Värdelös timeing!

Hej hopp!
Tror jag fått vinterkräksjukan..
Det är inte riktigt rätt läge att bli sjuk just nu..

Sitter i bilen påväg till Sturup och mår skiiit. Det ska bli hur skönt som helst att komma iväg, men tanken på sol, bad och pool just nu får mig att må riktigt illa.

Pappa springer som vanligt in och ut ut huset, kollar så allt är stängt och låst. Alla sitter redan i bilen och väntar snällt och fint. Haha.

Som sagt hoppas ni får en sjukt bra nyår, drick inte för mycket för känslan när man vaknar nästa morgon -den är inte rolig (fråga mig, jag vet haha) hoppas ni inte blir sjuka till ikväll.

STOR kram till er alla!

PUSS PÅ ER<3


Happ..

Sikken helvetesdag jag har haft idag..
Sitter på jobb nu och har rast, har rast i 15min till.
Vill fortfarande inte åka imorgon, kunde ju varit i övermorgon som vi skulle åkt!
Men äsch, nu får jag sluta klaga, haha, jag får ju trots allt sol, bad och förhoppningsvis också lite värme :)
Och det är ju inte helt fel!

Hoppas ni får en otroligt bra nyår:) detta blir nog mitt sista inlägg innan jag åker, för det är upp med tuppen imorgon och jag kommer inte hem förrän halv 11 sen har jag inte ens packat klart..

Så en STOR nyårskram till er alla som läst min blogg under detta året!

PUSS PÅ ER<3


Hur ska jag hinna med allt??

Åh, ångest på sånnahär dagar!
Ska jobba 3-10, men innan dess ska jag hinna tvätta allt jag ska ha med mig på redan + låta det torka och packa ner det.
Allt det måste jag göra INNAN jobb, för sen ska jag hem till en kompis.
Jag kommer inte hinna med allt...
Aja, jag får göra mitt bästa!

PUSS PÅ ER<3


Friendship

Vänskap är för mig det finaste man kan ha, i vänskap finns allt, kärlek, hat, tillit, tro och samhörighet. Vänskap är en relation mellan människor. Du kan ha en bra vän, flera bra vänner. Man väljer oftast vänner efter hur man själv är, de man umgås med speglar oftast en själv. Bland dina vänner känner du dig stark och trygg, du vet hur de reagerar och du vet hur de fungerar och du känner en samhörighet med dem.

Det var en ljuv sommardag och jag satt tillsammans med mina tre, väldigt nära vänner, i min ena kompis uterum. Vi hade precis ätit, vi skrattade, snackade och hade kul, precis så som bra vänner har. Då kom ämnet ”Bästa vänner” upp. Jag hade nog varit den som snackat mest under hela kvällen, men när detta ämne kom upp, kom jag inte på något att säga, inget alls! Mina vänner fortsatte att prata om sina fina minnen som de haft tillsammans med sina bästa vänner. Min ena vän berättade om när hennes kompis skulle flytta till Grekland hade hon blivit så förstörd att hon hade gråtit i flera dagar, hon hade till och med följt med henne till flygplatsen för att ta farväl. Min andra vän tog över och berättade om sig och hennes bästa vän. Tillslut hade alla berättat som sina bästa vänner… Utom jag! Jag kände hur blickarna vändes mot mig. Det var min tur att berätta. Jag kände hur klumpen i magen växte. Jag hade inget att säga, för jag hade ju aldrig haft en bästa vän! Efter den kvällen visste jag att detta var en början på en väldigt bra relation mellan mig och mina tre vänner som satt i uterummet. Tillsammans skulle vi få en underbar sommar

En relation är ett steg in i framtiden, du vet inte vart den leder, den har alltid en början, en mitt, och ett slut

En vän är någon som kan få dig att skratta fast du egentligen bara vill dö.
En vän är någon som ställer upp på dig utan att förvänta sig något tillbaka.
Med en bra vän behöver man aldrig fundera på varför man är vänner.
En riktigt bra vän kan man vara tyst med i timmar men ändå veta precis vad personen tänker på.
En vän är den som alltid älskar dig fastän du gjort ett misstag.
En vän är den som lyser upp när hela världen slocknat
– Alban Goodier -

"Detta är ett inlägg jag funderat på att lägga ut alldeles för länge..
Det är delar av mitt tal till nationellaproven i Svenska hösten -10.
Även om det bara var ett tal jag skrev för att jag var tvungen så är det exakt så jag känner."

PUSS PÅ ER<3


Love make me fly

Sitter på Hudinstitutet och kollar ut genom deras stora fönster. Sitter och kollar på folk. Gud vad jag älskar det! Tänk att alla dessa människorna är påväg någonstans, alla har ett mål, någonstans dit dem ska.
Undrar var folk är påväg?
Hem, till kompisen, till föräldrarna, till jobb, utomlands, på middag på fest, på dejt?

Undra vad folk tänker på när dem går där ute på Malmös kalla gator..

PUSS PÅ ER<3


Sandregn och ett hav av skor

Torsdag.
Oj vad veckan gått snabbt!
Det är snart dags för mig att hoppa in i duschen, men innan dess ska jag sätta igång en laddning tvätt. Inte någon vidare rolig torsdagssyssla, men lika bra att gör det nu så man har det gjort.

Idag ska jag bege mig in till stan och färga mina ögonfransar samt möta upp en vän. Jag ska även hinna lämna lite saker till en annan vän som befunnit sig nån vecka på andra sidan jordklotet. Det ska bli kul att ses igen, även om det bara kommer vara en "hej-hejdå" vistelse där.

Nu får jag nog sätta fart om det ska bli något idag!

PUSS PÅ ER<3


Beslutsångest!

