Inget vill som jag vill

Då sitter man här i köket med en kopp kaffe. Låter det avkopplande? - Tänk ingen! För dett har varit den jävligaste veckan på länge.. En massa skolarbete och allt kommer samtidigt! Jag har lust att bara lägga allt åt sidan och gräva ner mig. Skönt ialla fall att det snart är helg, så man får en dags ledighet. På lördag ja då ska jag bara njuta och INGET annat! Fan vad jag längtar!

PUSS PÅ ER<3

Nu e det snart helg

Gårdagen va ju lite annorlunda om man säger så..

Nu har vi iallafall hyrt lite filmer, så jag vet vad vi ska göra när jag pluggat klart. Haha. Nu är det dags för mig att bege mig till skolan iallafall.

PUSS PÅ ER<3

ARG

Jag är ARG, jag är så jävla ARG!

Grattis

Fan vad härligt det är att skriva blogg! Man kan skriva precis vad man vill (i princip) utan att vet vem som läser det och att det överhuvudtaget är någon som läser det. Sen är det så bra för man kan skriva precis vad man hänner och hur.

Idag har jag varit i stan med mamma, vi har haft riktigt trevligt och mysigt. Pappa bestämde sig för att vara hemma (bra val!). Nu ska jag snart till min kusin och fira honom, för kvällens andra planer blev ju inställda och jag är inte förvånad! Det brukar bli så.. Börjar jag bli riktigt trött på sånt nu faktiskt.

Ikväll ska jag inte vara irriterad, arg eller besviken, för ikväll pallar jag inte det. En paus från allt tillsammans med min kusin -Jadå!

GRATTIS CALLE 18ÅR! ;D

PUSS PÅ ER<3

These words of my own

Gårkvällen va väl inte den toppenkvällen jag direkt hade väntat med.. Men fin blev man och trevliga personer träffade man, ändå var det något som gjorde att det inte va kul? Aja, vi gick ut iaf och vi firade Amanda som var målet med kvällen.

Nu ska snart jag mamma och pappa bege oss in till stan.
-Hur kommer detta gå?
Vi ska åka alla tre tillsammans, vilket ALLTID resulterar i att vi börjar bråka med varandra. Vet inte vad det är som gör det.. Men vi lyckas alltid. Så idag tar vi nya tag för 100gången och försöker igen.
-Man ger ju inte upp i första taget ;)

PUSS PÅ ER<3

Fast enough so I can fly away

JADÅ! Nu e man taggad til 1000! Snart kommer Lina, då får vi se vilka mästerkockar vi är, talanger i köket ;) Dock ser det ut som vi får hålla vår talang för oss själva med vit linneduk, stearinljus och stämmningsfull musik haha.. Sen är det flaskorna på bordet och musik på högsta volym i högtalarna.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

PUSS PÅ ER<3

Lyckos dig!

- För det är inte lyckos mig.. Kom till körskolan, nä då har de sagt fel dag till mig, så det va igår! Blir man lack eller blir man lack..

Apropå lack, ikväll blir det lackleggings och et långt linne.  Nu kan tjejerna komma tidigare och det blir mer förfest. Nu taggar jag upp med Top model. Haha.

Nu e det SOMMARFEELING! ;D

PUSS PÅ ER<3

--

Nu måste jag snart rusa! Ska vara på körskolan om 30 minuter för att ha riskettan. Efter det blir det middag med tjejerna, förfest och senare ikväll KB. Dagen har varit bra och den ska bli bäst, för nu är jag TAGGAD TILL 10000000! Tjejer nu kör vi ;)

PUSS PÅ ER<3

.


