Body Pump och VIPR in My ❤

Oj, vilken händelsefattig men tung helg! Kan medge att jag inte gjort många knop denna helgen. Har bara ätit en massa chips och godis som jag nu ångrar🙅 så typiskt mig haha🙅 aja va iallafall på dubbelpass idag. Först VIPR som jag bara äääälskar! högintensiv träning och sen ett Body Pump pass. Trodde aldrig att jag skulle älska Body Pump så mycket som jag gör nu. Kommer ihåg när jag började med Body Pump för några år sedan, då sa jag fan vad tråkigt detta e, men Gud så fel jag hade! Nu är Body Pump nästan det roligaste passet. 
Imorgon blir det ännu ett dubbelpass med Body Pump på morgonen och sen VIPR på kvällen. Haha Kommer se ut som Hulken till sommaren om jag fortsätter såhär.. 😂

Aja nu e det dags att sova, upp tidigt för att hämta Hulken själv (farfar) innan träningen börjar. 

Natti natti❤

PUSS PÅ ER<3

Ett minne från en svunnen tid

Jag har insett att det värsta man kan göra är att blicka tillbaka. Du kan inte styra över vad som hänt, vad som har sagts eller vad som gjorts. Det enda du har makt att styra över är framtiden, din egen framtid. Även om du ibland skulle snubbla lite och titta tillbaka på vad som skett är det okej men minnen och bilder är bara från det positiva i tiden som passerat. Det finns ingen som fotograferar det dåliga tiderna i livet för det är de tiderna i livet man inte vill minnas. Man vill inte komma ihåg dem, det är därför man inte sparar dem. Men om man tittar tillbaka och ser förbi alla skratt leende och lyckliga stunder så finns det en anledning till varför du valde att gå just den vägen du gick. Du hade aldrig vandrat denna vägen om det bara var dem underbara skratten leendena och lyckliga stunderna som bestämde den vägen du skulle gå. 

En bild säger mer än 1000ord, men en bild beskriver varken historian före eller efter just den där sekunden som bilden tas, utan just precis bara den sekunden som kameran säger KLICK. 

PUSS PÅ ER<3

I <3 träning

Det enda som snurrar i mitt huvud nuförtiden är träning,träning,träning och åter igen träning!
Jag ÄLSKAR verkligen min träning!!
Ännu roligare är det när det inte bara är jag själv som ser resultat utan även mina vänner (iiiih) nu är så underbara, tack för alla fina kommentarer <3
Ska bara bli av med mitt sjuka chokladsug så blir det ännu bättre resultat med träningen!


Magmuskler-visaaaaa er!!! Något jag jobbar på just nu ✌😅 

Bästa farmor och farfar på gymmet! Kände mig som en PT där ett tag ;) blir så glad när jag ser alla härliga glada och pigga människor på gymmet! 
Det kvittar om du är 15, 21 eller 87, alla kan och kolla så kul det e!!

PUSS PÅ ER<3

En dag i Norge

Spenderade nyår i Göteborg och begav mig sedan vidare mot Sälen och idag har vi varit och åkt snowboard i Norge. 
Kunde ju inte bli finare start på året 👌 eller ja, lite sol hade ju inte skadat!

Ny bräda, nya boots, nya glajjor, nya handskar och nya snöbrallor. Allt satt som en smäck och jag kunde inte önskat för bättre grejor!

Nu ska vi hoppa in i bastun efter en lång och kall med sjukt mysig dag i Trysil. 

PUSS PÅ ER<3

RSS 2.0