inför helgens festligheter!! :D Börjar redan ikväll på stranden;) På fredag hoppas jag alla hakar på, Millenium på kvällen, kanske äta någonstans innan? ;) Sen drar vi nog vidare till Malmö för ytterligare lite festligheter ! ;D

PUSS PÅ ER <3

Kan du inte välja ett annat pass?

Idag har (är) det varit underbart väder! Solsken och värme, tummen upp för det! (Y) Nu har jag tröttnat på stranden efter tre och en halvtimme med bara ipoden som vän. Föreslog innan att jag och Frida skulle åka in till stan eftersom hon är sönderbränd sedan igår och jag tröttnat på stranden, dock tyckte hon inte det.. Haha. Nu har ju nämligen alla butiker REA!!:D

Nu ska jag återvända till TV:n haha

PUSS PÅ ER<3

Alla har bränt sig...Utom jag!

Wiho! :D Fan vad bra jag är på att planera! :D Veckans planering:
Om 10min - Stranden
Imorron - Segla med farfar :)
Onsdag - Segla med farfar
Torsdag - Fixa inför fredag
Fredag - MEN HALLÅ! DÅ FYLLER JAG 18!!! :D
Lördag - Släkten kommer på besök för att fira mig ;)
Söndag - Jobba och tjäna stålar!
Såklart kommer de underbara sommarkvällarna spenderas på stranden med mina fina vänner :) Precis som igår, bara att det va något som gick snett :/ haha, men jaja, det e sommar vad mer kan man säga? Eller?

Nu ska jag kila vidare till stranden! :) Hör av er om ni vill träffas

PUSS PÅ ER<3

WHY? Varför är ...

WHY? Varför är det alltid så att man kvicknar till just när man ska sova? PUSS PÅ ER <3


Suck..

Usch, vad jag är trött! Jag orkar inte ens resa mig från soffan.. Nu börjar folk smsa om kvällsdopp, kvälls promenad, kvällsfotboll och fest, känner bara att min rätta plats idag är framför TV:n i soffan

PUSS PÅ ER<3

Jag är nöjd, jag är supernöjd!

Äntligen! Den nästan jobbigase tiden på året är över, då menar jag förberedelserna inför midsommar. Det hade inte varit lika krävande om man hade varit fler som hjälpts åt, dock fick jag all cred och det känns underbart ;) haha. Så igår när kransen dött, gästerna gått och musiken slutat spela plockade jag undan och gick på "skattjakt" det fanns burkar och glas i hela trädgården, i buskar, under stolar och självklart på borden. Jag hade riktigt kul igår och jag vill tacka alla trevliga människor som kom och gjorde midsommar 2010! :) En massa gamla vänner och en heldel nya:)

TACK FÖR EN ÜBERTREVLIG/MYSIG/ROLIG/UNDERBAR MIDSOMMARKVÄLL<3

PUSS PÅ ER<3

Mysig dag med familjen

Jadå! TAGGAD och redo inför imorron;) Hahaha. Nu känns det lite bättre iallafall, när jag börjar få svar via facebook och min telefon börjar fungera igen!

Idag har jag mamma och Oscar varit inne i stan, när det har varit årets varmaste dag.. Det va mysigt iallafall:D Jag hittade en affär där Oscar fick ett par nya skor och jag fick glass, haha. Nu har vi nog inhandlat det mesta inför imorron:)

Idag käkade vi kvällsmiddag på Spanish garden i Höllviken, hela familjen, riktigt mysigt:) Även Daniel kom och joinade oss en liten stund:) Treligttrevligt:)



Ikväll blir det varken någon cyklerunda, promenad eller rulltur, lite tråkigt, men då får detta bli vilodagen? :)

Nu ska jag ut med Ruffimannen ;)

PUSS PÅ ER<3

One day to go

Shit! :) Efter denna sommaren kommer jag ha riktigt snygga ben ;) Haha! Jag har varit ute och gått med Emelie i cirka tre timmar många kvällar, åkt rullor med Josefine i cirkar tre timmar de senaste kvällarna och nu har jag varit ute och cyklat med Niklas runt hea Skanör-Fasterbo-Höllviken i cirka tre och en halv timme! Jag kan säga att efter de turerna har jag gått direkt och lagt mig eftersom jag har sällan varit hemma innan ett.

Idag ska jag med mammsi till stan för att inhandla saker till midsommar:) Problemet är bara att jag inte vet hurmånga det är som kommer. Folk säger att det ska bli jättekul och att de har sett fram emot detta så länge, nu tackar de nä till midsommar!?. Aja vi får väl se hur många det är som kommer, annars blir det en lugn kväll.