Killivippen"

Då har man kommit hem, sovit en stund och ätit så nu e man fit for fight igen. Då kanske ni undrar var jag har varit? Igår kom Cassandra hem till mig vid halv nio. Vi kollade lite på idol, men sen gick vi ut i friggeboden och då va det inte tyst en minut! Vi babblade och skrattade konstant från halv tio till tre på natten, då vi kom på att vi kanske skulle gå och lägga oss om vi skulle orka gå upp på morgonen. klockan 06,20 vaknade vi av det hördes som om någon slog med en hammare på klinkers... Det va min väckarklocka. Dags att gå upp! Vi gjorde oss iordning på en kvart sedan va det dirr till bussen. Halv åtta stod vi utanför H&M. Vi va nämligen VIP inbjudna på H&M:s morgon med frukost och 20% på allt i butiken. I två timmar gick vi runt, kollade på kläder, provade kläder och när det va 5min kvar ställde vi oss i kön. 20 i 10 kom bussen som tog mig hem! Lyyyyckad morgon om ni frågar mig 685kr gick på H&M, tänkte lägga upp bilder på allt jag köpt, men det orkar jag inte nu så det får bli sen.

Nu ska jag rensa lite presoner på Facebook, fick inspiration av min kära vän som gör det nu. Sen ska jag fixa lite bilder och sånt smått och gott.

PUSS PÅ ER<3

iKväll

Ja, då kommer Cassandra och vi ska snacka, baka, skratta, äta, promenixa och fota.

-Ja, vår dagliga rutin ;) KOmmer bli NIIIIICE!

PUSS PÅ ER<3

Är det någon där?

Började dagen med en mysig frulle, sedan åkte jag till skolan. Marknadsföring va på schemat, det vill säga att jag och Cassandra skulle redovisa inför hela klassen. Ja det gick ju som det gick haha, lite skrattanfall och fel i power pointen, men det , precis som allt annat vi gör löste sig finfint. Klanten här hade ju glömt sitt busskort hemma så man fick gå lite i stan med Cassandra innan Victor och hans kompisa kom och hämtade mig. Nu har jag precis pratat med mamma lääänge, känns underbart. Nu e det dags att gå ut med min lilla skatt.

PUSS PÅ ER<3

Vadå

Här har ni den sjukaste tjejen i huset.. Huvudvärk, täppt i näsan, ont i halsen och känsla av feber.. -Inte kul! Jag som precis blivit frisk.. Känner verkligen att jag är inne i ett mörkt moln nu. Alla bråkar, är sura, sjuka och irriterade på varandra helatiden. Nu e det f*n på tiden att något bra händer.
Lyssna på världens bästa låt..och kolla på dess bilderna som får mig på bra humör iallafall :)
 


PUSS PÅ ER<3

If I could wright you a song to make you fall in love..

Jag hatar att vara förkyld! Somnade direkt när jag la mig på kudden igår, dock hade jag satt larmet på kvart i 8 bara för att jag skulle sjukanmäla mig till skolan och sen va det ju omöjligt att somna om efter att ha letet reda på det nummert.. Nu sitter jag iallafall vid TV:n och äter min goda frulle. Nu ska jag snart ta en sväng med Ruff i det fina vädert och sen måste jag hitta min SKO! Jag är av med EN sko!? Hur lyckas man? -Jo man har en hund som blir riktigt glad varje gång man kommer hem och han måste bara hålla något i munnen.. Oftast min sko då.

Nu ska jag göra mig iordning. Om två timmar måste jag till banken och ta ut lite pengar.

Men allt det jag ska göra får faktiskt vänta lite för de spelar överbra låter på MTV nu.

PUSS PÅ ER<3

tänk er

Tänkte ladda upp lite bilder från idag, men såklart hittar jag inte sladden från telefonen till datorn, så ni får bli utan de bilderna..

Åh, jag älskar när man är själv i huset, det börjar bli lite mörkt där ute, TV:n är på, men på ljudlös, man har krupit upp i soffan med en mysig filt runt sig, datorn är i knäet och ur högtalarna kommer hög musik som förhöjer just den stämmningen man vill uppnå. Love it!

Nu ska jag ta en paus från pluggandet (som om jag inte gjort det innan) och kolla lite bilder från året som halvgått. Hösten -Here I come!

Vad är han bra till egentligen?

Fan vad jag saknar dansen!

Kännde bara att jag var tvungen att informera er om det ;) Nu ska jag snart börja på mina läxor (pluuuuural). Sen hoppas jag på att slippa min bror som har så fina smeknamn på mig.. Han kan verkligen konsten att vända på ens dag. Från jättelycklig till skitsur -TACK!.