Då var det onsdag, även kallad lillördag.
Skulle egentligen möta upp ett par kompisar inne i stan ikväll och gå en liten runda och ta en fika, men det blev framskjutet.
Så nu funderar jag på om jag ska ut ikväll eller bara kolla film.
It's a tough decision.. Haha.
Vet många som ska ut ikväll och jag har fribiljett till ikväll, men vet inte om jag pallar, speciellt inte om man ska behöva ta taxi hem ikväll igen, det var ju inte så lyckat sist..

PUSS PÅ ER<3

Gör om gör rätt ..

...
Staden var ödsligt tom. Det var som att köra i en sovande stad, inte en enda kotte var ute.
Vi körde ner mot havet, då svänger det ut en bil från en sidgata bakom om oss.
Hon visste att hon inte höll hastigheten, men tänkte inte mer på det.
"sakta ner, men tryck inte på bromsen. Du har en polis bakom dig" bilen som hade kört ut bakom oss innan var en polisbil.
Hon brydde sig inte så mycket, men gjorde som personen sagt, hon släppte gasen och rullade fram.
Dem hade kallpratat lite i bilen. Nu kom personen fram till den viktiga saken. Det var något som hade sagts av en gemensam vän till dem. Det handlade om dem båda. Historien var riktigt överdriven och inte alls som hon själv hade berättat för den gemensamma vännen. Hon berättade exakt vad hon sagt. I samma stund svängde dem upp på parkeringen, gick in i huset och satte på kaffe.
Det var något dem alltid hade gjort under den tiden som dem umgåtts. Men det hade ju inte hänt på cirka ett halvår nu.

Dem snackade och snackade och snackade, tillslut hade hon suttit där hemma i tre timmar. Tiden hade bara flugit iväg.

Båda satt i soffan och gäspade. Det var dags för henne att bege sig hemåt.
Hon tänkte att det var ju så sent så det var nog inget ute på vägen vid denna tiden. Hon hade rätt inte en enda kotte var ute. Det var bara hon och en fruktansvärd dimma. Dimman var så tät art hon inte kunde se vägen. Det var som en spökhistoria. Det enda hon såg var en svag siluett av dem vita sträcken i marken som delade vägen i en höger fil och en vänsterfil. Det var tur att hon kunde den vägen utan och innan till, hon visste exakt var svängarna fanns, var stallet längs vägen låg och var lastbilsparkeringen var där poliserna brukade skjuta bilar med fartkameror. Hade hon inte kunnat den vägen så bra, hade hon hamnat i diket.

Efter 30minuer var hon hemma, hemma i sin mjuka varma säng, det var lätt att somna nu.

PUSS PÅ ER<3


Gör om gör rätt

Kvällen hade varit lång.
På schemat hade bowling och en runda med klasskamraten från grundskolan stått.
Hon kom hem ca klockan 22.20 från bowlingen, klockan 22.50 hade hon gått ut på promenaden. Undertiden som hon och hennes vän gick där vid havet och snackade om den galna helgen som dem hade tillbringat på vars ett håll, fick hon ett sms, ett sms som hon visste exakt vem det var ifrån, inte för att hon lagt in numret, utan för hon kunde numret utantill. "lust att ses en stund har något viktigt som angår dig jag vill snacka om". Hon svarade "kan ses om 1 1/2 timme.
Dem pratade och pratade och pratade om helgens galna äventyr, skvaller, pinsamma situationer och saker som gällde allt mellan himmel och jord.
När dem skiljdes kramade dem varandra hejdå och gick åt vars ett håll.

Det var en kall kväll.

Hon satte sig i bilen, tog upp telefonen och smsade "sätter mig i bilen nu hoppas det är viktigt".
Hon hade ingen aning om vad det kunde handla om. Kanske var det söndagen då dem båda hade varit ute på samma ställe men inte hälsat på varandra? Kanske handlade det om något riktigt viktigt? Kanske om känslor? Kanske om något oviktigt?
Hon hade ingen aning! Inte heller blev det bättre av att tänka på saken. Tankarna flög runt i huvudet på henne.
Nä, nu var det bättre att fokusera på vägen än att tänka på vad denna person vill henne, hon hade ju trots allt fått sig en utskällning av hennes mor och far innan hon lämnat huset för att köra iväg. Det handlade om hennes körning. Det hade kommit upp innan, men inte på detta viset, nu var det allvarligt, det hörde man på hennes fars röstnivå, den blev liksom högre och mörkare när han var allvarlig.
Hon hade bara svarat "ja jag vet, jag ska ta det lugnare, jag ska köra försiktigare i trafiken." sedan har hon satt sig i bilen och kört iväg.
Gud vad svårt det var att hålla sig till 50 på vägen. Det hade aldrig varit så svårt att hålla sig till hastighetsbegränsningen som nu.

Alltid när hon var liten och åkte bil på en tom mörk väg brukade hon tänka på alla kriminalfilmer som sänts på TV. Alla dem som blev mördade på just en sådan väg. Dem var oftast ensamma i bilen, det var mörkt ute, dem hade kört på en tom landsväg eller kustväg och mördaren hade gömt sig i baksätet. Hon hade tänkt på hur det skulle bli när hon fick körkort. Hon skulle aldrig köra på en sådan väg i den bäcksvarta natten, på en väg utan hus och utan lampor. Där satt hon nu i bilen, precis så som sagt att hon aldrig skulle göra. Hon var inte rädd, inte nu längre.

Kustvägen blev stadsväg och nu hade hon inte långt kvar. "var är du?" "är där om fem". Hon hade hög musik i bilen, det hade hon alltid när hon körde själv. I rondellen tog hon höger och vid fjärde huset stannade hon. Där stod personen, personen som hade något viktigt att säga, så viktigt att det inte kunde sägas via sms.
Personen hoppade in i bilen och dem körde en runda in i staden.

...