PUSS PÅ ER<3

Nillebooiii är bäst:)

Nillebooiii är bäst:)


Ny design!

Nu har jag än en gång bytt design på min blogg, och denna gången är jag riktigt nöjd :D

Hoppas ni gillar den, ni med :)

PUSS PÅ ER<3

En solig dag vid kanalen

Ännu en mysig dag med Josefine :D Idag hade vi piknick ute i det gröna:) Vi träffades vid cykelhandlarn för att pumpa våra cyklar. Därefter cyklade vi ner till kanalen och la ut den stora gula piknickfilten:) Vi hade riktigt mysigt och vädert va varmt och soligt! Tummen upp för dagen! :D

Nu väntar jag bara på att resten av familjen ska komma hem så vi kan äta :) Det är riktigt tråkigt att vara själv hemma :/





PUSS PÅ ER<3

I like är i lurarna och jag rullar:) Påväg...

I like är i lurarna och jag rullar:) Påväg till Josefine:) det är såhär det ska vara!


Musik som går två skilda vägar

Så :D Nu har jag och Josefine klarat av nästan tre timmar nere på stranden (Y) Ikväll blir det ut och rulla med Josefine :) Ilike ;)

Nu lagar Osacar mat (steker köttfärs och kokar spaghetti) Och jävlas med mig.. Jag lyssnade på musik, så kommer han och ska sätta på en annan musik i köket (jag sitter vid matbordet) KUL!

PUSS PÅ ER <3

Tha beach!

Happ, då blev dagens plan inställd, Frida stack till Ullared istället. Nu ska iallafall jag och Josefine ha en mysig dag på stranden :D

PUSS PÅ ER<3

När vi bara rullar fram.. ...

När vi bara rullar fram.. Ikväll träffade jag frida och Josefine utanför konsum för att köpa blockchoklad. Sen skulle vi egentligen åka ner till stranden och ta ett kvällsdopp, men så blev det inte, vi konstaterade att det hade varit härligare att bada i mitt jacuzzi. Så vi åkte hem till mig:) då Kom vi på att frida va tvungen att vara hemma halv 11(om en timme)så vi började baka cookies istället:) sen följde jag dem hem vi lämnade av frida, sen fortsatte jag och Josefine rulla mot Kämpinge och sen hämtade vi hennes hund och det blev en liten runda till kyrkan. Efter det rullade jag genom hela Höllviken och hem:) tack för en underbart härlig kväll tjejer<3 PUSS PÅ ER <3


SUNSUNSUNSUNSUNSUNSUNSUNSUNSUNSUNSUNSUN


Kommer det bli en solig beach 2010?
Det hoppas iallafall jag på! Så jag kan få användning av alla mina bikini:) Eller kanske blir det en till varje dag denna sommaren?
Den första är från H&M - Inköpt detta året
Den andra är från USA - Inköpt 2008 dock aldrig använd
Den tredje är från London - Inköpt detta året
Den fjärde är från H&M - Inköpt förra sommaren
Den femte är från USA - Inköpt 2008 och den jag använt mest
Den sjätte är från Intersport - Födelsedags present för några år sedan och använd en gång
Den sjunde är från H&M - Födelsedagspresent för några år sedan och mycket använd
Den åttonde är från Stadium - Inköpt detta året
Den nionde är från SOLO - Fick den förra året
Den tionde är från H&M - Inköpt idag
Den elfte är från H&M - Inköpt detta året
Den tolfte är från Stadium - Inköpt 2008 (finns ingen bild för den va på tork efter ett dopp i jacuzzin)

PUSS PÅ ER<3

Huguh

Nu får man lite smått ångest, midsommar är snart här och det är och det är samma visa varje år, "varför är inte jag bjuden? Varför är inte hon bjuden?" Det är såå tråkigt. Jag kan förstå att de som inte heller är bjudna tycker det är jättetråkigt, men vi har bara bjudit de närmsta och i fick vara så många som i blir.. Inget jag kan rå för!

Dagen idag har iallafall varit underbar! Började klockan nio med en promenad i skogen med Ruff, sen bar det a till stan för att träffa Cassandra:) Vi va i stan i cirka två timmar innan hon skulle börja jobba. När jag kom hem stack jag till stranden och mötte upp Josefine och Frida, i låg och snackade om pinsamma saker, kände mig som 12igen.. Medans vi solade:)

Nu har jag både lagat mat och ätit den;) Måndagar är min "laga-mat-dag" här hemma och tisdagar är Oscars. Nu ska jag ringa Josefine och Frida för en lite rulltur i Höllviken:)

PUSS PÅ ER<3

Pink it is!