PUSS PÅ ER<3

UUUUNDERBAAAAART! :D

Fan vad slad jag är idag. Ja det är inte bara statusen på Facebook, utan statusen nu!! :D Jag har lust att bara springa en mil, hoppa upp och ner, springa ett varv till, ringa min bästis, hoppa upp och ner igen och sedan bara gå runt och le fånigt hela dagen! Tyvärr har jag inte tid för det för jag måste ta bussen till skolan om 7minuter så jag har lite bråttom, men hade jag haft tid hade jag inte tvekat en sekund!Finns inte mycket mer att göra än att vara lycklig! :D

PUSS PÅ ER<3

Popp!

Har funderat på det ett tag nu, men har inte varit riktigt säker på om jag vill, det jag snackar om är att tattouera mig. Ja, det är snyggt på vissa, men på andra ser det bara löjligt ut, klart beror det ju på vad man har och var man har det.

Tänkte att jag skulle fixa min bloggsesign, den jag har nu känns lite väl sommrig, men det får jag ta en annan gång. För nu ska jag kolla på halv åtta hos mig och hjälpa pappa med maten.

PUSS PÅ ER<3

Snörvel

Gud vad jag älskar att jag är bra på att shoppa! Det är faktiskt en sak som jag är riktigt bra på! (snacka om ego-boost nu haha) Sitter här i min nya och underbart mysiga tröja från H&M och lyssnar på NRJ:s webbradio -Höstmys jadå! Snart kommer nog Victor och resten av familjen med, då blir det att laga mat och kolla på halv åtta hos mig :)

Nu har jag pluggat lite körkortsteori i boken, vilket kan behövas :) Någon som har en bra hemsida med gratis test? :) hade varit supergullit:)

PUSS PÅ ER<3

En sådan dag ni vet

Hade det varit en sommardag med varm blåst hade jag inte tvekat en sekund att hoppa i havet. Nu är det ju inte så, det är istället en kall höstdag. Det är en sån dag ni vet, när man slutat tidigare från skolan, kommer hem, går en runda och känner -när jag kommer hem ska jag bara slänga mig i soffan och ligga där resten av dagen. Snart ringer väl mamma och ber mig ta ut något från frysen, så det hinner tina till ikväll, en riktig höstdag. Åh jag är så glad över min fina jacka, den är varm, gó, torr, mysig och riktigt fin! I like

PUSS PÅ ER<3

Saknaden är stor!

Nu har jag försovit mig igen.. Missade studentutskottsmötet i skolan, så det får bli att komma till basgruppen istället. NU har jag precis ätit frulle med min kära bror, riktigt mysigt va det, bara vi två:)

Nu har jag verkligen bråttom och jag saknar mina rosa gummistövlar :(

PUSS PÅ ER<3

Helt rätt tillfälle

Denna låten är så jäkla bra och kommer alltid vara bra!


Efter typ en timmes letande hittar jag låten! Yes! Denna har jag helt fastnat för


PUSS PÅ ER<3

Natti natti :)

Är det normalt att få ångest över något man inte gjort än som man kanske ientligen inte ens skulle göra, eller som man egentligen inte vet över vad man har ångest över?

Nu är det nog dags att stänga av TV:n som visar Mad city, stänga datorn, borsta tänderna, ta på sig sovkläder och krypa ner i sängen, under ett stort fluffigt täcke och försöka sova gott.

PUSS PÅ ER<3

Det är bara jag som kan ta detta beslut

Det jag hatar med mig själv är att jag är så jäkla velig! Jag kan verkligen inte ta beslut, det kvittar om det är vilka strumpor jag ska ha på mig imorgon eller vilket parti man ska rösta på, vad jag ska äta till middag eller vem jag vill vara med. Jag hatar det! Speciellt när den enda som kan bestämma vad jag vill och känner är jag, kan det inte finnas en liten gubbe på axlen som säger vad jag vill? Det hade varit underbart, -tänk inga beslut som behöver velas om bara direkt veta vad jag ska välja. Det hade vait Nice!