PUSS PÅ ER<3


25/26

Då var julen över.
Julbord 5dagar i rad och nu är jag så less på det att jag tvivlar på om jag kommer gilla det nästa år.

Jag se fått många fina julklappar.
Bland annat en härlig onepiece (dock vet jag inte om jag vill ha den i marinblå, som jag fick, eller rosa som jag burade till..) ett halsband med mitt namn på, en superfin klocka och lite grejer till resan.
Jag har spelat julklappsspelet 5gånger och jag har vunnit några fina saker och några helt värdelösa grejer.

Igår hade vi vänner över på middag och sedan spelade vi spel. Rätt tröttsamt i längden, trots att det va ett sjukt roligt spel (sanning eller skitsnack) så kvällen avslutades på Slagt. Mycket trevligt folk och riktigt kul va det! Dock slutade natten med en alldeles fördyr taxiresa, 620:- från Slagt till Höllviken med ett stopp är inte riktigt okej..

Idag har jag varit på mellandagsrea. Hittade inget alls..
Lite bull.

Hoppas ni har haft en riktigt mysig jul!

PUSS PÅ ER<3


Det är ändå lite UNDERBART!!

Ut i vindjacka och gympaskor.
Solen lyser, fåglarna kvittrar, blommorna blommar, det kommer svaga ljumna vindar.

Men vänta nu lite!

Vad hände med den buffliga vinterjackan, snöskorna, vantar, mössa och den stora góa halsduken?
Den gnistrande snön, den tysta skogen och dem kalla hårda vindarna?

Nä, här nere i Höllviken har vi inte precis en traditionell julafton med mycket snö. Istället kör vi på en lite varmare jul. Jag befinner mig ju trots allt på Sveriges sydligare breddgrader ;) eller?

Fast än jag tycker att julafton ska se ut allt annat än så som den gör i år är jag inte ledsen över det!
Jag ser det helt enkelt som en liten uppvärmning till Gran Kanaria ;D

Trots att det inte riktigt är julväder så får jag snart kila iväg och slå in testen av julklapparna.

Ni får ha en riktigt bra jul :D

PUSS PÅ ER<3


Irriterande..

Det är så sjukt störigt att jag inte kan ladda upp bilder på bloggen, varken från datorn eller från telefonen..
För jag har så himla mycket bilder jag vill visa er!
Och visst är det mycket roligare att läsa en blogg som är fylld med bilder än en blogg som är helt bildlös!?

PUSS PÅ ER<3


Klistrigt under fossingarna

Hela kvällen har spenderats med helsingborgarna i (rätt obvious) Helsingborg. Det har varit den årliga mini firandet av jul med mycket julmat och julklpappsspel.
Lika mysigt varje gång!
Detta året fick jag en ljuslykta. Själv gav jag bort tre skålar med olika sorters julgodis som jag själv gjort.
Det blev en positiv respons på min karamellkola, vilket gillas stark, blir så himla glad när folk gillar vad jag gör :)

När man kom hem möttes man av ett klistrigt golv och en stark öl-fylle stank.
Japp lillbrorsan har haft fest...
Så efter kvällsrundan med Ruffemannen blev det att sätta sig i bilen och köra ner till Ljunghusen för att hämta hem den lille mannen. Japp, där i kusinens stuga var det fest, tog ett tag innan jag hittade broder min men fick hem honom utan protest, snarare tvärt om, han var glad att slippa cykla hem.

Inte nog med det, nästan allt mitt julgodis jag gjort var borta när jag kom hem, men det gjorde inte så mycket när jag möttes av min brors kompisar som älskade det! Haha, så söta dem är, trots att dem ätit upp allt mitt julgodis..

Nu ska jag tagga en god natts sömn innan det är dags för nya tag imorgon!

PUSS PÅ ER<3


Nyår

Åh det ska bli helt underbart att komma iväg på nyår och slippa detta skit vädret.

... Men på samma gång vill jag vara hemma och fira med alla mina vänner...

Kom nyss på en lösning! Haha.
Jag får väl ha en fest sen när jag kommer hem och fira att det nya året har börjat!

Vad ska ni göra på nyår?:D

PUSS PÅ ER<3


7 heaven

Vaknade inte när jag skulle.. Så nu får jag ta bussen in till stan istället för att bli körd.. SUCK!

Det blir en mysig dag i stan idag tillsammans med mammsi och Oscar.

Ikväll blir det julmys och julklappsspelet hos helsingborgarna :)

Hoppas ni får en bra dag.

PUSS PÅ ER<3


En underbar kväll

Har ni också suttit och hejjat på när ni kollat på en film? När det är en riktigt romantisk scen och man bara tänker "kyss henne, kyss henne, men vad e ditt problem?? Kyss henne då!!"? Sen går killen sin väg och man tänker "varför kysste du inte henne när du hade chansen?".

Nä, det är inte alltid så lätt.

För ett tag sedan så såg jag en romantisk film tillsammans med min killkompis. Då hamnade tjejen och killen i just ett sådan läge där man tänkte "men kyss henne dåååå!". Fast istället för att tänka det, så sa jag det högt. Då svarade min killkompis "varför just killen?" jag svarade "va? Vadå varför just killen?" "ja, varför ska det just vara killen som kysser tjejen?, och inte tjejen som kysser killen?" jag svarade "men det är väl självklart att det är killen som ska kyssa tjejen!" han svarade "nä, jag tycker tjejen ska ta initiativet och kyssa killen".
Ja, som ni förstår så ledde detta ingen vart än till en lång diskussion om vem som skulle kyssa vem först och varför det var just så.

Ibland önskar jag att filmer inte var så förutsägbara menmen vad hade det då blivit för film?..

Ikväll har jag tillsammans med sällskap avklarat den sista disneyfimen på min dator, Anastasia. Vi hann även med "Just go with it".