Nu ska jag dra ner till stranden och möta Josefine och Frida:)

PS. Ni som försöker nå mig via sms lär inte lyckas, för min telefon är sönder DS.

iDAG BLIR DET DEN ROSA BIKININ FRÅN h&m ;D
PUSS PÅ ER<3

Jag ÄLSKAR doften av nyklippt gräs! <3

Jag ÄLSKAR doften av nyklippt gräs! <3


Nu e det sommar på riktigt! :D jag sitter...

Nu e det sommar på riktigt! :D jag sitter och väntar på bussen in till stan i bara Linne och shorts:) det är inte ett moln på himlen! De säger att hela veckan ska bli såhär, I like! Nu ska jag se om dem har de klänningarna jag är ute efter i min storlek, hoppas! PUSS PÅ ER <3


Från sin vackraste sida

Nu hör jag Oscars moppe svänga in på uppfarten. Själv sitter jag med två täcken och datan ute på altanen i den nya sol-hängmatte-stolen och lyssnar på cuando, som tar mig tillbaka till London.

Innan ikväll mötte jag upp Frida vid Konsum. På vägen dit började det regna, det va sommarregn! Det har jag längtat efter hela långa vintern.. Vi cyklade vidare ner till kanalkiosken, satte cyklarna och gick ner till hamnen. Vi snackade en massa, och för att vara ärlig hade jag glömt hur grymt mysigt vi har det tillsammans!<3 Som tur va hade Frida glömt sin kamera hos mig så jag tog med den till henne idag, det va en underbartfin solnedgång, och vi tog en massa bilder:) De kommer nog upp imorron på Facebook så jag ska försöka få in några på bloggen, så ni kan se hur vackert vi har det i Höllviken, det va som Frida sa idag: synd att man inte kan spela in ljudet så alla kan höra.

Nä, nu börjar klockan bli mycket. Jag hade kunnat sitta här hela natten, men jag måste sova nu, ska upp tidigt imorron för att möta Cassandra i stan halv 11:)

Natti:)

PUSS PÅ ER<3

LYCKLIG!

Jag kan inte göra annat än att vara lycklig! Tänk så fel man kan ha när man får reda på ett besked man gått och grunnat över sååå länge. Jag är nöjd, glad och varm i hela kroppen, det är en underbar känsla!

Även om dagen ientligen gått helt åt skogen har jag varit lycklig.

PUSS PÅ ER<3

Min helg!

Nu sitter jag på den nya altanen i någon konstig solstol som ser ut som en hängmatta och äter yoghurt med kolasås och havrepuffar. Dagen på jobb har varit bra :) förutom att jag och en till blev utskällda av en gubbe, men det är smällar man får ta. Nu ska jag möta Frida på Konsum om en kvart:) Vet inte riktigt vad vi ska göra men det kommer blir mysigt :) Det va ett tag sedan jag träffade henne själv.

Min helg har varti superbra, trots allt, och jag är nöjd;) Nu orkar jag faktiskt inte bry mig om vad människor tycker eller tänker, för det har jag inte tid med, jag vill leva mitt liv. Har ni inget eget, så behöver ni iallafall inte förstöra för mig!

Nu ska jag pysa till Konsum!

PUSS PÅ ER<3

Creeeeed!

First of all, I wanna give lots of cred to Primark!! Deras nagellack, som jag visat på bloggen i tidigare inlägg sitter perfekt! Har haft det i en vecka nu och det har inte skavts av,incredible, haha. Nu tog jag av det och det gick riktigt lätt att ta av!

Gårkvällen startade med "grillning" på stranden haha, ja det gick ju som det gick... Efter ett tag blev det kallt så vi satte oss i mitt uterum:) Lite problem med högtalare, på grund av att en viss kille som tryckte på alla knappar, fick lite damp på honom! Men det fixade sig tack vare Nikolaj:)

Idag kommar Cassandra hit och vi ska ner till hamnen och tjäka glass, ta foto, snacka och skratta en massor!! I Like! <3

Nu ska jag ta fram sakerna inför ikväll, det är nämligen fest för Rebecca som fyllt 18! Sån lyckost hon är, dagen hon fyllde år vann hon 2biljetter till Paris! :O -Avundsjuk? -Nä, inte alls!

PUSS PÅ ER<3

In to town! just nu...