Nu ska jag snart sova.. Och tänka på alla val jag ska rätta ut.

PUSS PÅ ER<3


Så duktig man kan vara!

Ja, jag har faktiskt varit riktigt duktig.. Änsålänge iallafall ;) Jag har mailat lärare, börjat på läxor (och slutfört läxor), städat lite, ätit frulle och borstat tänderna haha. Det ni!

Nu ska jag plocka undan efter mig här ute i friggeboden. För snart kommer min bästavän så vi ska gå en runda och äta lite tillsammans. Ikväll blir det fira Mathias på restaurang i Limhamn eftersom han fyller år idag:)

Nu ska jag knalla iväg

PUSS PÅ ER<3

<3 En av de bästa sakerna i mitt liv <3

Det känns inte konstigt att säga at jag både saknat och att jag älskar min allra bästa vän Cassandra. Vi pratar om allt mellan himmel och jord. Vissa saker pratar vi om som om vi visste precis hur det är och ska vara fast än vil egentligen aldrig upplevt det. Vi planerar och spontanoerar (hittepåord jag nyss kom på, visst lät det bra). Vi är världsbäst på att shoppa och skratta. Jag ÄLSKAR det!

Lite bilder sedan i somras :)

PUSS PÅ ER<3

Lång konstig och mysig dag

Dagen blev väl minst sagt konstig.. Det började redan innan jag kommit till skolan, då jag fick ett sms av en av tjejerna som skulle följa med till KB ikväll -Jag kan inte hänga med ikväll. Jaha, nä men det gör väl inget tänkte jag för vi äör ändå typ fem tjejer till som ska dit så det blir ändå kul. När jag kommer till skolan kommer nästa -Jag ska heller inte med. Happ. Sen kommer nästa -Jag har typ feber så jag kan inte hänga med ikväll. -Då blev det helt plötsligt bara jag och en tjej till. Aja, vi kan ha kul ändå, det har vi haft innnan. Så efter skolan åker först jag och Frida in till stan och kollar lite i väntan på att Cassandra ska sluta. När Cassandra slutat åker vi till Entré, super mysigt hade vi, som alltid! Vi åt bulle-i-bulle och kollade runt i affärer + att jag/vi shoppade alldeles förmycket. (Det har blivit så nu den senaste tiden..Illa för min ekonomi!). Aja, mamma häömtade mig på Entré då kännde jag att jag inte mådde så bra.. Jag kännde mig så taskig när jag va tvungen att skriva till Lina att jag inte kunde åka till KB ikväll. Vet exakt hur det känns att få reda på sånt två timmar innan man ska åka iväg, inte kul alls, riktigt tråkigt. Trodde det skulle bli en lugn hemmakväll med min bror och hans kompisar, så vi började laga mat tillsammans  
-Hur mysigt som helst!.
Sen åt vi till musik och snackade om allt och inget, riktigt härligt va det. Sen säger min bror -Nä, nu har vi bråttom! -Var ska ni, ska ni med tåget? Skojar jag. Nä då hade de planetar att de skulle på fest ikväll. Happ så blev det med den hemmakvällen! Sen smsart min kompis och frågar vad jag ska göra, nä inget svarar jag du kan komma hit. Japp, en timme senare ringer det på dörren. Vi kör min bror och hans kompisar till festen och sedan vidare till Hemmakväll för att hyra film och köpa glass. Då ringer det i telefonen. Det är min bror som säger att det inte är någon fest för han som skulle ha festen va på en annan fest, haha. Så vi kör och hämtar de igen och åker hem. Jag tror jag hann se fem minuter av filmen innan jag somnade, sedan sov jag mig genom heela filmen! Känner mig dödum att jag sov genom hela filmen.. Sedan kom mamsi och pappa hem så åt vi ost och vin. Eftersom jag inte mår så bra så beslutade jag mig för att sova.

-Ja och nu kan jag inte sova..

PUSS PÅ ER<3

DAAAMP

Hjärtat dunkar i 1000, jag är arg, har ont i magen, ont i huvudet och mår skit...