PUSS PÅ ER<3


Jag vill gå på BIO!

Åh jag vill kolla på BIO.
Det var så långesedan jag kollade på BIO..
Det är riktigt mysigt när hela salen släcks ner och så sitter man där i mörkret, det är helt tyst och så rullas den vita bioduken ner och filmen sätts igång.
Mys!

PUSS PÅ ER<3

Saffransskorpor, julknäckebröd & karamellkola

Tog Ruff på morgonpromenad ner till Konsum och köpte lite grejer till bakandet, jäst grädde och lite sånt som man behöver.

Sitter i köket och väntar på att mitt julknäckebröd ska jäsa klart.
Saffransskorporna blev precis klara så ska snart prova en eller två ;)
Ska börja göra karamellkolorna nu.

Åh, här är så mysigt här hemma nu. Jag fick verkligen min julstämning till slut!
Dem sista stegen jag tog innan jag gick innanför dörren på morgonrundan så började det falla små vita flingor från himlen. Underbart! Julstämning!! Så jag satte igång en brasa och julmusik, tände lite ljus och nu doftar hela huset jul från granen, brasan och saffransskorporna.
Myyyyys!

Jag fick min jul tillslut :)
Nu har jag bara en grej kvar jag vill göra, åka skridskor. Det hade varit riktigt mysigt nu.

Hoppas ni har en bra dag!

PUSS PÅ ER<3


Så fint

Åh så underbar film!
Har helt ändrat uppfattning om Skönheten & Odjuret, den är inte alls läskig, utan den är väldigt fin!
Har inte tänkt på det innan, men alla disneyfilmer är så lärorika.
Det finns ett budskap i varje film. Som i Skönheten & Odjuret; skönhet kommer inifrån.

Ha en underbar natt!

PUSS PÅ ER<3


Disney trapped..

Är helt inne i en Disney-period just nu..
Ja, kanske inte helt normalt för en 19-åring, men har man barnasinnet kvar så har man haha..

Igårkväll satte vi igång Hercules, åt en massa popcorn, drack julmust och åt pepparkakor.
Så himla mysigt hade vi det, jag och min bror.
Undertiden som vi kollade på filmen tänkte jag på det, jäklar vad mycket sång det är i filmerna.. Vad dem än gör i filmen så ska dem sjunga en liten trudelutt.. Inte konstigt att så många barn vill bli sångare.
Anyway..
Efter Hercules pallade inte min käre bror mer så jag såg Dumbo själv innan jag skulle sova. Ändå sjukt dryg film, hehe, vacker men dryg..

Ikväll är det dags för Skönheten och Odjuret.
Funderar på om jag ska sätta igång den eller inte, för iallafall när jag var liten var jag jätterädd för den, likadant med Anastasia.
Och det är den två filmerna jag har... Hahaha.
Men har bestämt mig, Skönheten och Odjuret blir det!

Imorgon ska jag ta med mig Ruff på en morgonpromenad till Konsum så jag kan handla grejer till lite julmys och lite ätliga julklappar. Tänkte göra saffransskorpor, karamell-kola och Mozart kulor.

PUSS PÅ ER<3

Suck, nyår ännu en gång..

Vaarför är det alltid såhär?
När man väl har planer på vad man ska göra på nyår så kommer alla till en och vill hitta på något, men när man inte har några planer så har alla andra redan planerat annat..
I år är ett sådan år då jag redan har planer på vad jag ska göra på nyår, eller rättaresagt, jag har inget val att följa med till Gran Kanaria, men jag klagar verkligen inte för det ska bli hur skönt som helst!
Grejen är bara den att nu kommer alla och frågar mig vad jag ska göra, om vi inte kan hitta på något, om jag inte kan a fest, om jag vill med på fest osv..
Förra året var en liten annorlunda nyår, då planerna blev väldigt "hip-som-hap" och det slutade med en katastof-middag här hemma, men kul hade vi!
Kunde inte alla dem som inte kunde komma förra året, frågat mig om jag skulle ha fest som förra året, då hade det blivit en riktigt stor nyårsfest.
Synd nu bara att alla kan detta året men inte jag..
Aja, det får vi väl ta nästa år ;)
Om jag är hemma.. Det vet man ju aldrig!

Vad ska ni hitta på på nyår?

PUSS PÅ ER<3

mmm

Sitter här hemma och myser. Lyssnar på härliga låtar och fixar lite.
Några bilder från i lördags, dem anda ville inte ladda upp :(

PUSS PÅ ER<3

Min mysdag

Sikken helg!

Lördag;
Jobb från 08-15 sen blev det middagsfix med familjen. Efter det var det förfest och sedan utgång. Det blev en lååång dag och kväll då jag inte var hemma i sängen förrän klockan halv fem.

Söndag;
Jobb från klockan 12-18. Vi fick kakor över från jobb så jag åkte hem till farmor och farfar med dem. Dem blev överglada som vanligt, känns bra! Sedan blev det lite middag med familjen och jag däckade i soffan vid TV:n och var i princip omöjlig att väcka..

Idag vaknade jag klockan ett. Ingen ångest över det haha, vilket jag hade haft i vanliga fall..
Tog denna dagen till att julmysa med mig själv och Ruff. Så nu sitter jag och gör underbar karamell-kola och kristyrflingor att hänga i granen.

Vad hittar ni på en måndag som denna?

PUSS PÅ ER<3

Bildisar!

Känner att bloggen är helt färglös och trist.
Så här kommer en liten "har hänt i veckan" -bildbomb.
Kände mig helt vårig/somrig när jag och mammsi shoppade julklappar.

Pepparkaksbakande med hela släkten. Mammsi och Theo.

Ja.. Haha, kul hade vi!