In to town! just nu sitter jag på bussen Påväg in till stan för att träffa mamma och min lilla Cassandra:) så mycket man får reda på av att åka buss! Haha De bakom mig berättar om sex hon som skulle betala trodde man kunde betala med minutenkort, han som sitter med resväskan är säkert 8år och han ska åka själv till sin mormor i blekinge. Ja man får reda på en hel del av att åka buss, och tröttnar man e det bara att sätta på ipoden :D nu ska jag åka vidare:) PUSS PÅ ER <3


The feeling is not right!

Sitter här i soffan och myser i min underbart sköna Abercombie and Fitch hoodie som jag fått av mamma, linne, mina montenergo byxor och de underbart sköna sockorna jag köpte i London!:) Riktigt mysigt, ändå är det något som inte är rätt, det är klumpen i magen. Det är inte för hur jag har gjort saker och ting, utan för hur folk reagerar och tänker...Kanske borde jag släppa det? Vissa människor hör helt enkelt inte hop föralltid. Tråkigt bara att det måste sluta på ett så absurt sätt, eller är det slut? Svårt att avgöra

Nu ska jag glömma detta och fortsätta njuta av min kväll för imorron ser jag fram emot, då jag ska umgås med underbara människor:)

PUSS PÅ ER<3

ÄÄÄNTLIGEN:D

Det har varit en riktig släktdag idag:) En heldag på stranden med mina kusiner Cornelia, Anna och hennes lille Hugo, vi har haft det riktigt mysigt:) När vi kom hem från stranden badade vi jacuzzi. Sen stack jag ner till båten med resten av familjen för att äta middag med farmor, farfar och kusinerna :) Nu e jag helt slut och längtar bara till imorron :)

PUSS PÅ ER<3

En trött Carolina!

Var hittar man datan? -Jo på min brors rum! Oväntat ? -Nä, inte direkt! Ja, nu e man på G! Vaknade av att mamma damsugade... Nu är jag iallafall uppe, har ätit fukost och väntar på att Anna, min kusin ska komma så vi kan åka ner till stranden! Ska bli supermysigt :D

Btw, jag klippte mig i förgår, om jag inte nämt det innan, det känns konstigt att inte ha så långt hår som innan, klippte det ca en decimeter :( Ett utav mina ryck för att det ska bli lite spänning i vargaden, hahax) Tog saxen efter träningen och bara klippte, men det blev inte så pjåkigt ändå ;)

Nu ska jag dra på mig en strandklänning, för jag tror jag hörde att Anna, ornelia och lille Hugo kom nu :D

Ha en underbar dag ute i solen!


PUSS PÅ ER<3

Bikinitajm

Då va planerna planerade inför ikväll;) Äntligen börjar det bli sommar PÅ RIKTIGT!!:D Ilike! Ikväll är det stranden med Verre och hennes kompisar, kommer bli hur mysigt som helst! :D

Nu ska jag se om jag får tag på någon som vill ner och bada ;)

Bilden är från Santa susana 2007
PUSS PÅ ER<3

Listen!

Nu har jag gjort så ni kan lyssna på den låten (jag för tillfället knarkar) jag snackade om innan

I LIKE - KERI HILSON

Rulla bara ner tre inlägg (tror jag det är) lyssna och njut!

PUSS PÅ ER<3

Hmm...Vem e den nya?

Ny design på Bloggen, bakgrunden är inte så olik den andra men lite summerfeeling, istället för den svarta som va mer vinter och höst.

Ja, då har man gjort det "vanliga" ätit frulle, tränat lite, varit inne på Facebook och SOLAT! (för idag är det verkligen varmt och soligt!)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får ta dagen som den kommer...som jag gjort med sommarlovet hittils;) Dock hoppas jag på att mamma slutar tidigare så jag kan möta henne på Mobilia:) För att sedan åka vidare till Sotff och Stil och fixa tyg till en klänning jag ska sy! ;D

Nu ska jag tömma diskmaskinen, duktigt va! Haha

PUSS PÅ ER<3

beach -10, Here I come!

Woho! Känns underbart! Nu har jag varit på ett bodycombat pass och cyklat 6kilometer :) Nu ska jag duscha och sätta på mig andra kläder sen är det en promenad som väntar :)

Vad lustigt! Nu när jag kollade runt bland mina bilder på datan, så hittade jag en massa bilder på när folk äter, men ingar bilder på när folk tränar... Ja, kanske har man inte med sig kameran direkt på gymmet.

nu ska jag hoppa in i duschen ;)

PUSS PÅ ER<3

Lite här och lite där och litelite rörigt!?

Då sitter man med sin tallrik med vaniljfil och flingor, två timmar innan träningen:) Nu har det också slutat åska och regna, solen tittar fram, I LIKE!!!