Då e det tur att det finns musik -Gash, vad hade jag gjort utan musik!

En låt som får mig på lite bättre humör

En låt som får mig på ännu lite bättre humör

En låt som får mig på ännu lite bättre humör.. Nu e jag snart på bra humör igen!

Liiite bättre..

Även om denna inte e så peppande så ääälskar jag den!

Nu kommer en som passar i alla lägen

SÅ! Nu e jag nästan helt och hållet på den glad och trevliga sidan igen!

PUSS PÅ ER<3

Gummistövlar!

Skolan, håltimmar och en dator. Det är ungefär så min dag ser ut och kommer se ut tre dagar famöver. Det är då man hoppas på att resten av dagen, när man kommit hem blir så fruktansvärt kul så man glömmer skoldagen. Även om man har varit ledig nu i två dagar så känns skolan bara blä! Men men, det är en sak som måste göras ju, nu när man bara har ett år kvar!

Som sagt, igår flyttade vi ju ut både soffan och TV:n i friggeboden. Mamma va ju mindre glad än pappa om man säger så.. Nu hoppas jag bara att vi får användning av det idag/ikväll, för där blev riktigt mysigt nu.

Kännde mig lite förkyld igår, men tog 2panodil innan jag gick och la mig så idag känner jag mig mycket bättre.

Det blev gummistövlar idag igen eftersom det regnade när jag gick hemifrån, vilket det inte gör nu.. Men det gör inget för mina gummistövlar är riiktigt fina! Svarta med rosa rosor på.

Nu börjar jag snart info layout, sedan har jag en håltimme till... Ingen kommentar, men de suuuger på att lägga schema på denna skolan!

PUSS PÅ ER<3

Skrattanfall, fattigariddare, Pildammsparken, lassange

Åh, det är inte varje morgon man först väcks med en massa pussar och sedan av en underbart god fulle iform av fattigariddare ;)

-En bra start på dagen!

Sedan spelade vi lite spel och lyssnade på musik från MTV, jag Verre och Mathias. Vid två började vi plocka undan i köket. Jag hade riktig lyx och fick skjuts in till skolan av Mathias och Verre när jag skulle ha mitt utvecklingssamtal. När mitt utvecklingssamtal var slut åkte vi till Pildammsparken i Malmö för att gå en runda med Ruff. Riktigt mysigt va det :) Jag Mathias Verre och Victor. Efter den mysiga rundan åkte vi hem till Victor och hämtde hans föräldrars bil sedan bar det av till City Gross i Trelleborg för att handla lite mat för kvällen. Det blev kanske inte riktigt som planerat för jag och Victor kunde ju inte hålla oss för skratt, vi skrattade konstant i en halvtimme.. Ja det vi trodde skulle gå på fem minuter gick på en halvtimme, 35 minuter. Medans Verre och Mathias stod kvar i affären begav vi oss hem till mig för att laga lassange. -Riiiktigt god blev den ;) Nu har vi tagit ut soffan och TV:n i friggeboden så nu kan man kolla på TV och sova ostört :)

Nä, nu ska jag sova för jag känner att jag börjar bli förkyld... IGEN! Va fan e detta?! :O har varit förkyld i 3veckor och när jag äntligen blivigt frisk så blir jag förkyld igen! :(
En låt som spelats mycket i bilen ;)
PUSS PÅ ER<3

Lockande glittrigt

Ja, nu har jag sprungit av mig irritationen.. Tror jag iallafall.
När jag kom hem såg jag ut såhär->

-Och nä, det är inte som jag svettats, utan jag sprang i skogen och sedan ner till havet. Det va så fint nere vid havet och det såg riktigt lockande ut så jag bestämde mig för att ta ett dopp helt enkelt. Kallt va det, men gud så skönt!