Min och Emmes underbara kvällsrundor. Nu gäller det att packa på sig med kläder för tusan vad kaaallt det e.

Pepparkaks bak med bara mammsi och pappi

Mitt och mammsis pepparkakshus, lätt årets finaste ;) haha..

Dagens tanke.. :
HUr kommer det sig att alltid när jag sätter mig oi soffan och ska käka godis så är det Biggest looser på TV eller typ 15 years and too fat??
Pepp man blir på att äta allt det där godiset då :(

PUSS PÅ ER<3

Jeahs!

Yeah!

Fan vad jag är pepp nu.
Har slutat jobb och nu sitter jag och äter mellis. Mums! Ostbullar med skinka och juice :D
Taggad till 1000 till ikväll, kommer säkert sluta i katastrof, men men vad gör det haha.

PUSS PÅ ER<3


Yesss

Wihoio!
Sitter just nu och har lunch på jobb. Känns riktigt lyxigt att ha 30min lunch!
Snart är det kassan 4timmar till.
Men det klarar jag haha.

Taggar till ikväll!
Utgång med Emma. Kommer bli super:D

Vad gör ni en lördag som denna?

PUSS PÅ ER<3


Pepparkakshus

Jag har feta problem med att ladda upp bilder på bloggen..

Ikväll har jag och mammsi gjort årets finaste pepparkakshus haha. Katastrof!

Nu ligger jag i sängen, ska snart upp och jobba.. Jippie!! 8-15. Sen tänkte jag sola och träna :)

Men nu ska jag sooova!

Natti natti

PUSS PÅ ER<3


Oh my day

Det har varit en riktigt lång dag.
En hel eftermiddag fylld med pepparkaksbak, knäck och kola, spel, glögg och som avslutning en lång härlig kvälls runda tillsammans med Emme.

Dem kvällspromenaderna är verkligen guld värda. Vi snackar och snackar och snackar och tillslut så har vi varit ute och gått i tre timmar.

Nu ska jag borsta mina bissingar sen blir det den efterlängtade sängen!

Bilder från idag kommer imorgon för det går inte ladda upp från min telefon, vet inte varför men men..

PUSS PÅ ER<3


Free fallin'

Nu har jag precis kommit hem från en julklapps-shoppingrunda med mammsi. Riktigt mysigt hade vi vi åt på Hansas restaurang, den som ligger på bottenplan, vet inte riktigt vad den heter Deli något.. Haha, iallafall, dem hade riiiktigt god mat! Mamma åt deras laxsoppa och jag dagens pasta med pesto och stekta grönsaker.
Mums!

På vägen hem svängde jag inom Mobilia och handlade lite på Reveny (Malmborgs) till kvällens julebak.

Nu väntar jag bara på att alla ska komma så vi kan sätta igång för jag är riktigt pepp nu! Hihi.

Ni får ha en bra kväll. :)

PUSS PÅ ER<3


Inte en torr kind..

Åh, herrgud!

Kan garanterat säga att jag har aldrig bölat så mycket till någon film jag någonsin sett.
Bölade mig genom hela filmen, från början till slut, och jag är verkligen inte den som bölar till filmer.
Sist jag riktigt bölade till en film var till Micke och Molle, när tanten skulle säga farväl till Micke.
Så det var nog tur att jag såg Dear John själv.

Nu kan jag knappt se tangenterna och jag är helt röd i ögonen.

Så mitt filmtips; Om ni vill se en en riktigt bra film som handlar om äkta kärlek, som har mycket känslor och tar fram mycket känslor samt som inte är som någon annan kärleksfilm (jag iallafall sett) så rekomenderar jag starkt Dear John, för det är en riktig bölar-film.


Nu ska jag sova..

PUSS PÅ ER<3

Min, bara min kväll

Än en gång blev det kväll.

Efter en lite kortare kvällsrunda än vanligt sitter jag nu i soffan och ska snart sätta igång filmen Dear John.
Har velat se den ända sedan den släpptes, men jag har inte haft tiden till det och när jag har haft tid över så har jag inte haft TV:n för mig själv, och eftersom ingen annan velat se den så har det inte blivit av.

"Never give up on something you can't go one day without thinking about"

Dem orden är så sanna.
Men ibland går det bara inte att behålla och då är det lika bra att ge upp det.

Nu ska jag sätta igång filmen!

Sol vind och vatten..

PUSS PÅ ER<3


Julestök

Marcus som "gästbloggade" igår haha, därav textutdraget från manuset till Rocky.
Förrutom att han gästbloggade här så bakade vi lussekatter som han lyckades bränna!!
Så det såg ut som bakpotatisar..

Sen kollade vi på någon film, kommer inte håg vad den hette, men som vanligt såg vi inte så mycket av den för av någon konstig anledning så lyckas vi snacka sönder filmerna vi kollar på.. Men det gör ändå inte så mycket, för dem vi väljer brukar suga..
Haha, ska man kolla film med mig, så ska man inte låta mig välja film.

Idag har jag tvättat, städat och bäddat rent min säng. Känner mig som en liten hemmafru. Vilket inte är positivt, haha, för jag hatar det!
Jag förstår inte hur vissa kvinnor vill vara hemmafruar, det måste vara jättetråkigt ju!

Japp, tro det eller ej, men familjen Lundh är inte ute i sista stund detta året, vi har redan fixat gran OCH pyntat den!

Imorgon är iallafall mammsi hemma med mig hela dagen så då blir det inte lika ensamt här hemma! Sen är det ju riktigt julebak imorgon eftermiddag, och det gillas! Det ska bakas pepparkakor och käkas deg samt göras pepparkakshus. Pappa och Oscar har utmanat mig och mammsi i pepparkakshus-tävling, eller som dem kallar det "pepparkaks-skulpturs/byggnads tävling". Vi får väl se hur det slutar haha för enligt pappa så skulle dem smälta halstabletter och ha det som fönster.. Erhm, ja, jag och mamma har ju en lättare idé för fönster, men aja, dem får ju göra hur dem vill ;)
Ska bli kul att se hur dagen slutar imorgon!

