You've traveld so far

Men gud vad allt blev besvärligt helt plötsligt! Nu när jag inte har haft något att göra har jag kollat runt lite på klädesaffärernas hemsidor. För det första stör jag mig på att om man hittar något snyggt på deras hemsida så har det aldrig produkten i butiken eller så sitter den så j***a fult på en, för det andra har alla bara höstkläder och det stör mig så sjukt mycket för denna sommaren har verkligen inte varit en lång sommar i Sverige, och redan nu börjar de med höstkläder-Skandal, men det är väl så det ska vara?

Nu ligger jag här och degar i soffan och mamma i den andra. Mamma sitter med en fet godispåde och äter saltafiskar -Guud vad gott det luktar! säger jag. -Gör det? vill du ha? säger mamma. -Ja. -Okej, fångar du?. -Klart jag gör. Sen ser man mamma kasta en saltfisk mot mig, det va den saltafisken det ja.. Det är helt mörkt, det är bara TV:n som lyser upp rummet. Jag såg inte fisken och råkade nicka den, så nu ligger den någonstans i soffan.. Eller på golvet och jag har ett kastmärke i pannan.. Tack mamma! Aja, ett gott skratt fick vi oss iallafall.



Nu e jag helt stuck i denna låten! Det va ganska kul hur jag fann denna faktiskt. Jag hade precis kommit tillbaka till Sverige från Turkiet, så skriver jag ett sms till min bästakillkompis, så skickar han tillbaka -Fan vad sjukt!. Vadå sjukt tycker jag, jag har ju ändå bara varit borta en vecka om han visse att jag skulle komma hem idag, så vad e det som är så sjukt? Då hade denna låten spelats på hans radio precis när jag skickade smset till honom. I och med att de sjunger "Carolyna you've traveld so far" tyckte han det va riktigt läskigt och vände sig om, kanske stod jag bakom honom nu med? ;)

Nu ska jag socialisera mig lite innan jag ska sova, börjar skolan tidigt imorron, redan 8, vilket betyder att jag måste gå upp kvart i 6 om jag ska hinna duscha..

PUSS PÅ ER<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0