Ikväll ska jag rulla lite (om marken är torr) :) Senare ikväll/natt blir det en promenix med Emelie :D

Imorron ska jag träffa Cassandra i stan, har inte träffat henne sedan fredags :( Vi ska ta en fika på espresso house :) mysigt, mysigt, hoppas bara det e sol, så man kan sitta ute :) Då e det sommar när man kan sitta ute, helst ska mans itta shorts och linne :)

Hoppas inte Oscar glömmer att han ska laga mat idag bara haha, det har väl hänt innan... Han tjäkar väl på BK som vanliget och sen kommer han hem "Oj skulle jag göra maten idag? men jag har tjäkat på BK"...

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst känns det som, för jag är så uttråkad just nu...

Kanske ska lägga fram träningskläderna så det inte blir så stressigt när jag ska sticka, haha, vi vet ju hur det brukar vara ;)

Juste! Pappa har lovat att vi ska spela lite tennis i sommar :D Kommer bli övernajs! :D Jag lääängtar!!! KAnske man även kan få med Frida, Matte och Nessa till en lite match? ;D Hade varit skitskoj, vi har inte setts på ett år!!!

Ps. Mamma de flingorna du köpte va inte goda x) haha förengångsskull får du behålla något för dig själv ;D Ds.

Bild från Sthlm open med tennisen :) Åh, vad jag saknar den tiden :(<3
PUSS PÅ ER<3

Passar till allt!

Sommarens favorit som passar till allt, här kommer den:
Keri Hilson - I like, passar till en mysig hemmakväll, strandmys, förfest, sovlåt, efterfest, träningen, avslappning, ja, kortsagt i alla lägen!



Gårkvällen avslutades helt perfekt! Det blev en kvällspromenad, först till havet och sen vidare till Toppen:) Den va lång, jag och Emelie va ute i säkert 2½timme, klockan va halv tre när vi va hemma:) Vi har så himla mycket att snacka om när vi träffas, så jag tror vi får ses ikväll med! :D Kommer detta kanske bli en sommarrutin med en Toppenrunda mitt i natten? :)

Nu har jag bokat mig till kvällens pass av bodycombat! :D Känns nice, det ska även bli lite sol idag, så det hoppas vi, nämen oj, här kom solen! :D Nu ska jag bara göra det mamma skrivit på lappen: tömma diskmaskinen, sen ska jag ut med Ruff:) Efter det ska jag se om Emelie är hemma, kanske följer hon med ikväll?:)

Ska bli spännande att se vad det blir till middag idag? Det är nämligen Oscars dag att göra middag. Igår va det min dag, det blev grillad fläskfilé med potatissallad och sparris :) Riiiktigt gott var det! Precis när jag skulle börja grilla började det regna, så det blev att grilla i shorts, linne och PARAPLY! Haha, måste sett rätt roligt ut menmen vad gör man inte om man bor i regniga sommarsverige?

Recept på min goda middag:) :

Marinad
lite paprika pulver
olivolja
lite rosmarin
lite citronpeppar
lite koriander
lite grillkrydda

Potatissallad
Koktpotatis
2msk kapris
1msk Citronpeppar
salt
2 dl cremé fraisch
½ dl filmjölk

Tillbehör
1 paket bacon
sparris

Koka potatisen (8små till 3personer)tillsammans med rosmarin och salt. När potatisen kokat klart sköjer du den i kallt vatten och lägger den i en skål. Blanda marinaden och lägg det i en påse tillsammans med köttet (jag använde fläskfilé, en till 3personer). Dela potatisen i små bitar och blanda den med filmjölken, cremé fraischen, kaprisen, citronpepparn och lite salt. Sätt igång grillen och grilla köttet i ca 10min, efter 6min slänger du på baconen och sparrisen på grillen. Skär köttet och servera :)

Nu ska jag ut och vandra lite me Ruff :)

PUSS PÅ ER<3

Kreavitet;)

Jag älskar sommarlovet, när man vaknar av sig själv, går in till köket och ser lappen av mamma på köksbordet med saker att göra under dagen:)

Nu ska jag sätta igång min kreavitet och börja sy en klänning sen ska jag måla lite :D

PUSS PÅ ER <3

Då va det första riktiga sommarlovsdagen idag

känns härligt med sommarlov... Förutom att jag INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA! det känns megatråkigt :( vädert är mycket finare nu än det har varit förra veckan så det är ett plus! :D sen har jag faktiskt mycket att se fram emot:) om vi inte är på semester när mamma och pappa har bröllopsdag, ska vi åka till london!:D sen har jag ju alla andra förväntansfulla semestrar framför mig tillsammans med min fina Cassandra:D vi ska även komma iväg till Hven någrastycken för att tälta och chilla:) sen ska vi spendera en hejdå i danmark:) fira midsommar:) fira min födelsedag:) gå ut och festa, bada, grilla och leva tills skolan börjar igen! Nu måste jag komma på något ATT göra:) förslag?:) PUSS PÅ ER<3


PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRR!!