Lovar en uppdatering imorgon så ni kan få se hur bakandet slutar.

Nu väntar jag bara på att pappsi ska komma hem så jag kan påbörja maten för jag är svinhungrig.

PUSS PÅ ER<3

Mitten av veckan

Idag är det onsdag, alltså har halva vardagsveckan gått, wihoio!!
Imorgon är mammsi ledig och det blir julebak på eftermiddagen.
-can't wait!
Men innan julebakey så hoppas jag på en liten julklappsrunda inne i stan för att inhandla dem sista julklapparna.

Nu är ju frågan; vad ska man hitta på en dag som denna? Just nu sitter jag och kollar på Rob & Big samtidigt som frullen slinker ner. Fast här kan man ju inte sitta hela dagen. Kanske ska man ta fram symaskinen?

PUSS PÅ ER<3


Bakar bakpotatis

Life is a very mean and nasty place and I don't care how though you are it will beat you to your knees and keep your there permanently if you let it, You - Me or nobody is gonna hit as hard as life!


Indianpärlor

Äsch, pappa får väl dampa lite då.. Hehe, har dragit fram lilla pyssellådan, så han ska ändå vara glad att jag inte tog fram den stora!
Blev helt pepp på att göra pärlplattor haha, hittade en massa plattor, men bara en liten burk pärlor så vi får se hur detta slutar.. Blir nog en kort historia. Haha

PUSS PÅ ER<3


..

Kan inte fatta att klockan bara är 10 över 4.. Åh, jag får krupp av att bara sitta hemma. Hade velat dra fram en massa pyssel och bara julpysslat, men jag vet att jag kommer aldrig orka plocka undan efter mig och då får pappa damp haha.

Det blev en dålig bild på pappersrosen, men så blev den iallafall haha, kanske inte precis det finaste jag gjort menmen.. Haha

PUSS PÅ ER<3

Pappersrosor och en doft av frihet

Min dag har varit ganska meningslös..

Jag var på Konsum och skrev på anställningsbevis och gjorde lite tester. Sen åkte jag hem och gick ut med ruff i detta pissevädret..
Sedan dess har jag bara suttit i köket, lyssnat på musik pratat med lite folk och vikt pappersrosor.
Det har varit en rätt chill dag, men jag hade hellre jobbat en dag som denna..

PUSS PÅ ER<3


Mhm!!

Yeah!
Mitt liv är så jävla bra nu! Älskar det!

Speciellt dagar som dessa.
Asså silken dag!
Mer perfekt dag får man ju leta efter.

- Fick världens bästa väckning i morse; ett samtal om att jag vunnit en resa till London. Jag, Carro, har vunnit och vunnit högsta vinsten, en resa till London och det är fortfarande som om jag drömt, kan inte riktigt fatta det.
-hade mysmorgon med mammsi. Jag fixade hennes nya telefon och lite sånt.
- jobbade för första gången på Konsum 4-9. Riktigt bra gick det!
- kom hem åt och pyntade den nyintagna julgranen, riktigt fin blev den.
- va ute en lång runda med Ruffemannen.
- nu ligger jag i soffan och väntar på att HIMYM ska börja på 6an.

Kan det bli bättre?
- Skulle knappast tro det va!

IIIIIH!!!!!

PUSS PÅ ER<3


Det går så jävla bra nu!!

SÅ, ja, jag kan fortfarande inte fatta att jag vunnit en resa, liksom JAG och VINNA hör inte riktigt hop.. Hehe

Idag är det första dagen på Konsum, undra hur det kommer gå?
Sen blir det hem och pynta julgranen och baka lussekatter.
Smaskit!

Snart är det Gran Kanaria, men innan dess är det julafton och en massa julmys.

IIIIIH, idag är jag glad!

Man blir glad av att vakna genom att få ett sånt samtal!!!!

PUSS PÅ ER<3

Over the top!!

Fy fan!!!
Trodde aldrig att jag skulle vinna, för har aldrig vunnit något i hela mitt liv, men jag vann! Jag VANN en RESA! EN RESA TILL LONDON!!:D
Kan fortfarande inte fatta det!
LYCKA!!

PUSS PÅ ER<3


Sängen

Nu har jag landat i sängen.
Känns bra, men mår skit, efter att ha tryckt i sig en massa jordnötter. Varför varför va jag tvungen att göra det? Haha. Visste att jag skulle må skit sen, men det va gott för stunden. Att jag aldrig lär mig!... För detta va ju ingen engångsföreelse, och det var ju inte första gången heller haha. Aja, vissa saker lär man sig bara aldrig.

Nu åter till julklappsletandet.
Har hittat några få saker jag kan tänka mig i julklapp :)
Det första; en onepiece. Jag har tyckt att dem är otroligt fula och att jag aldrig skulle sätta på mig en sådan. Men efter att jag provade en i 45*c värme i Turkiet så har jag bara velat ha en och ångrade mig som in i att jag inte köpte den då..
Det andra; ett halsband som man alltid kan ha på sig. Hade en månadssten innan i en silverkedja som jag fått av min bror i julklapp för många år sedan, men den är nu mera spårlöst försvunnen..
Det tredje; en bra kamera. En systemkamera som inte är klumpig. Älskar att vara ute och fota, men det är inte kul när man måste fixa alla bilder i redigeringsprogram i datorn för att dem ska bli bra..

PUSS PÅ ER<3


Julklapps önskan

Söndagskväll.