Nu ska jag äta frulle

PUSS PÅ ER<3

Tänk om man kunde få allt

Ja, helgen har varit fullt ös! I fredags va jag och tre tjejkompisar på Sundsinsparksfest på Strandbaden. Det blev ju inte riktigt lika kul som jag och min ena tjejkompis hade hoppats på.. Men så blir det ibland. I lördags va jag på 20års fest i en lokal i Andrslöv. Lite off var det men trevligt sällskap hade man med sig både dit och hem. Idag har jag jobbat från 12 till 18 och man fick besök på jobbet av både Alexandra, Johanna, mamma, pappa och farmor. Sen va det så lyxigt att man fick skjuts hem av päronen. När jag kom hem kom victor hit. Vi körde ner till Hamnen i Skanör och gick en runda med Ruff, efter att ha blivit sönderbitna av myggen åkte vi hem, men Victor missade min gata så vi åkte ända till Hemma kväll och köpte lite godis. När vi kom hem kom vi på att vi va sugna på jordgubbsmjölk, så vi åkte till Konsum, tror ni de hade jordgubbsmjölk? - Nä, det blev våfflor istället. Ja, ingen kommentar haha.

Nä, nu måste jag göra svenskan!

PUSS PÅ ER<3

I really really miss you!

Gårdagen va lite skum men ändå helt okej, och sällskapet var som alltid -Fantatiskt bra! Började med förkäk och förfest hemma hos Frida:) Det blev taco och blandades Margarita;) Under kvällen hemma hos Frida blev det ganska många bilder, men tyvärr jag jag inga av de utan det e Lina och Josefine som stod för de underbart charmiga bilderna den kvällen.

Nu sitter jag i soffan och funderar på om det är dags att göra sig iordning? -Ja det är det nog för snart ska jag med mamma in till stan och lämna in min dator.. Jag och elektronik går tydligen inte hop.. Juste jag har ju inte fått tillbaka min telefon än och vet heller inte när jag får det för klyddegubbarna på Expert har inte skickat in den till verkstaden än :@..

Nä nu måste jag lyfta mig från soffan och fixa till mig

PUSS PÅ ER<3

Skooolan

Happ, då har man håltimme..Igen! Nu är det bara ca två timmar kvar tills jag börjar.. Aja, jag har Amanda iallafall, så lite kul är det haha. Ikväll är det Sunds insparksfest på Strandbaden som gäller ;) Förfest blir det hemma hos Frida med fina människor. Nu ska jag vara duktig och plugga lite engelska ;)

PUSS PÅ ER<3

"Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt"

Så! Kom nyss innanför dörren. Idag har varit en låååång dag.. Började med körskolan inne i Malmö klockan 08,00. Efter det va jag på pappas kontor där jag pluggade körkortsteori (tummen upp!). På pappas kontor har jag fått ett eget litet rum med en överhärlig kontorsstol, för jag är där så ofta haha. Sedan va det skolan som gällde. Marknadsförig-vad gjorde vi där egentligen? -Målade kossor från "Ben och Jerry" bilden haha. Har även haft världens segaste håltimmar, då hann det ändå hända ganska mycket -Brandalarmet gick, -det blev översvämmning på en toalett och -någon smällde stinkbomber i matsalen så det luktade ruttet ägg på skolan hela dagen..

Nu måste jag plugga så jag får det överstökat!

PUSS PÅ ER<3

Ingen kan förutse framtiden

Ja, då va gårdagen över och nu sitter jag på pappas jobb, ja för att göra en lång historia kort.. Jag hade bokat in mig på körskolan i Malmö´både på en tisdag och en torsdag eftersom det inte fanns plats i Höllviken. Såklart hade jag bläddrat fram förlångt i loggboken, så den stod på nästa vecka.. Smart! Där kommer jag till körskolan och tror att jag ska köra, men inte det inte, det är inte förren på torsdag och det är nästa vecka jag ska köra på tisdag.. Aja, det va iallafall mysigt att åka bil ´till skolan med nästan hela familjen:) Jag Victor pappa och Oscar. NU sitter jag som sagt på pappas jobb och chillar, skulle egentligen pluggat men det e lite svårt när man lyssnar på NRJ, bloggar, kollar fejjan´, smsar och dricker kaffe. Riktigt mysigt har jag plus att jag har ett helt eget rum här:)

Gårdagen va ja, jag vet inte hur jag ska beskriva den.. Mysig, händelserik, sorglig, lessam, ja det va väldigt mycket känslor som spelade ut igår. Farfar ligger på sjukhuset igen och det är inte bra alls, farmor har krockat och verre har trillat av hästen och skadat sig..