Heldag på jobb idag, börjar bli ganska kul, nu när man vet vad man kan ha pengarna till :) Spenderade nämligen alla pengarna i London, sen har jag sparat hop till en USA resa, det saknas bara lite pengar att leva för i USA ;) På tal om resor så pirrar det i hela magen nu, så fort jag inte jag har något att göra, då kommer tanken upp om hur j***a kul vi hade i London, och att vi ska dit igen nu till sommaren! :D Vi ska även till Grekland och sen i Höst ska vi till London igen, till vinter ska vi till Teneriffa med släkten, farmor fyller 80, kommer bli överkul! :D

Hon jag jobbade med idag har varit i London nu i 7månader och jobbat på många olika ställen. Hon sa att det är något du måste göra! Faktiskt, det kommer jag göra! Älskade London första gången jag va där, så det kommer bli sååå jäkla kul! :D

Detta året kommer det bli mycket resande för mig, kan det bli bättre?:O ;)

Imorron ska jag upp till Formtoppen och träna lite, känns som det var en evighet sedan jag tränade, måste komma igång igen, så jag kan fylla ut mitt sommarlov med något vettigt ;)


Nu ska jag kolla vidare på Jamie Oliver:)

(Kom till att tänka på det, kollar på TV nu, och de ska börja sända Ullared serigen igen, samma avsnitt som redan varit! Har de verkligen inget mer att sända än gamla repriser?:O)

PUSS PÅ ER <3

trött!

Idag har jag varit i Köpenhamn med mamma och pappa, vi hade supermysigt, kollade lite i affärer och åt på ströget:) Synd bara att det va så konstigt väder:/ Nu har vi kommit hem, mamma och pappa e ute och bara och jag kollar på en riktigt rolig film faktiskt :) Wedding daze, och hon som spelar huvudrollen är läskigt lik min brors ex!

Krya på dig min lilla vän!

PUSS PÅ ER<3

Kvällen igår

Tack ni som kom igår och "invigde" sommaren här hemma:) Jag hade supertrevlig, hoppas ni hade det med! Nu vet alla var toan finns, så nästa gång hittar ni ;) Det kom både nya och gamla vänner och en massa andra folk jag inte träffat innan, och alla va supertrevliga :D Tur för er det, då kan ni bli bjudna nästa gång med ;)

Nu ska jag ta och städa mitt rum, sen ska jag duscha och göra mig iordning, för sen bär det av till Danmark! :)
 
Bilden e från igår (ingen blixt, så fiffiga Carro hittade en annan lösning ;))
PUSS PÅ ER<3


Supersöt!

Ja, nu är skolan avlsutad... För denna treminen! Känns underbart!:D

Va på två studenter igår och hade skitkul på den ena (sista) :) Träffade mycket nytt folk, vilket alltid är trevligt :) Outfitten fick bli ungefär densamma som idag: en blommig blus från, ett par jeggings och ett par guldiga ballerina, allt från Primark:)

Nu ska jag snart gå och byta om, ska ha en liten sommar-välkomst-fest, eller vad man ska kallla det. Har städat hela uterummet, grovköket och nu har jag fått igång högtalarna där ute, så jag hoppas på en bra kväll!

Fick denna supersöta muggen igår av mamma:) Det e en takeaway mugg i porslin med gummilock:)


Nu måste jag sätta fart!

PUSS PÅ ER <3

Det är underbart! ...

Det är underbart! Att se alla studenter vara så lyckliga:) idag har jag varit på 2studenter:) den ena lite fullare än den andra, men det e väl så det ska vara! :D Imorron e det skolavslutning:) och efter det blir det träning sen e det sommaravslutningsfest på stranden:) hoppas alla kommer hade varit så jäkla kul! Nä, nu måste jag sova, ska upp 7Imorron. Natti Natti :) PUSS PÅ ER <3


Natti

Omtvå minuter är klockan tre óch det börjar ljusna där ute. Vi har det så himla mysigt här hemma hos Cassandra, med ljus, musik, prat, skratt och planer som kommer slå alla somrar med hästlängder ;)

PUSS PÅ ER<3

GAH!