Vill inte riktigt gå och lägga mig än.
Har suttit uppe och kollat på vad jag ska önska mig i julklapp.
För önskar jag mig inget så är det inte så att jag inte får något, utan då får jag något som jag egentligen inte alls vill ha, farmor hotade med en lila stickad väst tillexempel..
Aja får kolla vidare lite till kanske hittar jag något?

Vad önskar ni er?
TIPS!

PUSS PÅ ER<3


Längtan

Just nu, just precis nu längtar jag tills:
Imorgon -> första dagen på jobb
På torsdag -> julebak med familjen + kusinerna
På lördag -> utgång med Emma
På torsdag -> "fusk julafton" med helsingborgarna
Julafton
Nyår!!

Längtar ni efter något?:)

PUSS PÅ ER<3


Jobbjobb och åter igen jobb.

Så nu har jag avklarat ett 6-timmarspass på K&G med en massa konstigt folk...
Trots att jag inte jobbade förra söndagen så har jag redan nu jobbat mer denna månaden än vad jag gjorde förra, wiie!
Och imorgon är det första riktiga dagen på Konsum. Undra hur det kommer gå?.. Sen får vi se vilka tider jag får nu till jul. Kan ju behöva lite pengar nu till resan.
Eftersom jag åker med marknads-freaks så lär man ju göra av med en och annan slant..

Hoppas ni haft en bra söndag.

PUSS PÅ ER<3


Olika

Va nyss inne på en blogg, där en tjej bloggat om julhandel, stress och julklappar. Hon tyckte det var jobbig, hysteriskt, slöseri och det hon önskade sig i julklapp var att inte få några julklappar. Hon ville inte att under granen skulle det ligga fullsmockat med julklappar.
Jag är exakt tvärt om!
När det är jul är det lika bra att gå all in. Det sker ju trots allt bara en gång om året och det är den största högtiden vi svenskar har. Så varför inte göra den riktigt extrem, med julstress, julklappshandlande, en massa julmarknader och fullsmockat med julklappar under granen!? Varför inte liksom?
Ta vara på julen! Spela julskivan om och om och om igen, fast än du redan kan alla låtar utan och innan till och nästan drömmer mardrömmar om dem ät pepparkakor tills du storknar, drick glögg, kasta dig i snön (om det har kommit snö) och kasta snöbollar tills fingrarna blir till is, julbaka tills mjölet är slut, pynta granen over the top.
Gör allt fast 10gånger mer, för efter december kommer det inte vara jul förrän om ett år igen.
Hata inte julen, älska den.
Och om du ändå hatar det, hata den för att du älskar den.
För doften av glögg eller nybakade lussekatter/pepparkakor kommer du inte känna förrän om ett år igen.

Ta vara på tiden och gör som jag, Älska det!

PUSS PÅ ER<3


Inte som planerat

Nä ibland blir inte dagen riktigt som man tänkt sig.
Istället för en mysig lördag så slutade det med tjafs och tråkigheter.
Aja det är väl så det blir vissa dagar antar jag..

Hoppas ni iallafall har en bra lördag.

PUSS PÅ ER <3


Fredag kväll

Ännu en gång har det blivit fredag och kväll och än en gång sitter jag hemma framför TV:n med mamma och pappa.
Eller snarare satt, för nu ligger jag i sängen och ska snart soooova.
Ögonen har hunnit bli grusiga allt förmånga gånger ikväll och jag känner bara att nu är det dags att sova. Men än en gång ligger jag i sängen och kan inte sova.
Den senaste tiden har jag haft så fruktansvärt äckliga drömmar. Drömmar som egentligen inte är äckliga för någon annan än mig, men så var det ju också mina drömmar, eller ska jag kanske säga mardrömmar. Dem är inte äckliga för det handlar om monster, krig och sådant, utan för dem är så himla verkliga! Dem handlar om saker som hänt, om personer jag varit med och som betytt någon speciellt i mitt liv, sedan fortsätter drömmarna, dem fortsätter som om dagarna i mitt liv fortsatt flyta på som vanligt involverat med dessa personer.
Usch fy!
Jag vill inte ens tänka på det.

Hoppas bara att jag slipper det i natt. För tro det eller ej, det tar på krafterna att drömma/ha mardrömmar, man är helt slut på morgonen när man vaknar och resten av dagen.
Jag orkar inte vara trött och sliten imorgon för jag har drömt. Hellre trött och sliten för man har levt dagen ut till fullo då.

Sov gott:)

PUSS PÅ ER<3


Pim pim

Yeah!

Sitter och bokstavligen kränger godis med min bror till en film som går på kanal 5. Det är en såndär smörig amerikansk kärlekskomedi med uträknat slut.
Kommer ha asont i magen sen och värsta ångesten för jag käkat så mycket godis.. Men aja!

PUSS PÅ ER<3


My best friend

Åh, detta är en blä-ig dag..

Försov mig 2 1/2 timme och har ingen lust alls till att träna.
Illa!!
Aja, jag har iallafall dammat av min symaskin och hunnit sy om tre klänningar och är inne på att rita upp ett mönster till min nyårsklänning.
I just love it!!

PUSS PÅ ER<3


My day

Yeah!

Har haft en underbar dag idag. Allt har varit sååå perfekt.

Började med en runda i skogen och på stranden med Emme, Bella och Ruff. Myyyys var det.
Efter promenixen begav jag mig till gymmet och hade vääärldens härligaste träningspass!
Sedan åkte jag hem, duschade och fixade mig innan jag begav mig hem till Karro för att byta bilder.
Det blev lite hopsättning av Karros ny-inköpta IKEA-bord, snackis, en vända till stan med middag på Pronto, godis inköp på Hemmakväll och en kvällspromenad med Ashley.
Nu sitter jag hemma i sängen och tänker på allt jag ska göra imorgon!
Tvätta, träna, sy in klänningar, städa rummet, träffa Josefine och se på tre avsnitt av DHW.