Tack för ni läser min blogg

PUSS PÅ ER<3

Kärleken är rätt orättvis

Denna låten, om man lyssnar på texten, beskriver hur en person känner just nu.
Kanske känner du personen, kanske inte, jag känner iallafall den.

PUSS PÅ DIG<3

Älska hösten

-Ja så står det i Eon:s reklamblad. Faktiskt så tror jag nog att jag ska älska hösten. Nu har jag älskat klart sommaren och dess äventyr och människor. Visst jag har lite svårt att släppa sommaren. Jag går fortfararande i shorts och linne dock med tjocktröja ibland. Ändå! Nu ska jag släppa sommaren och öppna mig för hösten -raggsockorna -ylletröjorna och lyssna nu väldigt noga -jeansen. Såg förresten att H&M har Denim days med 100kr rabatt på alla sina jeans. Hej jeans! Säger jag bara. Efter att jag har så många nu som inte passar och är sönder känns detta som ett tecken på att jag ska köpa nya jeans. Apropå inköp så har jag investerat en ny liten mini dator som är vit och rosa. Nu kan jag ta med datorn till skolan utan att bryta ryggen. Tänk vad mysigt med höst. Känns som det kommer bli många fikapauser på Espresso house med mina fina vänner i skolan eftersom jag har det kassaste schemat ever! Bara fyllt med en massa hålisar. Inte kul. Oj vad jag snackar om allt och inget. Aja sån e jag. Förresten helgen har varit.. Minst sagt spännande. Fredagen spenderades efter skolan tillsammans med min mamma på en massa billighets affärer. Jag älskar det även om mamma näst intill hatar det. På kvällen hade jag förfest innan vi drog vidare till KB i Malmö. Jag hade skitkul och musiken va helt underbar. Jag kände mig hemma där tror Lina kände likadant. Härliga människor och perfekt läge. Victor hämtade mig från KB. Sen satt vi och snackade i bilen i två timmar. Klockan hann bli helv fem innan jag va i sängen. Lördagen då va jag först med familjen och kollade in datorer. På eftermiddagen var jag taxi följe till Victor. Malmö Trelleborg och Höllviken. På kvällen åt vi hemma hos mig sedan hyrde vi en film. Remember me. Inte så bra som vi trott men den dög. Slutet var ju bara hemskt! Verre och Mathias va också med och såg den. In på andra filmen. Mamma mia ringde telefonen. Viggetaxin va igång och åter igen var jag följe. När vi kom hem till mig igen var klockan halv tre och Verre hade nästan somnat till filmen. Vi gåg klart det sista. Sedan åkte de hem och sängen kallade på mig. Idag har jag jobbat hela dagen. När jag kom hem var farmor och farfar här hemma. Vi åt efterätt och snackade. FAN VAD BRA FARFAR JAG HAR! Måste jag bara säga. Han är riktigt cool!

Där har vi den

Nu ska jag försöka plugga!

PUSS PÅ ER<3


Skor, dator, kläder och en grymt lyckad kväll

:D . Börjar inlägget med en supderduperglad smily för igår va verkligen smilyyyyy! :D Det va första gången min fina vän Frida kunde hänga med på  18+. Det började med förfest hos mig + Taco :) Mysigt och trevligt va det och ny drinkar testades ;) Sen blev det en lååång väntan på bussen.. Ingen kommentar men vi hade ganska kul där med, Frida lärde sig ett och annat om busstolpar ;) haha. Bussen tog oss till KB i Malmö där vi träffade lite människor och dansade :) Riktigt kul va det och framförallt annorlunda, om man jämför med Strandbaden haha. Sedan kom Victor och hämtade mig och Lina :) Taack för allt ;)<3

Nu ska jag göra mig iordning för snart ska jag in till stan och köpa dator, skor och lite kläder ;)

PUSS PÅ ER<3


RSS 2.0