NU sitter jag för andra gången idag hemma hos Cassandra och väntar på att hon ska bli klar!!! Det finns ingen segare än henne!

Nu ska vi se om vi kan komma igång och baka cookies;)

Ska bara få igång Cassandra för just nu känns det omöjligt att få igång henne!

PUSS PÅ ER<3

seeeg!

Happ, då va det en ny dag och nya tag!  Dagen började med att jag öppnade kylen och fick den näöstan över mig... Sen va det bara att tejpa hop dörren! Smidig som jag e kommer jag på när jag tejapat nästan slut på rullen "ojsan" jag kanske ska sätta in smöret och mjölken i kylen igen" ja, det va bara att ta upp tejpen och tejpa om!

Nu sitter ja i köker hos Cassandra, hon e och klipper sig, snart ska jag börja fixa Mimmis hår, för hon ska vara fin till balen:)

PUSS PÅ ER<3


London

En liten film från när vi va i London



Fler filmer finns på min facebook (Carolina Lundh)http://www.facebook.com/profile.php?id=585713737&v=app_2392950137 

PUSS PÅ ER<3

Just say yes

SWEET!
Gick och la mig vid två igår... Ja, men är man ledig, så är man ledig:) Idag vaknade jag av att telefonen ringde, det va någon som ville prata med pappa (inget ovanligt..) sen gick jag och la mig igen :) dock fick jag inte sova länge till förren mamma ringde och väckte mig! - E du vaken? - Ja, jag har varit vaken länge - Har du varit ute med Ruff? - Ja, jag håller på att sätta på mig skorna nu!. Haha, ja, en eller annan vit lögn är väl okej;)

Dagen har varit underbar hittills iallafall :) Började då med en lång powerwalk/löprunda med Ruffemannen, sen va det lite styrketräning och en dusch:) Ojsan, klockan hann bli två innan jag fick i mig frukost! Hehe. Nu sitter jag här med min bror och hans kompisar:)

Ikväll blir det nog myskväll med mamma och kanske brodern min? Imorron blir den hem till Cassandra för att hilla heeela dagen, och på kvällen ska man leka frisör :D

Nu ska jag nog flytta mig från soffan, spillde precis kaffe i de ljusa (NYTVÄTTADE!!) sofforna vid TV:n, smidigt Carro, smidigt!

Hoppas ni har en underbar dag:)

 Osminkad och fin, haha

PUSS PÅ ER <3

Sweet:)

Jadå! Då va man ledig imorron, och i övermorron, på torsdag är det lekdag och på fredag är det avslutning, sen har man hela långa sommarlovet framför sig, som kommer gå så jäkla snabbt!

Innan sommarlovet ska jag hinna med lite annat. Imorron ska jag hjälpa Cassandra att måla om hennes och Mimmis rum, på onsdag ska jag locka Mimmis hår till hennes bal. På torsdag ska jag på student och på fredag ska jag på fest;)

Nu ska jag snart sova, har precis varit ute en lång runda med mamma och Ruff, rikitgt härligt va det :)



PUSS PÅ ER<3


Inköpen på lista!

Nu ska jag göra Fida glad! :D haha (eller snarare nog mer avundsjuk) Jag vet att det kanske är lite tjatigt nu, men vi hade det verkligen BÄST i London, här kommer en lista på nästan alla inköpen :) 

·         1 Rougeborste

·         2 Kajalpennor

·         1 Nessesär

·         2 Pincetter

·         1 Foundationborste

·         1 Foundation

·         1 Bronzingpowder

·         2 Nagellack

·         2 Mascaror

·         1 Kajalvässare

·         1 concealer

·         2 lipbalm

·         2 bodybutter

·         1 Bodylotion

·         1 Armband

·         2 Örhängen

·         30 Tofsar

·         5 Ringar

·         1 Nyckelring

·         9 Trosor

·         8 Par strumpor

·         1 Bh

·         1 Plånbok

·         4 Skoinlägg

·         2 Par flipflop

·         1 Par sandaler

·         1 Par ballerina

·         2 Par sneakers

·         3 Par festskor

·         1 Par gummistövlar

·         1 Bikini

·         1 Strandhandduk

·         1 Axelväska

·         1 Filt

·         7 Par jeans

·         4 T-skirts

·         2 Skärp

·         1 Blus

·         1 Skjorta

·         1 Tunika

·         1 Klänning

·         1 Kavaj

·         1 Linne

·         3 Par tights

·         1 Jacka

·         1 Handbagage på hjul

Eftersom jag ÄLSKAR att shoppa och framförallt shoppa billigt va denna resan som klippt och skuren för mig! :) Det dyraste jag shoppade på vår lilla semester va plånboken som kostade 14,90£ (ca 179kr)

Idag bar jag:
 Tunika fån H&M, rosa hoodie från Abercombie and Fitch, tights och mina fina gummistövlar från Primark:)
 Även det nya nagellacket och den nya ringen är på:) Klockan köpte jag i Dubai

Hoppas du gillade inlägget Frida:) Och ni andra förstås ;)

PUSS PÅ ER <3


Gonn'a miss it!?