My day in pictures

Hoppas ni haft en bra tisdag!

PUSS PÅ ER<3

Gymmat!

Yeah!
Nu har jag varit ute på en riktigt mysig runda med Emme och den små busarna Bella o Ruff :)
Jag har även avverkat ett 1 1/2 timmes gympass med både kondition och styrka (benövningar).
Nu ska jag hem, duscha och göra mig en smoothie innan jag kör vidare till Karro och har lite kvällsmys.

Hoppas ni har en bra dag :D

PUSS PÅ ER<3


Sovmorgon eller slappemorgon.

¡Hola amigos! Jag tänkte (för ovanlighetens skull gå upp i hyfsat god tid så jag kunde hinna med att städa mitt rum innan jag ska bege mig ut till pelarna och träffa Emme. Min plan gick rätt så mycket i kras när byggarna kom som ska klättra i grunden under huset nu i morse. Bättre att ligga kvar i sängen då och mysa.

Åh! Är helt pepp på denna dagen. Först ska jag träffa emme, sedan är det träning och sist men absolut inte minst så ska jag träffa Karro och byta bilder samt dricka vår dagliga latte.

Ska ni hitta på något kul idag?

PUSS PÅ ER<3


Time is just flying away!

img_0992 (MMS)

Kolla! Detta var balen innan studenten. Se så liten jag ser ut, och det är ändå inte bara mer än ett halvår sedan. För att vara precis, så är det exakt ett år sedan. Som tiden flyger iväg! Och vad mycket jag har hunnit med fast än jag inte egentligen har gjort så mycket mer än att jobba och vara hemma o lulla. Ja tiden går fort när man har kul. Det är precis vad jag har haft, inte bara dessa sex månaderna, utan även hela detta året, och än är det inte slut! Samtidigt som jag önskar att detta året aldrig ska ta slut, så ser jag fram emot ett nytt år. Ett år som ska invigas med champagne (dock absolut intr lika mycket som förra nyår..haha), i solen, vid poolen och i ett annat land. Dem första sekunderna, minuterna, timmarna och dagarna kommer spenderas med nära och kära i ett äventyr som sent kommer glömmas. Jag ska göra mitt kommande år till mitt absolut bästa år! Jag ska göra exakt allt det jag vill, precis när jag vill. Jag ska inte låta någon stå i vägen för mina drömmar, mina drömmar som 2012 ska bli verklighet! Men innan det nya året har jag mycket kvar att hitta på. Jag ska fira jul, jag ska julbaka, jag ska se det snöa, jag ska förhoppningsvis få åka snowboard, jag ska duka upp julbord och sist men inte minst; jag ska njuta av dem sista dagarna på året och njuta av dem dagarna som passerat. PUSS PÅ ER<3


Resångest!

img_6493 (MMS)

Ja, jag vet, jag var nyss iväg på en helt underbar och oförglömlig resa tillsammans med Karro, men nu har jag riktig resångest och vara-hemma-i-Sverige-deprition. Jag vill bara iväg igen! NUNUNUNU!! Ja jag ska iväg till Spanien med kusinerna till nyår, men jag kan inte bärga mig så länge! Jag måste få komma iväg innan dess. Så jag har redan nu börjat kolla på ytterligare en resa till London, hehe. Ja kalla mig knäpp eller vad du vill, men en sak vet jag iallafall; jag klarar inte att vara hemma i Sverige längre, bland otrevliga människor, tråkigt väder och pisse-tråkiga vardagen med alla måsten. Jag vill ut, bort från Sverige till andra länder, länder där man säger "sorry" ifall man råkar stöta till någon istället för att man får en bitchblick, till ett väder som inte är så jäkla deprimerande! Mina drömmar om en långresa kommer alltid finnas. Frågan är bara: när blir drömmen sann? PUSS PÅ ER<3


A long lost friend <3

img_4504 (MMS)

Det var en hel evighet sedan jag träffade den människan som har betytt så himla mycket för mig, men idag träffades vi! Vi har inte setts på mer än ett halvår sedan. Riktigt mysigt, roligt och trevligt att träffas och bara kunna snacka om exakt allt! Underbart! Inte tyst en enda sekund. <3 Ibland bara hatar jag att jag inte kan komma till skott. Att jag tror att gräset är grönare på andra sidan, fast det egentligen inte är lika grönt alls som på den sidan man är just nu. Och att jag inte inser det förrän jag har kommit över till den andra sidan. För då är allt på den första sidan borta, det finns inte mer, och kommer aldrig mer finnas igen. Hoppas ni har en bra lördag:) PUSS PÅ ER<3


Miss CranberrygirlGodnatt

PUSS PÅ ER<3

Hemma igen..

Då var man hemma i Sverige igen.
Kallt och tråkigt väder, blåsigt och riktigt deprimerande..
Så bestämde mig för att fixa lite mysigt, så jag tog bilen till Rusta och handlade lite julpynt, ljus och annat mysigt. Det är typ det jag har sysslat med hela dagen. Mitt rum blev så himla fint! Och mysigt också för den delen.
Nu sitter jag i köket, spelar julmusik, har tänt ljus i hela huset och bara njuter av kvällen.

Jag vet, jag skriver alltid det när jag kommit hem från en resa, men fan vad jag vill tillbaka, vill inte vara hemma, vill inte vara i Sverige, vill inte komma tillbaka till verkligheten igen!
Resan var heeelt underbar!
En massa, massa, MASSA shopping! Så pass mycket att vi var tvugna att köpa en extra väska att checka in + att vi var tvugna att betala för 6kg övervikt... Aja.
En massa skratt, en massa människor, julpynt, fint väder, promenixande, fotande, olika restauranger och en hel bunt nya upplevelser!
I LIKE IT!!

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0