En vanlig skoldag... Har det inte varit nä! Idag kom jag till skolan för att göra det ABSOLUT SISTA I 2:an!!! Kan ni fatta det!? Det kan knappt jag! :O Tänk att jag redan har gått TVÅ hela år i gymnasiet + tio år i grundskola och typ fem år på dagis. Gud, det e ju nästan hela mitt liv, och snart kommer det som har gjort en mycket stor del av mitt liv, att mitt liv ta slut. Det är en konstig känsla, men än är jag inte där, jag har ju fortfarande ett långt sommalov att se fram emot och sen har jag ju hela trean kvar.

PUSS PÅ ER<3

Gud vad kul man kan ha

Ja, då va det roliga över:( känns supertråkigt, hade det verkligen bäst i London!

Vad ska man nu se fram emot, längta, skratta och bara älska?
- Jo, det får bli resan i sommar! Hoppas den blir lika bra som denna!



PUSS PÅ ER<3


Inköpen!

Då har man landat på hemmaplan, känns tråkigt att resan är över:/ Jag har packat upp väskan, men nu väntar en super vecka tillsammans med min fina vän, så det är bara att packa väskan igen!

Mina inköp från London
 Det jag shoppade i London:) Det jag shoppade till Oscar i London Det jag shoppade till mamma i London

Till pappa köpte jag en turkos piké :) Superfin va den:)

Nu ska jag ut i solen och steka innan jag ska börja med pluggandet :/

PUSS PÅ ER<3


Stackare!

För er som inte visste  så har jag och min vän Cassandra varit i London i fem dagar till sammans. Detta va både min och Cassandras första resa på egenhand, utan föräldrar, och det har varit den bästa någonsin! Vi har gjort det VI har velat, och som tur är har vi samma vilja och tycker samma saker är roligt/tråkigt, så vår resa har till STOR del bestått av serious shopping!

Tänkte skriva vad som hänt efter varje dag, men det pallade jag inte så istället får ni se våra videoklipp och bilder om jag kommer på hur funktionen för video fungerar;)

Under resan har vi fått svar på några frågor:

Kan man få förmycket av shopping? - NEJ
Kan man oroa sig förmycket över vikten på bagaget? - JA
Kan man få ett skrattanfall på toan? - JA
Kan man få över 4killar att bära sitt bagage? - JA
Kan man träffa samma vakt 5dagar i rad? - JA
Kan man skratta i 5dagar? - JA
Kan man slå huvudet i en trappa/dörr/hatthylla 4gånger på samma dag? - JA
Kan man komma hem med 4stora påsar shopping på en dag? - JA
Kan man byta tillbaka saker utomlands? - JA
Kan man få förmycket av varandra? - NEJ
Kan man bli ned flyttad i källaren för man skrattar förmycket? - JA
Kan man leta efter ett kvitto i 3timmar? - JA
Kan man gå och lägga sig halv 4 och gå upp halv 6 och sedan vara redo för shopping? - JA
Kan man lita på människor? - JA
Kan man man tröttna på Madame taussods efter 10min? - JA
Kan man åka till London utan att shoppa - NEJ
Kan man bli vän med nästan alla man patar med? - JA
Kan man ta springnota fårn Hard Rock café? - JA
Kan man hinna shoppa om flyget går utanför stan om 3timmar? - JA
Kan man få andra att skratta? - JA
Kan man hitta många fish´n chips stånd i London? - NEJ
Kan man köpa mycket mkunkar i London? - NEJ
Kan man åka till London för att chilla? - NEJ
Kan man ägna mycket tid till sevärdigheter? - NEJ (inte om man e som vi)
Kan man sakna London? - JA

Nu ska jag ägna min tid till att packa upp min "lilla" resväska som va 6gram från övervikt;)



Dessa är 3 av de över 200bilderna vi tog i London, fler kommer komma upp på Facebook ikväll :) Kan länka sen

PUSS PÅ ER <3


RSS 2.0